|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
lepiej żeby poszła, bo mam folię tylko na połowie dachu...
|
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na tapecie drugi rozdział magisterki, I wrócił bez poprawek
Jakże ja bym chciała już to napisać!
|
#3183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masakra, ledwo w lutym br. skonczyłam walkę z pracą inżynierską, to już za moment magisterka zapuka, haha .
|
|
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zlało mnie setnie
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Uwierz, że jak to czytałam to z każdą linijką maila miałam szerzej otwarte oczy
|
#3188 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Edytowane przez zoila Czas edycji: 2012-09-12 o 20:09 Powód: błąd |
|
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rodzynko, nie daj się prosić ![]()
|
|
#3190 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
U mnie dzisiaj o bublach z Body Szopu. Wsciekla jestem, jak nie wiem co. W morde komus dzisiaj dam, zdecydowanie!
|
#3191 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą... hehe widziałam, czytałam, skomentowałam ![]() O mamusiu ile ja dzisiaj jem sama siebie nie poznaję
|
|
#3193 |
|
Raczkowanie
|
Też dzisiaj zastanawiałam się nad Glossy...ale może w następnym miesiącu spróbuję, bo nie wiadomo kiedy druga wysyłka będzie ; )
|
#3194 | |
|
Konto usunięte
|
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36473944]Na wszelki wypadek powtórz, bo woda się mogła zatrzymać w organizmie trochę- jak to przed okresem- i mogła pozostać. Wiem, że chcesz schudnąć, ale czy ilość kg wyznacza jak wyglądasz ?
Podchwytliwe pytanie, bo często przez dużą wg. nas masę ciała nie czujemy się dobrze. Jednak imho jeśli widzisz spadki w cm to jest dobrze. Bo jeśli Twoja dieta oscyluje w granicach tych 1300 kcal to resztę potrzebnej energii organizm "pobiera" z nadprogramowego tłuszczyku. ("pobiera"- nie pobiera w czystej postaci tylko przetwarza, nie jest to żadne chwalenie się, że wiem co się dzieje, łał , ale dla samej siebie musiałam sprecyzować, przepraszam. no muszę być dokładna;<)[/QUOTE]Ja nie mówię, że nie jest źle - mam świadomość tego, że ta waga wynika z okresu, bo tydzień temu ważyłam 1kg mniej niż teraz Ale cieszę się, że tak czy siak jest spadek, zwłaszcza w centymetrach - znacznie lepiej czuję się już w swoim ciele i wczoraj pierwszy raz usłyszałam, że schudłam Jutro dam na bloga taki post podsumowujący pierwszy miesiąc odchudzania ![]() Cytat:
![]() ![]() Jestem po trzecim dniu praktyk i powiem Wam jedno - chcę tam pracować Praca nie jest łatwa, ale naprawdę przyjemna, a mój pedantyzm może znaleźć ujście - jak nie ma klientów to namiętnie porządkuję dokumentację, spisuję raporciki sprzedaży itd Szkoda tylko, że na razie mają komplet pracowników, ale może w sezonie letnim się zakręcę ![]() Dostałam dziś prośbę o napisanie posta o potrzebie nawadniania organizmu, tak w ramach jakiejś akcji organizowanej przez European Hydration Institute. Przystali mi baner propagujący picie wody itd. Zgodziłam się, bo byłoby to bardzo dobre zagadnienie do dalszych dietowych postów - sama dopiero teraz tak naprawdę dowiedziałam się, jak wielkie znacznie ma picie odpowiednich ilości wody. A jak już się zgodziłam, okazało się, że chcą mi za to zapłacić Nawet nie wiecie, jak się ucieszyłam, bo teraz ledwo wiążę koniec z końcem, czekam tylko na listopad, żeby stypę studencką znowu dostać...
|
|
|
|
|
#3196 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36487826]Ja nie mówię, że nie jest źle - mam świadomość tego, że ta waga wynika z okresu, bo tydzień temu ważyłam 1kg mniej niż teraz
