Fitness i Si³ownia- KRAKÓW :) - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-06-29, 14:27   #961
konstel
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 187
Dot.: Fitness i Si³ownia- KRAKÓW :)

Od wrze¶nia chodzê na si³owniê do Pure Angel City, karnet mam jeszcze na lipiec i sierpieñ, lecz wakacje spêdzam w domu rodzinnym poza Krakowem. Chêtnie przepiszê karnet na te dwa miesi±ce po 50 z³ za miesi±c ( jest to bardzo atrakcyjna cena bo normalnie karnety na tej si³owni zaczynaj± siê co najmniej od 100 z³), klub za przepisanie karnetu mo¿e sobie policzyæ niewielk± kwotê za op³atê administracyjn± (wyrobienie karty cz³onkowskiej itp)- wiêcej informacji na priv. Je¶li która¶ bêdzie chêtna to zawsze mo¿emy i¶æ do klubu zorientowaæ siê co i jak, nie trzeba siê deklarowaæ od razu, mo¿e uda³oby mi siê za³atwiæ darmow± wej¶ciówkê gdyby która¶ na pocz±tek chcia³a zobaczyæ jak tam jest. Je¶li mo¿ecie popytajcie znajomych- szkoda jest mi p³aciæ za co¶ z czego nie bêdê mia³a mo¿liwo¶ci korzystaæ.
konstel jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-07-16, 13:43   #962
agnisia029
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 148

Witam wszystkie wiza¿ystki !

Szukam jakiego¶ dobrego klubu fitness, chodzi mi zajêcia grupowe w godzinach popo³udniowych. Mieszkam w okolicy Czy¿yn. Co mo¿ecie mi poleciæ?
agnisia029 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-07-16, 15:19   #963
Galijka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 224

Cytat:
Napisane przez agnisia029 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam wszystkie wiza¿ystki !

Szukam jakiego¶ dobrego klubu fitness, chodzi mi zajêcia grupowe w godzinach popo³udniowych. Mieszkam w okolicy Czy¿yn. Co mo¿ecie mi poleciæ?
Na Czy¿ynach masz Energym. Wprawdzie nigdy tam nie by³am ale s³ysza³am i czyta³am pozytywne opinie Nawet ten w±tek przeszukaj, na pewno znajdziesz jakie¶ wypowiedzi na temat tego klubu.

http://www.centaurus.org.pl/

Cmentarz dla zwierz±t

Galijka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-07-17, 06:29   #964
201704210903
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 12 449

czesc by³am w platinum na rondzie mogilskim i mi siê ¶rednio podoba³o - posz³am na spinning i na Body Art; spinning by³ w ma³ej sali, w której czu³am siê nieco klaustrofobicznie (sufit bardzo nisko), ale sam prowadz±cy w porz±dku i zajêcia by³y poprowadzone profesjonalnie - maj± te¿ suunto; Body Art na ma³ej sali - niestety by³o nieco brudno (na koniec dnia), sala ma³a i dodatkowo muzyka z zewn±trz zag³usza³a muzykê wew, chocia¿ jakby by³o mi po drodze to tym tam chodzi³a
201704210903 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-07-19, 23:00   #965
Gizdziel
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 62

kometahalleya, te¿ tam chodzê od miesi±ca, ale póki co to tylko na zajêcia fitness (ew. jeszcze bie¿nia). Ogólnie polecam. Du¿o zajêæ w rozk³adzie, fajne instruktorki ( i instruktorzy , do tego promocja weekendowa - w sb i ndz mo¿esz wprowadziæ osobê towarzysz±c± na swój karnet. Planujê teraz wykupiæ jeszcze karnet na Vacu Fit, co razem z nowym karnetem bêdzie wydatkiem ok 200z³ ^^

Wcze¶niej chodzi³am do Infinity fitness na ul Bosaków, ale tam bylam tylko na zumbie kilka razy. Sala by³a ma³a i duszna, mimo zawsze otwartych drzwi na pole, i z klimatyzacj± ró¿nie bywa³o. Do tego na dojazd do Infinity traci³am ponad godzinê czasu, do Platinium jadê 15 minut
Gizdziel jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-08-03, 18:51   #966
caat
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 748

Trafi³am na idealny w±tek !

