|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!
ale cisza
![]() w ogole co mnie dzisiaj spotkalo. kupowalam w sklepie cole. i bylo 2 facetów. jeden wszedl za mna ale ja jeszcze nie bylam przy kasie tylko bralam cole z lodówki a on mnie grzecznie przepuscil az sie zdziwilam ze kulturka istnieje hehe.ale mniejsza z tym. drugi koles stal przede mna. ja podchodze z cola a on sie odwraca dotyka mojej butelki i pyta czy zimna?! |
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!
Kocie, to kto ile napisał postów sprawdzasz wchodząc na forum plotkowe > wizażowe społeczności i tam przy naszym wątku pisze liczba wszystkich odpowiedzi do wątku klikasz w tą liczbę i Ci wyskakuje nowe okienko z danymi kto ile napisał
wytłumaczyłam w miarę dobrze?
|
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
kocik wchodzisz w swoje subskrypcje/ustawienia użytkownika albo na forum społecznościowe, wyszukujesz wątek, który Cię interesuje, po lewej masz liczbę postów w wątku, klikasz na to i wyskakuje okienko, w ktorym to jest napisana
![]() zimna butelka
Edytowane przez Kathinna Czas edycji: 2012-09-12 o 16:11 |
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() zaraz cukinie bede robic
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
kupiłam nowy telefon dzisiaj i już ogarnęłam eleganco wszystko i siadam do nauki
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym zjadła loda
|
|
|
|
#1687 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wampir Ty mi też nie odpisałaś jaki masz tel !! jaką ja mam piękną sukienkę ![]() i tak wam nie pokaże :P |
|||
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
może chciał zagadać ale coś nie wyszło...bylam tak zdziwiona haha ladna musialam miec mine
BABCIA!nie znęcaj sie nad nami tylko pokazuj! |
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko muszę rozładować i naładować i .. Karolca tam trzeba ładować 12 h później? pokazywałaś ciołku |
|
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja laduje tyle ile trzeba aby naladowac, nawet xza pierwszym razem. chyba ze producent jasno napisal w instrukcji.
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Magda ja tylko pokazywałam w jakim stylu mam kiecę a nie moją
![]() moja jest jedyna :P |
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
no to pokazuj babo!
Bo nie pójde jutro na tą pocztę
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
u nas śnieg pada w górach
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
tja bardzo
|
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
babcia nie będzie zdjęcia, nie będzie prezenciku
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Ej jaki można upiec dwuletniemu chłopcu tort w kształcie czegoś, żeby nie był trudny? Od razu mówię, że zdolności artystycznych nie mam w ogóle.
Mojej siostrze chcę zrobić motyla, to jakoś sobie poradzę ale temu małemu to nie mam pojęcia |
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Helloow
mialam znajoma na kawie przez prawie 4h No ale laska odkryla nagle ze nei wie nic o porodzie i musialam jej pokazac co spakowalam w torbe dla siebie i dla malej, gdzie kupowalam koszulki do karmienia, co mi mowili w szpitalu i jakie znieczulenia daja - a termin ma 6 dni po mnie To sie nazywa luzik - ja na jej miejscu zaczela bym juz panikowac ze nei mam nawet ciuszkow popranych
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahhaha xd dobra panna
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Babcia dawaj zdjecie
![]() Wiec dla lokalnych wciaz jestem mloda i powabna ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- rozbolalo mnie gardlo i czuje sie przeziebiona - mam nadzieje ze to sie nie rozwinie w cos powaznego. Uff spac mi sie chce, mala wypycha sie na okraglo, sikam co 10 min no i ta pogoda wstretna - cale 7 stopni i leje iw ieje - gdzie niegdzie sniezy |
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
mój TŻ ma 27 i ostatnio babka pyta czy dowodzik jest, no to jej podał, patrzy oddala, po czym "a mogę jeszcze raz" bo zaczęła się zastanawiać czy tam nie byl 95, a nie 85, także no TŻ wygląda na 10 lat młodszego
Smutne jest tylko to, że jak ze mną kupuje to go nikt o dowód nie pyta, widać wyglądam już na 18 ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Gadałam wczoraj z TZ tak o życiu ogólnie, co by z nim zrobić, bo ja mieszkać tu z przyczyn wiadomych nie chcę, jak się wyprowadzimy w granicach 50km stąd to i tak to będzie na tyle blisko, że będą wymagali, żebyśmy to co chcwilę latali bo "co to jest 50km, nawet nie godzinka samochodem" (pomijam, że paliwo już 5,98 kosztuje No i w sumie nalepiej byłoby wyprowadzić się tak w połowie drogi między moim, a TŻ miastem rodzinnym (tak, tak okolice Bydgoszczy niemalże to wychodzą )Ale tu znów będzie, że ja zła i niedobra go od rodziny odciągam, a przeciez moi rodzice mają więcej dzieci, więc im wsio rybka jedna w te czy we wte ![]() I w sumie cokolwiek nie zrobimy ja będę i tak tą zła, albo my nie będziemy szczęśliwi
