Pomocy !! Spartaczony tatuaż !! - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-10, 14:16   #61
gaska22
Przyczajenie

Dot.: Pomocy !! Spartaczony tatuaż !!

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
zdziwiłabyś się, wiele osób sobie takie robi
tylko u ludzi, którzy się na tym znają... i nie, nie uwzięłam się na Ciebie. Po prostu piszę jak jest. Poszłaś do złego studia, do złego człowieka, więc wina leży po części po Twojej stronie. Przykro mi, ale tak jest
Widocznie obracamy się w innych kręgach. Primo.
Secundo. Nie żyję tatuażami non stop i nie mam obowiązku znać całego środowiska.
Tertio. Nie zgodzę się, że wina leży po mojej stronie, ponieważ nie robiłam tego nietrzeźwa u kumpla w piwnicy i nie mogę ja brać odpowiedzialności za to, że oddałam się w czyjeś ręce, które podawały się za profesjonalne studio i to te ręce wzięły odpowiedzialność za swoje czyny i moje ciało. Nie wiem też czy wiesz do końca co to jest odpowiedzialność właśnie -za rodzaj wykonywanej pracy i czy jeśli lekarz przepisze Ci lek, który na Ciebie nie zadziała to też jest to po części Twoja wina, lub jeśli zdecydujesz sie na zabieg np.powiększania piersi i Ci nie wyjdą, to też idąc Twoim tokiem rozumowania jest to Twoja wina....
Miłego dnia.

Dzięki dziewczyny raz jeszcze za obiektywne opinie co do wykonania

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
no ja bym chyba zabiła własnymi rękami...
Wszystkie moje tatuaże po zrobieniu wyglądały nawet lepiej niż na projekcie.
I niestety zgadzam się z VisionAM - Polska ma wspaniałych - wręcz genialnych tatuażystów specjalizujących się w realizmie b&w
Kurcze - napisałabyś nawet tutaj na forum i dziewczyny poleciłyby Ci kilkanaście osób z portfolio pełnymi tatuaży w takim stylu.
Tatuaż jest straszny - mam nadzieję, że za niego nie zapłaciłaś?

najrozsądniejsze co możesz zrobić to właśnie to zdjęcie porozsyłać do dobrych studiów z pytaniem czy da się coś (cokolwiek) z tym zrobić + ewentualnie kupa kasy na laser - jakoś to rozjaśnić i dopiero potem kombinować z coverem.

Zapłaciła przyjaciółka, która ze mną była, ja nie byłam w stanie, nie wiedziałam co się dzieje...do teraz tak mam, jakiejś depresji dostałam...
Może mogłybyście mi podać namiary na jakieś studia...

Bardzo Wam dziękuję ,że chociaż coś piszecie...
gaska22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-10, 14:19   #62
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez gaska22 Pokaż wiadomość
Zapłaciła przyjaciółka, która ze mną była, ja nie byłam w stanie, nie wiedziałam co się dzieje...do teraz tak mam, jakiejś depresji dostałam...

Ale powiedz, czy spytano Cię, co myślisz? Czy Ci się podoba? Czy powiedziałaś im, że nie? Trzeba było nie płacić... Ile zapłaciłaś?
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-10, 14:27   #63
gaska22
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Ale powiedz, czy spytano Cię, co myślisz? Czy Ci się podoba? Czy powiedziałaś im, że nie? Trzeba było nie płacić... Ile zapłaciłaś?
Nie, o nic takiego mnie nie zapytano. Podczas wykonania przyjaciółka zwróciła Panu delikatnie uwagę, że chyba lewy biceps jest za płaski to Pan go poprawił ( co widać na zdjęciu ) i powiedział, że trzeba zaczekać bo cały efekt widać na końcu ( no coś w stylu- ja wiem co robię). No i czekałyśmy
Generalnie miałam wrażenie, że się zdenerwował tym, że jakieś dwie paniusie zwracają mu uwagę :/
Oczywiście, że powiedziałam jak i napisałam potem w mail'u.
Nie chcę pisać ile płaciłam- wybacz. To już nieważne.
Stary 2012-09-10, 15:09   #64
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Widocznie obracamy się w innych kręgach. Primo.
Secundo. Nie żyję tatuażami non stop i nie mam obowiązku znać całego środowiska.
Tertio. Nie zgodzę się, że wina leży po mojej stronie, ponieważ nie robiłam tego nietrzeźwa u kumpla w piwnicy i nie mogę ja brać odpowiedzialności za to, że oddałam się w czyjeś ręce, które podawały się za profesjonalne studio i to te ręce wzięły odpowiedzialność za swoje czyny i moje ciało. Nie wiem też czy wiesz do końca co to jest odpowiedzialność właśnie -za rodzaj wykonywanej pracy i czy jeśli lekarz przepisze Ci lek, który na Ciebie nie zadziała to też jest to po części Twoja wina, lub jeśli zdecydujesz sie na zabieg np.powiększania piersi i Ci nie wyjdą, to też idąc Twoim tokiem rozumowania jest to Twoja wina....
Miłego dnia.

