|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Cytat:
Na pewno samych czarnych nie będę kupować, ja to ja, ale moja córa nie musi w takich ciuchach chodzić, kiedyś sama dokona wyboru. Na razie będzie słodziusia i malusia, zamierzam ją ubierać w koronki i falbanki. Zmieniłam, to mój osobisty ryjek.
|
|
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem, poznalam
to jest to zdjecie co w klubie prawda?Ide spac, mam nadzieje, ze dzisiaj zasne od razu bo mecze sie strasznie od jakis 2 godz a nie chcialam takmwczesnie isx spac bo bym w srodku nocy sie obudzila i pozamiatane
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko Was nadrobić, tak dużo piszecie. Piękne brzuszki macie
|
#2644 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny,
cierpicie może na bezsenność??? Ja już od kilku dni budzę się w środku nocy, tak ok. 2-3 i nie mogę zasnąć... Macie na to jakiś sposób??? Jak byłam w pierwszej ciąży, pomagało mi siepłe kakao, ale teraz to nie skutkuje ![]() Maga83 witaj Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz działam inaczej, kupuję sobie po kilka rzeczy co jakiś czas. Fakt, że dużo nie potrzebuję bo mam po Zosi ![]() Cytat:
A potem odbija się to na wadze ![]() Cytat:
NA początku nie będziesz miała ochoty, bo będzie bolało, a potem będziesz zajęta dzieckiem i zmęczona, więc też ochoty nie będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2645 |
|
Rozeznanie
|
Hej, całą noc się męczyłam
. Na zmianę bezsenność i biegunka. Jestem nieprzytomna, a spać nie mogę . Mam nadzieję, że to koniec rewolucji. Już wczoraj rano źle się czułam.---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Dzisiaj rocznice mamy z TZ ale chyba spędzę ją w łóżku . Zresztą pogoda się pogorszyła, a planowaliśmy romantyczny spacer.
|
#2646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
Po pępkiem i to dużo pod pępkiem Nawet mówiłam TŻowi, że po co brzuch rośnie w tak wysokim miejscu, skoro dziecko jest dużo niżej
|
|
#2647 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ten kombinezonik różowy w kotki też cudny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do bezsenności dziś obudziłam się o 0.30 i przeleżałam do rana Mąż mnie wkurzył strasznie, jak by tu teraz był to bym go chyba zagryzła. W nocy wstałam siku i patrzę kocia kuweta nie wysprzątana, i nasikane obok. Pościerałam siuśki i poszłam w nerwach do łóżka. Myślę sobie rano posprząta. Gdzie tam, za późno wstał. Jak się podniosłam z wyrka znów było nalane obok! A jak żwirek zaczęłam sprzątać, to doszłam do wniosku że on od 2 dni nie wyczyścił jej kuwety!! Ostatnio ciągle słyszę że o czymś "zapomniał" Opróżnić zmywarkę, wynieść śmieci, normalnie chyba sobie melisę zaparzę. |
|||||
|
|
|
#2649 |
|
Wtajemniczenie
|
Mitabe, 100 lat
![]() Niestety ale do końca tygodnia będę wpadać tylko na chwilkę, bo mam strasznie dużo do zrobienia. Sprzątanie, pieczenie... a jutro PODGLĄDANIE Juz się nie mogę doczekać W sobotę mam urodziny, ale mamy zaproszenie na wieczór panieńsko-kawalerski, więc poświętujemy w niedzielę razem z Karinką i mężusiem ![]() Przyszedł mi kombinezonik z all, ten co wygrałam za dyszkę śliczny i cieplusi ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#2650 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję dziewczyny
.Móje maleństwo ma właśnie czkawkę hehe
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Mój chyba miał czkawkę w nocy
Nie spał razem z mamusią O 2 się obudził i podrygiwał ![]() Co do tego gdzie go czuję, to różnie, czasem bardzo nisko, wręcz na pęcherzu, czasem po bokach brzucha i niekiedy mniej więcej odrobinę poniżej pępka ![]() Pogoda się zepsuła, mam mieszkanie do wysprzątania ale nie mam sił na to chyba. |
|
|
|
#2652 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie dostałam informację od męża, że gondolka od znajomych już spakowana w samochodzie
. Teraz zostało nam tylko kupić wózek spacerowy z fotelikiem, gondolki nie trzeba to będzie trochę taniej .
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marsi mi jak lekarz robił usg we wtorek to zaczynał od główki przy pępku, a kończył na nogach przy pęcherzu. Także mały nieźle rozciągnięty był, a czuję go różnie, raz wyżej, raz niżej. Ale ogólnie bardzo duży jest bo na połówkowym pokazało 621g
|
|
#2654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mi tez dziś się śniło ze urodziłam bejbika, raz był malutki, raz taki na oko ponad pól roku i pamiętam ze się Wam pochwaliłam a Wy nie chciałyście mi uwierzyć ![]() Gratuluję! macie już imię? |
||
|
|
|