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Kath ja mialam podobny dylemat bo wkurzalo mnie zbyt bliskie sasiedztwo zbyt obecnej w naszym zyciu rodziny TZ. I robilam wszystko by sie wyprowadzic do Bergen i prawie mi sie udalo bo praiwe dostalam prace i juz nawet szukalismy domu - ale pracy nie dostalam a chwile po tym tesc powaznie zachorowal i juz nie bylo mowy o naszej ucieczce - bo przeciez nie bede taka bez serca i nie zostaiwe umierajacego staruszka ze stara zona samych sobie na pastwe losu - bo szwagierki nie liczymy jak juz wam wspominalam dlaczego. No i teraz zostaw 76 letnia tesciowa sama w domku w lesie po drugiej stronie fiordu gdzie nie ma nic, nawet sklepu. Wiec powiem ci tak - poki mozecie uciekajcie jak najdalej bez zastanowienia, bo pozniej sytuacje zyciowe moga wam na taki luksus nie pozwolic a twoi tesciowei nie beda mlodsi i zrobia sie coraz gorzej natarczywi jesli chodzi o wasze meijsce zamieszkania. Niestety cos wiem na ten temat. Ale jesli juz macie gdzies sie ruszyc to gdzie chociaz twoja rodzina nie ma dlaeko bo pomoc przy ewentualnych dzieciach bardzo przydatna
A jesli macie jeszcze czas na rodzine to polecam na czas jakis zagranice - nie ma sie czego bac. Tam bedziesz tak samo nikim jak i w Polsce - tu tez nie macie jakis zastraszajacych karier niestety. A dorobicie sobie, poznacie troche swiata i moze wtedy bedziecie pewni gdzie chcecie osiasc w Polsce ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Kath a jak w moje okolice sie przeprowadzicie to i Karolcie bedziesz miec pod reka i moze Babcie i czasami mnie i 3 male dziewczynki do nianczenia
|
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
No nie mamy, ale wiesz, nie jest się człowiekiem co to może jedynie staruszkom tyłki podcierać
![]() A w ciemno za granicę nie pojadę, bo co jak się pracy nie znajdzie w porę a jeść trzeba, mieszkanie oplacić, tego się boję, no i za granicą tez już tak łatwo o pracę nie jest jak kiedyś, a jak się ją znajdzie to i wrócić ciężej, do tutejszych warunków. A jakbyśmy sie przeprowadzili gdzieś bliżej mojej rodziny to lo matko, nie chce wiedzieć co by się działo ![]() nie dość, że najbliższe miasto (14km od mojej rodzinnej miejscowości) jest 4 razy mniejsze niż to w którym mieszkamy (czasem czuję, że traktują mnie z góry, że względu na to i myślą, że jak mniejsze miasto to już nie wiadomo jaka bieda ) to jeszcze ja mam kilka sióstr i kilku braci, a mój TŻ ma dwie siostry z czego jedna jest w zakonie, żadnej innej rodziny nie ma (rodzice jedynacy), więc "ja nie muszę rodziny mieć blisko"
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
to wcale nie jest fajne. Pomyśleć, śnieg będzie schodził coraz nizej
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
królik masakra, a ja narzekam na moje 15 i deszcz
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
musze tupać zaraz na spotkanie klasowe a jutro na wieczorek dla wszystkich klas tanecznych
i zostawie tżcika samego
|
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Kath nie zawsze tylki staruszkom sie podciera - spojrz na nasza Asme. A i z 1 pensji idzie przyzwoicie wyzyc
Ale cie rozumiem, tez bym wolala w Polsce zyc ze wzgeldow rodziny, jedzienia, pogody i tak dalej - w koncu to moja ojczyzna - ale pytanie czy teraz umiala bym sie juz tam znalezc? Bo zauwazylam ze po 2 - 3 tygodniach czasem mam dosyc, wkurza mnie mentalnosc wielu osob, dziwne nowe jak dla mnie zwyczaje i tak dalej
|
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie wyjechać jest łatwo, a wrócić potem ciężko, wtedy tak jakoś wydaje mi się, że człowiek po kilku latach nie czuje się u siebie ani tu a tu
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
cóż za szantaż
![]() se poczekam :P Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

az sie zdziwilam ze kulturka istnieje hehe.ale mniejsza z tym. drugi koles stal przede mna. ja podchodze z cola a on sie odwraca dotyka mojej butelki i pyta czy zimna?!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
) to jeszcze ja mam kilka sióstr i kilku braci, a mój TŻ ma dwie siostry z czego jedna jest w zakonie, żadnej innej rodziny nie ma (rodzice jedynacy), więc "ja nie muszę rodziny mieć blisko"