|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Cytat:
Także jeśli nie tyjesz w zastraszającym tempie, to nie kupuj zbyt dużych. Pamiętaj, że spodnie ciążowe mają zawsze trochę luzu - celowo są tak robione, żeby można było dobrać odpowiedni rozmiar i ewentualnie troszkę przytyć. ![]() Dziewczyny, ja to się ciągle zastanawiam, jak to będzie z seksem po porodzie - weź tu wytrzymaj 6 tygodni, ehh. Chyba pozostanie nam do wyboru tylko opcja nr 2...
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-09-12 o 14:00 |
|
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Black, 6tygodni to nic, my dalismy rade 4 miesiace:p za to teraz.....hehe nadrabiamy
|
#2553 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny! ależ dzisiaj znów lecicie z tym koksem, ciężko za wami nadgonić jak się nie siedzi i regularnie tu nie zagląda
![]() maga - witamy! ja dziś już od 7 na nogach, o 10 miałam już posprzątany dom, ugotowany obiad i byłam po zakupach później przyszła do mnie przyajciółka na kawę, a teraz muszę się zbierać do nauki bo jutro egzamin a ja dalej w ciemnej ... miłego dnia dziewczęta!
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
oo nareszcie udało mi sie dodac zdjęcie.. w klubie nie wchodziło :/
wczoraj taka ładna pogoda, a dziś....
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2556 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
U mnie dalej winogronowy dzień, na obiad nie mam ochoty, już wyczerpałam wszystkie opcje dotyczące tego co mogłabym zjeść, od wszystkiego mnie odrzuca. A z tą glukozą to ja już się całkiem tracę. Piszecie o tej cytrynie, a mi pielęgniarka powiedziała kiedyś, że nie wolno z niczym tego mieszać bo właśnie o to chodzi, żeby była czysta glukoza i tylko pozwalają coś do czytania mieć i siedzieć w przychodni bo muszą mieć pacjenta na oku. Bez sensu, bo chyba są jakieś normy co jest dozwolone a co nie
|
|
|
|
#2557 |
|
Konto usunięte
|
Bokeh, bardzo ładnie wyglądasz
|
|
|
|
#2558 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
nie mam czasu na nadrabianie bo wzięłam się za porządki w szafach z czego zrobił się jeszcze większy bałagan ![]() Wklejam Wam fotki wczorajszych zakupów: 1. spodenki H&M z ciucha za 8 zł, sweterek chyba NEXT (schowałam, a nie chce mi się wyciągać) za 9 zł. Też z ciucha. Stan idealny, jak nówki tylko na fotkach trochę gorzej wyszło... I czapeczka którą odkopałam z Karinki - mam do tego szaliczek i rękawiczki. Za całość wtedy dałam chyba 68 zł, ale ślicznie wyglądała a czapusia cieplusia była
|
|
|
|
#2559 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem jak to u Was, ale ja jakoś masakrycznie nie tyje, po prostu mam coraz większy brzuch stąd problemy czasem z dopasowaniem ubrań, ale tylko brzuch mi rośnie, a reszta jak była tak jest no oczywiście za wyjątkiem cycków, które są zdecydowanie większe niż przed ciążą ale to mi akurat pasuje.
|
|
#2560 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do pogody fakt, wczoraj cudnie, dzisiaj tak jakoś smętnie, ochłodziło się, tak mi się wydaje jak by miał padać deszcz bo niebo takie pochmurne, ale póki co jeszcze cisza.
|
|
#2563 |
|
Wtajemniczenie
|
a takie rzeczy mi pożyczyła koleżanka, po swojej córeczce
Napewno wykorzystam coś na chrzest jak się Majeczka szczęśliwie urodzi. Zapomniałam Wam napisać, ze pochodziłam po dzieciowych sklepach i stwierdziłam, że nie będę korzystała z Allegro tylko w sklepach, hurtowniach kupię, bo prawie różnicy nie ma, a sobie pomacam, sprawdzę i nie będę musiała czekać
|
|
|
|
#2564 |
|
Rozeznanie
|
Zastanawiam się nad kupnem jakiegoś dresiku dla mojego Krzysia, przeglądam allegro ale jakoś nie znajduję nic fajnego, no cóż muszę jeszcze poszperać, może się coś trafi.
A teraz chyba przyszła mi ochota na placki ziemniaczane, także zmykam obierać ziemniaki
|
#2565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o jaki fajny ten sweterek wczoraj wlasnie przeglądałam czapeczki na allegro, ale drogie strasznie, widzialam fajną żabkę i mnie kusi żeby wziąć Cytat:
) i fajny tatuaż! a bolało w tym miejscu ? u mnie pogoda taka sobie też, raz slonce jest raz nie ma, coś mnie boli glowa, chyba się przeziębiłam troche.. to ja też wkleje zdjęcie;p moja dzisiejsza wygrana licytacja;p za 19.90 kombinezonik
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36477943]Bokeh, bardzo ładnie wyglądasz
[/QUOTE]dziękuje, jak patrze na to zdjęcie to taka kulka śmieszna jakby doczepiona ![]() A tatoo.... chyba mój ostatni ((Deli, bolało na stopie bo tam koło kostki nie
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-09-12 o 14:31 |
|
|
|
#2567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dacie radę
|
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh widzialam fote na fb, pieknie wygladasz
Wlasnue chcialam zapytac o tatuaz zastanawiam sie po skonczeniu karmienia albo przedluzyc na caly bok ten ktory juz mam, albo na stopie sobie zrobic. Ale zdecyduje sie chyba na stopie bo planujemy jeszcze jedno dziecko wiec jak juz to po drugim zrobie bok.Masz jakies dokladne zdjecie swojego tattoo???
|
#2569 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sciagnelam z tamtad jednak
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-09-12 o 14:38 |
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Muszę coś napisać, bo mnie z wątku wywalicie. Pamięta ktoś mnie jeszcze? Dzisiaj pierwszy dzień, w którym mężuś poszedł do pracy po L4 i nadrabiam zaległości Widzę, że piszecie o glukozie. Strrrasznie się tego boję. Mimo już 21 tc mam czasami poranne mdłości i wymioty, zwłaszcza naczczo. A już wypicie czegoś słodkiego na pusty żołądek, to masakra. Nie wiem jak to przeżyje ![]() No i mam pytanie do połówkowego usg. Według internetu, to powinno się zrobić między 18 a 22 tc. Mnie gin zapisał dopiero na 1 października, a to będzie już 24 tc. Powiedział, że wtedy najlepiej wszystko widać. Czy to nie za długo Zastanawiam się nad płatnym usg 3d, ale sama nie wiem... No i chciałabym już poznać kto tam w brzuchu siedzi, bo strasznie ciekawa jestem.Co do spodni ciążowych, to mi brzuch wywaliło już w 3 miesiącu i wtedy kupiłam dżinsy ciążowe w moim normalnym rozmiarze i cały czas pasują, więc jest ok
|
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie ma rękawiczek, a buciki to nie doczepiane tylko juz razem uszyte, jak przy pajacach ;p
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadnych mdlosci, wymiotow, biegunek, zatwardzen... Az czasem powatpiewam, ze w ciazy jestem. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36474213]No to po polsku i dla Pstryczka też ![]() W aptece trzeba kupić glukozę w proszku (saszetka) 75mg, grosze kosztuje. Można kupić też cytrynę (nie w aptece! ).Idziecie do przychodni na czczo, tam wam rozrabiają w kubku glukozę, dodajecie cytrynę. Przed wypiciem pobierają krew. Wypijacie - po godzinie po wypiciu pobierają drugi raz. Po następnej godzinie (czyli po 2h od wypicia) trzeci raz. [/QUOTE] Bardzo dziekuje
|
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja czuje się teraz mega nieatrakcyjnie i w ogóle jakoś tak ... jak wirujące gówno w klozecie
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja też jakos ostatnio sie tak czuje, plakac mi się chce z tego powodu.... ;/ wrrrrrr
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh sliczny
Ja mysle nad czyms takim, mialam sie w sumie wybrac na taka pierwsza 'wizyte' ale dwie kreski sie pojawily ![]() Powaznie burczy? Moj to sam by chcial, ale ja jakos u niego nie widze
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2012-09-12 o 14:48 |
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to zapomniałam pogratulować dwóch dziewuszek i chłopczyka
Coraz bardziej babski wątek się robi Moja szwagierka też mnie dzisiaj zaskoczyła, bo z połówkowego jej wychodził chłopiec, a z dzisiejszego usg (31tc) bardziej na dziewczynkę wskazuje
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Bookeh, bardzo ladnie wygladasz
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Ja akurat co do figury nie narzekam - przybywa mi tylko cm w brzuszku, reszta bez zmian. Ale moja twarz - cos okropnego!! Wysypuje mnie strasznie :/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

)
.Nie planuje 

((