|
|
#1501 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
Cytat:
ale też złość, bo cykl tudorowski Philippy Gregory bosko się prezentuje, ale nadal czeka na swoją kolej w długiej liście "co czytam dalej"
|
|
|
#1502 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1503 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
. Ja też długo się zastanawiałam, bo mam wadę wzroku, która się pogłębia. I nie chciałam skazywać na pogorszenie. Ale widziałam czytnik i czytałam. Dla mnie nie różni się to niczym od papieru. No ale więcej odczuć dam jak już będę miała swój. A ja kupiłam amzon kindle 4 (widzę, że staniały jeszcze o 10$). Cytat:
już wszystko dobrze?
|
||
|
|
|
#1504 |
|
Raczkowanie
|
No ja mam, chronologicznie ułożone na półce, taki mnie szał napadł, że w 2 tygodnie skompletowałam (bo mam zamiar czytać według chronologii wydarzeń, czyli: Wieczna księżniczka - kochanice króla - dwie królowe - błazen królowej - kochanek dziewicy)
![]() ekstramocna - no właśnie, dlatego niech Was ręka Boska broni od zakupienia pseudo-czytnika z Empiku. Cena kusi, ale oczy będą Was przeklinać, a i bateria słaba.
Edytowane przez waniliowymakeup Czas edycji: 2012-09-12 o 12:34 |
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko na badaniach byłam Aczkolwiek miło już być w domu
|
|
#1506 |
|
Raczkowanie
|
o nieeee, ekstramocna zrobię offtop, ale właśnie obejrzałam zdjęcia z Twojego ślubu :O Boski ślub!!! Sama bym taki chciała <3
|
|
#1507 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie ma dla mnie jednak jak książki na półce Lubie je czytać i je mieć
|
|
|
|
|
#1508 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
, ale boska książka się zapowiada... Więc też się na nią napalam!Cytat:
.Cytat:
, choć te 50s kochanic króla mam za sobą No w kindlu i czytnikach z e-ink bateria trzyma około miesiąca . Dobra wiadomość kindle staniały o 10$.
|
|||
|
|
|
#1509 |
|
Raczkowanie
|
ja to tak po cichu liczę, że brat wpadnie na to i kupi mi Kindle pod choinkę
hah
|
|
#1510 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
, dziękuję. Muszę przyznać, że to był, najlepszy, najpiękniejszy, najcudowniejszy, najwspanialszy, i wogóle NAJ dzień w moim życiu. Cytat:
|
||
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
i jeżeli też mogę trochę poofftopować to dziś kupiliśmy z tż wycieczkę i za tydzień lecimy do Egiptu
|
#1512 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
fioleciasto
|
|
#1513 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=624470&page=53 |
|
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
ja już się nie piszę na kolejne wątki bo i tak spędzam połowę życia na wizażu
|
#1515 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1516 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() I w sumie nadal nie wiem ![]() Kiedyś chciałabym zainwestować sobie w taki bajer, ale póki co mam inne wydatki ![]() Poza tym lubię biblioteki, a wydaje mi się, że po studiach będę mieć mniej czasu na odwiedzanie tego typu miejsca, choć mogę się mylić
|
|
|
#1517 |
|
Raczkowanie
|
to jak o wszystkim
oglądałyście ostatni odcinek Perfekcyjnej Pani Domu (polska wersja)? Nie licząc pięknej biblioteczki jaką ma Pani z parteru :P to jej synek mnie mega wzruszył musiałam bo właśnie oglądam
|
|
#1518 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1519 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1520 |
|
Raczkowanie
|
Kachaaa ja lubię
ale nie ze względu na sprzątanie, tylko na ludzi :P ja w ogóle mam psychologiczne zapędy i lubię patrzeć jak ludzie mieszkają, jak żyją, a w tym programie też często mówią o swoich życiowych problemach, wychodzą z nich różne psychologiczne bariery itp. , ciekawe dla mnie
|
|
#1521 |
|
Konto usunięte
|
Ja uwielbiam programy co tu są Np ludzie odnawiaja domy albo sprzedają dom w Londynie i pokazują Im do wyboru i kupują za granica i tu gdzieś dwa albo cos lubie tak oglądać
![]() Marzyć można
|
|
|
|
#1522 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak offtopujemy to na całego. Ze wstydem się przyznaję, że jestem uzależniona od oglądania programów typu Dlaczego JA (wiem, że to głupsze niż Perfekcyjna ale co tam.. no uwielbiam to )
|
|||
|
|
|
#1523 | |
|
Blond forever!
|
Albo po prostu wziąć udział w programie
![]() Czytam "Mechaniczną pomarańczę" i to jest chyba najdziwniejsza książka jaką do tej pory czytałam... Ma swój osobny język... ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() Ale po jakimś czasie mi się znudziło...
|
|
|
#1524 |
|
Raczkowanie
|
Gumisiek - ostatni odcinek PPD był tak wzruszający, że nie mogłam
Babki się popłakały, bo chciały się tym sprzątaniem odwdzięczyć za wychowanie swojej mamie, potem ta z parteru naprawdę się popłakała jak wspominała męża, który od niej odszedł, a ten jej synek mały w tym co mówił i robił był taki szczery, że pierwszy raz poczułam instynkty macierzyńskie (kurde, jeszcze za młoda jestem na to, no :P)Więc tak myślę, że nie wszystko jest ustawiane/reżyserowane, ale wiele scen niestety jest, a w Polskiej wersji to widać i to najbardziej mnie razi w naszym formacie (z resztą w większości formatowych programów TVNu wkurzają mnie sztuczne sceny na siłę) A i co do tego czy mówią językiem jakim chcą - raczej tak, ta starsza siostra w ostatnim odcinku nieźle jechała z przekleństwami :P
|
|
#1525 |
|
Zadomowienie
|
Co do synka się zgodzę, był wzruszający. Ale to płakanie to moim zdaniem na siłę. Kiedyś czytałam jakiś artykuł i uczestnicy np. rozmów w toku jeśli się popłaczą na wizji dostają więcej kasy. Ile w tym prawdy to nie wiem, ale kobitka która miała w tym wziąć udział, dostała gotowy scenariusz co ma mówić, jakie miny itd. Dokładnie to ona była na jakąś chorobę rzadką i np. kazali jej mówić, że przez to wcale nie wychodzi z domu i nie ma żadnych przyjaciół ani faceta - a ona wręcz przeciwnie, miała męża, dziecko i korzystała z życia póki choroba na prawdę jej tego nie utrudniała. Ona chyba zrezygnowała z wystąpienia wtedy ale dokładnie już nie pamiętam. Dlatego właśnie wydaje mi się, że te wszystkie łzy, ckliwie historie nie zawsze są odzwierciedleniem rzeczywistości (choć nie myślę, że w każdym przypadku jest to reżyserka
)EDIT: Wybaczcie, że tak nieskładnie jakoś napisałam, ale już mi się nie chce poprawiać
|
|
|
|
#1526 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale może jak mi całkiem miejsce na półkach się skończy to spróbuję.Cytat:
Ale na razie nie planuję kupować bo przeczytałam ją z biblioteki. A reszta upchnięta jest na 5 różnych półkach na razie- tam gdzie był kawałek miejsca. Niestety kolejność czytania była dość przypadkowa, kiedyś muszę nadrobić we właściwejCytat:
|
|||
|
|
|
#1527 |
|
Raczkowanie
|
A nie wiem czy widziałyście ten nasz TVNowski format "Surowi rodzice"? Oni tam mają role nauczone na pamięć - to widać
nie mogę, zawsze jak to oglądam (a staram się nie!) to mnie skręca ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- och jaki świat jest mały, Tallan, my się znamy z kanapy :P
|
|
#1528 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja dlaczego ja nienawidzę cieszę sie ze nie mam polskiej tv |
|
|
|
|
#1529 |
|
Raczkowanie
|
Gumisiek widzę, że masz w planach "Arabską żonę". Czytało mi się nawet fajnie (niemniej jednak sądzę, że autorka jest grafomanką :P). "Arabską córkę" już niestety czytało mi się źle, więc po "Arabską krew" na pewno nie sięgnę
|
|
#1530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobra to jak już jesteśmy przy programach telewizyjnych to jakie jeszcze oglądacie? Jest tu jakaś fanka seriali? ![]() Edit: Zgadza się, leży na półeczce i sobie czeka aż uporam się z Diabłem Prady Nadal nie mogę przebrnąć. Ja to bym tą Mirandę kopnęła prosto w tyłek ![]() Edit 2: Grafomaństwo, od razu skojarzyła mi się książka Kingi Rusin i tej redaktorki jakiejś o Katarzynie Waśniewskiej.. Coraz więcej ludzi bierze się za pisanie książek, a kompletnie nie ma o tym pojęcia. Uczciwie tylko dodam, że żadnej z wyżej wymienionych nie czytałam, ale dość opinii się naczytałam na ten temat. Edytowane przez Gumisiek007 Czas edycji: 2012-09-12 o 14:14 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

ale też złość, bo cykl tudorowski Philippy Gregory bosko się prezentuje, ale nadal czeka na swoją kolej w długiej liście "co czytam dalej"

.
już wszystko dobrze?