Dzięki dziewczyny raz jeszcze za obiektywne opinie co do wykonania

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Twoim błędem było tylko to, że oddałaś się w ręce faceta, który zapewniał, że umie chociaż nie umiał.
Sorry jeśli piszemy za dosadnie - ale może po przeczytaniu tego wątku chociaż jedna osoba przemyśli wybór studia...
Szanujący się tatuażysta mówi wprost jeśli nie umie/nie chce podjąć się czegoś - z różnych powodów czasami to po prostu nie jego klimat, a czasem wie, że nie da rady.

Napisz skąd jesteś, to łatwiej będzie podac namiary na studia.
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-10, 15:13   #65
visionAM
Zakorzenienie

w ogóle tatuażysta powinien najpierw jej to na papierze rozrysować żeby zobaczyła jak on sobie z tym poradził, a później przekładać to na skórę
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-10, 15:37   #66
gaska22
Przyczajenie

Cytat:
Twoim błędem było tylko to, że oddałaś się w ręce faceta, który zapewniał, że umie chociaż nie umiał.
Sorry jeśli piszemy za dosadnie - ale może po przeczytaniu tego wątku chociaż jedna osoba przemyśli wybór studia...
Szanujący się tatuażysta mówi wprost jeśli nie umie/nie chce podjąć się czegoś - z różnych powodów czasami to po prostu nie jego klimat, a czasem wie, że nie da rady.

Napisz skąd jesteś, to łatwiej będzie podac namiary na studia.

Nie spoczko, przykro mi tylko to czytać bo przecież nie zrobiłam nic złego. Chciałam tylko miec pomocnika na plecach. Nie opiłam się, nie poszłam z marszu i nie oddałam się pierwszemu lepszemu i teraz wielce szukam winnego, nie, chciałam tylko wiedzieć czy faktycznie jest to tak tragiczne jak mi się wydaje
Własnie trafiłaś w samo sedno, o nic więcej mi nie chodzi, mam choler*nie duży smutek i żal, że nie powiedział, że nie da rady
Ja jestem wizażystką- może mało podobny zawód, bo nie zostawia trwałych śladów, ale wierzcie mi, mam jakieś sumienie i jak kobieta przy makijażu ślubnym upiera mi się na czerń, liner, kamyki + czerwoną szminkę, to odmawiam i może zmierzyłam faceta własną miarą - sądziłam, ze jak powiedział,że zrobi- to zrobi...bo jakby nie umiał to by odmówił...no i się pomyliłam
Teraz pozostaje mi tylko ryczeć wieczorami w poduszkę

Jestem z Kielc
Stary 2012-09-10, 15:52   #67
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
w ogóle tatuażysta powinien najpierw jej to na papierze rozrysować żeby zobaczyła jak on sobie z tym poradził, a później przekładać to na skórę
na papierze wszystko może wyglądac dobrze
Ja dziaram się u tatuażystów którzy w ogóle nie pracuja na papierze - robia projekty w programach graficznych, potem wydruk, na skórze odbijają tylko zarys (nawet nie kontury) a potem jada z ręki patrząc na monitor i wychodzi genialnie ale to Artyści przez duże A
Raz miałam tylko tatuaz robiony ze szkicu ręcznego - jak zobaczyłam taki bazgroł, to gdybym nie wiedziała jak dziara ten facet i że to prawdziwy Mistrz to bym uciekła.
Także nie ma reguły.

