|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
nie wszystkie, ale ja nie jestem "wszystkie"
no taka jestem i już. Raz lepiej sobie radzę z moim porąbanym charakterem, a raz gorzej ![]() Też mam więcej serca dla książek i bloga z recenzjami niż sfery urodowej, ale ją nadal uwielbiam. A z nadejściem jesieni to już w ogóle mi się faza na makijaż włącza. Więc może coś jeszcze z tego będzie
|
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak myślicie Susz was czyta ? Bo ja to rzadko się tu wypowiadam raczej was czytam. A o niej jest chyba najwięcej niemiłego. Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2012-09-11 o 23:20 |
|
|
|
|
#4653 |
|
Zadomowienie
|
cos duzo gosci dzisiaj...
|
#4654 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4655 |
|
Rozeznanie
|
Ja Cię Waniliowa nie znałam dopóki ktoś nie wkleił filmiku z karteczkami, ani nie czytałam Twojego fb więc nie wychodź z założenia, że wszystkie to robimy, bo podejrzewam że większość z nas czytała tylko to co któraś wkleiła z Twojego fb tutaj
![]() I jeszcze tylko napiszę, że dla mnie dziecinne jest też np. pisanie na blogu u Olimpii w komentarzach (w momencie kiedy pisałyśmy o niej) "już na wizażu przeczytały hahah ", zajmij się sobą lepiej ![]() pozdrawiam Edytowane przez Eva2 Czas edycji: 2012-09-11 o 23:28 |
|
|
|
#4656 |
|
Zadomowienie
|
|
#4657 |
|
Rozeznanie
|
Waniliowa,
widzialam kilka Twoich filmikow, ale rzeczywiscie od jakiegos czasu nie dalo se Twojego kanalu ogladac, filmiki bez sensu, chaotyczne, a Ty sama wydawalas sie niesympatyczna. zrob przerwe, odpocznij na wyjezdzie i wroc z nowa energia. i tak jak dziewczyny Ci pisaly, bardziej cenione na YT sa profesjonalne filmiki, co nie znaczy nakrecone i zmontowane w profesjonalny sposob, tylko takie, w ktorych YTuberka ma cos sensownego do powiedzenia, bez offtopow, bez prywatnych wycieczek w swoje zycie bo to na pewno nie jest profesjonalne. Ja zycze Ci powodzenia i troche grubszej skory
|
#4658 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie przesadzajmy, że to takie niezwykłe.
|
|
#4659 |
|
summer vibes;)
|
Bardzo fajna ta youtubowiczka Dizelka13, właśnie oglądam po kolei wszystkie jej filmiki.
|
|
|
|
#4660 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale masz rację, że ostatnio cholernie dużo chaosu itp. Jedyny filmik jaki mi się udał to recenzja książki Rae Morris i może jeszcze porady dla początkujących YouTubowiczek.Ten chaos postaram się zlikwidować/ograniczyć do minimum. Dlatego zrobię wyraźne rozdzielenie na vlogi (które nie wszyscy lubią), filmiki o książkach oraz filmiki związane z urodą |
|
|
|
|
#4661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym lepiej się ogląda konkretne filmiki, choć nagrane raz na tydzień niż te o niczym wstawiane codziennie. Dobrej nocy życzę sobie i Wam
Edytowane przez Takajakaya Czas edycji: 2012-09-11 o 23:36 |
|
|
|
|
#4662 |
|
Raczkowanie
|
ja też życzę dobranoc i lecę grać w Heroesy :P i jeśli nie zostanę siłą pozbawiona tego prawa - jeszcze tu z Wami popiszę w przyszłości
|
|
|
|
#4663 |
|
Rozeznanie
|
waniliowymakeup
nie jestem Twoją widzką, ale powiem Ci jedno NAGRYWAJ JEŚLI LUBISZ. Pomyśl, czemu masz nie nagrywać?? Dlatego , że ktoś nie chce, że masz jakieś komantarze dziwne itp? Lubisz? Chcesz? Nagrywaj. Ty kreujesz swój kanał. Ktoś ma wąty bo nie akceptujesz komentarzy/ Ojej. Niech popłacze sobie w domu w poduszkę. Wiele dziewczyn tak robi bo mają to tego prawo. Gadanie, że ktoś nie akceptuje krytyki jest wiesz... rozumiesz. Ktoś kto pokazuje swoją facjate na całą Polskę i świat może sam decydować jak to ma wyglądać i nic nikomu do tego. Więc wiesz... nagrywaj, moderuj swój kanał jak wieleeeeeeee dziewczyn yt bo msz do tego prawo. Decyduj jak to ma wyglądać, rozwijaj , ulepszaj, udoskonalaj. Teraz weszłam na yt i obejrzałam Twój ostatni filmik. |
|
|
|
#4664 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiem Wam jeszcze zanim pójdę, że dziś dostałam cudowny komentarz od pewnej Pani, która napisała, że chciałaby mieć taką córkę. Łzy mi w oczach stanęły. I dla takich ludzi i takich chwil chcę nagrywać. A że Wasze pogaduchy tu mnie podłamały - cóż - jestem tylko człowiekiem. Ale nie ma tego złego - bo parę przemyśleń i choćby krótka mentalna przerwa bez myślenia "wypadałoby coś nagrać" dobrze mi zrobi. |
|
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma co sie załamywać, tylko po prostu oszczędź trochę prywatności, bo inaczej zawsze będziesz na językach, no i nie rozdmuchuj komentarzy na fb i twitterze, zawsze mozesz tu przyjsc i personalnie nam powiedziec, a nie potem oskarzenia, ze przesiadujemy wiecznie na Twoim fb
|
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- oho, niedługo trzeba będzie założyć kolejną część wątku
|
|
|
|
|
#4667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to wczesniej (rok, półtora temu) nie wchodziłaś? czy może jednak ten ogromny krok odnosi się do spokojnie, a nie do weszłam?
|
|
#4668 |
|
Raczkowanie
|
nie mogę napatrzeć sie na Nissiax w jej najnowszym filmiku...śliczna jest!
|
|
|
|
#4669 |
|
Raczkowanie
|
Nowy filmik u LGS:
http://www.youtube.com/watch?v=SylFHnbLAns
|
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4671 | |
|
BAN stały
|
Uwaga, Jeżuś powrócił
![]() Jak to bez głupich minek? Ja już na samym początku widzę z kilkanaście głupich minek (może to co dla mnie jest irytujące u was już przejdzie? ) http://www.youtube.com/watch?v=bkXTgz3HKY4---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4672 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4673 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Może to nie filmik urodowy, ale rozwaliła mnie pani prowadząca (przypomina mi jakąś blogerkę.vlogerkę ).http://www.youtube.com/watch?v=k9Dl2D5uHPA |
||
|
|
|
#4674 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
)
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam lubię azjatycki Cukier :P Wszyscy ludzie fascynujący się Azją są inni. Mam koleżankę którą też pociągają strasznie te klimaty i jest tak samo "inna".
|
|
|
|
#4676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja widziałam te (chyba) uszy na blogu Kasi Tusk ![]() http://www.makelifeeasier.pl/inne/sz...inencja-bloga/ |
|
|
|
|
#4677 |
|
Wtajemniczenie
|
Po pierwsze są gusta i guściki o których nie powinno się dyskutować a po drugie co kraj to obyczaj. Jak wiadomo te konkretne azjatyckie kraje z których ona czerpie inspiracje sa dość rozwinięte pod względem takiego lekkiego oderwania od rzeczywistości np w kierunku anime/czy gier rpg/mmo. To już nie jest tylko maly element codzienności tylko często styl życia a dla wielu nawet łączy się z pracą. Jak coś np w grze dla dorosłych lata ze świderkiem nad głową i "purta" bańkami to musi to być zrobione przez zółte rączki. Taka ich mentalność i nie widzę dlaczego nie miała by z tego czerpać skoro to lubi i mieszkając tam ma to na wyciągnięcie ręki.
|
|
|
|
#4678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja ogladam tylko dziewczyny ktore lubie, jak ktoras mnie drazni to leci z suba i tyle, koniec tematu i rozmyslania nad jej zachowaniem/uroda/czy czymkolwiek. Wolalabym zeby taki temat jak ten sluzyl wiekszej ilosci filmikow tak zeby kazdy mogl wychaczyc cos ciekawego a nie rostrzasaniu afery karteczkowej czy jakiejkolwiek innej (przepraszam za brak polskich znakow) Edytowane przez CruelOrchid Czas edycji: 2012-09-12 o 14:19 |
|
|
|
|
#4680 | ||
|
Rozeznanie
|
Odniosę się jeszcze do waniliowej
![]() Cytat:
Cytat:
Moja rady jest taka, żebyś odstawiła życie prywatne na bok. Im częściej zaczniesz się otwierać przed widzami, tym mniej poważnie będą Cię traktować. Wczorajszego filmiku z wyjaśnieniami nie widziałam, ale z pewnością był nie potrzebny. Postaraj się dostosować do naszych rad i nagrywać z taką samą przyjemnością jaką z tego czerpiesz
Edytowane przez Julie_ Czas edycji: 2012-09-12 o 14:27 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

no taka jestem i już. Raz lepiej sobie radzę z moim porąbanym charakterem, a raz gorzej 

Popłakałam się ze śmiechu czytając niektóre komentarze.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

to wczesniej (rok, półtora temu) nie wchodziłaś?