|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
♥
|
Dot.: Stepper jakie macie efekty z ćwiczeń?
po stepperze zawsze trzeba pamietac aby bardzo dobrze rozciągnąc nogi bo bez rociągania to raczej nogi i łydki nie wyszczupleja..
|
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm...nie wiedziałam o tym a masz może jakieś propozycje co do rozciągania (zdjęcia lub linki), bo rzeczywiście nie chcę mieć łydek jak atleta
|
|
|
#303 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, to znowu ja
..ćwicze kojny tydzien, albo i 3 juz..nie pamietam..i zaczynam widzec efekty..po pierwsze znacznie poprawiła mi sie kondycja, moge teraz ćwiczyc nie 20 min a 30 albo i więcej. Cwicze na najniższym obciążeniu bo czytałam, że wtedy spala sie tłuszczyk a nie buduje mięśnie . Po drugie moje uda wygladaja juz znacznie lepiej, zaczynają byc kształtke i smukłe no i co najwazniejsze co mi powiedział wczoraj moj TŻ: "gdzie Ty dupsko zgubiłaś"..hehehe..nie jest juz takie obtłuszczone tylko lekko uniesione i wydaje się mniejsze , a po czwarte toc zaczyna mi sie ładnie kształtować brzuszek...zwłaszcza talia jest troszke bardziej wcięta...widząc takie efekty aż ma się ochote dalej ćwiczyć..więc uciekam 'pochodzić'![]() Pozdrowionka DiDDi |
|
|
|
#304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super efekty!! gratulacje! Cieszy mnie to bo też myślę o zakupieniu stepperka na allegro. |
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: stepper- kilka pytan
Podnosze wątek
Czy ktoś potrafi mi dokładnie powiedziec jak cwiczyc na stepperze by nie powiekszac sobie niepotrzebnie miesni łydek? Staram się klasc nacisk na pięty, ale mimo tego po cwiczeniach najbardziej czuje łydki... czyzby efekt odwrotny od zamierzonego ? Zalezy mi na udach i posladkach... łydki mam wystarczająco,nawet az za mocno rozbudowane i nie chce pogarszac sprawy... |
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chcesz spalić tłuszcz to podstawą jest dieta i trening siłowy, oczywiście aeroby też są ważne, ale sam stepper to za mło.
Ułóż dietę z bilansem ujemnym ( około 200-300 kcal) i dołóż o tego trening siłowy całego ciała.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie mam zabardzo czasu na zajmowanie sie soba. Jestem od kilku lat na diecie wegetarianskiej, unikam slodyczy i cukru, rowniez bialej maki. Moja dieta jest ok.. malutko jem i jedynie wybrane rzeczy. Nie mam zamiaru liczyc kalorii, poniewaz przy tym co jem raczej nie przedawkuje.. Ale duzo siedze.. i nie potrafie nie-siedziec poniewaz wtedy nie jestem w stanie sie uczyc sie ani pracowac. Na silownie nie znajde czasu... no a poza tym, jest oddalona o 30km od mego miejsca zamieszkania. Chcialam tutaj sie dowiedziec...jak uzwac stepperka by nie rozbijac sobie niepotrzebie łydek Zdania są podzielone.. chcialabym uslyszec wlasciwa wersje... najlepiej kogos kto cwiczy na tym... Nie interesuja mnie diety narazie,ani zetsawy cwiczen.. jedynie obsluga tego cacka... |
|
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
oki
ja nie używam steppera więc powiem tylko jedno: mięśnie rosna od diety a nie od ćwiczeń, jak ma się diete z ujemnym bilansme to żaden mięśień nie urośnie
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#310 |
|
Przyczajenie
|
Proszę o pomoc! Jaki stepper kupić?
Witam! Mam ogromną prośbę do wszystkich ;-) Mam zamiar kupić stepper ale nie wiem jaki, jakiej firmy? Chodzi mi o to żeby był wytrzymały i szybko sie nie popsuł. Z tego co się orientuje to najlepsze są Ketlera ale niestety są drogie ;-/ nie na studencką kieszeń ;-). Bedę wdzięczna za każdą informację.