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Teraz pozostaje mi tylko ryczeć wieczorami w poduszkę

Jestem z Kielc
tak jak napisałam - skonsultuj się z dobrymi tatuażystami.
Art-line z Rybnika mają laser - może porozmawiaj o opcji rozjaśnienia i poprawienia/przerobienia tego wzoru.
Nie wiem czy interesuje Cię opcja całkowitego zakrycia tego tatuażu - czyli zakrycia go na blachę/przerobienia na coś innego i wkomponowania w większą kompozycję.
Nie wiem jak Ci tatuażyści siedzą w coverach (bo nie wszyscy się w to bawią) ale spróbuj tutaj:
-Art-line Rybnik (ze względu na laser)
-9th circle Kraków
-Azazel Milanówek
-możesz spróbować w Kulcie w Krakowie, ale oni raczej bardziej w traditionalu siedzą
-juniorink Warszawa - mają doświadczenie
-Nekroskop Zielona Góra
-Viking tez Zielona Góra
-Rock tattoo Opole

to tak na szybko kto mi przychodzi do głowy - może dziewczyny jeszcze kogoś podpowiedzą (jest wątek o tatuażu na podforum moda) - ja nie siedzę w realizmie b&w, więc niewielu znam...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-10, 16:06   #68
rousse
BAN stały

Cytat:
Ten pistolet mu na oryginale może i potrzebny, mnie w ogóle dlatego miało go nie być u mnie na plecach i nie ma
Kurczę mi się on bardzo podoba...bardzo długo szukałam właśnie takiego...jest taki silny, nie poddający się, walczący, wznoszący ręce ku górze(niebu)...nie umiałam go inaczej nazwać niż Stróż, pisząc na forum, a chciałam żebyście mniej wiecej zrozumiały przesłanie
Miał być jeszcze niżej, pod łopatkami, aby jego ręce własnie "podnosiły" mnie gdy już czasami nie mam siły "wstać"...
No , ale niewłaściwe miejsce już odpuściłam, bo jest mało ważne przy tym co wyszło...
I facet powinien wtedy inaczej ustawić mu pięść itd Imo pierwsze co bym zmieniła przy poprawce to większe skrzydła ( bo te są mniejsze nawet niż na oryginale ,teraz ma skrzydełka jak cherubinek ) i wyżej umieszczone, żeby nie bylo tyle tej przestrzeni nad postacią, zauważ, ze na oryginale u góry obraz jest obcięty ale postać ma coś/światło nad głową więc na rysunku to tak nie razi.

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
bo jak w tym drugim studio - to sorry - ale widzę coś takiego jak poniżej to wieję szybciej niż halny.
http://www.tattoo.zakopane.pl/galeri...1332975308.jpg
http://www.tattoo.zakopane.pl/galeri...1332975762.jpg
http://www.tattoo.zakopane.pl/galeri...1332975741.jpg
http://www.tattoo.zakopane.pl/galeri...1332975713.jpg
http://www.tattoo.zakopane.pl/galeri...1213826728.jpg (papież z arbuzem na głowie?)
KAŻDY tatuaż z tej galerii to jakieś kalectwo....
Chyba poznaję rękę miszcza
rousse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-10, 17:08   #69
_stardust
Rozeznanie

ja już doradziłam co miałam, ale ponawiam pytanie KTO? Dlaczego nie chcesz tego napisać? może to jednak jakiś Twój znajomy którego kryjesz?
_stardust jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-10, 18:42   #70
gaska22
Przyczajenie

to tak na szybko kto mi przychodzi do głowy - może dziewczyny jeszcze kogoś podpowiedzą (jest wątek o tatuażu na podforum moda) - ja nie siedzę w realizmie b&w, więc niewielu znam...[/QUOTE]

Dzięki wielkie, teraz to nie mam nic w głowie co chcę z tym zrobić, teraz muszę się dowiedzieć co DA się z tym zrobić
Zawsze podobały mi się całe plecy i widocznie teraz sama będę musiała je mieć Może tak miało być

Raz jeszcze dziękuje

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

rousse jesteś wielka
gratuluję oka

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:
Napisane przez _stardust Pokaż wiadomość
ja już doradziłam co miałam, ale ponawiam pytanie KTO? Dlaczego nie chcesz tego napisać? może to jednak jakiś Twój znajomy którego kryjesz?
Napisałam gdzie i uważam, że wystarczy. Dziewczyny, które jak widzę w tym siedzą i jak widzę się znają- doszły same
Ja nie wiem czy tak można podawać dane publicznie. Na pewno są też ludzie, którzy są zadowoleni z pracy tego Pana. Z jednej strony chciałabym innych ostrzec, a z drugiej tak jak wspomniałam - nie wiem czy tak można postępować zgodnie z prawem.
Może po wykonaniu mojego tatuażu Pan sam zacznie w końcu myśleć i nie skrzywdzi innych osób.
A znajomego czemu miałabym kryć?
Napisałabym, że zrobił mi to znajomy i szukam pomocy- tak jak założycielka postu
Stary 2012-09-10, 20:59   #71
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wiem czy tak można podawać dane publicznie. Na pewno są też ludzie, którzy są zadowoleni z pracy tego Pana. Z jednej strony chciałabym innych ostrzec, a z drugiej tak jak wspomniałam - nie wiem czy tak można postępować zgodnie z prawem.
yyyy dziwna logika... jak chcesz ostrzec kogoś przed nim to mówisz wprost kto i jakie studio... a ty niby chcesz, ale nie chcesz?
Cytat:
Może po wykonaniu mojego tatuażu Pan sam zacznie w końcu myśleć i nie skrzywdzi innych osób.
Na pewno.
W dodatku czyta Wizaz, zobaczy ten wątek i pomyśli "ojejku, ale spartaczyłem robotę, nigdy więcej nie tknę maszynki"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-10, 23:33   #72
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Od czasu wykonania do dzisiaj się nie zmienił, więc Pan tatuażysta widział co robił i jak to wygląda...Zresztą napisałam mu wieczorem mail'a, że moim zdaniem powinien odmówić wykonania i zapytałam czy jest świadomy w ogóle tego co zrobił komuś na całe życie i czy wie z jaką odpowiedzialnością wiąże się jego praca, przesyłając w załączniku raz jeszcze oryginał i zdjęcie jego pracy, łącznie z wypisanymi błędami (anatomia, cienie, kolor, miejsce, trzcionka itp).
Widziałam go w lustrze po skończeniu...łzy leciały mi z bólu i z szoku po tym co zobaczyłam...Nie dało się nic powiedzieć...Tego uczucia dziewczyny wierzcie mi - nie da się opisać...
Smutku, szoku, niedowierzania, złego snu...
Planujesz pół roku, dobierasz wzór, przesłanie, miejsce...jest to dla Ciebie bardzo osobiste, ważne, pomocne, takie Twoje "coś"...Ktoś mówi, że będzie dokładnie tak jak chcesz...
Boli , ale znosisz...Czekasz na swoje "arcydzieło"...
Wstajesz, a tu zonk...
No nie życzę nikomu...
tak z ciekawosci - w ten sposob chcialas zrobiony napis?

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 07:27   #73
gaska22
Przyczajenie

Cytat:
yyyy dziwna logika... jak chcesz ostrzec kogoś przed nim to mówisz wprost kto i jakie studio... a ty niby chcesz, ale nie chcesz?
Na pewno.
W dodatku czyta Wizaz, zobaczy ten wątek i pomyśli "ojejku, ale spartaczyłem robotę, nigdy więcej nie tknę maszynki"

Widocznie obie logikę mamy inną, od początku wymiany zdań zauważyłam
Nie będę szkalowała kogoś na forach- to nie w moim stylu. Zresztą...jakbyś czytała ze zrozumieniem, to byś doczytała gdzie. Co do ostrzegania- może jestem pierwszą niezadowoloną osobą i nie mam takiego prawa aby wypowiadać się za innych- tak jak wspomniałam- może innym się ich tatuaże podobają i są zadowoleni.

Nie chodzi też o to, że czyta wizaż i nigdy nie tknie maszynki- widział co zrobił, usłyszał wprost, potem przeczytał ma mail'u. Może w małych rysunkach, komiksach jest ok i po prostu odpuści duże realistyczne projekty...

I przede wszystkim nie po to wzięłam udział, wypowiadając się na tym forum, aby skupiać się na tym co było, kto, po co , za ile...Na pewno tego tak nie zostawię, pomogłyście mi podjąć jakieś mądre decyzje, thx

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
tak z ciekawosci - w ten sposob chcialas zrobiony napis?
Tak krzywo i nie w tym rozmiarze? Nie
Ale jeśli chodzi o lustrzane odbicie, to tak
Stary 2012-09-11, 08:14   #74
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Nie chodzi też o to, że czyta wizaż i nigdy nie tknie maszynki- widział co zrobił, usłyszał wprost, potem przeczytał ma mail'u. Może w małych rysunkach, komiksach jest ok i po prostu odpuści duże realistyczne projekty...
byłam pewna, że trafiłam i kto ma oczy i umie czytać ze zrozumieniem się zorientuje kto jest autorem tatuażu.
Poza tym wszystkie realistyczne i pseudorelistyczne tatuaże w galerii to buraki, natomiast napisy, cartoony, proste wzorki po jakie przychodzi 80% klientów są przyzwoite (widzialam dużo gorsze)
Tym bardziej, że dziewczyna napisała, że załatwiła z facetem sprawę mailowo, więc nie widzę powodów do publicznej egzekucji.
Stary 2012-09-11, 14:24   #75
_stardust
Rozeznanie

