|
|
#2011 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Współczuję Ci. Czasem patrzę na otaczający świat i zastanawiam się co jest z facetami w dzisiejszych czasach...ja też jestem nieufna itd. ale zawsze kończyłam związki swoje związki, jeden 6 letni, drugi 4 letni, teraz wydaje mi się że wszystko już minęło i teraz to już tylko papucie i bujany fotel...
Najśmieszniejsze jest to że pracuje niemal tylko z facetami, każdy się dziwi dlaczego jestem sama, zaczynam myślec że to JA, że to ze mną jest coś nie tak... |
|
|
|
#2012 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo spodobal mi się podpis jednej z dziewczyn tutaj na wizazu "Problem niektórych kobiet polega na tym, ze ekscytują się byle czym... A później biorą z tym ślub." Mam ostatnio wrażenie, że ludzie tylko dlatego łączą sie w pary. Bo potrzebują być z kimkolwiek. Uważam, że najwiekszą sztuką jest byc na tyle silną, żeby ułożyć sobie życie w samotności, byc szczęsliwą. Mężczyzna to tylko dodatek. |
|
|
|
|
#2013 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wzniosę za to toast, została mi resztka czerwonego ![]() Jutro zaczynam urlop. W niedzielę lecę na Kretę. I będę się cieszyć, tym co mam. Pozdrawiam ciepło. |
|
|
|
|
#2014 |
|
Raczkowanie
|
Udanego urlopu.
Czerp radość z każdej małej przyjemnej chwili całymi garściami .Pozdrawiam
|
|
|
|
#2015 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem taka żałosna ale tak bym chciała żeby wrócił
|
|
|
|
#2016 |
|
Raczkowanie
|
nie jestes żałosna.
przezywasz, jak kazda kobieta , niestety.
|
|
|
|
#2017 |
|
Przyczajenie
|
Nie jesteś, po prostu Cię boli.
|
|
|
|
#2018 |
|
Raczkowanie
|
przyjeżdża już w sobote jednak, chyba umre ze szczescia :P
|
|
|
|
#2019 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
Powodzenia ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
Mój EKS też chciał zakończyć związek SMSem, ale nie dałam się. Wyjaśnienie, krótkie to krótkie, ale chciałam usłyszeć je na żywo ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
zazdroszczę i życzę udanego urlopu Ja swój mam od października (jak nic się nie zmieni) i być może też ciepłe kraje ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- |
|||||||||
|
|
|
#2020 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2021 |
|
Wtajemniczenie
|
Będzie sdobrze - 3mam
![]() A tak z innej beczki Jak my się z kolegą "bajerujemy" od kilkunastu dni i chyba coś czuje, że z tego będzie - tylko, boję się że Go skrzywdzę ![]() W ogóle dziś stanęłam przed lustrem i stwierdziłam jakie ja mam za☠☠☠iste ciało (zawsze marudziłam ), oczywiście UDA pozostawiją wiele do życzenia, ale tak to I też tak któraś miała, że biorąc tabletki najpierw przytyła (zatrzymanie wody w organiźmie) +2kg, a później schudła 8kg? Ja teraz odstawiłam i wiecie apetyt większy, ale bez przesady i właśnie nie wiem, czy te +3kg to mięśnie, czy po tabletkach A i po odstawieniu tabletek moja buzia wygląda fatalnie
Edytowane przez Kornelciaczek Czas edycji: 2012-09-13 o 09:24 |
|
|
|
#2022 |
|
Wtajemniczenie
|
myślę że to może być przez tabsy, ja od odstawieniu też schudłam ale zbiegło się to z rozstaniem więc może bardziej ze stresu.
eks napisał w nocy, co tam, jak tam? a co się mogło zmienić od tyg oprócz egz o który pytał... nie wiem co mądrego odpisać, więc na razie nie odpisuję. |
|
|
|
#2023 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przemilcz narazie odpisz za 2-3 dni
|
|
|
|
|
#2024 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaa to nie wiem, dziwne to!
to głupie ale boję się, że pomyśli że mam go w dupie
|
|
|
|
#2025 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2026 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mam, ale w sumie on miał mnie w dupie jak mnie zostawiał.
napiszę wieczorem/jutro rano i powiem że zostawiłam telefon u kogoś tam na imprezie |
|
|
|
#2027 |
|
BAN stały
|
Ja boje sie samotności owszem,w pracy nam same zajęte koleżanki.Na zakupy chodzę sama bo koleżanki wola iść ze swoimi facetami.Waakcje spędziłem wsrod znajomych którzy sie obok mnie obscisliwali a ja ryczalam w poduszkę pozniej ze jeszcze nie dawno tez kogoś miałam,i tez tak mogłam.Już teraz mam dość oglądania tego i koleżanki odwiedzam tylko jak są sam bez TZ,ostatnia koleżanka wolna,znalazła sobie kogoś miesiąc temu teraz to już nawet nie mam z kim na imprezy chodzić.Zaprasza mnie czasmi gdzieś ale tylko jak jest ze swoim TZ,a mi pozniej głupio siedzieć i patrzeć jak sie sciskaja.
