|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!
Ja bym chciała mieszkać na obrzeżach miasta w małym, parterowym, jednorodzinnym domku
Uciekam spać ![]() Branoc. |
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!
Karolcia nie przesadzaj - nie mieszkasz w starym bloku - moi rodzice mieszkaja za to w starym klamocie. Wprowadzili sie tam w 1977 roku
wiec wiesz - nie marudz. Nie jest az tak zle. Chociaz wiadomo - nowszy blok ma lepsze ocieplenie, zbudowany ze zdrowszych materialow i jakos bardziej przestronne te mieszkania sa. Ja bym z checia miala takie mieszkanko 120 metrow z tarasem zamiast tej landary zwanej moim domem. Wez se teraz wyobraz twoj zwariowany grafik dnia od pazdziernika plud dom do graniecia plus ogrod ocipiala bys gwarantuje. Ja nie majac dziecka nie wyrabialam.
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż powiem szczerze... byłam dziś w lumpiku. Przymierzyłam spodnie takie do pracy albo na jakieś nieoficjalne wyjście na rodzinną imprezę w chłodny dzień... myślałam, że będą za duże a one akurat są
|
|
#1804 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie chcę wyjeżdżać na stałe za granicę, ale mogłabym pojechać zarobić na start... |
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(wielka płyta). Nie mówię, że jest źle. Mam dużą kuchnię jak na blok, łazienkę z małym oknem, balkon o powierzchni 3,5 m2
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Karolcia tez to czytalam i staram sie jesc chude miesko, ryby i warzywa i owoce by utrwalic te nawyki u malej. A noz widelec ci naukowcy maja racje. Po co ma sie dziewczyna pozniej meczyc
Mi poszlo w uda - jak zawsze, zrobily mi sie buly nad paskiem od spodni i zastanikowce i nie wyobrazam sobie jak sie tego pozbede pozniej bo to sa najgorsze miejsca do zrzucenia chyba. No a z ud moje cialo nigdy nie chce zrezygnowac i to jest walka przez meki i bole. Ale wierze ze jak sie zapre to dam rade Kuchnia moich rodzicow to porazka, lazienka to mikroskop bez okna, kibel taka miniatura ze trzeba wycofywac by z niego wyjsc ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- biedny Afred - lezy osowialy i tylko patrzy na mnie a z nozki mu znowu krwawi i ropa cieknie. Tylko juz mruczy jak go sie dotyka uff by wytrzymal do jutra rana. Troche sie martwie bo nose cieply dostal i mial biegunke i nie widze by jakos duzo siurow bylo w kuwecie wiec przypuszczam ze sika tylko jedno. Ciezko patrzec na ukochane zwierzatko jak cierpi. Moja wina ze nie poszlam z nim wczesniej ale myslalam ze ranka sie zagoila a tu t aki klops ![]() No nic - ide spac. Dobranoc dziewczyny |
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
ju Ci mówiłam - urodzisz, jak uda sie karmic piersia to schudniesz. Naprawde!
Prosilam TŻ aby odłożył adapter od karty pamięci na miejsce.. i nie moge go znaleźć ![]() Próbuję przesłać filmik z wyczynem Ewelinki
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
heeej
eh smutno mi że tz wyjeżdza, chyba się boję że to będzie tak samo bolało jak wtedy jak ja wyjeżdżałam do nrowegii z polski. A przecież on będzie na wyciągnięcie ręki... Ale to już jutro
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
dziendobry
w kazdym razie nie dostal nic jesc co mi nie zygnie po narkozie i teraz pozostaje trzymac kciuki by mu lapki nie amputowali - inaczej bede miec trzynogiego kota Krolik nie plakaj - przeciez TZ wyjezdza tylko do twojego domu - nie do Polski. Bedziesz go widziec co tydzien a niedlugo macie ziemniaczane ferie wiec i bedziesz miec tydzien wolnego by byc tylko z nim ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- to ja pakuje mojego kocurka do auta i jedziemy. Musze jakis koc polozyc na tapicerke co moje zestresowane szczescie nie zostawi mi polowy swojej siersci w aucie |
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Fajny dziś, jesienny dzień chociaż wstawać mi się nie chciało W końcu odpoczywam po badaniach w szkole i nabieram sił przed praktykami ![]() We wtorek widziałam się z tżtem Dziś wchodzę rano na fejsa a tam koleżanka zmieniła status z zaręczona na wolna. To już druga osoba, po mojej kuzynce, w przeciągu dwóch tygodni
|
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Ale już zapytałam
![]() Czy kiedyś tam będzie można liczyć na opis w 1. poście Któraś dziewczyna już mi odpowiedziała
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
aaa...
okUmieściłam filmik w klubie z wyczynami Ewelinki (zainteresowanym mogę przesłać na PW)
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz przyślę maila
|
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Karolcia, wysyłam maila na PW
W ogóle to cześć
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Imp
![]() Ewelinka Jaka urocza
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Goth
![]() Karolciu, Ewelinka jest cudna jaka już silna, niedługo będziesz ją gonić po mieszkaniu
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Lenia mam...
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Oj wieszak został zgnojony
nikt nie rozumieMojego stajlu |
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() wysłałam pracę do promotora, aż się boję co on powie na jej temat... domki jednorodzinne są dobre, ale dużo pracy w nie trzeba włożyć i pieniędzy... Co za pogoda a muszę iść potem na miasto ;/
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
madlen, ale przynajmniej jest się na swoim, nie trzeba się przejmować sąsiadami za ścianą. Ma się coś swojego. A mieszkanie to jednak nie to samo, ja od dziecka mieszkam w jednorodzinnym i nie wyobrażam sobie mieszkania w bloku
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mieszkałam tu i tu. I jak sobie przypomnę latanie z lopata w zimie grzanie w piecu i koszenie trawy to mówię dziękuje. Fajnie będzie kiedyś mieć swój mały domek ale napewno jeszcze nie teraz
Nadlen czemu ma mu sie nie spodobać ? Edytowane przez kroliiczek Czas edycji: 2012-09-13 o 12:15 |
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tż zdał jakieś ćwiczenia i pisze do mnie, że głupka sobie nie wzięłam
A mój tato i p. teściu mają dziś urodziny
|
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły mi pędzelki z ecotools
|
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
i jakie są ?
milutkie ? ![]() bry Wróciła Asme ;D cześć marudko cieszę się, że dobrze Ci się pracuje
Edytowane przez Babcia Jaga Czas edycji: 2012-09-13 o 13:01 |
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1828 |
|
Konto usunięte
|
Dostałam dzisiaj cukierka od dziewczynki ;D
i jakiś gimnazjalista chyba chciał mnie poderwać
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do drugiego to W gazetach w końcu składam ale teraz przerwa na obiad
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
A ja posprzątałam pokój i zaraz kolejny dzień nauki z nieszczęsnej matmy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

wiec wiesz - nie marudz. Nie jest az tak zle. Chociaz wiadomo - nowszy blok ma lepsze ocieplenie, zbudowany ze zdrowszych materialow i jakos bardziej przestronne te mieszkania sa. Ja bym z checia miala takie mieszkanko 120 metrow z tarasem zamiast tej landary zwanej moim domem. Wez se teraz wyobraz twoj zwariowany grafik dnia od pazdziernika plud dom do graniecia plus ogrod 
Mam kolezanke co jak ty moze jesc tosty ze smazonym jajkiem i serem o polnocy zagryzajac popcornem a jej uda zawsze beda czescia moich tlysciochow. I ile by nie cwiczyla silowo na ich przyrost to i tak moje kaczuchy ja przebijaja co mnie dobija. dziwne to ze jedni moga zrec ile chca i sa patyczakami a drudzy od patrzenia na zarcie puchna w oczach
Ona skonczyla karmic rok temu i zjechala teraz do starego rozmiaru bo karmiac zrobila sie z niej klucha - jak nie jadla to nie miala mleka podobno i nie mogla sie odchudzac. Wiec ona jakas na odwrot chyba 

a muszę iść potem na miasto ;/

cieszę się, że dobrze Ci się pracuje