|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3692 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak się zastanawiam jeszcze czy może od tych szminek lśniące piaski czy może fajniejsza była by złota szminka? Jak myslicie? Widziałam odcienie złotych szminek na kartce- bo pamiętam, że ktoś dawno je zamiescił na wizażu. Ale jeśli by ktoś miał możliwość zrobienia zdjęcia złotej szminki dokładnie kolorku gold dipped, frozen rose i bronze treasure na ustach bym była bardzo wdzięczna, bo chcę sobie ktorąś zamówić, ale nie moge zdecydować się na którą. Z góry wielkie dzięki dziweczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3693 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3694 |
Zadomowienie
|
pogrubiający miałam, ale nic szczególnego - rzęsy mam grube, więc niewiele robił, za to szybko się sklejał - jeden tusz używam około 2-3 miesięcy, bo maluję się raczej rzadko. powinny wytrzymać 6, ale po 3 to już napewno sklejają rzęsy. co do stylisty, to akurat chyba wszystkie tusze z avonu były lepsze od niego (no poza darling definition - dla mnie też beznadzieja). ale nie używałam kolorowych - tu chyba po prostu zdecyduj się na kolor, bo oba są podobnej jakości. ja z kolorowych używam CT i są fajne, tyle że schodzi mi pięć minut na pomalowanie dokładne ;-) ale co tam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie intereseuje najbardziej brąz - brąz pod czarny podchodzący czyli brown/black ostatecznie moze być czarny ale to wówczas gdy nie bedzie czegoś w brązie, właśnie nie dowidze w katalogu 4 tych kolorów jakie one są, on jest na stronie z wyjątkowymi okazjami do 60% taniej. Aktualnie mam pełnie rzęs kolor brown/black,i jestem zadowolona, chodz czuje, że skończy mnie się zanim się znów w promocji ukaże, i na przeczekaniu na nową promocje pełni rzęs chciałam sobie wziąść jakiś tani a w miare fajny tusz, dlatego tak zaczełam się zastanawiać nad stylistą ze względu na tą cene 10,90? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3696 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3697 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeśli jeszcze, ktoraś z Was miała te tusze to również prosze o relacje. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3698 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3699 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo ja co prawda nic na kolezance nie zarabiam ale samej w zyciu nie udałoby się zrobić zamówienia na powyżej 500zł ![]()
![]() |
#3700 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3701 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do szmineczek to z Twojego opisu wnioskuję, że chyba najbardziej pasowałby Frozen Rose, bo Gold Dipped to taki bardziej złoty, natomiast Bronze Treasure to był taki rudawy kolor z tego co pamiętam... jak już będę miała możliwość zrobienia fotek, to oczywiście zamieszczę... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3702 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3703 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3704 |
Raczkowanie
|
witam serdecznie.ja przed chwila zlozylam zamowienie z kat 3 i paczke bede miala we wtorek.mam nadzieje ze przyjda mi perelki brazujace,ale skoro wam przychodzily to mam nadzieje ze dla mnie ich nie zabraknie
![]() czy ktoras z was miala moze metaliczny blyszczyk do ust rose beam?zdecydowalam sie w koncu na niego.pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3705 |
Zakorzenienie
|
Ja składam zamówienia razem z przyjaciółką, prawie zawsze mamy upust 30%. Ja np. mojej cioci sprzedaje z 20% (zawsze to 10% z niej mam)
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3706 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3707 |
Wtajemniczenie
|
No i jeszcze wrzucam zdjecia blyszczyka Pink a Glow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3708 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]()
#3709 |
Zakorzenienie
|
DOstalam broszke ale probek podkladu rozswietlajacego nie bo nie bylo odcienia ivory
![]() A w przyszlym chyba juz ich nie chce.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3710 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanko odnośnie odżywki do włosków farbowanych. Jest ze spłukiwaniem czy bez
![]() ![]()
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje ![]() Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho ![]() http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3711 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3712 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niemniej jednak zgadzam się,że sprzedawanie po niższych cenach rzeczywiście ise opłaca ![]()
![]() |
#3713 |
Wtajemniczenie
|
Zdaje relacje z paczki z kat.02
![]() 1. blyszczyk pink a glow - jak na fotkach - delikatny, lekko wrzosowy roz, nadajacy ustom bardziej poswiate koloru niz kolor - taki chlodny odcien z mnostwem drobinek i rzeczywiscie pysznie smakuje wanilia ![]() ![]() 2. plyn do kapieli szarlotkowy - faktycznie szarlotka, czyli jablko w cynamonem ![]() ![]() ![]() 4. antyperspirant active balance - wczesniej mialam Pure, Balance (czerwony) ladniej pachnie, kwiatowo i jest rownie skuteczny (jak na razie) jak Pure, lubie te antyperspiranty ![]() 5. zel miod i cytryna - herbata z cytryna i miodem ![]() ![]() ![]() 6. kosmetyczka walentynkowa - widac na fotkach - mi sie bardzo podoba, jest malutka i poreczna no i ladnie wykonana ![]() 7. szampon imbir i mango - moj faworyt zapachowy wsrod Naturalsow, a przy tym fajny szampon ![]() 8. peeling w platkach - na razie schowalam do szafki, bo uzywam kupiony za - tadam! - 13,49 w promocji w SuperPharmie zestaw do mikrodermabrazji Lirene ![]() 9. In Bloom - mam probke - jest calkiem przyjemny, kwiatowy, ale nie powalil mnie, jak zreszta zaden z zapachow Avonu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3714 |
Raczkowanie
|
Juz za niecałą godzinkę paczuszka będzie u mnie
![]() ![]() ![]() Aha.I przepraszam za błedy w poprzednim moim poscie ![]()
#3715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3716 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3717 |
Raczkowanie
|
prosze o pomoc jak zmierzyc dokladne rozmiary piersionkow Alsace te wymiary podane w erracie nie zabrdzo odpowiadaja tym jakie klientki mi podaly
#3718 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3719 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3720 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Konsultantką jestem od maja 2006, czyli ok. pół roku. Klientek mam mało, rodzina... sąsiadka i koleżanka mojej Mamy z pracy... oraz moja przyjaciółka . Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.