Swoj± przygodê z Vacu zaczê³am od dnia dzisiejszego.
Wcze¶niej czyta³am parê artyku³ów o tym oraz wypyta³am kole¿anki,
które równie¿ korzystaj± z tej formy pracy nad sob± i wszystkie mówi³y jednog³o¶nie: "id¼ i spróbuj!".

Faktycznie pos³ucha³am i posz³am. Bardzo mi³a Pani pomog³a mi odpowied¼ na nurtuj±ce mnie pytania dotycz±ce Vacu oraz zapozna³a z podstawowymi zasadami korzystania ze sprzêtu.

Jestem po pierwszym 30min. treningu i ju¿ zapisa³am siê na kolejne terminy. Zakocha³am siê w tego typu æwiczeniach i definitywnie polecam.

Postaram siê na bie¿±co zdawaæ relacje z treningów.

Dodam, ¿e nie odchudzam siê i jem normalnie.
caat jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-08-19, 21:24   #967
chloa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 387

Rozko³yszmnie od pa¼dziernika powinnam mieszkac na Kurdwanowie, w³a¶nie jestem w trakcie generalnego remontu w³asnego mieszkania, i te¿ bêdê mia³a do Azika bardzo bliziutko wiêc z chêci± przeczytam jakies oceny tego klubu
Stary 2012-08-19, 21:51   #968
MyNameIs
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 438

Zaliczy³am darmowe wej¶cie w Perfect Gym gdzie¶ (chyba) na Ruczaju - polecam!
MyNameIs jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-08-20, 06:31   #969
201704210903
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez MyNameIs Poka¿ wiadomo¶æ
Zaliczy³am darmowe wej¶cie w Perfect Gym gdzie¶ (chyba) na Ruczaju - polecam!
czyta³am o nich watek na gazecie - ludzie maja te same problemy co z pure tzn nie mog± siê wypisaæ
Stary 2012-08-20, 15:57   #970
Caprice
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 712

hej, znacie jakie¶ przyjemne miejsca na studenck± kieszeñ z jakim¶ fitnessem w okolicach kapelanki?
Stary 2012-08-20, 16:19   #971
Zocha87
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 18

kilka si³owni ma karnety studenckie (najczê¶ciej s± do wykorzystania np. do godziny 15, 16), na pewno wiem o takim "systemie" w platinium, bo tam w³a¶nie æwiczê i jestem zadowolona
Zocha87 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-08-27, 23:50   #972
qozaczka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 341

Ja chodzê do Ananday na Kazimierzu. Podoba mi siê tam, spe³nia moje oczekiwania. Wolê zdecydowanie zajêcia bardziej kobiece, po³±czone z elementami tañca, ni¿ si³ownie. A i tak siê mo¿na zmêczyæ i spociæ :P Najczê¶ciej chodzê na zumbê i afro dance. To dopiero dajê energiê
qozaczka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-08-27, 23:53   #973
glorstine
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 75

Ja chodzia³am do Glamour fitness (teraz nazywa siê Macadamia) i to by³ karnet miesiêczny z grouponu za 59 z³. Bardzo fajne zajêcia no i cena ok. Teraz na jesieñ szukam czego¶ w podobnej cenie, byc mo¿e znów co¶ na grouponie siê pojawi.
Stary 2012-08-30, 17:24   #974
iwikrakow
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

Hej ja polecam wszystkim Gym Park na zab³ociu 20 chodzê tam od roku i jestem bardzo zadowolona , super sala du¿y parking zajêcia tez bez zarzutu szczególnie polecam zumbê z Al± i zajêcia z Dominik± Zauch± naprawdê SUPER , poza tym sauny maj± w cenie karnetu a si³ownia mega du¿a mo¿e nie jest to pure o ile chodzi o standard ale instruktorzy pomog± zawsze i nie trzeba za to p³aciæ , klimat super recepcja mi³a i sympatyczna
iwikrakow jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-09-01, 05:44   #975
201704210903
Konto usuniête

do platinum na lea znowu mo¿na wej¶c na multisport
Stary 2012-09-09, 23:20   #976
paulakus
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
silownia/fitness KRAKÓW

hej czy znacie jak±¶ niedrog± dobr± si³owniê/fitness w Krakowie?