#2655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomniałam Was zapytać na jakieś wysokości czujecie swoje maleństwa? bo ja wcześniej bardzo nisko a teraz gdzieś na wysokości pępka i wogóle chyba dziś czułam jak się przewrócił bo wcześniej czułam ruchy tylko z prawej strony i gin mi pokazał ,że po lewej jest główka i dlatego ruchy czuję z prawej a dziś poczułam takie mało przyjemne wywracanko i teraz ruchy są po lewej [/QUOTE]ja głownie nisko, wiele razy ukopie mnie po jajniku, przeważnie lewym- aż mi świeczki w oczach stają..... ale wszystko dla bejbika Cytat:
wszystkiego najwspanialszegoz okazji -której?- rocznicy |
||
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Mitabe wszystkiego najlepszego
![]() ale dziś dzień, brrrr zimno i chłodno, muszę sobie jakieś buty kupić bo same letniaczki mam , a kalosze zwróciłam z krwawiącym sercem szkoda,że hunterki nie są mi pisane wczoraj widziałam piękne kozaczki w tk- maxx, i cena też była super kurde ale z moim kajakiem jak zwykle problem i nie było rozmiaru |
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Mnie jest ciągle tak duszno, że wszystkie okna mam wyotwierane.... U nas tak zimno, że mąż po podwórku chodzi w swetrze i kurtce wiatrówce ,a ja siedze w szortach i bokserce...... W ogóle, nawet w środku nocy dzis wstałam i uchyliłam okno w sypialni, już do rana było otwarte, bo myślałam, że się uduszę....
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to moim ogromnym minusem jest grubosc łydki.... bo ja z tych bardziej mięsniowych..... także ciezko mi kupic kozaki, bo prawie żadne nie dadzą się zasunąc....... |
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa u mnie to standard wogóle udziska w rodzinie mamy jak Beyonce- ja, mój tata, brat, siostra, mój syn, mojego brata dzieci- śmiejemy się,że w herbie mieliśmy udo i wydusiliśmy nimi krzyżaków |
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi- leżę i kwiczę
|
|
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też mam dużą łydke i najwiekszy problem mam z jeansami, bo w pasie ejstem szczupła (tzn byłam ) i zapięła bym sie ale przez łydke nie przechodzi ... masakra
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
muszę się wreszcie wziąc za prasowanie firanek, bo mi kuzynka męża okna wypucowała i ma jeszcze dziś przyjsc i powiesic. Po prostu kocham prasowanie 7-metrowej firany do salonu
bo ja mam takie zboczenie, że za wystrój okien potrafię zapłacic nawet 700 zł do jednego..... przy mojej oszczędnosci to po prostu nieuleczalne zboczenie jest.... no i mam dzis wizytę o 17, raczej bez podglądania, ale dowiem się jak się miewa moja szyjka, posłucham serduszka i wyjde -mam nadzieje- cała happy także nadrobię Was wieczorkiem |
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pałac masz czy co? ![]() jak masz jakieś fajne pomysły na firany to podrzuć bo ja poszukuje inspiracji do mojego nowego domu lubię ciężkie zasłony i nie wiem co i gdzie szukać Lady jadę dziś do ikeii po kołdre dla maluszka i od razu obczaję te mebelki z nowej kolekcji to dam Ci znać co i jak |
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
ale dzisiaj zimno sie wydaje, pije ciepla kawke inke i od razu mi lepiej ![]() prasowanie dopiero dzis skonczylam ale juz 2 prania zrobilam i tak w kolko
|
#2667 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Mitabe wszystkiego dobrego z okazji rocznicy! Ale zimno dziś. I leje do tego. A ja muszę iść do sklepu po składniki do rolady kokosowej bo jutro brat ma urodziny, a taką roladę uwielbia W ogóle muszę się wziąć do jakiejś roboty, ogarnąć trochę, obiadem się zająć, a oczywiście mi się nie chce ![]() Ja też mam brzuch nisko, Maleństwo czuję pod pępkiem, właściwie w każdym miejscu brzucha A nad pępkiem czuje jelita |
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Byłabym zapomniała ....
Mitabe Wszystkiego Najlepszego Wam życzę
|
#2669 |
|
Konto usunięte
|
Czytam was tylko, nie mam mocy na myślenie co pisać, moja córa spała w nocy raptem przerywane 5h, padam na mordę.
|
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36497103]Czytam was tylko, nie mam mocy na myślenie co pisać, moja córa spała w nocy raptem przerywane 5h, padam na mordę.[/QUOTE]
Oj a to co sie działo ??
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

takie maciupeńkie
Na razie będzie słodziusia i malusia, zamierzam ją ubierać w koronki i falbanki.

nie wiem czy moge cos wziac na to? W domu nic nie mam a do apteki nie pójde...bo mogę nie zdążyc
mi ostatnio tak dziwnie jakby w brzuchu serce biło, takie równomierne pykanie, ale niewidoczne na zewnątrz, może to to

To połowa z tego co dałam za cały zestaw