|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kawo ten piesek jest uroczy... szczerze zastanawiam sie czy go nie wziac, ale my potrzebowac bedziemy pieska takiego ktory by byl przy budzie (oczywiscie ciagle spuszczany i na spacerki wyprowadzany) wiec sie zastanawiam czy by dal rade? I kurde daleko troche po niego jechac... do tego wzielismy teraz ledwo co malego kota A Ty go masz u siebie tak?
|
|||
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Kilianko: Rozumiem Waszą sytuację. Więc chyba nie pozostaje Wam na razie nic tylko monitorować Twoje zdrowie i słuchać porad lekarza
Na pewno się uda za jakiś czas, nic nie jest przesądzone
|
#3545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a szkoda bo kochany jest.. my na pewno sie wybierzemy po pieska do schroniska i jakiegos wiekszeog wypatrzymy
|
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
w tym schronisku do ktorego jezdze jest jeden taki naprawde duzy szczenak bedzie pieknym psem jak chcesz zrobie zdjecie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3547 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja przysypiam, nie mam siły na nic, a dziś meble przywożą - w domu sajgon... Nie mam siły na nic
|
||
|
|
|
#3548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3549 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem, jaką masz pracę, ale myślę, że jeśli jesteś w niej dobra to i po ciąży nie będziesz bezrobotna. Nie mogłabym Ci poradzić nawet, jakbym chciała, bo nie jestem w Twojej skórze, poza tym widzę, że mamy różne podejście do życie (Tobie zależy na tym, żeby pracować, mi nie), ale przemyśl sobie dobrze, co jest dla Ciebie ważniejsze i najważniejsze. Bo to są tak naprawdę teraz już decyzje bardzo ważne, które wpływają na całe nasze życie Cytat:
![]() Super ![]() Cytat:
A w ogóle dla wszystkich BUDUJĄCYCH - Mąż znalazł ostatnio takie forum czy zbiór blogów, może się komuś przyda Ja się jeszcze nie wkręciłam w czytanie, bo nie mam czasu i na razie nie mamy za bardzo perspektyw na budowę, ale myślę, że za jakiś czas będzie to dla mnie takim samym uzależnieniem jak wizaż ![]() http://mojabudowa.pl/
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
No czad
Gratuluję super pomysłu na urodzinki męża i widziałam piękne zdjęcie z gwiazdami
|
#3551 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
Pojechałam w sobotę rano do kuzynki ona mnie coś tam pomalowała i uczesała bo ja cały czas byłam przkonana, że to nie moje wesele i o 12 przypomniało mi sie, że moja. Zaczęłam beczeć, że miałam fryzjera na 11.30 (a na ta godzinę mam kosmetyczkę ) i mówię mamie, żeby dała mi numer do fryzjerki że może jeszcze mnie przyjmie ale nie odbierała telefonu. I tak patrzę na ten telefon a tam data 24.09 i wtedy do mnie dotarło, ze to jeszcze nie ten dzień i stwierdziłam, ze bedę pamiętać o kosmetyczce i fryzjerze 27.10. Co za głupi sen.
|
|
#3553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mam taką możliwość i perspektywa takiego awansu jest naprawdę bardzo realna w moim przypadku. Super stronka, na pewno się przyda ![]() Cytat:
także u nas wyglądałoby to w razie czego tak, że ja wychowuję dziecko sama u mojej mamy, a TŻ przyjeżdża w weekendy je oglądać. Nie podoba mi się ta myśl, ale gorąco liczę, że za te 2 lata awansuję i zajdę w ciążę bez problemów, mimo mojej zaawansowanej już choroby. dzięki dziewczyny, że mogłam Wam się wygadać i wspieracie ciepłym słowem to wiele dla mnie znaczy |
||
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec co do dzieci to przez chwile pod wplywem emocji zwiazanym ze slubem i zalozeniem nowej rodziny bardzo chcialam dzidzie Teraz emocje mi opadly i znow mysle, ze to nienajlepsza pora, ze lepiej jak juz wybudujemy dom, teraz pochlona nas wydatki i nie bede mogla odpuscic pracy. Wiec Kilianko calkowicie Cie rozumiem. Jednoczesnie jak nam sie uda cos wymajstrowac to bede szalenie szczesliwa Przeciwnie moj Maz - on juz by bardzo chcial i nie widzi niczego co mogloby stanac na przeszkodzie, jeszcze nasza swiadkowa rodzi za 1,5 mies. Maz bedzie chrzestnym, wiec juz instynkt tacierzynski wlaczyl mu sie na maxa
|
|
#3555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakas koszmarna noc byla bo ja tez wysnilam.... ![]() a mianowicie to ze cale wesle bylo opoznione, bawilismy sie w remizie bez dekoracji a zespol prawie przysypial, ba nie bylo ani wokalistki ani perkusisty wiec wzieli 2 dziadkow po 70 z gosci ....