Poszukujê kole¿anki z któr± mog³abym æwiczyæ, we dwójkê zawsze ³atwiej siê zmotywowaæ. Dodam, ¿e mieszkam na Kapelance a uczelniê mam przy Rondzie Grzegórzeckim, i szukam czego¶ z ³atwym dojazdem do tych miejsc. Interesuje mnie karnet open, na razie 1-miesiêczny ¿eby sprawdziæ czy mi siê podoba. Jakie¶ propozycje? Pozdrowienia dla wszystkich!

Jakie kluby polecacie?

Od razu mówiê, ¿e Pure odpada, nie chcê wi±zaæ siê umow±.

Edytowane przez paulakus
Czas edycji: 2012-09-09 o 23:21
paulakus jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-09-10, 08:51   #977
Galijka
Wtajemniczenie

Dot.: silownia/fitness KRAKÓW

Domy¶lam siê, ¿e studiujesz na KA. Zaraz obok masz Gym Park. Nigdy tam nie by³am tak wiêc nie jestem w stanie nic powiedzieæ na temat tego klubu ale masz go pod nosem No ale ceny te¿ nie s± jakie¶ atrakcyjne

A je¶li urz±dza Ciê sama si³ownia to na uczelni masz

Cmentarz dla zwierz±t

Stary 2012-09-11, 10:33   #978
indecorum
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 637

platinium na zakopiance, open na miesi±c bez umowy cz³onkowskiej 99z³, ze zni¿k± (rozdaj± je w ró¿nych miejscach) 69z³. dojazd masz 10 min tramwajem. bardzo polecam, szeroki wybór zajêæ fitness, super wyposa¿enie, d³ugie godziny otwarcia, fajne promocje, a nawet imprezy
Stary 2012-09-11, 15:53   #979
ania_wu
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 066

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=158559 Zajrzyj do tego w±tku. masz tam mnóstwo opinii na temat krakowskich fitness klubów.

Je¶li mieszkasz na kapelance, to ja polecam Strefê Ruchu na Ruczaju. Maj± teraz promocyjne ceny karnetów, mo¿e nie tak tanie jak w Platinium, ale moim zdaniem warto. Jeste¶ stale pod okiem trenera a do tego maj± trening funkcjonalny na si³owni, ca³y wachlarz zajêæ fitness i bezp³atne konsultacje dietetyczne i saunê w karnecie gratis. Najtañszy karnet dla studentów to taki do godziny 15 czy 16, kosztuje 110 z³.
ania_wu jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-09-12, 08:48   #980
Klepsydra88
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 345

Cytat:
jak± umow±?
Stary 2012-09-16, 14:50   #981
Swaggie
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 26

Cytat:
Napisane przez papilotka89 Poka¿ wiadomo¶æ
Te¿ chodzê do Ananday i zdecydowanie lepiej siê czujê w studiu tañca ni¿ w zat³oczonej si³owni
Ja równie¿ polecam Ananday. Jak dot±d to chyba najlepsze studio tañca na jakie trafi³am. Przesympatyczna atmosfera i przede wszystkim jak napisa³a qozaczka niesamowita energia!
Swaggie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-09-17, 23:14   #982
aerofit
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7

Dziewczyny, a czy która¶ z Was mo¿e mi co¶ powiedzieæ na temat Fitness Macadamia na Krowoderskiej i Fitness Klub Sprint na ¶w. Filipa? Mieszkam w ich okolicy, ceny maj± przystêpne i zastanawiam siê, gdzie pój¶æ Podzielcie siê ze mn± swoimi wra¿eniami na temat tych klubów
aerofit jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-09-18, 06:36   #983
201704210903
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez aerofit Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, a czy która¶ z Was mo¿e mi co¶ powiedzieæ na temat Fitness Macadamia na Krowoderskiej i Fitness Klub Sprint na ¶w. Filipa? Mieszkam w ich okolicy, ceny maj± przystêpne i zastanawiam siê, gdzie pój¶æ Podzielcie siê ze mn± swoimi wra¿eniami na temat tych klubów
nie wiem czy macadamia to nie jest czasem nowa nazwa wyklinanego na wiêkszo¶ci forów glamour; co do sprinta by³am tam raz na bpu i by³o w porz±dku
Stary 2012-09-18, 10:29   #984
iceflower
Przyjació³ka KWC

Wiadomo¶ci: 15 370

Cytat:
Gdzie na Krowoderskiej jest jaki¶ fitness?

