Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-12, 22:35   #2641
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Black, śliczny ten kombinezon, a Ty nie kupujesz czarnych rzeczy
bo ostatnio kupiłam czarne body dla maluszka i spodenki z napisem rock na dupce i od razu pomyślałam o Tobie
a w H&M są t-shirty Kiss i The roliing stones takie maciupeńkie
Mam już jedne body czarne z czaszką, to moja mama się bulwersuje za każdym razem, jak je widzi. Na pewno samych czarnych nie będę kupować, ja to ja, ale moja córa nie musi w takich ciuchach chodzić, kiedyś sama dokona wyboru. Na razie będzie słodziusia i malusia, zamierzam ją ubierać w koronki i falbanki.

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
Black fajny avatar
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Black wlasnie tak mi sie wydawalo, ze zmienilas avatar
Zmieniłam, to mój osobisty ryjek.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 22:46   #2642
LadyWhisper
Zakorzenienie

Wiem wiem, poznalam to jest to zdjecie co w klubie prawda?

Ide spac, mam nadzieje, ze dzisiaj zasne od razu bo mecze sie strasznie od jakis 2 godz a nie chcialam takmwczesnie isx spac bo bym w srodku nocy sie obudzila i pozamiatane

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 23:19   #2643
Maga83
Zakorzenienie

Ciężko Was nadrobić, tak dużo piszecie. Piękne brzuszki macie

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 07:09   #2644
zoffka
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny,

cierpicie może na bezsenność??? Ja już od kilku dni budzę się w środku nocy, tak ok. 2-3 i nie mogę zasnąć... Macie na to jakiś sposób??? Jak byłam w pierwszej ciąży, pomagało mi siepłe kakao, ale teraz to nie skutkuje

Maga83 witaj

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
A mnie męczy biegunka od wczoraj nie wiem czy moge cos wziac na to? W domu nic nie mam a do apteki nie pójde...bo mogę nie zdążyc
Lakcid albo smecta

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedzi dot. smoczka do butelki. Pewnie niewiele takie smoczki kosztują?
W sklepie 2 szt. ok. 22-25 zł

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Z tymi zakupami to różnie, ale rzeczywiście większość z dziewczyn juz ma co nie co kupione. Niektóre nawet więcej niż co nie co
Ja tez nie mam jeszcze nic. Kompletnie nic...
ale w dzisiejszych czasach to nie problem. jak sie wie co sie ma kupic to kilka dni i po zakupach. Nie trzeba nawet z domku wychodzic he he
Dokładnie, ja w pierwszej ciąży całą wyprawkę na allegro kupiłam (oprócz wózka ). Nie miałam innego wyjścia, bo zakupy sobie zostawiłam na później, jak już będę na L4, a tu nagle od 28 tc musiałam leżeć
Teraz działam inaczej, kupuję sobie po kilka rzeczy co jakiś czas. Fakt, że dużo nie potrzebuję bo mam po Zosi

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Mi pić też się nie chce, ale z jedzeniem również mam problem. Zwłaszcza ciągnie mnie do słodyczy
Mnie niestety też A potem odbija się to na wadze

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja to się ciągle zastanawiam, jak to będzie z seksem po porodzie - weź tu wytrzymaj 6 tygodni, ehh. Chyba pozostanie nam do wyboru tylko opcja nr 2...
Hahaha, nawet nie zauważysz kiedy Ci te 6 tygodni minie NA początku nie będziesz miała ochoty, bo będzie bolało, a potem będziesz zajęta dzieckiem i zmęczona, więc też ochoty nie będzie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
dziewczyny, a jak to u was z rozstępami? pojawiły wam się już jakieś? i co stosujecie, żeby się nie pojawiły?

ja odkąd się dowiedziałam, że jestem w ciąży to smaruję się kremami przeciw rozstępom, a od początku 4 miesiąca 2 razy dziennie: rano kremem, a wieczorem oliwką... i co? właśnie zauważyłam pierwsze rozstępy na pośladkach... fakt że malutkie, ale co z tego? one są! a miało ich nie być!
Tylko oliwkę, ale nie jak dla mnie się sprawdza Wiesz, czasami skłonność do rozstępów jest genetyczna i nie masz na to najmniejszego wpływu