|
|
#3556 |
|
Zadomowienie
|
Piszecie tutaj o dzieciach to i ja się wypowiem - najpierw marzyło mi się zajść w ciążę miesiąc, dwa po ślubie żeby mieć dziecko na wiosnę i ładnie odchować do lata (spacerki itd), ale straciłam pracę. Wtedy pomyślałam, że skoro będę siedzieć kilka miesięcy bezrobotna w domu na utrzymaniu męża to mogę i rok tak posiedzieć. ALE czuję się źle, gdy Mąż mi płaci za tampony, a kasy wcale nie mamy tak super dużo, żeby wystarczyło na utrzymanie mnie, Jego, dziecka i psa. Czyli co - nie ma dziecka i w najbliższej przyszłości nie będzie, pogodziłam się z tym i nawet moje plany nie uwzględniają powiększenia rodziny, no bo za co??
![]() Napiszę Wam tu historię, która powoduje, że chce mi się płakać i zaraz zadzwonię do nazwijmy ją "Ona", aby zapytać, co słychać.... Kilianna ( i inne wahające się dziewczyny z dylematem dziecięcym): Życzę Ci jak najlepiej, ale mam w najbliższej rodzinie przykład, gdzie kariera stanęła na drodze do szczęścia - mieli do wyboru dziecko za rok, góra 2 albo dobrze płatne kontrakty. Wybrali to drugie. Niestety, po kilku latach Ona zaczęła się wypalać zawodowo i postanowili, że czas na dziecko. Starali się dłuższy czas, mieli sporo kasy i nawet kilka prób in vitro za sobą - nie udało się, a podczas tego "parcia na dziecko" po kolejnej nieudanej próbie Ona zaliczyła próbę samobójczą. Adoptowali 2 dzieci, a teraz, po ponad 20 latach małżeństwa rozwodzą się, bo On zdradził i spodziewa się dziecka z inną! Bo tak bardzo chciał mieć własnego potomka i podkreślał, że to nie jego wina... Dla niej jedyną motywacją do życia są adoptowane dzieciaczki, ale ma silną depresję i bardzo mi Jej szkoda, a jest piękną, silną kobietą, która nawet chciała wybaczyć zdradę, bo wini siebie za wszystko ![]() Więc jeśli kochasz swoją pracę i byłabyś nieszczęśliwa zachodząc w ciążę i z niej rezygnując to poczekaj z dzieckiem, ale pamiętaj - pracę można zmienić, a na dziecko może być za późno i będziesz miała do siebie całe życie pretensje, że przez swoją pracę nie możesz już być mamą...