Ale cieszę się, że tak czy siak jest spadek, zwłaszcza w centymetrach - znacznie lepiej czuję się już w swoim ciele i wczoraj pierwszy raz usłyszałam, że schudłam Jutro dam na bloga taki post podsumowujący pierwszy miesiąc odchudzania ![]() Małymi larwami mącznika młynarka albo wylęgiem świerszcza ![]() ![]() Jestem po trzecim dniu praktyk i powiem Wam jedno - chcę tam pracować Praca nie jest łatwa, ale naprawdę przyjemna, a mój pedantyzm może znaleźć ujście - jak nie ma klientów to namiętnie porządkuję dokumentację, spisuję raporciki sprzedaży itd Szkoda tylko, że na razie mają komplet pracowników, ale może w sezonie letnim się zakręcę ![]() Dostałam dziś prośbę o napisanie posta o potrzebie nawadniania organizmu, tak w ramach jakiejś akcji organizowanej przez European Hydration Institute. Przystali mi baner propagujący picie wody itd. Zgodziłam się, bo byłoby to bardzo dobre zagadnienie do dalszych dietowych postów - sama dopiero teraz tak naprawdę dowiedziałam się, jak wielkie znacznie ma picie odpowiednich ilości wody. A jak już się zgodziłam, okazało się, że chcą mi za to zapłacić Nawet nie wiecie, jak się ucieszyłam, bo teraz ledwo wiążę koniec z końcem, czekam tylko na listopad, żeby stypę studencką znowu dostać...[/QUOTE]wielkie dla Ciebie, Orlica ![]() oczywiście czekam na Twój post ^^ |
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
oj widzialam...i shiny
![]() ja mialam pierwszego glossy i na tym koniec, wole te pieniadze wydac na cos czego potrzebuje. Z pierwszego boxa tylko krem mi sie podobal-reszta
|
|
#3198 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3199 |
|
po prostu Em :)
|
Uwielbiałam statystykę.
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36488072]dlatego w ogóle się za nie nie zabierałam. plus nie czuję potrzeby posiadania "luksusowych" kosmetyków
[/QUOTE]mi juz tez przeszla faza na pudelka ![]() mam shiny box'a ale to ze wspolpracy , a nie jakiegos szalenczego spamowania czy cos dzisiaj dotarly do mnie okulary Firmoo , paka z KKcenter i shiny box wlasnie i przy okazji wyłudziłam w pracy kosmetyczke z babyliss'a , bo ni mom hehe
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
Podziwiam!
ja nie wiem jaką miałam ![]() Gdybym wiedziała wcześniej, to bym się do Ciebie zgłosiła
|
|
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3203 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja mialam na 3 (wykład + laborki), teraz będę miec na 4 (wykład + ćwiczenia), przy czym teraz rozwiniętą pod egzamin aktuarialny.
Praaawie zaspokoiłam się słodyczowo
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3205 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3206 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Lubię sobie słodyczowo podogadzać
Trzeba jeść, póki można - cholera wie, czego nie będę mogła jeść na stare lata...
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
Bo my złe kobiety jesteśmy... znaczy ja na pewno
![]() Kupiłam 7 lakierów L.A. Colors za 21 zł z wysyłką. Nadaję się do leczenia w zamkniętym ośrodku, naprawdę.
|
#3208 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. A na nogi raczej nie załapiesz się do zamkniętego ośrodka .
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi mama też tak powiedziała xD Cytat:
![]() Chyba zrobię zakładkę wymiankową na blogu - myślicie, że to good idea?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

Wyłączam się

Jakże ja bym chciała już to napisać!
Masakra, ledwo w lutym br. skonczyłam walkę z pracą inżynierską, to już za moment magisterka zapuka, haha

sama siebie nie poznaję
dla Ciebie, Orlica