|
|
#1471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
Piękne są
![]() Ja w tym roku będę mieć choinkę ozdobioną samymi aniołkami z gipsu pomalowanymi na złoto. W tamtym roku już zrobiłam trochę, ale nie zdążyłam przed świętami więc w tym roku zrealizuję swój plan |
|
|
|
#1472 |
|
Konto usunięte
|
Miałam kiedyś gipsowe w Polsce ale znudziło mi sie i temu wymyślam w tym roku
|
|
|
|
#1473 |
|
Rozeznanie
|
Weszłam na twojego bloga Kachaaa i muszę ci powiedzieć, że urzekły mnie twoje serwetki
Moje plany z biblioteką wzięły w łeb Jak zwykle coś wyskoczy Jak nie goście, to przedłużające się zakupy, itp. Jutro idę i nic mnie nie powstrzyma
|
|
|
|
#1474 |
|
Konto usunięte
|
Dziekuje
Zależy ile mam czasu w ciagu dnia i od wzoru ciezko określić ![]() A szydelkowac nauczyłam sie od tego roku jak byłam w pl na urlopie mama mnie z powstawami zaznajomila potem sama metoda prób i błędów robiłam więc myśle ze nie tak trudno tylko chęci i sie nie zrazac ![]() Warto bo to jest cos innego ludzie sie smieja a potem sie pytają czy zrobię :P Dużo tez ba YouTube podpatrzylam są turtoriale i oglądałam jak tu nie miałam kogo sie spytać
|
|
|
|
#1475 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do Igrzysk Śmierci nie mogę się zabrać, przeczytałam opis i kompletnie mi ta tematyka nie leży. Cytat:
Też chciałabym umieć takie robić.
|
|
#1476 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuje
|
|
|
|
#1477 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Rzeczywiście super
|
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1479 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki
|
|
|
|
#1480 |
|
Rozeznanie
|
Jejku, jaka pogoda paskudna
Aż nic się nie chce robić ![]() Coś nam ten wątek nasz usypia. Wszyscy tak zajęci albo tak zaczytani? |
|
|
|
#1481 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, faktycznie pogoda straszna, ale przynajmniej w miarę ciepło jest. Wczoraj troszkę poczytałam, a dziś - mnóstwo spraw do załatwiania, nauka na poprawkę i dalsze pisanie pracy
O.o przysłali mi monit z biblioteki, jak nie oddam książek i nie zapłacę do końca miesiąca wpiszą mnie do Krajowego Rejestru Dłużników - muszę się w końcu tam wybrać.. |
|
|
|
#1482 |
|
Konto usunięte
|
U mnie ładnie slonko wstaje choć jest dopiero siódma
![]() Dzień dobry
|
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj było tak ładnie, a jak teraz mam 3 dni wolnego, to się zepsuła pogoda
![]() Muszę dzisiaj wreszcie skończyć "Za grosze pracować i (nie) przeżyć" i przejść się do biblioteki
|
|
#1484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
<prócz nauki do poprawki>. Najgorzej było ruszyć, ale teraz już idzie powoli.Codziennie 300-800 słów dochodzi. Jak na razie mam prawie cały pierwszty rozdział. Jak to skończę i zdam, to chyba się upiję do lustra ze szczęścia
Klub miłośników książek wszelakich! Edytowane przez Chorea Czas edycji: 2012-09-12 o 09:06 |
|
|
|
|
#1485 |
|
BAN stały
|
Jakie szczęście, że ja obronę mam już za sobą
. Ja pisałam o tym co mnie interesuje więc powiem Wam, że czytanie publikacji i książek do pracy było dla mnie przyjemnością . No dziś pogoda trochę gorsza niż ostatnio. Nastraja do czytania. Choć w sumie, każda pogoda nastraja
|
|
|
|
#1486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1487 |
|
BAN stały
|
