|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI)
Cytat:
![]() Kupowałaś te dwie formy: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30133051/ czy jest w sprzedaży pojedyncza do tarty? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mogę znaleźć pojemnika na biżuterię - to ma postać wkładu do szuflady czy jest to osobny element? [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36475489]Z PAXów jestem mega zadowolona. Mam ogromną narożną szafę, jest bardzo solidna, można ją dowolnie komponować wedle uznania, dokupywać poszczególne elementy. No i najpiękniejsze w tym jest to, że wszystko do wszystkiego pasuje. Fajne elementy to: - http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30149844/ - http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20214585/ (uwielbiam te szuflady) - taki wysuwany wieszaczek na naszyjniki, ale nie mogę go znaleźć na stronie... taki plastikowy - http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50207140/[/QUOTE] Super, dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36483236]O Boże! O Boże! Kupiłam najpiękniejszą torebkę na świecie! ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Ile szczęścia ![]()
![]() |
#242 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może tylko się przegrzała i wyłączyła chwilowo? Próbowałaś ją włączyć po jakimś czasie? Ja mam dość długie włosy i kiedy miałam mniej porządne suszarki niż moja aktualna to przy ich suszeniu też mi się wyłączały ale po jakiś 15-20 minutach działały. ![]() Co do Waszego spotkania - za sprawą rozmowy z Wredną Myszką - chętnie się wbiję. ![]() ![]() Ja też wczoraj byłam z TŻtem ![]() ![]() ![]() Odebrałam dziś zamówienie z Awantii i bluza która miała być dla mojej siostry nie całkiem jej pasuje bo jest różna fasonem na zdjęciu i w realu. Dodaję zdjęcie w załączniku o która bluzę chodzi (rozmiar L). Jak na outlet jest bardzo dobra jakościowo i dobrze zszyta, ale jest znacznie krótsza niż na zdjęciu. Myślałam nad zwrotem ale nie opłaca się odsyłać. Może którejś z Was przypadła do gustu?
![]() ![]() |
![]() |
#243 | ||
Zakorzenienie
|
Czy Wam tez nie dziala opcja "przeszukaj ten watek"
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co potrzebujesz?? Dzis moja pierwsza 12stka z dzieciakami. Mialy wstac ok 8, wstaly przed 7 i przyszly do mnie zaryczane do lazienki cos belkoczac (moj angielski z rana jest taki sobie, w ciagu dnia sie rozkrecam i rozumiem coraz lepiej ;p). Potem maly sie pozygal po sniadaniu ![]() ![]() Irlndczykom smakuje moja polska kuchnia i cholerkowe muffinki ![]()
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2012-09-12 o 19:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36483824]Jest idealna. Gdybym miała opisać perfekcyjną torebkę to wyglądała by właśnie tak...
http://collectables.co.uk/fossil-vin...bag-brown.html Załącznik 4878707[/QUOTE] Śliczna <3 ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- GG - moja stara suszarka sama się paliła ale zawsze kiedy ostygła znowu zaczynała działać;D |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Hiper, Mistrzyni - a w tych szufladach trzymacie typowo bieliznę, czy np. też jakieś bluzki itp.?
Baby, czy któryś ze znajomych Wam facetów miał problem z krostkami po goleniu? Możecie polecić jakieś męskie kosmetyki dla wrażliwej skóry?
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama mam zapalenie mieszków włosowych (wiem, że to nie to samo ale też ktostki ![]() ![]() Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2012-09-12 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kociary-jak często musi jeść 4 tygodniowy kociak?
![]() ![]() |
![]() |
#248 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mój ma problem z krostkami i póki co najlepiej działa Nivea Soft... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Oo właśnie sobie jeszcze przypomniałam, że mój też miał kiedyś krostki i tak jak mówi OneMoreDress zaczął używać maszynki elektrycznej i mu poznikały
![]() Aż tak dawno było to, że zapomniałam haha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Konto usunięte
|
ola_gie wizualizacja:
Załącznik 4879044 Z maszynką elektryczną jest jeszcze gorzej... |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja trzymam tylko bieliznę i jakieś drobiazgi typu ramiączka do staników. Mój ma problem z krostkami i póki co najlepiej działa Nivea Soft...[/QUOTE] [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36487455]ola_gie wizualizacja: Załącznik 4879044 Z maszynką elektryczną jest jeszcze gorzej...[/QUOTE] Dzięki za odpowiedzi ![]()
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36487455]
Z maszynką elektryczną jest jeszcze gorzej...[/QUOTE] To może jednak zależy od cery? ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36487479]Co 3-4 godziny.[/QUOTE] Dzięki ![]()
![]() |
#254 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Pani Buka
|
baby,
chciałabym kupić dwie rzeczy tutaj: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24271091 - akcesoria kuchenne, foremki na muffiny i ciasta, patelnie i różne dziwne drobiazgi. mogłabym sobie to odebrać osobiście, ale z drugiej strony nie wiem czy nie mają tylko do 16 i nie będę musiała kombinować albo prosić TŻta. albo jak zbierze się na tyle dużo chętnych, że bedzie mi się bardziej opłacało wziąć kuriera za 17zł, to też ok ![]() ten kubek termiczny http://allegro.pl/kubek-termiczny-te...578198368.html ma w necie kilka dobrych opinii, że podobno nie przecieka i trzyma ciepło, a taniocha ![]()
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawostka: w Irlandii jedyna dostepna w kazdym sklepie linia kosmetykow dla maluszkow to Johnson&Johnson, to badziewie przed ktorym u nas sie przestrzega bo najczesciej uczula!
![]() |
#257 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przepis na ciasto kruche (słodkie) 1,5 szklanki + 2 łyżki mąki tortowej 1/2 kostki margaryny kasi 1 cukier waniliowy 10 czubatych łyżeczek cukru 4 żółtka szczypta soli 1 czubata łyżka kwaśnej śmietany Z podanych składników zagnieść ciasto, schłodzić 20 min w lodówce, blaszkę do tarty posmarować lekko tłuszczem, wyłożyć ciastem, boki też, nakłuć widelcem. Piec w 180 °C 20-25 min na złoty kolor. Edytowane przez kika17 Czas edycji: 2012-09-12 o 20:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36483824]Jest idealna. Gdybym miała opisać perfekcyjną torebkę to wyglądała by właśnie tak...
[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() Jakie koszmarne pieniądze za nią dałaś i gdzie wtedy był Twój zdrowy rozsądek? Cytat:
Świetną serię dla cery wrażliwej ma Isana. Polecam zwłaszcza balsam po goleniu, sama smaruję nim nogi - bardzo koi i wygładza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#260 |
Matka Smoka
|
ola - z kwasem to najlepiej coś z avonu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
formę mam z nowej gazetki Ale Pychota do której są dołączane różne foremki ![]() piekłam tartę ze szpinakiem, kurczakiem i mozarella ![]() przeczytałam kilka przepisów w necie i stworzyłam sobie swój właśny, szczerze mówiąc to nigdy nei trzymam sie 100% przepisów tylko robię po swojemu i zawsze świetnie wychodzi ![]() co ugotowałaś dobrego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A serio - też szukam inspiracji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Nie dziwię się że nie chcieli go utrzymywać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#266 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A mój rozsądek poszedł się bujać po tym jak wykminiłam że może rodzice nie mają dla mnie jeszcze prezentu urodzinowego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Lalaith, znajoma byla au pair i z kolei furore robil moj makaron ze szpinakiem. Czuje sie slawna ![]() Leze od dzis w szpitalu, mialam miec dzis operacje, wiec caly dzien bez jedzenia i picia. o 17 mi powiedzielu, ze ups, jednak jutro...i to byc moze, bo obiecac mi nie moga. Nie wiem juz czy smiac sie czy plakac. 4 godziny czekalam na roznych krzeslach, bo co prawda przyjeli mnie, ale lozka nie bylo ![]() W koncu polozyli mnie na oddziale endoskopii, w chyba 12 osobowej sali ![]() ![]() ![]() A ja boje sie operacji, srub, plytek, narkozy, bolu i w ogole ![]() ![]() Panie w sali pochrapuja, a ja o tej godzinie jeszcze nie potrafie - dzieki opatrznosci za duzy telefon z internetem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 | ||
Zakorzenienie
|
[/QUOTE] Fajna ! Cytat:
![]() Przecież tam ulgowe są po 50 zł, więc opłaca się. Poszłabym, ale akurat mam inne plany. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cholerka będziesz pikac na bramkach wykrywajacych metal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Pani Buka
|
Cholerko, trzymaj się tam!
a co do zamówienia - z pewnych powodów będę je musiała złożyć najpóźniej w weekend i odebrać koło poniedziałku/wtorku, więc zobaczymy jak Ci tam będzie i kiedy wrócisz do domu, najwyżej innym razem ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.