oczywiście, że wyrażenie swojej opinii to nie żadne szkalowanie ani oszczerstwo - usługa jest wykonana beznadziejnie i masz prawo ją skrytykować. ja po czymś takim wszystkim bym doniosła jak się sprawy mają, a nie cieszyła, że ktoś inny też moze mieć zniszczone ciało brzydkim tatuażem.
gdyby coś takiego było prawnie zabronione nie byłoby stron gdzie ocenia się np lekarzy czy nauczycieli. poza tym, dlaczego niby chwalenie kogoś miałoby być legalne, a krytykowanie (zgodne z prawdą) nie?
Stary 2012-09-11, 14:29   #76
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _stardust Pokaż wiadomość
oczywiście, że wyrażenie swojej opinii to nie żadne szkalowanie ani oszczerstwo - usługa jest wykonana beznadziejnie i masz prawo ją skrytykować. ja po czymś takim wszystkim bym doniosła jak się sprawy mają, a nie cieszyła, że ktoś inny też moze mieć zniszczone ciało brzydkim tatuażem.
gdyby coś takiego było prawnie zabronione nie byłoby stron gdzie ocenia się np lekarzy czy nauczycieli. poza tym, dlaczego niby chwalenie kogoś miałoby być legalne, a krytykowanie (zgodne z prawdą) nie?
zgadzam się z tym
Stary 2012-09-11, 14:45   #77
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
zgadzam się z tym

ja pierdziele - przeciez jest na wątku napisane w którym studiu jest zrobiony ten tatuaż.
o co jeszcze chodzi???

BTW: kilka, jeśli nie kilkanaście równie s☠☠☠☠☠☠☠onych tatuaży (choć mniejszych) było z dumą pokazywane na wątku tatuażowym - i tam nikt do krucjaty nie nawoływał.
Dziewczyna ma i tak prze☠☠☠ane z czymś takim na plecach i nie widze powodu, żeby jej za to dowalać - utwierdziła się w swojej ocenie, dostała kilka rad, tatuażysta tez został zidentyfikowany. Jak ktoś szuka sensacji niech zacznie Fakt prenumerować.

Edytowane przez 201712071518
Czas edycji: 2012-09-11 o 14:51
Stary 2012-09-11, 15:44   #78
gaska22
Przyczajenie

Cytat:
ja pierdziele - przeciez jest na wątku napisane w którym studiu jest zrobiony ten tatuaż.
o co jeszcze chodzi???

BTW: kilka, jeśli nie kilkanaście równie s☠☠☠☠☠☠☠onych tatuaży (choć mniejszych) było z dumą pokazywane na wątku tatuażowym - i tam nikt do krucjaty nie nawoływał.
Dziewczyna ma i tak prze☠☠☠ane z czymś takim na plecach i nie widze powodu, żeby jej za to dowalać - utwierdziła się w swojej ocenie, dostała kilka rad, tatuażysta tez został zidentyfikowany. Jak ktoś szuka sensacji niech zacznie Fakt prenumerować.
Zgadzam się z tym i dziękuję
Stary 2012-09-11, 15:45   #79
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny, a co powiecie na to?
Prawe przedramie strasznie chude, lewe przerysowane w obwodzie różnica prawie 2 razy, prawe przedramie chyba po złamaniu? bo widac jak się krzywo zrosło, lewa dłoń niedorozwinieta, mięśnie naramienne maa dziwne połączenie z piersiowymi, mięśnie brzucha rysowane przez kogos kto umięśnionego brzucha nigdy nie widział, pióra narysowane byle jak, za długa talia. Tyle widzi moje niewprawne oko. Od oryginału rózni sie bardzo.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-11, 15:56   #80
gaska22
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Prawe przedramie strasznie chude, lewe przerysowane w obwodzie różnica prawie 2 razy, prawe przedramie chyba po złamaniu? bo widac jak się krzywo zrosło, lewa dłoń niedorozwinieta, mięśnie naramienne maa dziwne połączenie z piersiowymi, mięśnie brzucha rysowane przez kogos kto umięśnionego brzucha nigdy nie widział, pióra narysowane byle jak, za długa talia. Tyle widzi moje niewprawne oko. Od oryginału rózni sie bardzo.

Moje właśnie również
Stary 2012-09-11, 16:05   #81
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
o co jeszcze chodzi???

może się melisy napij zamiast się tak unosić
Stary 2012-09-11, 16:08   #82
gaska22
Przyczajenie

Cytat:
Widzę, że Ty już wypiłas
Stary 2012-09-11, 16:12   #83
visionAM
Zakorzenienie

Ja jestem spokojna, piszę na temat na wolnym forum co mi się podoba, jak komuś moje posty nie pasują to niech ich nie czyta Nie wiem po co się unosić tylko dlatego, że komuś nie pasuje zdanie drugiej osoby. eot.
Stary 2012-09-11, 16:15   #84
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
dziękuję - wystarczy mi samozachwyt wywołany moimi wspaniałymi tatuażami

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
Ja jestem spokojna, piszę na temat na wolnym forum co mi się podoba, jak komuś moje posty nie pasują to niech ich nie czyta Nie wiem po co się unosić tylko dlatego, że komuś nie pasuje zdanie drugiej osoby. eot.
szkoda, że nie piszesz nic konstruktywnego w temacie
Stary 2012-09-11, 16:16   #85
gaska22
Przyczajenie

Cytat:
Vice Versa
Myślenie nie boli
Stary 2012-09-11, 16:21   #86
_stardust
Rozeznanie

Cytat:
o co jeszcze chodzi???

daj se siana ja się już nie domagam nazwisk, tylko prostuję dziwne myślenie autorki na temat publicznego wyrażania swojej opinii. easy dziewczyny, ja już powiedziałam wszystko co miałam do powiedzenia w tym temacie
Stary 2012-09-11, 16:24   #87
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Vice Versa
Myślenie nie boli
daruj sobie wycieczki personalne i co do myślenia to polecam zastanowić się nad sobą i nad swoim problemem tu opisanym, a później przeczytać to co do mnie napisałaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-11, 16:29   #88
gaska22
Przyczajenie

Cytat:
daruj sobie wycieczki personalne i co do myślenia to polecam zastanowić się nad sobą i nad swoim problemem tu opisanym, a później przeczytać to co do mnie napisałaś
Wzajemnie, ja również piszę to na co mam ochotę i "jak ktoś nie chce" nie musi tego czytać ani komentować. Daruję sobie tak jak i Ty mi darowałaś na samym początku.
Ja już się zastanowiłam i raczej jesteś ostatnią osobą, która mi pomogła na tym forum. Proste.
Stary 2013-05-08, 06:41   #89
Megi_123
Raczkowanie

Odswiezam...

Kochana co zrobilas z tym tatuazem na plecach?

Ja mam pytanko kolezanka cztery dni temu robila tatuaz.. Wyszedl ladnie ale.. Tatuazysta przekonal ja ze jak robic tatoo to wiekszy ze lepszy efekt itp. Chciala bez wypelnienia.. Niestety on zrozumial ze z wypelnieniem nie dogali sie. Pytam w jej imieniu czy NOwy tatuaz mozna w miare szybko usunac?
Megi_123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-09, 12:40   #90
gaska22
Przyczajenie

Hejka, na razie nic. Czekałam aż zjaśnieje odrobinę chociaż.
Za radą dziewczyn poszukałam, popisałam maile, podzwoniłam, pojeździłam do podpowiedzianych przez nie salonów i nic. Usunąć ciężko, zakryć również. Nikt bardzo podjąć się nie chce. Poradzili bym zaczekała aż odrobinę zblednie, rozjaśniła laserem i próbowała zrobic coś na tym. Co jakiś czas gdzieś podjeżdżam, pokazuje, konsultuję. Jeden gość obejrzał mnie i nawet konsylium zebrał innych tauażystów i tak mnie oglądali w pięć osób i niedowierzali, myśleli, dyskutowali- powiedział ,że pomyśli i być może spróbuje coś z tym zrobić. Załamka. Czekam i zbieram pieniążki bo to droga impreza będzie
Co do Twojej koleżanki to nie mam pojęcia- nie chcę nic radzić, ale być może podobnie jak u mnie- bedzie musiała zaczekać aż się zagoi i kolor wejdzie pod skórę i stanie się jaśniejszy i to będzie ostateczny wygląd tatuażu i wtedy dopiero będzie można coś myslec- no czy jakoś tak mi tłumaczyli
Chyba,że po naturalnym wyblaknieciu zacznie się jej podobać
Pozdrawiam
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości