Wszystko o Avonie - Część II - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-08, 11:57   #3691
off-wietrzka
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
ponadto zastanawia mnie tusz stylista za 10.90, czytałam opinie na KWC i ma takie średnie, sama nie wiem czy opłaca się go wziąść prosze dordzcie? widziałam jeszcze jakiś tusz z oferty netto str 3 za 8,90 ale nie wiem co to za tusz, ktory z tych dwóch byście wybrały i czy wogóle wato któryś z nich wziąść?
Z góry dziękuje za opinie
tusz stylista jest generalnie bardzo fajny. przed wprowadzeniem Pełni rzęs uważałam go za nalepszy tusz avonu. ma taką fajną, krótką i poreczną szczoteczkę. ja zamawiałam zawsze kolorek czarny, a Ciebie jaki interesuje??
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 11:58   #3692
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
witam

...a więc zamówienie z katalogu 3, wsumie już prawie sprecyzowałam, pozostała mi tylko kwestia zastanowienia się nad biżu dokładnie bransoletką srebrną sintra, a kompletem Delphi, ale do 10 lutego jeszcze jest troszke czasu, więc ostatecznie decyzje podejme jutro.

przymieżałam się dziś do zamówienia z kat 4, który przedchwilką na spokojnie przejżałam i tak napewno zamawiam:
zestaw PS z morza martwego za 19,90
krem do stóp z kofeiną-6,90
i dylemat mam z:
szminką lśniące piaski, czy ktoś posiada, lub miał te dwa kolorki tej szminki- może ma możliwość wstawienia zdjęcia tych kolorków, albo maźnięcie ręki tymi odcieniami, ogólnie z opini na KWC zrozumiałam że jest to szminka transparentna, jeśli się mylę to prosze poprawcie mnie, ciekawa jestem także waszych opini o niej, czy ją polecanie?
ponadto zastanawia mnie tusz stylista za 10.90, czytałam opinie na KWC i ma takie średnie, sama nie wiem czy opłaca się go wziąść prosze dordzcie? widziałam jeszcze jakiś tusz z oferty netto str 3 za 8,90 ale nie wiem co to za tusz, ktory z tych dwóch byście wybrały i czy wogóle wato któryś z nich wziąść?
Z góry dziękuje za opinie

a tak się zastanawiam jeszcze czy może od tych szminek lśniące piaski czy może fajniejsza była by złota szminka? Jak myslicie? Widziałam odcienie złotych szminek na kartce- bo pamiętam, że ktoś dawno je zamiescił na wizażu. Ale jeśli by ktoś miał możliwość zrobienia zdjęcia złotej szminki dokładnie kolorku gold dipped, frozen rose i bronze treasure na ustach bym była bardzo wdzięczna, bo chcę sobie ktorąś zamówić, ale nie moge zdecydować się na którą. Z góry wielkie dzięki dziweczyny

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 12:04   #3693
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
a tak się zastanawiam jeszcze czy może od tych szminek lśniące piaski czy może fajniejsza była by złota szminka? Jak myslicie? Widziałam odcienie złotych szminek na kartce- bo pamiętam, że ktoś dawno je zamiescił na wizażu. Ale jeśli by ktoś miał możliwość zrobienia zdjęcia złotej szminki dokładnie kolorku gold dipped, frozen rose i bronze treasure na ustach bym była bardzo wdzięczna, bo chcę sobie ktorąś zamówić, ale nie moge zdecydować się na którą. Z góry wielkie dzięki dziweczyny
ja mam odcienie Frozen rose i Gold Dipped, a moja Mama Bronze treasue kiedys miała (nie wiem czy jeszcze ma czy się jej już skończyła...). niestety w ciągu najbliższych dni nie będę miała możliwości zrobienia fotek, ale mogę mniej więcej opisać, że Gold Dipped to taki jasnobrązowo-złotawy kolorek, troszkę się mieni chociaż nie ma w sobie żadnych drobinek. natomiast Frozen rose to taki delikatny róz z dodatkiem jasnego brązu - nie jest to typowy różowy kolor... mam nadzieję że chociaż troszkę pomogłam...
Stary 2007-02-08, 12:06   #3694
Vrenth
Zadomowienie