Ja długo podchodziłam ambitnie. A powiedzieć Ci coś szczerze? Nie warto. Promotor z recenzentem nic się na obronie nie odezwali. Poza wpadką pana profesora recenzenta, mianowicie zapytał czy praca przeglądowa czy doświadczalna (studiuję chemię i mogłam prowadzić jakieś doświadczenie laboratoryjne, ale uczelnia nie chciała udostępnić mi sprzętu do moich badań). Więc powiem Ci kochana, olej. Nie opłaca się w to wkładać tyle pracy.
|
|
|
|
#1488 |
|
Raczkowanie
|
to i ja się dołączam do Was, mole
mam swój własny blog z recenzjami książek, waniliowe-czytadła, na blogspocie Kocham czytać i w tym momencie życia, w jakim jestem teraz, jest to chyba moja największa pasja
|
|
|
|
#1489 |
|
Rozeznanie
|
Żal psa z domu wypędzić w taką pogodę
Mojego na razie nie ma to nie muszę z nim wychodzić Chowałam się pod parasolem, ale ten deszcz jest sprytniejszy Faktycznie, zaszycie się z książką w taką pogodę to najrozsądniejszy pomysł
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
oj pogoda dziś jakaś smętna. Ja posprzątałam w domu, zaraz idę sobie jakąś kąpiel zrobić i dopiero o 14 muszę po brata iść do szkoły to jeszcze kubek z ciepłą herbatą, kocyk, książka i jakieś może ciasteczka do tego
|
#1491 |
|
BAN stały
|
Witam nową molkę/moliczkę książkoholiczkę
. Ja nie mogę się doczekać czytnika . Wczoraj przyszedł mi futerał, ale go zamawiałam w PL , a kindlaka ze stanów muszą przysłać... Pewnie albo pod koniec tygodnia, albo na początku przybędzie
|
|
|
|
#1492 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam w planach zakup Kindle, ale i tak największą miłością darzę książki papierowe
|
|
#1493 |
|
BAN stały
|
ja nie rezygnuję z papierowych, mam jeszcze kilka w biblioteczce które czekają na przeczytanie. Jednakże czytnik staje się dla mnie niezbędny, bo miejsca za mało już mam
. A czytnik jest nie większy od zeszytu.
|
|
|
|
#1494 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
|
|
|
#1495 |
|
Raczkowanie
|
dla mnie Kindle to będzie świetne rozwiązanie do czytania w ruchu - jadąc samochodem (bo od kartek mi wtedy niedobrze), autobusem, albo na uczelni. Również w podróż lepiej zapakować jeden Kindle i 5 książek na nim, niż brać 5 grubych tomiszczy
|
|
#1496 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
. No i odłożyłam ze stypendium i mogę sobie pozwolić na taką przyjemność. Mój przyjaciel ma czytnik, tylko prestigo ale też z e-ink czyli elektroniczną imitacja papieru i mówi, że to były najlepiej wydane pieniądze w jego życiu. Ma teraz dostęp do książek z całego świata. I czyta, a oczy się nie męczą jak na monitorze
|
|
|
|
|
#1497 |
|
Konto usunięte
|
Jakiego kindla Kupiłas? Mam na zbyciu folie ochronne i dwa pokrowce plus chyba gdzieś jeszcze lampke do zytania w nocy :P
|
|
|
|
#1498 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja po roku manii na kindla jednak wracam do książek nie ma jak papier dla mnie i mieć je na półce ![]() Kindla sprzedałam może z 1 książkę czy dwie na nim w ciagu rokutylko przeczytałam
|
|
|
|
|
#1499 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A to, że wolę papierowe to już swoją drogą. |
||
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie było mnie trochę, bo najpierw weekend z tż, a potem byłam od poniedziałku w szpitalu, ale już jestem ![]() A w szpitalu przeczytałam Bez pożegnania- Harlan Coben i doszłam prawie do połowy Zachowaj spokój również Cobena chociaż taki pożytek z tego
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

Jak zwykle coś wyskoczy

więc myśle ze nie tak trudno tylko chęci i sie nie zrazac 

bardzo podobała mi się też seria "Miasto popiołów", "Miasto kości" itp (nazywa się chyba Dary anioła? nie pamiętam 

Aż nic się nie chce robić 

06.12.2020
23.07.2022