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Poka¿ wiadomo¶æ
nie wiem czy macadamia to nie jest czasem nowa nazwa wyklinanego na wiêkszo¶ci forów glamour; co do sprinta by³am tam raz na bpu i by³o w porz±dku
Chyba nie bo Glamour by³o na G³owackiego na stadionie Wawel a nie Krowoderskiej.
przestaniemy siê baæ
¿ycie stanie siê muzyk±
i stanie siê to co ma siê staæ
iceflower jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-09-18, 12:12   #985
Galijka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ten Sprint zast±pi³ teraz Tribal? Bo widzê, ¿e adres maj± ten sam ale strona Tribalu ci±gle dzia³a...

Cytat:
Napisane przez iceflower Poka¿ wiadomo¶æ
Gdzie na Krowoderskiej jest jaki¶ fitness?
Chyba nie bo Glamour by³o na G³owackiego na stadionie Wawel a nie Krowoderskiej.
ze strony Macademii: "Od kwietnia 2012 roku Fitness Glamour zmienia nazwê na Fitness Macadamia. Klub przeniós³ siê równie¿ w nowe miejsce - obecny adres to ul. Krowoderska 31."

Cmentarz dla zwierz±t

Edytowane przez Galijka
Czas edycji: 2012-09-18 o 12:26
Stary 2012-09-18, 12:55   #986
iceflower
Przyjació³ka KWC

Wiadomo¶ci: 15 370

Cytat:
Napisane przez Galijka Poka¿ wiadomo¶æ
ze strony Macademii: "Od kwietnia 2012 roku Fitness Glamour zmienia nazwê na Fitness Macadamia. Klub przeniós³ siê równie¿ w nowe miejsce - obecny adres to ul. Krowoderska 31."
I wszystko jasne, nie wiedzia³am.
przestaniemy siê baæ
¿ycie stanie siê muzyk±
i stanie siê to co ma siê staæ
iceflower jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-09-21, 15:21   #987
201704210903
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Galijka Poka¿ wiadomo¶æ
Ten Sprint zast±pi³ teraz Tribal? Bo widzê, ¿e adres maj± ten sam ale strona Tribalu ci±gle dzia³a...

ja by³am w sprincie na chodowieckiego tzn niedaleko Jubilata i by³am pewn±, ¿e nim mowa, na Filipa jest Tribal tak jak zauwa¿y³a¶
Stary 2012-09-24, 21:28   #988
Galijka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Poka¿ wiadomo¶æ
ja by³am w sprincie na chodowieckiego tzn niedaleko Jubilata i by³am pewn±, ¿e nim mowa, na Filipa jest Tribal tak jak zauwa¿y³a¶
ale na ich stronie jest napisane, ¿e od 1-go lipca maj± now± lokalizacjê, w³a¶nie na Filipa... widocznie albo Tribala ju¿ nie ma albo jako¶ siê po³±czyli

Cmentarz dla zwierz±t

Stary 2012-09-25, 19:55   #989
aerofit
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7

Cytat:
Napisane przez iceflower Poka¿ wiadomo¶æ
I wszystko jasne, nie wiedzia³am.
tzn co? nie polecacie? Moze jesli zmienili miejsce, to i jakos sie polepszyla

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

A co sadzicie o Pure Angel City?
aerofit jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-09-30, 10:23   #990
karolajna160
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 653

Cytat:
Napisane przez paulakus Poka¿ wiadomo¶æ
hej czy znacie jak±¶ niedrog± dobr± si³owniê/fitness w Krakowie?

Poszukujê kole¿anki z któr± mog³abym æwiczyæ, we dwójkê zawsze ³atwiej siê zmotywowaæ. Dodam, ¿e mieszkam na Kapelance a uczelniê mam przy Rondzie Grzegórzeckim, i szukam czego¶ z ³atwym dojazdem do tych miejsc. Interesuje mnie karnet open, na razie 1-miesiêczny ¿eby sprawdziæ czy mi siê podoba. Jakie¶ propozycje? Pozdrowienia dla wszystkich!

Jakie kluby polecacie?

Ja te¿ bym chêtnie wybra³a siê na si³owniê a uczelniê mam ko³o Hali Targowej tak¿e 1 przystanek od Twojej

I blog zni¿kowy - kupony, darmowe próbki
http://rabatomierz.blogspot.com/
karolajna160 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2019-10-01 22:02:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.