|
|
#4951 | ||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Ma neta we swoim środku i łapie go z powietrza prosto, nie potrzeba żadnych innych, dodatkowych bajerów (już za 3 stówki idzie zanabyć takie cudo, albo u swojego operatora popytaj)
Cytat:
Zawsze możesz mówić, że robiłaś specjalizację z czegoś innego ![]() Cytat:
![]() No ale bez % te parę dni wytrzymam, a bez kawy już Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Cytat:
a nie przestawiłam literków tą razą ? |
||
|
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Ja wpadłem kontrolnie Bo nie mam czasu na nic
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłaś wspomnieć ale mogło mnie nei być - nie nadrabiam ostatnio niemniej jednak telefonu niet? brak? bo on może dalej handluje ino nie na allu/ paragon masz tam są dane firmy - moze faktura? a mozę dane z mailowej skrzynki - no chyba ze chuopina na urlopie się kisi ja przegapłą Coromandla jak był wyszedł i był na niego szał - i postanowiłam sobie że następnym razem mi sie uda
|
|
|
|
|
#4955 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wiecie co-podupczony jest ten kraj.
wielka kurfa dyskusja o tych zwolnieniach w ciąży-ze nimoralne itp.ofkors zgodze sie-ale ten kraj jest cały niemoralny i zakłamany!! politycy jęcżą-ródźcie dzieci! i najlepiej wracajcie do pracy (na emwryture trza ciułac zeby nie zdechnąć) ale złobków nie ma i wszyscy majo to w dooopie, pomocy zadnej zniką, wszyscy biedni, socjalu dzieciowego nie ma, opieki zdrowotnej ni wooj, stoj człowieku w tych przychodniach z wyjącym didem a wszyscy cie majo w doopie. badania w ciaązy -większość specjalistycznych płątnych, do gina kolejki i zapisy na 2 miesiace w przód....babcie tez nie pomoga bo wiodomo-muszo pracowac do 67 rż ,albo i do 70 tego jak tak dalej pojdzie, pracodawca ciężarnej na oczy nie chce widziec-bo trza by sie niątroche zająć, jakies warunki ludzkie stworzyc, lepiej niech idzie na zwolnienie bo jesczze zacznie rodzic w robo...\kurde-manie dida w polsce w tych czasach to jest na prawde wyzwanie, wiec ja prosze sie odpioerdolic od kobit ktore chcą troche oddechu złapac zanim zacznie je dobijac polska didowa rzeczywistość enter ![]() jakby u nas było jak w skandynawi to nikt by nie myslał o kombinowaniu L4, a ze jest jak jest to kazdy jest zmuszony ciągnąć na swojąstrone ile sie da-i to robi
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-09-11 o 23:49 |
|
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:kochana - mówię to we wkurfie ogólnym i wykrzyku w eter od paru latek - jak mięsie koleżanki pytają kiedy planuję didować - no i wtedy gotuje sie we mnie - a one przyznają rację koniec końców Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-11 o 23:52 |
|
|
|
|
#4957 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4958 |
|
Nindżopesz
|
Polly, trzasnij jedne rolety kontrastowe np. zolte, pomaranczowe albo czerwone - zbaczysz, to bedzie hit na dzielni
|
|
|
|
#4959 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na miasto mam pozwolenie ![]() Cytat:
![]() czy teraz już wszędzie lata ![]() bo kiedyś miałam takiego cudo co że niby "internet jest wszędzie" Plus i był wszędzie (chyba), ale nie w moim domu ![]() nawet se antene kupiłam, taką do lapka podłączaną nie pomogło ![]() złamała się po pierwszym podłączeniu, P. urwał główkę , ja wtyczkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
niestety ![]() mnie już tu nie ma
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
Telepatia
:torba :A u mnie ok Siedzę sobie we Wrocku zapiertalam na Lotosie i tak w kółko Nie chodzę na żadne imprezy a mógłbym
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4962 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Podobno już teraz wszędzie lata, tj. przynajmniej w przypadku tabletów z sieci komórkowych (chyba na zasadzie "komórka ma zasięg = tablet ma sieciunię") ![]() Cytat:
