|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
hehe ja robilam wczoraj i w koncu moje kosmetyki jakos wygladaja ![]() zaraz bede sie zbierac do lekarza, mam nadzieje, ze nie wroce z gipsem na nodze
|
|
|
|
#3092 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam dziś wieczorkiem odwiedziny teściów
. Jestem chyba jedyną znaną sobie osobą, która ma radochę jak przyjeżdżają teściowie - nie dość, że fajni ludzie, to jeszcze zawsze wyżerkę przywiozą
|
|
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Zaraz czeka mnie bieg na pocztę, potem do znajomej, a potem mecz
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak miał kotkę, to po kilku miesiącach skórzany komplet kanapa + fotele poszły się, no. Ale ta kotka dziwna była, więcej biegała po ścianach niż po podłodze.
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
dodałam notkę o porządkach - zapraszam
i zmykam sprzątać łazienkę, ciekawe jakie kosmetyki tam znajdę
|
|
|
|
#3100 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Kobietki !
Ale dzisiaj miałam sen... Oprócz tego, że ktoś chciał mnie dorwać- tradycyjnie, to miłość jakaś była. Co najciekawsze nie był to TŻ I nie znam tamtej osoby, ale wyobrażenie jej była naprawdę faaaajne ![]() Co do snów, mam je bardzo wyraźne, zdarzało mi się zobaczyć to co następnego dnia się działo i oczywiście świadome miewam (nigdy wcześniej nad nimi nie ćwiczyłam), ale to zależy od kilku czynników. Pamiętam swój pierwszy świadomy sen. Jestem przed jakimś domkiem i wilk stoi przede mną. Pyta się czy może mi polać głowę barszczem czerwonym. (w głowie mi się pojawiło, że to sen) Zgodziłam się. Wtedy w jego rękach-łapach pojawił się talerz ze wspomnianym wcześniej barszczem. Pochyliłam głowę, talerz był nad nią i... obudziłam się Miałam wtedy jakieś 6-7 lat, pewnie jakichś bajek się naoglądałam ![]() A Wy miewacie/ćwiczycie świadome sny ? ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36471640] Swoją drogą dziś minęły 4 tygodnie odchudzania. Mierzyłam się i ważyłam, i o ile wymiary poszły w dół, to waga tyle co nic, bo pół kg przez dwa tygodnie. Mam okres, więc to pewnie dlatego. Myślicie, że zostawić te pomiary czy powtórzyć je za parę dni? [/QUOTE] Na wszelki wypadek powtórz, bo woda się mogła zatrzymać w organizmie trochę- jak to przed okresem- i mogła pozostać. Wiem, że chcesz schudnąć, ale czy ilość kg wyznacza jak wyglądasz ? Podchwytliwe pytanie, bo często przez dużą wg. nas masę ciała nie czujemy się dobrze. Jednak imho jeśli widzisz spadki w cm to jest dobrze. Bo jeśli Twoja dieta oscyluje w granicach tych 1300 kcal to resztę potrzebnej energii organizm "pobiera" z nadprogramowego tłuszczyku. ("pobiera"- nie pobiera w czystej postaci tylko przetwarza, nie jest to żadne chwalenie się, że wiem co się dzieje, łał , ale dla samej siebie musiałam sprecyzować, przepraszam. no muszę być dokładna;<)
Edytowane przez 1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b Czas edycji: 2012-09-12 o 11:44 |
|
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakaś noc dzisiaj taka, bo TŻ mówił, że też mu się śniłam - podobno przeze mnie nie zdążyliśmy na jakiś samolot ![]() ależ dziś pogoda paskudna... i jeszcze @ mi się zaczął, żyć- nie umierać... |
|
|
|
|
#3102 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Miewałam kiedyś
Teraz padam już po prostu zmęczona i się regeneruję
|
#3103 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dobry
![]() Cytat:
Mam i lubię Do tego świetnie nawilża, co mnie mega zdziwiło . Ale wole używać go na umytą twarz, jako dopełnienie pielęgnacji.Cytat:
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36464017] Ja się generalnie pająków nie boję, bo przecież nasze polskie nic mi nie zrobią a po jakiś polach i bagnach raczej nie chodzę, żeby mnie inne gatunki zaskakiwały Ale brzydzę się i jak sobie pomyślę, że pająk mnie dotknie (w sensie wejdzie na mnie czy coś) to bleeeeee W ogóle są dla mnie takie nieobliczalne, szybko biegają i nigdy nie wiadomo gdzie uciekną! Potem mi pewnie wejdą do łóżka, a w nocy do otwartej buzi przez sen Nienawidzę pająków.Kiedyś wyczytałam jakiś artykuł tym, ile człowiek zjada pająków w życiu i to mnie mocno utwierdziło w przekonaniu, że się nie polubimy ![]() Ale takich wielkich włochatych bydlaków się boję bardzo i (nie gniewaj się Orlico), nie weszłabym do Ciebie do domu Bać się nie boję, ale po prostu... brzydzę. Wolę, żeby mnie jednak nie dotykały ![]() A propos skorpionów i innego robactwa, to swego czasu na wczasach w Grecji namiętnie wchodziły nam do pokoju . Kiedyś przez trzy dni coś czarnego siedziało na suficie, takie skulone - myslałam, że to jakas plama po prostu, a to skorpion był. Udało się go zrzucić i wywalić. Tak samo modliszek wszędzie było pełno ![]() Cytat:
![]() Ja mieszkam na osiedlu i tu też bywają takie upasione byki za oknami. Szczególnie jak wychodzę z psem wieczorem, to widać, cały blok mieszkańcami pajęczyn obsadzony A tak w ogóle uwielbiam obserwować pająki, szczególnie krzyżaki. Kiedyś nawet z TŻ'tem urządzaliśmy sobie polowania na co ciekawsze okazy, do zdjęć. Tu przykładowy efekt http://plfoto.com/zdjecia/400965.jpg [tylko dla ludzi o mocnych nerwach [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36464890]Dooobra, chwalę się moimi dziećmi ![]() Drugi i trzeci są niewiele większe od mrówki A pierwszy niewiele większy od nich ![]() Teraz wyglądają podobnie, ale z wiekiem nabiorą różnych kolorów i wzorków Fajowe, po zdjęciach trudno uwierzyć, że jeszcze takie mikruski. Co in dajesz jeść, kiedy są takie małe? [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36465061] Skoro są takie małe, to może da się je jeszcze rozdeptać? [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36465223]A kotka byś rozdeptała? ![]() One też są małe i puchate! [/QUOTE]Wybacz Orlico, ale nie mogę z was dziewczyny ![]() Co za dialog ![]() [1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36467087] tak btw, mam 10 followersów ^^ dla Was to pewnie nic, ale dla mnie... Gratulacje ![]() Każdy z nas kiedyś zaczynał od takich małych sukcesów. Nim się obejrzysz stuknie Ci setka
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
![]() wracam po egzaminach poprawkowych do was ![]() Orlica jak małe to są nawet urocze faktycznie puchate Ale jak urosną to już dla mnie za dużo![]() Moniak weź córę ze sobą jak by trzeba było
|
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do ciała, a nie do twarzy Pierwszy raz mam już za sobą Może się polubimy Nie wiem, napiszę więcej jak sobie wyrobię zdanie ![]() Kurdeeee... Tyle co zasnęłam, 10 minut, coś durnego mi się przyśniło, a tu dzwonek do drzwi...kurier :/ Ale przyniósł kosmetyki, więc mu wybaczam ![]()
|
|
#3106 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja mam dzisiaj coś ciężki dzien, jeśli chodzi o spanie - spałam regulaminowe ~8h, ale mam wrażenie, że zaraz padnę
Do tego mam ochotę na słodycze
|
#3107 |
|
w krainie snu i marzeń
|
eee daj spokój... ona uwielbia towarzystwo i pewnie byłaby gwiazdą wieczoru, ale wprowadziłaby duże zamieszanie
moja babcia z nią zostanie fajnie, że będziesz - zobaczę Twoje włosy na żywo ![]() witam |
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
moniak czyli muszę iść w rozpuszczonych?
boje sie trochę bo mało blogerek znam, własnie jestem na etapie poszukiwania ich bl;ogów i obcowania z treścią
|
|
|
|
#3109 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
ostatni mój wpis na blogu był z listą osób to możesz sobie podejrzeć reszta dziewczyn nie ujawnia swoich twarzy na blogach, więc jest ciężko...
|
|
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
do piątku trochę czasu jeszcze
może założymy jakąś grupę na fb albo gdzieś żeby troszkę się poznać? Co myślisz? znając życie to będą rozpuszczone no chyba że będzie deszcz
|
|
|
|
#3111 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
ale myślisz o grupie świętokrzyskiej, czy np. osób z tego wątku?
|
|
|
|
|
#3112 | |||
|
Konto usunięte
|
A jak sobie przypomnisz to dasz znać?
Bo ostatnio przeleciałam wszystkie obserwowane blogi i nie mam go dodanego, a chciałam coś sprawdzić Cytat:
Cytat:
Synesis -41% ![]() Cytat:
A u mnie waliło równo Możemy się zamienić ![]() Oooo to fajnie Ja sobie ostatnio ułożyłam plan co na pewno chcę zużyć w pierwszej kolejności (bo nie lubię/nie działa/kończy się termin przydatności). Generalnie zużywam teraz w pierwszej kolejności produkty do twarzy bo ostatnio radykalnie zmieniłam pielęgnację (jak najmniej drogeryjnych, jak najwięcej produktów o prostym składzie z BU/ZSK) i moja skóra to po prostu pokochała, nigdy nie wyglądała tak dobrze jak teraz, no chyba że jak byłam dzieckiem do 10 lat Więc spodziewam się sporych ubytków w moim arsenale Ale też i przybytków, tym razem tych dobrych
|
|||
|
|
|
#3113 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie zazdroszczę skorpionów w Grecji, bałabym się bardzo I jak Ci poszło? ![]() Cytat:
Co prawda nie wytrzymał długo przy tylu rozgadanych babach, ale i tak był przeuroczy Zazdroszczę Wam tego spotkania, bardzo ![]() Dodałam sobie wczoraj do koszyka na doz-ie kilka rzeczy, wstaję dzisiaj żeby potwierdzić i złożyć zamówienie (jeszcze się zastanawiałam nad czymś, dlatego nie zrobiłam tego od razu), a tu mi wyskakuje, że 2 rzeczy są niedostępne O ile ziele skrzypu mogę zastąpić jakimś innej firmy i różnica cenowa niewielka, to wcierki nie zastąpię Włączyłam sobie poinformowanie o dostępności i czekam I miałam dziś sensacje żołądkowe w nocy, więc się nie wyspałam Widzę też, że mamy znowu zgranie cykli bo co druga przed lub w trakcie @ Ja przed Bycie nieznośną uzasadnione Orlico, a te kredki wydają się takie ładne... A na swatchu porażka
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-09-12 o 13:49 |
||
|
|
|
#3114 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
moniak myślę oswiętokrzyskich
![]() basia no w miarę miałam ich dużooo i kilka już zaliczyłam ale wciąż czekam na wyniki
|
|
|
|
#3116 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Basiago chodziło Ci o ten:
http://angelmaluje.blogspot.com/ ?? |
|
|
|
#3118 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słodycze też wcinam... [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36477168] U Ciebie chociaż dzwoni, ja od poniedziałku czekam na kuriera - może przyjedzie, może nie przyjedzie, a kiedy to tego nawet najstarsi górale nie wiedzą [/QUOTE] Chyba po raz pierwszy jakiś kurier zadzwonił. Ale to tylko dlatego, że na paczce miał moje imię i nazwisko i numer telefonu ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36477174] Widzę też, że mamy znowu zgranie cykli bo co druga przed lub w trakcie @ Ja przed Bycie nieznośną uzasadnione [/QUOTE] Również jestem przed - przechodzę fazę gastryczną i jem na potęgę Dobrze, że to tylko tak raz w miesiącu jest, bo inaczej byłoby ciężko. Syndrom ADR by się uaktywnił aż nadto
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36477526]Będę Cię całować po stopach
[/QUOTE]Ale zapamietałam to rozpisywanie Inci ![]() To najbardziej podoba mi się u Angel
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.

. Jestem chyba jedyną znaną sobie osobą, która ma radochę jak przyjeżdżają teściowie - nie dość, że fajni ludzie, to jeszcze zawsze wyżerkę przywiozą 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

W ogóle są dla mnie takie nieobliczalne, szybko biegają i nigdy nie wiadomo gdzie uciekną! Potem mi pewnie wejdą do łóżka, a w nocy do otwartej buzi przez sen 
>

Synesis -41%