|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.
Madzia, menu świetne
![]() A teściowej nie komentuję Mokja ostatnio zadzwoniła, czy przyjdziemy bo ma coś dla małej, kupiła jej sukienkę, wręczyła mi z serdecznym uśmiechem.... a ja nie mogę przestać myśleć jakie to fałszywe![]() Żabciu, Dominik jest słodki ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
![]() Ruchy są cudowne ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Bao, trzymacie się jeszcze razem? Bika, ładny wózek, szczególnie kolory mi się podobają Butter, jutro testujesz?
|
||
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Onyks, Metka, Agnusek, TŻ spróbuje załatwić na miesiąc żeby tylko robić nocki, wtedy by mógł być z małym ale ja nie wiem czy dam radę małego zostawić na tyle godzin no i TŻ bedzie chodził jak omen bo do południa nie będzie spał, po południu szkoła a potem nocka znów. No a na 4 łatwiej mi go będzie zostawić, babci czy tam teściowi. No i cztery szybciej zleci dla mnie.
metka, zdrowia dla syna ![]() Agnusek, ciekawe co to za niespodzianka
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Znów nie widać mi suwaczka
---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski
![]() Żabciu Daminik cudaczny Reszte zapomniałam co przeczytałam. Wybaczcie ![]() Lenia ciąg dalszy
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Byle tak dalej...Jeśli @ nie przyjdzie, to tak, rano... Cytat:
![]() Strong, namieszali z tą szkołą, ale fajnie, że nauczycielki okazały się w porządku... |
||
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ButterBear;36493437]Cześć
Jeśli @ nie przyjdzie, to tak, rano... ![]() No i kciuki trzymam!!!!!
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Onyks super, że z maleństwem wszystko dobrze i rewelacyjnie z tymi ruchami Cieszę się, że menu sie podoba aaa jak tam postępy z formalnościami?? My poskładaliśmy wnioski o gaz i prąd. I teraz szukamy ekipy budowlanej.Strong jak tam Kamilek się ma?? Agnusku ważne, że mąż zadbał i miły wieczór ![]() Wczoraj poszłam do gina po wyniki ... a tam.. zamknięte bo ma urlop
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Nie nadrobie ![]() Tomalinko witaj Onyks ![]() Zaraz spadamy do przedszkola na dzien otwarty
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
To trzymamy kciuki
Cytat:
Załatwiona adaptacja (tzn osoba) i kierownik budowy. Czekamy na warunki zabudowy, powiny być w przyszłym tygodniu, projekt też w przyszłym tygodniu i tak pomału idzie do przodu![]() Te warunki zabudowy, to nas stopuje najbardziej... ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Butter, kochana!! Zrobiłaś!!! Dziękuję Ci! |
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wogóle to Ci zazdroszcze. Ale oczywiscie tak bardzoooo pozytwni Bedziesz już na dniach wiedziała co i jak, a ja musze jeszcze tyle czekać...
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam firanki, bardzo ładne ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Ale mi ciężko wysiedzieć, plecy już mi doskwierają....co chwilę wstaję, chodzę i się gimnastykuję...chyba już długo nie pociągnę bez l4
|
|
|
|
#2683 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale jutro wpadaj jak najbardziej ![]() Dobrze, że ze szkołą znalazło się takie rozwiązanie. Z praktykami ciężka sprawa. Kiedy musisz je zrobić? Pada i pada Najgorsza pogoda jaka może być. Dostałam okres, leje deszcz, jakaś bez humoru jestem, pracy dużo i mam ochotę zjeść konia z kopytami! Najlepiej żeby jedna część była obrzydliwie słodka, a druga słona, konkretna ![]() Cytat:
W takich sytuacjach doceniam fakt, że żadnego swojego szefa nie widziałam na oczy Mi to zaś brakuje kontaktu z ludźmi, ale już niedługo i pójdę normalnie pracować ![]() [QUOTE=mysia1986;36493462] Cytat:
Mysia chyba nie do końca dobrze cytujesz wiadomości i wychodzą takie pourywane. Jak dajesz cytowanie to nie kasuj końcówki z [/ QUOTE] a wtedy cała zacytowana wiadomość będzie kompletna i pojawi się w ramce ![]() Cytat:
Bika jak tż zareagował na prezent? Dzień dobry, Pogoda paskudna, a ja takie plany na długie spacery miałam
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2012-09-13 o 09:20 |
|||||
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja no własnie zauwazyłam , że nie zawsze mi ten cytat wychodzi