pogrubiający miałam, ale nic szczególnego - rzęsy mam grube, więc niewiele robił, za to szybko się sklejał - jeden tusz używam około 2-3 miesięcy, bo maluję się raczej rzadko. powinny wytrzymać 6, ale po 3 to już napewno sklejają rzęsy. co do stylisty, to akurat chyba wszystkie tusze z avonu były lepsze od niego (no poza darling definition - dla mnie też beznadzieja). ale nie używałam kolorowych - tu chyba po prostu zdecyduj się na kolor, bo oba są podobnej jakości. ja z kolorowych używam CT i są fajne, tyle że schodzi mi pięć minut na pomalowanie dokładne ;-) ale co tam.
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 12:15   #3695
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
tusz stylista jest generalnie bardzo fajny. przed wprowadzeniem Pełni rzęs uważałam go za nalepszy tusz avonu. ma taką fajną, krótką i poreczną szczoteczkę. ja zamawiałam zawsze kolorek czarny, a Ciebie jaki interesuje??

mnie intereseuje najbardziej brąz - brąz pod czarny podchodzący czyli brown/black ostatecznie moze być czarny ale to wówczas gdy nie bedzie czegoś w brązie, właśnie nie dowidze w katalogu 4 tych kolorów jakie one są, on jest na stronie z wyjątkowymi okazjami do 60% taniej. Aktualnie mam pełnie rzęs kolor brown/black,i jestem zadowolona, chodz czuje, że skończy mnie się zanim się znów w promocji ukaże, i na przeczekaniu na nową promocje pełni rzęs chciałam sobie wziąść jakiś tani a w miare fajny tusz, dlatego tak zaczełam się zastanawiać nad stylistą ze względu na tą cene 10,90?

Mój BLOG
Stary 2007-02-08, 12:23   #3696
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
mnie intereseuje najbardziej brąz - brąz pod czarny podchodzący czyli brown/black ostatecznie moze być czarny ale to wówczas gdy nie bedzie czegoś w brązie, właśnie nie dowidze w katalogu 4 tych kolorów jakie one są, on jest na stronie z wyjątkowymi okazjami do 60% taniej. Aktualnie mam pełnie rzęs kolor brown/black,i jestem zadowolona, chodz czuje, że skończy mnie się zanim się znów w promocji ukaże, i na przeczekaniu na nową promocje pełni rzęs chciałam sobie wziąść jakiś tani a w miare fajny tusz, dlatego tak zaczełam się zastanawiać nad stylistą ze względu na tą cene 10,90?
wg mnie za takie pieniądze się opłaca!! tusz ładnie wydłuża i pogrubia rzęsy. ja osobiście byłam z niego zawsze zadowolona. w końcu zużyłam parę opakowań zanim nie pojawił sie Pełnia rzęs....
Stary 2007-02-08, 12:28   #3697
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez Vrenth Pokaż wiadomość
pogrubiający miałam, ale nic szczególnego - rzęsy mam grube, więc niewiele robił, za to szybko się sklejał - jeden tusz używam około 2-3 miesięcy, bo maluję się raczej rzadko. powinny wytrzymać 6, ale po 3 to już napewno sklejają rzęsy. co do stylisty, to akurat chyba wszystkie tusze z avonu były lepsze od niego (no poza darling definition - dla mnie też beznadzieja). ale nie używałam kolorowych - tu chyba po prostu zdecyduj się na kolor, bo oba są podobnej jakości. ja z kolorowych używam CT i są fajne, tyle że schodzi mi pięć minut na pomalowanie dokładne ;-) ale co tam.
dzięki za opisanie tych tuszy

jeśli jeszcze, ktoraś z Was miała te tusze to również prosze o relacje.

