|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
waniliowymakeup szczerze? calkiem inaczej czyta sie tutaj Twoje posty, fajnie, ze do nas zajrzalas
|
#4622 |
|
Raczkowanie
|
Ilena - ale widzisz, liczę się z tym, chociaż to potrafi zaboleć. Niemniej jednak nagrywanie to naprawdę ważna część mojego życia (bo już nie hobby), dlatego ciężko byłoby mi odejść, a znoszenie takiej krytyki też łatwe nie jest. Dlatego radzę sobie tak jak umiem.
Onemorepanda - mój kanał był, jest no i pozostanie kanałem spontanicznym, na którym pojawia się masa różnych rzeczy (jak również: gadanie bez sensu, pokazywanie kolorów karteczek :P itp.) Nie zależy mi by być profesjonalną w tym co robię tak jak np Digital. To nie taki typ kanału. Co do studiów. Mówiłam, że studiuję na UJ i co studiuję. Ale nigdy nie mówiłam rzeczy typu "jestem super, bo jestem z UJ", ani, że ktoś np. na studiach zaocznych czy na prywatnej uczelni jest gorszy ode mnie. NIGDY tak nie powiedziałam, a padały tu i takie stwierdzenia. hikari91 - bo ja jestem osobą spontaniczną i porąbaną (szczerze, jestem, ale tak w sumie nawet pozytywnie) i już dawno ponosiłam tego konsekwencje
|
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli masz 22 lata jak dziewczyny pisały to mam tyle samo. Ale między mną a tobą jest ogromna przepaść. Czas dorosnąć. Rozumiem, że jest ci przykro ale nic na to nie poradzisz. Ludzie mają prawo cię nie lubić i krytykować. Świat nie jest piękny i kolorowy. Chcesz po prostu nagrywać filmiki to nie czytaj komentarzy i nie wchodź na wizaż Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2012-09-11 o 22:51 |
|
|
|
|
#4624 |
|
Łotewa
|
http://www.youtube.com/watch?v=kbeYJ...layer_embedded jak znalazłam ten filmik od razu przypomniała mi się ostatnia rozmowa na temat równouprawnienia
|
|
|
|
#4625 |
|
Przyczajenie
|
jeszcze tu olimpii brakuje.czy moze byla?
|
|
|
|
#4626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- rozumiem, że nie jestem tu mile widziana? |
|
|
|
|
#4627 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4628 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pani Szczuka podpadła mi tym, co mówiła przed Euro o piłce nożnej jako o rozrywce dla napalonych facetów. Jakby tylko faceci interesowali się piłką
|
|
|
|
|
#4629 |
|
Przyczajenie
|
wiecie co? a ja to lubie bardzo 1982paulinke.na poczatku wydawało mi sie,ze jest sztucznie przeslodzona,ale ona chyba taka jest
|
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
My jesteśmy normalnymi widzami takimi samymi jak ci pod twoimi filmikami. Tutaj można dużo więcej napisać nie ma ograniczenia liter. Radzę ci żebyś dla swojego zdrowia nie wchodziła na ten wątek, ale miło, że nas odwiedziłaś.
|
|
|
|
#4631 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4632 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
nie nie,moze w koncu bedzie mozna sie.z.wami youtubowiczkami normalnie porozumiec |
|
|
|
|
#4633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz, dla mnie to już i tak ogromny krok, że tu weszłam i staram się naprawdę spokojnie przekazać Wam swoje racje. |
|
|
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4635 |
|
Raczkowanie
|
A ja się nie zgadzam. Powiem więcej, chciałabym, żeby inne youtubowiczki też tutaj się wypowiadały, tak jak Shilpa, Waniliowa, Kornelka, Lulu..
|
|
|
|
#4636 |
|
Przyczajenie
|
wanilio za mocno sie przejmujesz kazda opinia i tyle chciala ci przekazaz przedmowczyni
|
|
|
|
#4637 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba faktycznie przegapiłam, bo ani na początku wakacji ani już tym bardziej przy starej aferze mnie tu nie było. |
|
|
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sugeruje. Przeczytaj sobie parę stron tego wątku. Niektóre dziewczyny są lubiane inne mniej. I jak ktoś ciebie nie lubi to raczej nie pochwali cię. MrOlimpia też czytała wizaż i na dobre jej to nie wyszło. Ja po prostu uważam że dla twojego zdrowia lepiej będzie jak nie będziesz tu wchodzić. Może być 10 sympatycznych komentarzy, a tylko 1 który wyprowadzi cię z równowagi i po co ci to? Rób swoje ciesz się z nagrywania i nie przejmuj się, że ktoś cię nie lubi ma prawo.
|
|
|
|
#4639 |
|
Raczkowanie
|
waniliowymakeup, no a teraz nadal jesteś tak zdenerwowana i bliska płaczu, czy trochę Ci ulżyło?
|
|
|
|
#4640 |
|
Raczkowanie
|
Heh, ja to jestem więcej niż pewna, że absolutnie KAŻDA youtubowiczka wchodzi czasem na ten wątek i wpisuje swój nick w wyszukiwarkę, bo jest ciekawa co się o niej mówi. To jest silniejsze od człowieka
Jakby ktoś o Was naklepał kilka stron wątku na forum to też byście sprawdziły nie da się tak. Da się do pewnego momentu.
|
|
|
|
#4641 |
|
Wtajemniczenie
|
Waniliowa, obawiam się, że stylu kanału nie zmienisz....skoro sama piszesz, że nie będzie stricte urodowy. Musisz więc zmienić podejście, bo inaczej się nie da tego pogodzić.
|
#4642 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ulżyło mi, że mogę spokojnie parę spraw wyjaśnić, bo głównie po to tu weszłam (typu nieporozumienie z "siedzeniem w domu na tyłku", wolałam to wytłumaczyć niż czekać aż się zrobi temat na kolejną stronę)---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4643 |
|
Raczkowanie
|
Bo mam czasem wrażenie, że niektóre youtubowiczki (nie będę pokazywać palcem) wchodzą tutaj i się przymilają, żeby nic zlego o nich nie pisać. Mam nadzieję, że tego teraz nie robisz.
|
|
|
|
#4644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie cierpie zmalowanej a powiem nieraz dobre slowo. jak wklei ktos linka do jej filmiku a podoba mi sie makijaz albo stwierdze, ze ladnie wyglada to to napisze
Była aparatka ![]() 28.02.2012 - góra, 21.06.2012- dół, 20.01.2015 koniec! <3 Edytowane przez hikari91 Czas edycji: 2012-09-11 o 23:11 |
|
|
|
|
#4645 |
|
Raczkowanie
|
agatekm - nie, bo wiem, że ludzie jak już sobie wyrobili o mnie opinię to tak łatwo jej nie zmienią. A jeszcze bardziej jak nie szukają takiego typu kanału jaki ja oferuję. (Chociaż mam zamiar zrobić więcej filmów urodowych, ale już mniej chaotycznych.)
Chcę tylko parę spraw wyjaśnić, bo też nie chciałabym sytuacji w stylu - ktoś powie o mnie coś rozdmuchanego/nieprawdziwego i zrobi się kolejny temat. A do Waszych zarzutów / komentarzy / krytyk wolę odnosić się już osobiście. |
|
|
|
#4646 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W ogólę wolę też twoje filmy o tematyce książkowej niż te urodowe. |
|
|
|
|
#4647 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też maja plusa youtubowiczki, które tutaj wchodzą i z nami rozmawiają (KatOsu, Shilpa, Kornela, Maxineczka, teraz Waniliowa) - nieważne czy się z nimi zgadzam, czy lubię ich filmiki, po prostu, miło że decydują się na kontakt z widzami, na małą konfrontację.
A filmik z Koterskim stary strasznie, ale mistrzowski Popłakałam się ze śmiechu czytając niektóre komentarze.
|
|
|
|
#4648 |
|
summer vibes;)
|
Waniliowa fajnie, że wpadłaś.
Dobrze, że wszystko wyjaśniłaś. Zupełnie inny język niż na facebooku...Oby tak zostało, bo nakręcanie naprawdę niczemu nie służy.
|
|
|
|
#4649 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4650 |
|
Przyczajenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

Dobrze, że wszystko wyjaśniłaś. Zupełnie inny język niż na facebooku...Oby tak zostało, bo nakręcanie naprawdę niczemu nie służy.
dokladnie