Pozdrawiam! |
|
|
|
#311 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: STEPERY - jakie róznice?
Podbijam temat, bo właśnie zamierzam kupić sobie steper skrętny na allrgro. Zastanawiam się właśnie nad cenami. Te które mnie interesują zaczynają się już od 90zł. Ale może lepiej kupiuć taki za 150zł
A może któraś z wizażanek może polecić sprawdzonego sprzedawcę. Nie chce przepłacić, ale tez nie chcę żeby się zaraz rozpadł
|
|
|
|
#312 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Wiem,że jest pełno wątków o stepperach ale ja mam pytanie do tych którzy na nich ćwiczą.Zakupiłam stepper firmy Body Sculpture na allegro. Czy wasze sterery też tak ciężko "chodzą"? Ja ćwicząc dzisiaj z ledwością wytrzymałam 15 minut na najniższym obciążeniu. Zdzwiłam się ponieważ do tej pory jeżdziłam codziennie na rowerku stacjonarnym po 45-55 minut na wysokim obciążeniu i był git, też byłam porządnie zmęczona, a tu... Czy mój stepper jest felerny...?![]() Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
|
|
|
|
#313 |
|
♥
|
Dot.: Stepper jeszcze raz ;-)
na najnizszym obciążeniu powinno Ci się bardzo łatwo chodzic i jak jeszcze wczesniej cwiczyłas na rowerku na wysokim obciążeniu przez ok 45 min to spokojnie powinnas na nim cwiczyc - wytrzymywac wiecej niz 15 min na najniższym obciązeniu ... u mnie leciutko chodzi na najniższym obciązeniu
|
|
|
|
#314 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam ze się wcisnę w wątek ale nie mam pomysłu jak mogłabym znaleźc chętnych do zakupu steppera-wiem ze na wizażu mnóstwo dziewczyn poszukuje stepperków po okazyjnej cenie-tak sie składa że mam zbędny stepper skrętny nowy-LTT-(dostałam w prezencie)-odstapię okazyjnie-zainteresowanych proszę na priv lub monaxis@poczta.fm-pozdrawiam
|
|
|
|
#315 |
|
Przyczajenie
|
Hej Anniaa! Chciałam się upewnić, myśłałam że na początku zawsze tak cieżko chodzi ;-/ i trzeba go poprostu rozchodzić. No nic spróbuję dzisiaj na nim poćwiczyć, zobaczę ile wytrwam ;-) A jak nie to może nasmaruję go porządnie (tylko jeszcze żebym wiedziała jak... ale od czego są mężczyźni ;])
Pozdr! |
|
|
|
#316 |
|
♥
|
no spróbuj go porzadnie nasmarowac
powinno cos pomóc miłych cwiczen na nowym stepperze życze ![]() Monia 22 zabroniona jest sprzedac i reklamowanie swoich produktów na wizaz... mozna tylko sie wymieniac rzeczami... |
|
|
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
Stepper
Czy ćwicząc na stepperze poprawi mi się wygląd bioder i pupy.Nie chcę schudnąć,a jedynie ujędrnić te miejsca.
|
|
|
|
#318 |
|
♥
|
Dot.: Stepper
Było już tyle wątków o stepperze .. wpisz w wyszukiwarce : stepper a znajdziesz wiele wątków na ten temat...
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Stepper
wyszukiwarka nie gryzie
, to już 3 taki wątek w tym tygodniu
|
|
|
#320 |
|
Przyczajenie
|
Stepper....
Pomocy....już chyba 3 az umieszczam taki post
Znowu z tą pupą nieszczęsną Jakie cwiczenia robic ,żeby ujędrnić i podnieść nieco(bo jak tak dalej pójdzie to zupełnie zmieni swoje położenie;( i czy kupowac ten steeper?? czy ćwiczonka na nim cos pomogą??(jesli przy okazji wymodeluje nogi to będzie jeszcze lepiej) pomózcie mi dziewczyny plisss |
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Stepper....
wyszukiwarka nie gryzie
|
|
|
#322 |
|
♥
|
o stepperach było juz pełno wątków i dziewczyny odp na pytania wiec znajdz sobie w wyszukiwarce
|
|
|
|
#323 |
|
Przyczajenie
|
yhy poszukam....wczoraj się tu dopiero zalogowałam
pozdrawiam wszystkich serdecznie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#324 |
|
Przyczajenie
|
przeszukałam wszystkie wątki i faktycznie troche tego było odnośnie stepperów
z zamieszczonych tu informacji wynika,że są efekty |
|
|
|
#325 |
|
Przyczajenie
|
Stepper a problemy ze stawami
Witam
To mój debiut na forum ![]() Wiem, że temat steppera był omawiany już wielokrotnie, ale proszę o jeszcze odrobinę cierpliwości, gdyż nigdzie nie znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie wątpliwości: czy wskazane jest ćwiczenie na stepperze (szczególnie myślę o skrętnym, ale w ogóle chodzi mi o zasadę), jeżeli ma się problemy ze stawami kolanowymi (po artroskopii), a także biodrowymi (niewielka dysplazja). Wiem, że jest to raczej pytanie natury medycznej, a nie fitness, ale liczę, że być może wśród forumowiczek są osoby mogące służyć mi swą wiedzą. Z górki dziękuję i pozdrawiam ciepło. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki. A. |
|
|
|
#326 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Stepper a problemy ze stawami
Aha, jeszcze zapomniałam dopytać, czy lepszy stepper z kolumną, linką, czy w ogóle bez niczego i czy ma to jakiekolwiek znaczenie.
Pozdrawiam, A. |
|
|
|
#327 |
|
Przyczajenie
|
Jaki stepper?
Witam
Chciałabym kupić skrętny stepper (zajmujący niewiele miejsca). Wiele firm oferuje takie steppery. Pytanie tylko, który z nich jest dobry, nie popsuje się po miesiącu, nie zacznie wydawać dziwnych skrzypiących dzwięków po kilku tygodniach. Czy ktoś jest szczęśliwym posiadaczem nieawaryjnego, dobrego steppera i mógłby mi polecić konkretny model i firmę?![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#328 |
|
Przyczajenie
|
stepper
Witam,
chciałabym zasięgnąć opinii na temat steppera. mam zamiara kupić stepper skrętny, ale ten który wybrałam nie ma regulacji nacisku na stopnie, czy jest to potrzebne, czy można się bez tego obejść? byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź, bo pogoda nie sprzyja bieganiu, a ja chciałabym jak najszybciej zacząć ćwiczyć. Pozdrawiam Weronika |
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: stepper
Strasznie dużo było już wątków o steperach...wystarczy poszukać w wyszukiwarce
|
#330 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: stepper
Mam pytanie-aby uniknac rozbudowania lydek trzeba naciskac pietami,ale czy to chodzi o to ze trzeba stac na koncu tych powiedzmy wiosel czy jest to obojetne???
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.

a masz może jakieś propozycje co do rozciągania (zdjęcia lub linki), bo rzeczywiście nie chcę mieć łydek jak atleta
..ćwicze kojny tydzien, albo i 3 juz..nie pamietam..i zaczynam widzec efekty..po pierwsze znacznie poprawiła mi sie kondycja, moge teraz ćwiczyc nie 20 min a 30 albo i więcej. Cwicze na najniższym obciążeniu bo czytałam, że wtedy spala sie tłuszczyk a nie buduje mięśnie

Dziekuje za cenna informacje
A może któraś z wizażanek może polecić sprawdzonego sprzedawcę. Nie chce przepłacić, ale tez nie chcę żeby się zaraz rozpadł 

Wiem,że jest pełno wątków o stepperach
ale ja mam pytanie do tych którzy na nich ćwiczą.Zakupiłam stepper firmy Body Sculpture na allegro. Czy wasze sterery też tak ciężko "chodzą"? Ja ćwicząc dzisiaj z ledwością wytrzymałam 15 minut na najniższym obciążeniu. Zdzwiłam się ponieważ do tej pory jeżdziłam codziennie na rowerku stacjonarnym po 45-55 minut na wysokim obciążeniu i był git, też byłam porządnie zmęczona, a tu...