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czego nie mogę powiedziec o moim on póki co krzywi się na myśl o dziecku, choć jednoczesnie boi się, że moglibysmy go nigdy nie mieć. Ale żeby odpowiednie podejście do dzieci w tej chwili mial, to absolutnie nie rodzice pogłaskali po głowie, mówiąc - nic się nie stało, dziadkowie westchnęli - jeszcze jest za mały, by rozumieć, że to złe. A mój TŻ nic nie powiedział, mimo że jest chrzestnym i też mógłby małego omena wychowywać, skoro nikt się za niego nie weźmie. Teraz poddusza te malutkie pieski, które się u nich urodziły, jak zwracam mu uwagę, to wszyscy mnie krytykują, że nie wolno dziecka stresować. Ostatnio dostał ode mnie po dupie za znęcanie się nad zwierzętami, myslalam, że rodzina TŻ mnie zlinczuje! a żebym jeszcze go zlała, ale ja mu dałam tylko klapsa. Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2012-09-12 o 10:42 |
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ech smutna historia...wiadomo,ze nigdy nie będzie odpowiedniego czasu na dziecko..bo zawsze będzie jakieś "ale"
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie myślcie dziewczyny, że ja myślę tylko o pracy i ona jest dla mnie najważniejsza. Ale wiadomo jak jest, z czegoś trzeba żyć. Trzeba jakoś spłacać kredyt i wychowac malucha. Dodatkowo wymagam specjalistycznego leczenia, na które wydaję spore sumy, bo na NFZ nie mam co liczyć. Może i się usprawiedliwiam, ale biorę pod uwagę wszystkie możliwosci. Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2012-09-12 o 10:48 |
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
chcecie zobaczyć na chwilę mojego eks
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój Tż mimo, że mamy po 22 lata chciałby już mieć syna i wczoraj kiedy leżeliśmy już w łóżku powiedział mi, że jeżeli urodzi nam się synek to będzie najszczęśliwszym facetem na świecie bo będzie miał córeczkę, synka i wspaniałą żonę...byłam w szoku a najbardziej przeraził mnie fakt, że następnym dzieckiem może być też córka i boję się, że psychicznie bym się podłamała, że nie spełnię marzeń męża
|
|
|
|
|
#3563 |
|
Raczkowanie
|
dawaj
kawy kawy kto chce kawyyy ? cholerka milam ograniczac a zlopie jej coraz wiecej
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
to i on ale
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2012-09-12 o 12:01 |
|
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja sytuacja jest trudna zwłaszcza jeśli chodzi o mieszkanie. Nie wiem czy zdecydowałabym sie na dziecko jakbyśmy nie mieszkali razem chyba też nie bo nie chciałabym pozbawiać Tz wszystkich rzeczy które by go ominęły jakby nie był cały czas z nami. Ale jeśli chodzi o pracę i karierę to nawet przez chwile by mnie to nie powstrzymało. Jeśli chodzi o rodzinę Tż to rozumiem Cię i nie dziwię, że nie chciałabym tam zamieszkać. Ja mimo iż nikt nigdy mi tego nie powiedział to i tak mam odczucie, że cześć rodziny Tż mnie nie lubi, a przede wszystkim siostra. Teściowa nigdy nie dała mi czegoś takiego odczuć. Mój Tż jest bardzo związany ze swoją rodziną ( z wyjątkiem siostry) ale mimo to powiedział, ze jakby mieli coś przeciwko mnie to stanąłby po mojej stronie.
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3567 |
|
Konto usunięte
|
a ja sie witam i zykam na miasto
![]() ale pada
|
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też trochę czuję "presję" zwłaszcza, że jego rodzeństwo ma same córki wiec może też tak być.
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie się tego boję
![]() wszystkie macie mambę mam i ja
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

Musieliśmy siedzieć bez ruchu przez 30 sekund naświetlania i tak każde prawie zdjęcie przez te 2 godziny
A Ty go masz u siebie tak?

miałam nie zrobione paznokcie, bez fryzury ( fryzjera znalazłam w hotelu bo zapomniałam się umówić). W pewnym momencie pamietam tylko tyle, że szłam główną ulicą w sukni jak Kawy - z czarnym pasem, tiulową i nie był to ja (chociaż wiedziałam, że na ślub ubieram JA). Dotarłam do domu swojego, był taki bałagan tam a ja miałam zacząć się malować i szykować - ale stwierdziłam, że się nie wyrobię i założyłam moją pudrowo -różową sukienkę którą noszę jako gość i powiedziałam,że nie wyszykowana nie założę JA a ślub się powtórzy za rok
Na pewno się uda za jakiś czas, nic nie jest przesądzone
a szkoda bo kochany jest.. my na pewno sie wybierzemy po pieska do schroniska i jakiegos wiekszeog wypatrzymy
Teraz czekamy do maja
:

Ślub 27. X. 2012