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Otóż wygląda na to że będzie SYNEK Ale wiadomo wszystko może się zdarzyć więc mówię najprawdopodobniej Wszystko jest ok,rozwinięte prawidłowo,wazy 360g
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
ciekawa jestem jak czuć tą czkawkę mi ostatnio tak dziwnie jakby w brzuchu serce biło, takie równomierne pykanie, ale niewidoczne na zewnątrz, może to to
Czkawka jest fajna Tak rytmicznie brzuszek podskakuje Ale ja ją czułam na późniejszym etapie, tak bliżej 30 tc
zoffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 08:16   #2645
mitabe
Rozeznanie

Hej, całą noc się męczyłam . Na zmianę bezsenność i biegunka. Jestem nieprzytomna, a spać nie mogę . Mam nadzieję, że to koniec rewolucji. Już wczoraj rano źle się czułam.

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Dzisiaj rocznice mamy z TZ ale chyba spędzę ją w łóżku . Zresztą pogoda się pogorszyła, a planowaliśmy romantyczny spacer.

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 08:30   #2646
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
A mnie się śniło, że jakaś babka urodziła dziecko, a ono wyglądało jak ikonka z wizażu, o tak
Za dużo Wizażu

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Cytat:
zapomniałam Was zapytać na jakieś wysokości czujecie swoje maleństwa?
bo ja wcześniej bardzo nisko a teraz gdzieś na wysokości pępka
i wogóle chyba dziś czułam jak się przewrócił bo wcześniej czułam ruchy tylko z prawej strony i gin mi pokazał ,że po lewej jest główka i dlatego ruchy czuję z prawej
a dziś poczułam takie mało przyjemne wywracanko i teraz ruchy są po lewej
Mi sie własnie wydaje, ze za nisko Po pępkiem i to dużo pod pępkiem Nawet mówiłam TŻowi, że po co brzuch rośnie w tak wysokim miejscu, skoro dziecko jest dużo niżej

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 08:34   #2647
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Ja mam, już nieraz pisałam o tym :/ najgorsze jest to, że naprawdę się oszczędzam dużo leżę/siedzę i nagle potrafi mi się zacząć o 12 i trzymać przez 4 dni np. ..... Byłam u tej durnej internistki to mi powiedziała "to w ciąży normalne, nic pani na to nie poradzę" :/ a ciśnieniomierz pika jak głupi że arytmia, zresztą nawet jak mąż przyłoży rękę do serca to czuje że coś nie tak. No nic czekam na wizytę u mojego gina.
Ja też tak czasem mam, ciśnieniomierz też arytmie mi pokazuje. Do tego duszności. Nie cierpię tego stanu.

Cytat:
Miałam dodać ostatnio fotki śpioszków, które kupiłam w SH, ale zapomniałam o tym, więc dodaję teraz. Po 2zł/szt, naprawdę idealny stan. Najbardziej podobają mi się te czerwone.
No i mój brzusio w 21. tygodniu - duuuży jest już, mam 98cm w nim. Dorównuję już prawie mojemu TŻowi. Masakra. A co to będzie później?
Brzuch piękny, zakupy udane Ten kombinezonik różowy w kotki też cudny

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
oo nareszcie udało mi sie dodac zdjęcie.. w klubie nie wchodziło :/
wczoraj taka ładna pogoda, a dziś....
Ale ty jesteś ładna

Cytat:
Otóż wygląda na to że będzie SYNEK Ale wiadomo wszystko może się zdarzyć więc mówię najprawdopodobniej Wszystko jest ok,rozwinięte prawidłowo,wazy 360g
Gratuluję sisiora

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Hej, całą noc się męczyłam . Na zmianę bezsenność i biegunka. Jestem nieprzytomna, a spać nie mogę . Mam nadzieję, że to koniec rewolucji. Już wczoraj rano źle się czułam.

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Dzisiaj rocznice mamy z TZ ale chyba spędzę ją w łóżku . Zresztą pogoda się pogorszyła, a planowaliśmy romantyczny spacer.
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! 100 lat razem
Co do bezsenności dziś obudziłam się o 0.30 i przeleżałam do rana
Mąż mnie wkurzył strasznie, jak by tu teraz był to bym go chyba zagryzła. W nocy wstałam siku i patrzę kocia kuweta nie wysprzątana, i nasikane obok. Pościerałam siuśki i poszłam w nerwach do łóżka. Myślę sobie rano posprząta. Gdzie tam, za późno wstał. Jak się podniosłam z wyrka znów było nalane obok! A jak żwirek zaczęłam sprzątać, to doszłam do wniosku że on od 2 dni nie wyczyścił jej kuwety!! Ostatnio ciągle słyszę że o czymś "zapomniał" Opróżnić zmywarkę, wynieść śmieci, normalnie chyba sobie melisę zaparzę.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 08:37   #2648
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoffka Pokaż wiadomość
W sklepie 2 szt. ok. 22-25 zł
Żartujesz? To połowa z tego co dałam za cały zestaw

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 08:38   #2649
e_vel
Wtajemniczenie

Mitabe, 100 lat

Niestety ale do końca tygodnia będę wpadać tylko na chwilkę, bo mam strasznie dużo do zrobienia. Sprzątanie, pieczenie... a jutro PODGLĄDANIE Juz się nie mogę doczekać W sobotę mam urodziny, ale mamy zaproszenie na wieczór panieńsko-kawalerski, więc poświętujemy w niedzielę razem z Karinką i mężusiem
Przyszedł mi kombinezonik z all, ten co wygrałam za dyszkę śliczny i cieplusi

Miłego dnia
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 08:52   #2650
mitabe
Rozeznanie

Dziękuję dziewczyny .

Móje maleństwo ma właśnie czkawkę hehe

Stary 2012-09-13, 09:02   #2651
laurka23
Zakorzenienie

Mój chyba miał czkawkę w nocy Nie spał razem z mamusią O 2 się obudził i podrygiwał
Co do tego gdzie go czuję, to różnie, czasem bardzo nisko, wręcz na pęcherzu, czasem po bokach brzucha i niekiedy mniej więcej odrobinę poniżej pępka
Pogoda się zepsuła, mam mieszkanie do wysprzątania ale nie mam sił na to chyba.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 09:04   #2652
mitabe
Rozeznanie

Właśnie dostałam informację od męża, że gondolka od znajomych już spakowana w samochodzie . Teraz zostało nam tylko kupić wózek spacerowy z fotelikiem, gondolki nie trzeba to będzie trochę taniej .

Stary 2012-09-13, 09:58   #2653
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoffka Pokaż wiadomość
skłonność do rozstępów jest genetyczna i nie masz na to najmniejszego wpływu
Ja mam już na (.)(.) bo strasznie szybko mi urosły :/

Marsi mi jak lekarz robił usg we wtorek to zaczynał od główki przy pępku, a kończył na nogach przy pęcherzu. Także mały nieźle rozciągnięty był, a czuję go różnie, raz wyżej, raz niżej. Ale ogólnie bardzo duży jest bo na połówkowym pokazało 621g

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 10:10   #2654
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

i wogóle chyba dziś czułam jak się przewrócił bo wcześniej czułam ruchy tylko z prawej strony i gin mi pokazał ,że po lewej jest główka i dlatego ruchy czuję z prawej
a dziś poczułam takie mało przyjemne wywracanko i teraz ruchy są po lewej
Ja też różnie czuję, ostatnio czułam baaaardzo nisko ale generalnie max do pępka, wyżej nie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Mi się wczoraj śniło że Blanka się urodziła właśnie już teraz we wrześniu, ale była bardzo duża i jak szłam z nią na spacer w wózku to już wstawała
Dzisiaj natomiast śniło mi się że zaczęłam rodzić i też 22 tc- okazało się że dostałam skurczy dlatego że pojawiło się w brzuchu drugie dziecko i wyopychało to pierwsze u musieli je oba wyjąc. No i miałam dwie córeczki z tym że jedna była podobna do...owcy ale nic pokochałam jak swoje tylko że od razu po porodzie wypuścili mnie do domu i ja się nimi opiekowałam, przychodzili ludzie oglądać małe i nikt mi nie powiedział że one nie oddychają, dopiero sama się zorientowałam że coś jest nie tak- a to były lalki... i ja tak strasznie płakałam aż mi ktoś uświadomił że to tylko sen

mi tez dziś się śniło ze urodziłam bejbika, raz był malutki, raz taki na oko ponad pól roku i pamiętam ze się Wam pochwaliłam a Wy nie chciałyście mi uwierzyć

Cytat:
Gratuluję! macie już imię?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 10:22   #2655
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też tak robię, również polecam ten sposób. Dobra do tego jest gąbka z Biedry za 85gr, bo z jednej strony jest naprawdę szorstka, niemal peelinguje skórę.
widzę, że te same zakupy robimy prawda, ze jest rewelacyjna?

Bokeh, śliczniusia kurteczka! Chyba nastawiasz się na dziewczynkę raczej, co? Uważaj na przeczucia, u mnie były z dupy , chociaż teraz jestem megaszczęśliwa z tego powodu.

Ja czekam na ciuchy dla mojej malutkiej od siostry, nie wiem, co ona tam ma, a czego nie ma, a chciałabym już się dowiedzieć...

a dziś poczułam takie mało przyjemne wywracanko i teraz ruchy są po lewej[/QUOTE]

ja głownie nisko, wiele razy ukopie mnie po jajniku, przeważnie lewym- aż mi świeczki w oczach stają.....
ale wszystko dla bejbika
Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość

w łózku tez może by romantycznie wszystkiego najwspanialszegoz okazji -której?- rocznicy
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 10:23   #2656
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Za dużo Wizażu

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Mi sie własnie wydaje, ze za nisko Po pępkiem i to dużo pod pępkiem Nawet mówiłam TŻowi, że po co brzuch rośnie w tak wysokim miejscu, skoro dziecko jest dużo niżej
ja też mam to samo! tak nisko że szok i własnie też sobie myśle po co mi ten brzuch u góry
Stary 2012-09-13, 10:25   #2657
marsi11
Zakorzenienie

Mitabe wszystkiego najlepszego

ale dziś dzień, brrrr zimno i chłodno, muszę sobie jakieś buty kupić bo same letniaczki mam , a kalosze zwróciłam z krwawiącym sercem
szkoda,że hunterki nie są mi pisane
wczoraj widziałam piękne kozaczki w tk- maxx, i cena też była super kurde ale z moim kajakiem jak zwykle problem i nie było rozmiaru
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 10:28   #2658
sylwietta1988
Zakorzenienie

Wiecie co? Mnie jest ciągle tak duszno, że wszystkie okna mam wyotwierane.... U nas tak zimno, że mąż po podwórku chodzi w swetrze i kurtce wiatrówce ,a ja siedze w szortach i bokserce...... W ogóle, nawet w środku nocy dzis wstałam i uchyliłam okno w sypialni, już do rana było otwarte, bo myślałam, że się uduszę....

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Mitabe wszystkiego najlepszego

ale dziś dzień, brrrr zimno i chłodno, muszę sobie jakieś buty kupić bo same letniaczki mam , a kalosze zwróciłam z krwawiącym sercem
szkoda,że hunterki nie są mi pisane
wczoraj widziałam piękne kozaczki w tk- maxx, i cena też była super kurde ale z moim kajakiem jak zwykle problem i nie było rozmiaru
ja mam 36 i czasami cięzko kupic buciki które mi się podobają- bo znikają w zastraszającym tempie.....
Stary 2012-09-13, 10:32   #2659
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

ja mam 36 i czasami cięzko kupic buciki które mi się podobają- bo znikają w zastraszającym tempie.....
za to możesz kupić piękne buciki nawet w dzieciowym sklepie
a 41 to nie lada wyczyn
do tego nie każdy ładnie wygląda
Stary 2012-09-13, 10:36   #2660
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
za to możesz kupić piękne buciki nawet w dzieciowym sklepie
a 41 to nie lada wyczyn
do tego nie każdy ładnie wygląda
no faktycznie, prawie każdy bucik ładnie mi na nodze wygląda, to naprawdę plus

za to moim ogromnym minusem jest grubosc łydki.... bo ja z tych bardziej mięsniowych..... także ciezko mi kupic kozaki, bo prawie żadne nie dadzą się zasunąc.......
Stary 2012-09-13, 10:38   #2661
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
no faktycznie, prawie każdy bucik ładnie mi na nodze wygląda, to naprawdę plus

za to moim ogromnym minusem jest grubosc łydki.... bo ja z tych bardziej mięsniowych..... także ciezko mi kupic kozaki, bo prawie żadne nie dadzą się zasunąc.......

aaaa u mnie to standard
wogóle udziska w rodzinie mamy jak Beyonce- ja, mój tata, brat, siostra, mój syn, mojego brata dzieci- śmiejemy się,że w herbie mieliśmy udo i wydusiliśmy nimi krzyżaków
Stary 2012-09-13, 10:43   #2662
sylwietta1988
Zakorzenienie

Marsi- leżę i kwiczę
Stary 2012-09-13, 10:44   #2663
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa u mnie to standard
wogóle udziska w rodzinie mamy jak Beyonce- ja, mój tata, brat, siostra, mój syn, mojego brata dzieci- śmiejemy się,że w herbie mieliśmy udo i wydusiliśmy nimi krzyżaków
Marsi jak zwykle poprawiasz humor

ja też mam dużą łydke i najwiekszy problem mam z jeansami, bo w pasie ejstem szczupła (tzn byłam ) i zapięła bym sie ale przez łydke nie przechodzi ... masakra
Stary 2012-09-13, 10:49   #2664
sylwietta1988
Zakorzenienie

muszę się wreszcie wziąc za prasowanie firanek, bo mi kuzynka męża okna wypucowała i ma jeszcze dziś przyjsc i powiesic. Po prostu kocham prasowanie 7-metrowej firany do salonu

bo ja mam takie zboczenie, że za wystrój okien potrafię zapłacic nawet 700 zł do jednego..... przy mojej oszczędnosci to po prostu nieuleczalne zboczenie jest....

no i mam dzis wizytę o 17, raczej bez podglądania, ale dowiem się jak się miewa moja szyjka, posłucham serduszka i wyjde -mam nadzieje- cała happy
także nadrobię Was wieczorkiem
Stary 2012-09-13, 10:59   #2665
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
muszę się wreszcie wziąc za prasowanie firanek, bo mi kuzynka męża okna wypucowała i ma jeszcze dziś przyjsc i powiesic. Po prostu kocham prasowanie 7-metrowej firany do salonu

bo ja mam takie zboczenie, że za wystrój okien potrafię zapłacic nawet 700 zł do jednego..... przy mojej oszczędnosci to po prostu nieuleczalne zboczenie jest....
jak 7 metrowe to pałac masz czy co?

jak masz jakieś fajne pomysły na firany to podrzuć bo ja poszukuje inspiracji do mojego nowego domu
lubię ciężkie zasłony i nie wiem co i gdzie szukać

Lady jadę dziś do ikeii po kołdre dla maluszka i od razu obczaję te mebelki z nowej kolekcji to dam Ci znać co i jak
Stary 2012-09-13, 11:44   #2666
eff8
Zakorzenienie

Dzien dobry

ale dzisiaj zimno sie wydaje, pije ciepla kawke inke i od razu mi lepiej

prasowanie dopiero dzis skonczylam ale juz 2 prania zrobilam i tak w kolko

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 11:45   #2667
szklanka19
Zadomowienie

Dzień dobry

Mitabe wszystkiego dobrego z okazji rocznicy! I żebyś się lepiej poczuła i mogła z mężem poświętować

Ale zimno dziś. I leje do tego. A ja muszę iść do sklepu po składniki do rolady kokosowej bo jutro brat ma urodziny, a taką roladę uwielbia W ogóle muszę się wziąć do jakiejś roboty, ogarnąć trochę, obiadem się zająć, a oczywiście mi się nie chce

Ja też mam brzuch nisko, Maleństwo czuję pod pępkiem, właściwie w każdym miejscu brzucha
A nad pępkiem czuje jelita
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 11:46   #2668
eff8
Zakorzenienie

Byłabym zapomniała ....

Mitabe Wszystkiego Najlepszego Wam życzę

Stary 2012-09-13, 11:46   #2669
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Czytam was tylko, nie mam mocy na myślenie co pisać, moja córa spała w nocy raptem przerywane 5h, padam na mordę.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 11:48   #2670
eff8
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36497103]Czytam was tylko, nie mam mocy na myślenie co pisać, moja córa spała w nocy raptem przerywane 5h, padam na mordę.[/QUOTE]
Oj a to co sie działo ??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości