|
|
#1 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Scent Bar XLIV
Zapraszam na ploty, kłótnie, pogaduchy i co tylko chcecie
Wykluczam jednocześnie zrobienie streszczonka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2012-09-12 o 16:26 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
No co Ty, a skrbek tak chciała, zrób Jej tę przyjemność i pisz streszczenie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-09-12 o 16:27 |
|
|
|
#3 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no to jeszcze raz, baj
|
|
#5 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Grx niech robi, depresja Mu minęła
Ja mam, bo za 4 dni będę stara jak cholera
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
O nowy Bar
![]() na pewno ktoś dla Skarbka streszczeń zrobi Winterko, nie pamiętam żeby jakoś strasznie bolała blokada, ale ja tyle już zastrzyków w kolana przyjęłam ze mnie nieszczególnie coś rusza na pewno mniej boli niż znieczulenie w kręgosłup (jeśli miałaś kiedyś, np do porodu)
|
|
|
|
#7 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się w nowym Barze
|
|
|
|
#9 |
|
Panaroja
|
Macham w nowym Barze znad zimna
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blokady som zue
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-09-12 o 17:31 |
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć w nowym Barze
![]() Nawpierniczałam się jak zwierzak i mi błogooo ![]() Jak to strawię, idę na stepper to spalić bo sumienie mnie zabije ![]() ![]() U mnie nadciągają szare chmury i deszcz. I kurde, podoba mi się to. Zawsze uwielbiałam słońce, światło, ale coś się ostatnio jesiennej szarugi doczekać nie mogę Wszystko mi się poprzestawiało
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2012-09-12 o 17:38 |
|
|
|
#13 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy złe czy dobre, ja chcę na początek. Potem robię Mri i z wynikiem do neurologa.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2012-09-12 o 17:41 |
|
|
|
|
#14 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty mnie naprawdę lubisz wkurzać , albo popisywać przed naszymi dziewczętami Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ten teges, jak nie będzie chętnych na następny barówowy streszczeń, to ja się podejmę Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#15 | ||||||
|
BAN stały
|
No to najpierw się cofnę:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno nie znam się na rachunku różniczkowym, geomorfologii, obróbce skrawaniem, wszczepianiu bajpasów i koronczarstwie ![]() Cytat:
Cytat:
Są niegodni, abyś im wodę na herbatę wstawiła
|
||||||
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Grzmi
I to blisko
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#18 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam ostatnio fazę na ryby i kabanosy
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
szaloooona
![]() przyszło ode mnie a ja na orzeszki ziemne
|
|
|
|
#20 | |||||
|
BAN stały
|
Nieprawda! Ona się tylko przyczaiła, i czeka tylko na właściwy moment, by wybuchnąć z podwójną siłą
![]() Cytat:
![]() Ja od początku września wpier... spożywam pokarmy, aż huczy ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36482851] [/quote]No so? Ja tam bym nie kciau gópiego tekstu na skórze, tylko mondry jaki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--- Odebrałem dzisiaj refill perfum, ale co godne zauważenia, pieniądze wpłaciłem wczoraj, a na kopercie data wysyłki z poniedziałku (pierwszy raz zdarza mi się coś takiego) Tylko ten cholerny atomek dziewiętnastka, dokręcić cholery nie idzie!
|
|||||
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to zazwyczaj bywa
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#22 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja zaszalałam ostatnio- nowy Alien, stara DV, Aventus, Coromandel Stop
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na słodkie nadal. Dziś "załapałam" się na poweselne ciasto w pracy, do tego Twix.... Echhh. Przyszłam do domu, wpierniczyłam kotleta z surówką, na to kaszę jaglaną z cynamonem i jabłkami, na to bułka razowa z pastą rybną....
Przerażam siebie samą
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#24 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#25 |
|
To ja :)
|
Zię dobry nowemu Baru.
Kto tu jest odpowiezialny za pogodę ja pytam??
|
#26 |
|
Konto usunięte
|
Przyszedłem się zameldować i machnąć znad kebabu sałatki z kurczaka z ananasem i frytek
|
|
|
|
#27 |
|
To ja :)
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36484106]Przyszedłem się zameldować i machnąć znad kebabu sałatki z kurczaka z ananasem i frytek
Też chcę frytki...
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36484106]Przyszedłem się zameldować i machnąć znad kebabu sałatki z kurczaka z ananasem i frytek
Głodna jestem ![]() Murszafko - pogodę chyba ja zamawiałam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#29 | |||
|
BAN stały
|
To po Twoim najnowszym serum własnej produkcji?
U mnie w nocy była "burza" (bo w sumie burzą bym tego nie nazwał - troszkę pogrzmiało, pobłyskało i popadało) Kbnsy i ryby (śledź/karp/łosoś/halibut ) jeść mógłbym codziennie Ja wiem po sobie - jeśli mam wyjątkowo dobry humor, to prędzej czy później (najczęściej prędzej) nagle się spierniczy ![]() Issey Miyake L'Eau Bleue Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36483809]No brak mi słów na Ciebie [/quote]Cały ja! ![]() Cytat:
Cytat:
Mam Różowy Pasek w łączonych sztukach walki, więc niech uważają lepiej |
|||
|
|
|
#30 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

bo od kilku już Barów się streszczeń nie praktykuje 
siły nie ma żeby bary nadrabiać po całości, a streszczeń z grubsiejsza przypomina, ale nie to nie

A przy dobrym wietrze to usunięcie starego wkładu koronowo-korzeniowego,ponowne leczenie kanałowe i możliwość zrobienia korony