Wiec zostałam sama,i gdzie ja tego kogoś poznam,skoro nie długo będę wychodzić tylko do pracy i spędzać sama dnie w domu? ![]() Już nie wspomnę o tym ze zarabiam takie grosze ze nie mogę sobie nawet na zrobienie prawo jazdy pozwolić,mimo ze mieszkam u rodziców pól wypłaty im oddaje,ubiore sie i po wypłacie ... Cieżko mi bardzo,a bez TZ jedynej osoby która mnie jakoś wspierała wszystko już straciło sens ... Mija prawie rok jak mnie zostawił,ma inna jest podobno bardzo w niej zakochany,a ja ciagle płacze,w pracy mi sie czasmi przypomni i już łzy w oczach mam,pije alkohol w dużych ilościach byle zapomnieć nie pomaga,nic mi nie pomaga.Tak bardzo bym chciała by wrócił.Kochalam już raz i wiecej nie potrafię.On był pierwszy i ostatni
Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2012-09-13 o 10:43 |
|
|
|
#2028 |
|
Wtajemniczenie
|
fajne masz koleżanki skoro Cię olewają bo mają faceta :/
|
|
|
|
#2029 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do pogrubionego, no u mnie to samo, miałam tylko jednego partnera seksualnego i nie wiem boję się :P |
|
|
|
|
#2030 |
|
Wtajemniczenie
|
ja myślałam że są małe a ostatni chłopak który je zobaczył powiedział ale cyckiii <maślane oczy> :P
|
|
|
|
#2031 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślałam, że mam takie osoby na które mogę liczyć, ale oni tylko odbębnili jedno spotkanie i potem zero zainteresowania. A ja nie będę ciągle prosić o spotkanie, rozmowę Idę na studia i mam nadzieję, że poznam tam nowych ludzi ( szczególnie singli ) |
|
|
|
|
#2032 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja miałam wiecej znajomych ze strony TZ,ale gdy on mnie zostawił Ci znajomi sie ode mnie odwrócili,mieliśmy mała fajna paczkę,a teraz nowa dziewczynę z nimi zapoznał.Teraz ona zajmuje moje miejsce ![]() Każdego dnia do niego pisze,aż on zmienił numer tel.To zaczęłam wypisywać maile na gg,żeby wrócił ale on jest nie ugiety
|
|
|
|
|
#2034 |
|
Zadomowienie
|
U mnie jest tak samo, mieliśmy paczkę, której się zwierzałam itd, teraz jedynie z nim utrzymują kontakt. Smutne to.
Nie rób tego, nie możesz się tak przed nim poniżać całe życie ![]() I czy naprawdę chciałabyś, żeby jakimś cudem pod twoim naciskiem wrócił do Ciebie? byłabyś szczęśliwa, wiedząc, że on tego nie chciał i musiałaś błagać o to? Dlaczego nie dopuszczasz do siebie myśli, że są inni faceci na tym świecie? Wiem, że to trudne, ale trzeba iść dalej, zakończyć ten etap, bo sama widzisz, że on zrobił to już dawno. Edytowane przez egocentryczna Czas edycji: 2012-09-13 o 11:34 |
|
|
|
#2036 |
|
BAN stały
|
10 miesięcy minęło od rozstania,nawet go nie widziałam od tego czasu,bo mieszka za granica.
Wiem ze nie powinnam sie poniżać ale potrzebuje z nim jakiegoś kontaktu ![]() Ja nie potrafię bez niego funkcjonować ![]() Mam kolegę który 5 lat temu rostal sie z pierwsza miłością i nie potrafi przestać jej kochać,ze mną będzie tak samo na pewno nikomu nie dam już szansy ... |
|
|
|
#2037 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
egzystuję dalej i milczę
nie odzywa się, dziś 5 dzień... wiem, że jutro wraca i na weekend zostaje w rodzinnym mieście, a ja trzymam się jakiejś nadziei, że odezwie się i będzie chciał się spotkać... odkopałam naszą rozmowę z 15 czerwca tamtego roku... wtedy straszliwie się kłóciliśmy, a on wtedy już szukał powodu dlaczego nie możemy się dogadać. Pisał, np: "BOJE SIE czasami, ze to jest poprostu juz cos w nas, ze sie kiedys okaze, ze pomimo wszystko nie damy rady, ze to poprostu nie jest to, ze to jednak dlatego, ze nie trafilismy na tych jedynych, jeszcze nie, albo, ze poprostu teraz nam nie wyjdzie, ze nie w tym miesiacu, nie w tym roku." nie chce myslec o tym, ze poprostu to nie my. ze pasujemy do siebie jest nam fajnie, ale ze to nie, az to. zawsze odpycham od siebie ta mysl. ale boje sie w takich sytuacjach jak ta gdy juz nie mam odpowiedzi na pytanie czemu tak jest, ze moze poprostu to nie az taka milosc, ze to moze pomimo wszystko nie jest jeszcze, aż to że pisane nam jest może gdzieś w księgach wszechświata tylko być bliskimi przyjaciółmi bo w związku nie damy sobie nigdy rady. tego się boję, tak naprawdę"
|
#2039 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez bulbulka Czas edycji: 2012-09-23 o 15:44 |
|
|
|
|
#2040 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.

zazdroszczę i życzę udanego urlopu

), oczywiście UDA pozostawiją wiele do życzenia, ale tak to
A i po odstawieniu tabletek moja buzia wygląda fatalnie