|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to DOPIERO 2 miesiace Uda sie niebawem![]() Cytat:
Pewnie,ze bys zauwazyla ![]() Cytat:
![]() Mi czop odłaził 3 tyg ![]() Przedstawiam Wam moje dzisiejsze dzielo ![]() (jutro bedzie wymagalo jeszcze niewielkim poprawek ![]() 1. firanki w salonie ![]() 2.w naszej sypialni (tylko zaslony musimy dokupic fioletowe, bo sa brazowe i nie pasuja )3.firanka w pokoju Seby(tu tez zaslony kupie jednolite niebieskie niebawem )4. I kuchnia(edytowalam, bo zapomnialam)
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-09-11 o 23:52 |
||||||
|
|
|
#2462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż pewnie się przyda ![]() Cytat:
I u Seby w pokoju widzę Tomka Hehehe... pozbywasz się Tomka? Co Seba na to?
|
||
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero na zdjeciu widze,ze trzeba poprawic ![]() Mi sie podobaja i co najwazniejsze pasuja na te okna i do samego pomieszczenia Tak przytulniej sie teraz zrobilo, cieplej![]() A Seba to jeszcze niewie ze Tomka nie bedzie Ale za to bedzie Kubus Puchatek , a Tomek bedzie na zmiane do innych firanek
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym właśnie istotne jest to, jak się prezentują z wnętrzem ![]() Biedny Seba, nie wie, że pozbawisz go Tomka hehe... ale spoko, Kubuś P. pewnie też go zadowoli ![]() My w końcu nie poszliśmy na randkę, bo najzwyklej w świecie nie mieliśmy siły...ale zjedliśmy pizzę , lezymy na kanapie i dziwimy się wspólnie jak szybko minęły te dwa lata Zobaczyłam sobie też w ramach wspomnień nasze zdjęcia ślubne
|
|
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niestety czas szybko ucieka ![]() Ale fajnie,ze spedziliscie milo wieczór
|
|
#2466 | ||
|
Zakorzenienie
|
to bedzie wesolo jak juz w ciazy bedziesz
no i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Cytat:
Cytat:
![]() a ja dzis chyba po raz pierwszy poskarze sie na mojego meza... dzis na przystanku stoi obok mnie i nagle mowi "ale ty masz duzo siwych wlosow" ... myslalam, ze go tam na miejscu ustrzele potem w kuchni szykowalam ciasto na chleb i poprosilam, zeby mi potowarzyszyl... przyszedl jak juz konczylam ![]() i na koniec poprosilam go, zeby dal Ricie mleko na spiocha, a ja w tym czasie odciagnelabym nadmiar... a on mi na to, ze jest bardzo zmeczony i chcialby isc juz spac, bo jutro wczesnie musi wstac, zeby zawiezc Sandre do zlobka ale niech mu bedzie, raz moge odpuscic (tym bardziej, ze i tak jeszcze czekam az sie chlebus upiecze), ale kolejnego takiego wyskoku mu nie daruje ![]()
|
|
#2467 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[/QUOTE] Cytat:
![]() Cytat:
![]() szczesliwa babcia ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 03:00 ---------- Poprzedni post napisano o 02:53 ---------- A no dobrzewidzisz
|
|
|
#2468 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny padam...
położyłam się po 2, wstałam przed 5 i dalej piszę pracę. Nie uda się jej złożyć na 90%, ale jak nie spróbuje to później będę miała do siebie pretensje że odpuściłam. No to się katuje. Dzisiaj muszę iść do lekarza bo choroba mnie totalnie rozłożyła... Od poniedziałku mam urlop, ale nie wiem czy nie wezmę dzisiaj zwolnienia do piątku. Trochę głupio to wyjdzie, no ale co. Tylko nie wiem co u lekarza powiedzieć. Zawsze pyta- czy jest pani w ciąży. i wpisuje w kartę- ciążę neguje. Tzn tak było do tej pory. A teraz co mam jej powiedzieć? Wiem Pani co, może tak a może nie. Myślicie że da mi jakieś leki. Muszę dostać antybiotyk bo inaczej będę się męczyła przez miesiąc. Zawsze tak jest...To od tych moich nieszczęsnych zatok. I co teraz?
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jestem na bieżąco, ale kompletnie nie miałam czasu w ostatnich dniach pisać
Tęsknię za to niesamowicie i dziś po południu się poprawię! Promis!Teraz wpadłam tylko jak po ogień, boooo... Proszę o kciuki za mojego męża - ma dziś ostatni termin poprawki, od której zależy, czy ma po co pisać pracę i czy ukończy studia Oby baba po wakacjach okazała się miłą panią dr, a nie su.ką jak przed wakacjami ![]() Wasze kciuki mają ogromną moc, więc będę przeogromnie wdzięczna ![]() A ja w tym czasie będę pocić się u promotorki ![]() Także wszelkie wolne moce kciukowe proszę skierować w stronę Torunia ![]() Na szybko wszystkim chorym życzę zdrówka, rodzącym szybkiego porodu, a świętującym życzę wszystkiego naj! Buziaki dla wszystkich i każdej z osobna!
|
#2470 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
ja się witam i spadam do pracy
|
#2472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() No to mąż nieładnie pojechał! Masz rację, raz można odpuścić, ale następnym razem już dostanie burę ![]() Cytat:
Ale dziś ponura pogoda Szaro, buro i kropi. Bardzo nie lubię takiej pogody...A my w piątek postanowiliśmy zrobić mini imprezkę dla rodziny z okazji rocznicy - fajnie, cieszę się
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-09-12 o 08:32 |
||
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
U mnie znów masa pracy, będę Was podczytywać ![]() Dziś mam usg połówkowe |
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Blonde firanki w kuchni mi sie podobają. Butter fajnie, że rocznica miło spędzona ![]() Gucia6 batz mu si należą ![]() tasia zdrówka. Pogadaj z nią , lekarz będzie wiedział co zrobić. Aaby trzymam kciuki. Wczoraj rozwieźliśmy zaproszenia. Maję zostawiliśmy z moimi rodzicami i lataliśmy. Teściu przyjdzie sam (to dobrze), a teściowa męża wkurzyła. Zadzwonił, że będzie u niej o 18.30 (do 18 pracuje) a ta, że dziś ma katar i abyśmy nie przyjeżdzali. Więc mąż jej powiedział, że akurat będziemy po drodze i potem specjalnie nie będziemy do niej jechali i że i tak i tak będziemy. Jedziemy do niej a tu kuźwa nikogo nie ma. Mąż dzwoni a ona, że pojechała sobie do Chińskiego centrum handlowego Menu już mamy wybrane
|
|
|
|
#2475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Madziu, ta Twoja teściowa się chyba nigdy nie zmieni.... niesamowita baba!!!! Kij jej w oko, nie chciała zaproszenia osobiście, to niech się ugryzie w tyłek... No i co z menu?Mów, może mnie zainspirujesz czymś na piątek
|
||
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Butter chyba się nie zmieni, dokładnie.
Zaraz napiszę menu ![]() Byłam wczoraj u fryzjera i... umówiłam się na farbowanie na blond. Powiedziała, ze mam sobie pół dnia zarezerwować, więc mąż będzie mi małą do karmienia przynosił Boję się tej zmiany Umówiłam się na 19-go.
|
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Bardzo
![]() Udało mi sie przed pracą załatwic papierki, zwiazane z wymianą dowodu. Takze troche krócej bedę dzisa pracowała Pogoda była całkiem fajna ale juz sie popsuła, strasznie wieje i ciemno sie zrobiło
|
#2478 |
|
Wtajemniczenie
|
Onyks, kciuki na usg połówkowym!
![]() Madzia, teściowa, to cała teściowa ![]() Bao, trzymam kciuki, bo to pewnie TO ![]() Butter i jak tam, jakieś objawy? ![]() Dziewczyny, koleżanka odebrała wynik progesteronu po tej owulacji w 20dc i wyszedł 8,1ng/ml (norma 1,2-15,9). Czy macie jakieś doświadczenie? Jej lekarza nie ma do końca tygodnia, więc nie ma go z kim skonsultować. Na moje oko jest okej, bo mieści się w połowie Ale może któraś z was wie coś więcej?
|
#2479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co za baba![]() Aaby trzymam kciuki ![]() Dzien dobry ![]() U mnie od rana leje ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Cytat:
![]() Zmiany sa potrzebne
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Oto nasze menu:
Na ciepło: 1. Rosół z makaronem (chcieliśmy coś delikatnego na wstęp) 2. Kotlet Cordon Bleu z piersi kurczaka z serem i szynką + ziemniaczki z koperkiem + surówka z białej kapusty i marchewki z jabłkiem 3. karkówka w sosie pieczarkowym z kluskami śląskimi i buraczki na ciepło. 4. Barszczyk czerwony z pierogami podawanymi w chlebkach. Na zimno: 5. Swojska wędlina 6. schab po warszawsku 7. Roladki z różnym nadzieniem (feta i ze szpinakiem, żurawiną, szynka i serem i jakieś inne) 8. udka nadziewane żurawiną i koperkiem 9. łosoś zawijany cieście naleśnikowym z kulkami melona 10. sałatka jarzynowa 11. sałatka grecka 12. sałatka królewska (selerowa) 13. Lody z bitą śmietaną i owocami 14. ciasta 15. owoce I na koniec pęknę ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Agnusku ja się nie znam. Blonde oby, oby bo za 1,5 tyg mam chrzciny. |
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale bedzie aldnie, zobaczysz, zreszta chyba fryzjerka widzial Twoje wlosy i sama ocenila no nie?![]() Smaczne menu ![]() Ile osób bedzie?
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
20 osób. |
|
|
|
|
#2483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno będzie pięknie....A jak będziesz niezadowolona, to wiesz, włosy nie ręka, odrosną ![]() Cytat:
Agnusek, nie wiem właściwie, cały czas mam takie same objawy, już od ponad tygodnia. Lekkie kłucie w podbrzuszu, piersi mnie bolą makabrycznie, przy każdym dotknięciu...no ale pryszczyca dalej jest - nie postępuje, ale jednak jest ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Madziu, menu bardzo fajne Smakowite
|
||
|
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedy zamierzasz testować jakby co?
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, zgłodniałam
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie myslalas o odciagnieciu pokarmu?
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, ale już się tym nie jaram
![]() Cytat:
![]() A testować się będę w piątek, jeśli @ nie nadejdzie... |
|
|
|
|
#2489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

plecy napieprzają nieziemsko, ale tylko jak łażę lub siedzę, jak leżę to mniej. o matko czyżby faktycznie to już??
to DOPIERO 2 miesiace
Uda sie niebawem
mam nadzieję, ze to jeszcze nie to..... ale chyba jakby mi czop poszedł to bym zauważyła??? 

Ale za to bedzie Kubus Puchatek

Oby baba po wakacjach okazała się miłą panią dr, a nie su.ką jak przed wakacjami