Cytat:
ja mam odcienie Frozen rose i Gold Dipped, a moja Mama Bronze treasue kiedys miała (nie wiem czy jeszcze ma czy się jej już skończyła...). niestety w ciągu najbliższych dni nie będę miała możliwości zrobienia fotek, ale mogę mniej więcej opisać, że Gold Dipped to taki jasnobrązowo-złotawy kolorek, troszkę się mieni chociaż nie ma w sobie żadnych drobinek. natomiast Frozen rose to taki delikatny róz z dodatkiem jasnego brązu - nie jest to typowy różowy kolor... mam nadzieję że chociaż troszkę pomogłam...
Oczywiście, że pomogłaś, bardzo dziękuje Szczerze to szukam czegoś pod taki róż złamany z jaśniutkim brązem lub z beżem -taką morelke. Mnie się nie śpieszy i tak już w katalogu 03 nie będe ich brała, bo ostatnio co nabyłam szminke regenerującą odcień pink charm. Planuje wziąść sobie te szminki w katalogu 4 lub 5. Więc jeśli byś miała możliwość do tego czasu zrobienia fotek tych odcieni była bym bardzo wdzięczna

Mój BLOG
Stary 2007-02-08, 12:29   #3698
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Cześć dziś mam ostateczny dzień na złożenie zamówienia na K03, więc wieczorem złoże, ale malutkie zamówienie na ok. 180zł... cieńko mi idzie
Patiś, nie jest źle Długo jesteś konsultantką?? Dużo masz klientów?
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 12:35   #3699
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Cześć dziś mam ostateczny dzień na złożenie zamówienia na K03, więc wieczorem złoże, ale malutkie zamówienie na ok. 180zł... cieńko mi idzie
A nie masz jakiejść koleżanki,takiej którą Avon by zainteresował?Ja mam taki układ z kolezanką,że daję jej po takich samych cenach jakie ja mam i bojetne czy bierze kosmetyki tylko dla siebie czy komuś sprzedaje(zresztą wiem,ze sprzedaje).Dzieki temu ona zbiera jeszcze raz takie zamówienie jakie samej udało by mi się zebrać i ostatnio mamy upusty 25%...Może jakaś Twoja znajoma(która oczywiście ma jakies możliwosci sprzedaży Avonu)bylaby zainteresowana kupowaniem kosmetyków taniej i jeszcze jakimś drobnym zarobku na tym?
Bo ja co prawda nic na kolezance nie zarabiam ale samej w zyciu nie udałoby się zrobić zamówienia na powyżej 500zł
Stary 2007-02-08, 12:35   #3700
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
wg mnie za takie pieniądze się opłaca!! tusz ładnie wydłuża i pogrubia rzęsy. ja osobiście byłam z niego zawsze zadowolona. w końcu zużyłam parę opakowań zanim nie pojawił sie Pełnia rzęs....
całkiem możliwe, że skuszę się na ten tusz , bardzo dziękuje za opinie

Mój BLOG
Stary 2007-02-08, 12:40   #3701
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
całkiem możliwe, że skuszę się na ten tusz , bardzo dziękuje za opinie
nie ma za co...
a co do szmineczek to z Twojego opisu wnioskuję, że chyba najbardziej pasowałby Frozen Rose, bo Gold Dipped to taki bardziej złoty, natomiast Bronze Treasure to był taki rudawy kolor z tego co pamiętam... jak już będę miała możliwość zrobienia fotek, to oczywiście zamieszczę...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-08, 12:45   #3702
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
nie ma za co...
a co do szmineczek to z Twojego opisu wnioskuję, że chyba najbardziej pasowałby Frozen Rose, bo Gold Dipped to taki bardziej złoty, natomiast Bronze Treasure to był taki rudawy kolor z tego co pamiętam... jak już będę miała możliwość zrobienia fotek, to oczywiście zamieszczę...
acha, wobec tego bardzo dziękuje zrówno za opis odcieni, ich porownanie jak i z góry za umieszczenie fotek

Mój BLOG
Stary 2007-02-08, 13:17   #3703
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
A nie masz jakiejść koleżanki,takiej którą Avon by zainteresował?Ja mam taki układ z kolezanką,że daję jej po takich samych cenach jakie ja mam i bojetne czy bierze kosmetyki tylko dla siebie czy komuś sprzedaje(zresztą wiem,ze sprzedaje).Dzieki temu ona zbiera jeszcze raz takie zamówienie jakie samej udało by mi się zebrać i ostatnio mamy upusty 25%...Może jakaś Twoja znajoma(która oczywiście ma jakies możliwosci sprzedaży Avonu)bylaby zainteresowana kupowaniem kosmetyków taniej i jeszcze jakimś drobnym zarobku na tym?
Bo ja co prawda nic na kolezance nie zarabiam ale samej w zyciu nie udałoby się zrobić zamówienia na powyżej 500zł
Witam a ja znalazlam tez fajny sposob zeby przyciagnac klientki a przy okazji miec wieksze zamowienie, sprzedaje kosmetyki 20% taniej, pracuje w szkole wiec na brak klientek nie narzekam a przy okazji mama pokaze katalog w pracy itp i wszyscy chetnie zawsze cos wezma bo jest taniej a ja mam duze zamowienia ostatnio mam po 1400zl.Pozdrawiam papa
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 13:30   #3704
mala_martyna
Raczkowanie

witam serdecznie.ja przed chwila zlozylam zamowienie z kat 3 i paczke bede miala we wtorek.mam nadzieje ze przyjda mi perelki brazujace,ale skoro wam przychodzily to mam nadzieje ze dla mnie ich nie zabraknie
czy ktoras z was miala moze metaliczny blyszczyk do ust rose beam?zdecydowalam sie w koncu na niego.pozdrawiam
mala_martyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 13:37   #3705
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Ja składam zamówienia razem z przyjaciółką, prawie zawsze mamy upust 30%. Ja np. mojej cioci sprzedaje z 20% (zawsze to 10% z niej mam) i ciocia prawie zawsze bierze za około 150 zł. Niestety od koleżanek ze szkoły mam małe zamówienia ale nei martwię się zbytnio bo to 30% upustu które mam mnie zadowala
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-08, 13:52   #3706
misioczat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misioczat Pokaż wiadomość
Zdjecia juz zrobilam, ale nie wiem czemu nie chca sie przerzucac z aparatu do kompa. Musze poczekac na TŻ, moze cos poradzi. Fotki wrzuce najszybciej jak bede mogla. Jeszcze blyszczyk Pink a Glow cyknelam i tez wrzuce
Wrzucam Bardzo mi sie podoba ta kosmetyczka malutka, zgrabna i ladnie zrobiona

Cytat:
dylemat mam z:
szminką lśniące piaski, czy ktoś posiada, lub miał te dwa kolorki tej szminki- może ma możliwość wstawienia zdjęcia tych kolorków, albo maźnięcie ręki tymi odcieniami, ogólnie z opini na KWC zrozumiałam że jest to szminka transparentna, jeśli się mylę to prosze poprawcie mnie, ciekawa jestem także waszych opini o niej, czy ją polecanie?
Oj tak! Ja tez bym chetnie fotki obejrzala, bo w KWC przeczytalam, ze to braz i bez, a mi sie w katalogu widzi, ze ten ciemniejszy odcien to bordo Recencje jakosci szminki sa dobre, podoba mi sie, ze jest delikatna i transparentna, ale jesli faktycznie jest brazowa, to nie dla mnie, wolalabym, zeby byla zlamana rozem..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg avon 002.jpg (29,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg avon 003.jpg (33,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg avon 004.jpg (27,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg avon 006.jpg (27,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg avon 007.jpg (25,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg avon 009.jpg (33,0 KB, 31 załadowań)
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 13:56   #3707
misioczat
Wtajemniczenie