![]() Także bardzo dziękuje za podpowiedz
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Onyks to ładnie wam wszystko idzie. Współczuję bólu kręgosłupa, też sie tego bałam (bo mam krzywy) ale na szczeście do dnia porodu mnie to ominęło.
Blonde trzymam kciuki, to dziś się dowiesz czy zmieniasz przedszkole tak?? |
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u Was tak samo, oby tak dalej!![]() Czyli też jesteście zdecydowani na gazowe? |
|
|
|
|
#2688 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i mam nadzieje, że dzisiaj będzie lepszy dzień! Głowa do góry! Cytat:
![]() Domino rewelacja! Cytat:
![]() i cieszę się, że wizyta ok!Cytat:
![]() mam nadzieje, że nie przyjdzie i trzymam kciuki! ![]() Witajcie!
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Dziewczyny, myślicie że wózki tanieją pod koniec roku? Bo na bobowózkach jest promocja na joolza, wyjdzie mnie taniej + odpada jazda do poznania 2 x, żeby zamówić i odebrać, razem jakieś 400 zł zaoszczędzę na całym zestawie 3 w 1 razem z adapterami do fotelika. Dzwoniłam i można zarezerwować wózek w aktualnej cenie, wpłacić 200 zł, a resztę mogę za kilka miesięcy i wtedy przyślą wózek. I teraz mamy dylemat, czy rezerwować, czy zaryzykować i poczekać może stanieje..a może promocja się skończy...sama nie wiem
|
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Idę zaraz śniadanko sobie zrobić ... ![]() Onyks cieszę się, że wizyta udana... i widzę, że imię wybrane? Bo wcześniej nie widziałam
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
no niestety jescze się trzymamy
dzisiaj po 14ej jade na ktg, zobaczymy czy coś wykaże, pójdę też do mojej gin i powiem jej o tych bólach, może jakieś usg mi zrobi już się oczytałam o odklejającym łożysku i schizy mam niezłe niech ten koszmar się już skończy - błagam![]() Cytat:
![]() Tomalinka - dobrze, że już po zabiegu Stronguś - nie zazdroszczę sytuacji ze szkołą ![]() więcej nie pamiętam, wkurzona jestem o ten mój przedłużający się stan ![]() u mnie nareszcie 13 stopni i deszcz - wreszcie można rolety podnieść bo to wstrętne słońce mnie drażni a i oddychać jest czym no i dzisiaj wkraczamy z małą w 38 tydzień oficjalnie już całkowice jesteśmy donoszone - cud, że się udało
|
|
#2692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Imię już od jakiegoś czasu widnieje na 1 stronie ![]() Cytat:
za 38 tydzieńNo i masz! To jest właśnie moje roztargnienie, miało być Butter |
||
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2694 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
wpadam tylko na chwilę.przyznam się że nawet was nie czytałam od wczoraj... Wcale nie czuje się lepiej...ba! zaraziłam nawet TŻ. Masakra. A tu tyle rzeczy do załatwienia. do ślubu 2 tygodnie, a ja z gorączką leże...
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa.. to dziękuję
Kuruj się szybciutko!! Może jakieś domowe sposoby byłyby bardziej skuteczne? |
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do imienia - ja nadal mam wątpliwości - kurka znalazłam imię Iza, Izabela i Izabella - ja w razie co to chcę zapisac to pierwszw IZA, ale te prukwy u mnie w USC mogą mieć wąty, spisałam stronę int. i tż będzie sie wykłócał jak sobie umyślę to imię...stwierdziłam że jak już małą zobaczę to zdecyduję jakie imię do nie j pasuje z synem nie miałam takich dyelamtów boziu mała wyłaź już
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(t)asiu, nie schizuj się już- jest ciężko, ale daj na luz. Im bardziej będzie ci zależało, tym gorzej wyjdzie. Wykorzystaj ten czas leżenia na sprawy kobiece, na które nie masz już czasu na codzień,a pomogą i w leczeniu i do ślubu np. moczenie stópek w miednicy z gorącą wodą. Na pewno pomoże, a przy okazji zrób sobie stópki. To samo z odżywką na włosy. Wreszcie masz czas by posiedzieć w turbanie;D będzie dobrze;-* |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

Mokja ostatnio zadzwoniła, czy przyjdziemy bo ma coś dla małej, kupiła jej sukienkę, wręczyła mi z serdecznym uśmiechem.... a ja nie mogę przestać myśleć jakie to fałszywe

16.07.2012 - Kamil, nasze serce.
ale podsumowując jestem pozytywnie nastawiona
no i jestem dobrej myśli 

Najgorsza pogoda jaka może być.