Tez myślałeś o Grysiu? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znad ciężkiego poranka...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4964 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja się tym razem broniłam przed blokadą jak mogłam i wygląda na to ze się obejdzie, wytrzymam jakoś ale to tylko dzięki wyrozumiałości pracodawców, jakbym miała do biura biegać codziennie to by nie obeszło sie na bank no zęby też dają popalić kosztowo ![]() Cytat:
) albo internet przenośny. Ja mam służbowy z Plusa i jest ok, ale nie miałam wyboru dostałam taki jaki brali. Mój tata jak do szpitala szedł niedawno to porównał oferty i wybrał z Playa ja i moje literówki miało być "powietrzyć" czyli zabrać mnie "na spacer" na ławkę
|
|
|
|
|
#4965 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() według mnie Coromandel nie jest podobny do Prady ( znam klasyczną , l'eau ambree i te kwieciste )
|
|
#4966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() planowanie dida to jest jakiś koszmarek, jakby ktoś tak naprawdę świadomie chciał wybrać dobry moment to praktycznie nie ma szans Ja mam teraz sytuację ok zawodowo (bo mogę pracować zdalnie jeśli tylko jest taka potrzeba) i wychowawczo (mama już jest na emeryturze) ale za to fizycznie bym nie podołała z moimi nogami, wręcz mam zabronione póki co Cytat:
Znad kawy |
||
|
|
|
#4967 | |||||
|
Konto usunięte
|
Już ode mła wyleciał
![]() Łoj, takie tam bezedury ![]() Się duzo trenuje, to się ma zdrowie jak byk Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jakie? Już więcej nie mam niestety Ty lepiej mi tu pały nie przeginaj Bo Cię na mój prezesowy dywanik we klopie wezwę Cytat:
![]() Cytat:
Macham znad głodu i niewyspania
|
|||||
|
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad.2 Co masz na myśli ![]() ![]() Cześć, Macham znad winogron i zaraz jadę do dentysty będę wymieniać koronkę na ceramiczną dobrze że chociaż mam parasolkę
|
|
|
|
#4969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ooo to dobrze i zarazem niedobrze
|
|
|
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
Fitam! (100 lat mnie chyba tu nie było).
Macham z nad "zupki" z kubka! ------------------ O czyżby lektura felietonu prof. Mamuciwypierdek któremu jakaś matka z dzieckiem nie ustąpiła miejsca w tramwaju? No i zgadzam się w całej rozciągłości: powalony kraj! Np. Przeszkadzają im ciężarne na L4 przez 8 miesięcy, a nie przeszkadzają lewi "renciści" po kilkadziesiąt lat.
|
#4971 |
|
Wpisz tu zomzing
|
mnie przeszkadzają obie te rzeczy, i nie tylko te
|
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36472893] A jakie? nie wnikam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście ze to tylko czubek góry lodowej
![]() O ile jestem jednak w stanie tolerować ciężarne na L4, to rencistów tylko na papierze (a zwykłych pracowników na czarno w realu) już nie.
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejna (trzecia już) wcierka spowodowała u mnie swędzenie. Tego typu produkty chyba nie są dla mnie...
|
|
|
|
#4979 | |||||
|
Panaroja
|
Znad skrzeczącej rzeczywistości
![]() Cytat:
2. mój musk działa niezaleznie od świadomości i przetwarza rzeczywistość w sposób całkowicie nieoczekiwany ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.jak dobrze , że nie oglądam tivi ![]() Cytat:
2.sądzę , że tam jeszcze dużo wszystkiego jest , bo woda tak mętna , że nic nie widać , więc póki nie opadnie do imentu nic sie nie znajdzie . Cytat:
Drogi Baru , co można zrobić z antonówek i winogron , bo zdaje się , że zostanę uszczęśliwona większą ilością , oprócz wina , którego nie umiem i nie zamierzam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4980 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() rozgotować, rozetrzeć/zmiksować (jabłka dać bez skórek, ale będą skóry z winogron), dodać przyprawy (np. chilli, kolendrę), troszki octu i powekować
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

może oni

klask i:

nie wnikam