No i jeszcze wrzucam zdjecia blyszczyka Pink a Glow
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg avon 010.jpg (17,3 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg avon 011.jpg (35,4 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg avon 012.jpg (31,0 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg avon 014.jpg (31,1 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg avon 015.jpg (30,5 KB, 38 załadowań)
Stary 2007-02-08, 14:00   #3708
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Hej Mam właśnie w ręku naszyjnik solutions. Powiem Wam, że nie jest taki zły, trochę długi, ale niech tam. Jego największy plus to to, że go się zdejmuje i wkłada bez rozpinania łańcuszka. Taki długi jest skubany Ogólnie podoba mi się Będzie pasował do kolczyków które dostałam w tps...
Stary 2007-02-08, 14:11   #3709
ilo16na
Zakorzenienie

DOstalam broszke ale probek podkladu rozswietlajacego nie bo nie bylo odcienia ivory
A w przyszlym chyba juz ich nie chce.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 14:13   #3710
kwiatuszek_23
Raczkowanie

GG do kwiatuszek_23

Dziewczyny mam pytanko odnośnie odżywki do włosków farbowanych. Jest ze spłukiwaniem czy bez bo nie pisze
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png
Nasze weselicho
http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png
kwiatuszek_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 14:15   #3711
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Hej Mam właśnie w ręku naszyjnik solutions. Powiem Wam, że nie jest taki zły, trochę długi, ale niech tam. Jego największy plus to to, że go się zdejmuje i wkłada bez rozpinania łańcuszka. Taki długi jest skubany Ogólnie podoba mi się Będzie pasował do kolczyków które dostałam w tps...
ale ten kolor tego naszyjnika to ciemniejszy niz w katalogu nie uważasz bo ja tez go mam i opisywałam go wczesniej ale ogólnie ładny - te kamyczki takie przeźroczyste
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 14:18   #3712
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Witam a ja znalazlam tez fajny sposob zeby przyciagnac klientki a przy okazji miec wieksze zamowienie, sprzedaje kosmetyki 20% taniej, pracuje w szkole wiec na brak klientek nie narzekam a przy okazji mama pokaze katalog w pracy itp i wszyscy chetnie zawsze cos wezma bo jest taniej a ja mam duze zamowienia ostatnio mam po 1400zl.Pozdrawiam papa
Ja też uważam,że taki sposón jest dobry bo znacznie więcej osób kupuje a jakis zayks na tym jest,prawdopodobnie nawet większy niż gdyby dawać po cenach katalogowych bo wtedy klientek byłoby znacznie mnie. Ale ja niestety nie mam takich horyzontów jak szkoła.Sama jeszcze studiuje,ale już na ostatnim roku i grupkę mam małą a tylko dwie kolezanki rzeczywiscie coś kupują z avonu,reszta jakoś nie jest zainteresowana.Więc sama nie wiem czy gdybym zaproponowała im upust to czy grono klientek by się rzeczywiście powiększyło.A mniej bym miała z tych dwóch ktore zamawiają.Mamie już tez próbowałam dawać do pracy ale u niej w pracy niestety już jest konsultantka i wszystkie panie biorą u niej no bo to zaprzyjaźniona:/Mówiłam mamie,żeby powiedziała,że bedzie trochę taniej(myslałam o 10%)ale i to nie poskutkowało a mamie już głupio niestety.
Niemniej jednak zgadzam się,że sprzedawanie po niższych cenach rzeczywiście ise opłaca
Stary 2007-02-08, 14:23   #3713
misioczat
Wtajemniczenie

Zdaje relacje z paczki z kat.02 :
1. blyszczyk pink a glow - jak na fotkach - delikatny, lekko wrzosowy roz, nadajacy ustom bardziej poswiate koloru niz kolor - taki chlodny odcien z mnostwem drobinek i rzeczywiscie pysznie smakuje wanilia Super rozjasnia zbyt ciemne szminki
2. plyn do kapieli szarlotkowy - faktycznie szarlotka, czyli jablko w cynamonem bardzo ladny, smaczny zapach, ale moglby byc bardziej intensywny
4. antyperspirant active balance - wczesniej mialam Pure, Balance (czerwony) ladniej pachnie, kwiatowo i jest rownie skuteczny (jak na razie) jak Pure, lubie te antyperspiranty
5. zel miod i cytryna - herbata z cytryna i miodem czuje glownie cytryne, zlamana wlasnie miodkiem podoba mi sie
6. kosmetyczka walentynkowa - widac na fotkach - mi sie bardzo podoba, jest malutka i poreczna no i ladnie wykonana
7. szampon imbir i mango - moj faworyt zapachowy wsrod Naturalsow, a przy tym fajny szampon
8. peeling w platkach - na razie schowalam do szafki, bo uzywam kupiony za - tadam! - 13,49 w promocji w SuperPharmie zestaw do mikrodermabrazji Lirene
9. In Bloom - mam probke - jest calkiem przyjemny, kwiatowy, ale nie powalil mnie, jak zreszta zaden z zapachow Avonu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-08, 14:23   #3714
naataliaa***
Raczkowanie

Juz za niecałą godzinkę paczuszka będzie u mnie
Aha.I przepraszam za błedy w poprzednim moim poscie
Stary 2007-02-08, 14:26   #3715
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucam Bardzo mi sie podoba ta kosmetyczka malutka, zgrabna i ladnie zrobiona

Oj tak! Ja tez bym chetnie fotki obejrzala, bo w KWC przeczytalam, ze to braz i bez, a mi sie w katalogu widzi, ze ten ciemniejszy odcien to bordo Recencje jakosci szminki sa dobre, podoba mi sie, ze jest delikatna i transparentna, ale jesli faktycznie jest brazowa, to nie dla mnie, wolalabym, zeby byla zlamana rozem..
Cytat:
No i jeszcze wrzucam zdjecia blyszczyka Pink a Glow
Dziekuje za zdjecia potwierdzily one tylko to ze na bank w 04 biore ten blyszczykdzieki
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 14:32   #3716
misioczat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Dziekuje za zdjecia potwierdzily one tylko to ze na bank w 04 biore ten blyszczykdzieki
Prosze bardzo, ciesze sie, ze fotki sie przydaly
Stary 2007-02-08, 14:52   #3717
drum_girl
Raczkowanie

prosze o pomoc jak zmierzyc dokladne rozmiary piersionkow Alsace te wymiary podane w erracie nie zabrdzo odpowiadaja tym jakie klientki mi podaly
Stary 2007-02-08, 14:54   #3718
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
ale ten kolor tego naszyjnika to ciemniejszy niz w katalogu nie uważasz bo ja tez go mam i opisywałam go wczesniej ale ogólnie ładny - te kamyczki takie przeźroczyste
Faktycznie jest troszkę ciemniejszy
Stary 2007-02-08, 15:01   #3719
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Faktycznie jest troszkę ciemniejszy
mam możliwość zakupienia perełek brazujących - ja nie jestem zainteresowana ale może któraś z was albo waszych klientek - jesli tak to piszcie do mnie dziś bo jutro pobiorą mi zamówienie i nie będę migła edytować
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 16:20   #3720
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Umieszczałam fotki w wątku ''Katalogi Avonu'' ze szminką Gold Dipped - na ustach i w opakowaniu...

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Patiś, nie jest źle Długo jesteś konsultantką?? Dużo masz klientów?
Konsultantką jestem od maja 2006, czyli ok. pół roku. Klientek mam mało, rodzina... sąsiadka i koleżanka mojej Mamy z pracy... oraz moja przyjaciółka .

Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
Od katalogu 03 zbieram zamówienia razem z moją przyjaciółką. Zebrała ona w 03 zamówienia na kwote 70zł, całkiem nieźle.

Cytat:
A ja się zastanawiam, czy wziąć ten naszyjnik, czy nie... w sumie 7,90 to nie majątek, ale nie chce żeby okazało się że nie będę go nosić i że nie będzie mi pasował...

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości