|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
pogadałam jeszcze chwilę z przyszywanym bratem (przygarnęlam sobie takiego super młodzika na brata
) na gg ateraz to już spokojnie mogę powiedziec, kolorowych erotycznych
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Cytat:
. To zapraszam do mnie na frytki , zostało mi jeszcze chyba z 2 kg . Przynajmniej mogłaś coś jeść , ja ledwo gębą ruszałam więc o jedzeniu mowy nie było , a piłam przez słomkę
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
@ przyszła i boli, łałałałałałaaaa
|
#2614 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Cytat:
poza kot od razu by ją ustawił ![]() Ne, ne - ziemniaki to zUo ale podziękowała za dobre chęci ![]() Nie mogłam - musiałam nie piłam praktycznie w ogóle, ślinę wypluwałam do szklanki, a te banany miałam jeść z uwagi na to, że śliskie i niby łatwo się przełykało, ale wiesz jak jest ogólnie najgorsza choroba jaką chyba miałam ![]() Łączę się w bólu - do mnie zawita za 10 dni
|
|
|
#2615 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak se pomyślę, że samo mycie może z 10 minut, a reszta to ta cała masa zabiegów, a na drugi dzień to samo, to mam ochotę się powiesić Cytat:
![]() Bez kitu z...abawne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co tych ludzi tak jara ten facet? ![]() Drabi, znam to uczucie chyba nawet go doświadczam powoli demoty wyprały mi mózg ![]() Idę spać, dobranoc
|
||||
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
10 dni to sporo czasu jeszcze
![]() chyba się kieruję w stronę łóżka powoli, tylko obejrzę na wspólnej
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W pewnych chwilach podłamania i bycia na antybiotyku na noc brałam tabletkę przeciwbólową , żeby w ogóle móc zasnąć , po czym pospałam z 4 h , wstawałam i znowu brałam tabletkę . Licząc to 3 tyg mi wyszło anginy . Znikam spać , bo do szkoły rano wstać muszę , a jeszcze wanna czeka . Erotycznych
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
A ja se nadal czekam
![]() before, właśnie dlatego trzeba zwierzaki socjalizować ja swoją sukę oddałam bo właśnie za dużo ebania z tym, nie miałam czasu :/
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
spóźnia się? przesłac Ci moją?
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Kuurde, koty mie oblegli, nie mam gdzie dupy wygodnie wlulić
![]() Cindy, śpisz ze swoimi? ![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Jo, dawaj przynajmniej bym se za pamięci zapisała, kiedy mam ![]() Bo w sumie nawet nie wiem czy mi się spóźnia, nie mam pojęcia, kiedy miałam ostatnio
|
|
|
|
#2621 | |||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
peeling kawowy robię dwa razy w tygodniu, włosy myję niestety codziennie, ale maski i oleje - 2/3 x w tyg max, nogi golę co 2/3 dzień. Ale faktycznie - czasochłonne to to jest ![]() Cytat:
![]() Aaa i u nich 'przypucować się' to podlizywać się komuś, a u Nas - chcieć obić mordę to się można nie zrozumieć i jeszcze oberwać na dokładkę Cytat:
Cytat:
![]() Dobranoc ![]() Cytat:
ale jak mus, to mus ![]() Dobrej nocki ![]()
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
haha, ja też tak miałam i mama zawsze na mnie krzyczała
![]() ale na tabletkach zawsze w ten sam dzień (chociaż dzisiaj zrobił się późny wieczór i nie przychodziła... mówię ups, będzie Franek ale nadjechała grzecznie). poza tym ściągnęłam sobie na telefon kalendarzyk, termin @ przewiduje idealnie ![]() postanowiłam być twarda i nie łykać żadnych proszków, już tyle tabsów biorę, że nic dziwnego, że mnie mdli codziennie jestem przerażona, za 2 tygodnie na studia, a ja nie funkcjonuję normalnie...
|
#2623 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Śpisz czasem się zdarzy, że wszystkie 4 są na raz, ale to rzadko zazwyczaj jeden, dwa max ale ostatnio się wycwaniłam i zamykam drzwi ![]() Cytat:
|
|
|
#2624 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nie nadrobie was za hu***
przepraszam ![]() i tak bedzie przez najblizsze 2 tyg wiec wogole bede ostro do tylu co do jajek - tez jakiejs mega roznicy nie widze a babka miala kury i chyba ma dalej wiec moze i jest roznica ale nie zebym miala az tyle placic Cytat:
mojego sasiada kot kiedys tak robil siadal na sedes i zalatwial co trzeba niby inteligentne ale wolalabym sie nie zalatwiac po kocie mial kuwete oczywiscie ale jak tylko ktos zostawil drzwi od wc otwarte to siup na klopik Cytat:
tyz mam Cytat:
byl czas ze z tz-em mielismy skype wlaczone a robilismy wszystko dookola tylko sie mielismy na kamerkach i jak trzeba bylo to pogadalismy a tak to i do 3 w nocy coz mozna i tak generalnie pisalismy+kamerka bo robilismy jednoczesnie milion rzeczy na raz Cytat:
ja sie obklejam kilka lat i mam luz od tablet mialam milion dolegliwosci ( a bralam z 4 rozne ) a tu spokoj Cytat:
nie mowie ile mam wiecej no i tez brzuch mi najwiecej zawadza i uda jakby sie czepic ale za nic nie wyobrazam sobie zejsc do mniej niz 60kg bo to by mi kosci same chyba zostaly |
|||||
|
|
|
#2625 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
goszzi, jesteś wielka
też sobie ściągnęłam tylko ciul, że twórcy podstawowych pojęć nie znają: "różowy zapełniony OKRĄG oznacza..."; "różowe puste KOŁO oznacza..."...Aha Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- urwa źle spłukałam szampon i nie mogę wbić szczotki we włosy |
|
|
|
#2627 |
|
Lux Mundi
|
To lipencja
![]() Chyba nada jeszcze raz pod wodę ?
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-09-13 o 01:54 |
|
|
|
#2628 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszelkie ciasta tak smarowalam jak nie mialam maselka i dzialalo kiedys w sumie nie uzywalam jakis papierow do pieczenia i cudow tego typu Cytat:
jak to zeszczalo ? i czemu tak brzydko mowisz ? ![]() ![]() Cytat:
ja wciagnelam tz-owi 1/3 czekolady mimo ze nie przepadam za karmelowa a on tak ale bardziej na smaku czekolady sie skupialam chyba mam jakies braki Cytat:
61 to minimum co pamietam w ciagu ostatnich 8 lat pieknie bylo tylko wtedy zrzucilam z 10 w 1,5 mies biednakurcze na szaro mi popisalo znaczy chyba juz zmeczonam dobranoc |
||||
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Ah Aniu nie bede cie straszyc moimi fotami z dekoloryzacji z ciemnego do blondu bo bys padla
W jeden dzien 2 razy sciaganie koloru + farbowanie Czasem jak spojrze na moje foty ile kolorow wlosow mialam to sama sie dziwie |
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się już
jutro i tak będę myć to wytrzymam tyle ![]() Nie mogę spać, komary mnie zeżrą już 8 na pysku roztłukłam i dalej gwiżdżą...Ale za to Rozmowy w toku są. Laska się żali, że facet się przed nią anonizował ![]() ---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:42 ---------- A inny "zachowywał się dżentelmeńsko w każdej cali"
|
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie znowu psia pogoda. Zimno i deszczowo blee. A w nocy burza była i mi deszcz w okno napitalał, że ciężko było spać Ale jakoś dałam rade, nawet się wyspałam Cytat:
![]() Ale jak wyszło smaczne to git ![]() Oliv fajne rozmowy w toku były we wtorek
|
|
|
|
|
#2632 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Cytat:
Toż ja przed 5 spać się kładłam ![]() A teraz oczy na zapałki ![]() Może się jeszcze zdrzemnę
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Oo, Cindy, przybij pięć
![]() Ale się zaś nakurvowałam tej nocy, buc się urwa tłucze po tym łóżku jak poebany, kaszle jak stary gruźlik, to się wielce chce przytulac a zaraz się odtula żeby się drapac, przeciągać i ch.uj wie co jeszcze nosz ja pie.rdolę! ![]() Chyba go wywalę spać do innego pokoju ![]() Zjadł se tę pizzę sam praktycznie i oczywiście zostawił urwa idiota blachę z tym papierem żeby Oliv dostał regularnego szału jak przyjdą koty i zaczną to żreć i szeleścić nic mnie nie denerwuje bardziej niż to szeleszczenie grzebania w śmieciach czy żarcia woreczków ![]() O, znowu zostałam z gołą dupą bo kretyn spać urwa pod kołdrą nie umie. Normalnie rozniesie mnie dziś ![]() I pogoda też po uju władychu :/ Sayu, o czym były? może coś mnie wreszcie zmotywuje do zasiąścia przed tym kompem
Edytowane przez Andriejewna Czas edycji: 2012-09-13 o 10:58 |
|
|
|
#2634 |
|
Konto usunięte
|
ja tak samo irenkaaa
![]() ciemny blond, blond, czarny, brązowy, mocca, czerwone, rude... muszę sobie hydroksyzynę załatwić na rok akademicki... bo ja o 21-22 sama z siebie nie zasnę a o 6 trzeba wstać BOZE, JA NIE CHCE
|
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Andriejewna.. aż się miło czyta takie posty pełne miłości
|
#2636 |
|
Konto usunięte
|
![]() my śpimy pod dwiema kołdrami, każdy pod swoją
|
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
my jak śpimy razem to pod jedną kołdrą, ale on za to się odwraca dupą do ściany, bo tak mu łatwiej zasnąć
na szczęście się obudził. ale żeby zasnąć też się muszę od niego odwrócić
|
#2638 |
|
Konto usunięte
|
ja chyba zasnęłam przytulona a potem się...a nie wiem :d najlepsze jest to że jak on wstaje do pracy to mnie nie budzi. magia.
|
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
on czasem jak zasypia to się tak telepie
czekam na niego właśnie, mógłby przyjechać bo mi się nudzi!
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
musiałam się wyżyć, przynajmniej słownie chyba idzie powoli ta ciocia ![]() Cytat:
![]() U nas na tej przedpotopowej wersalce to jeden pierdnie a drugim kołysze ![]() Ale spoko, w niedzielę matka wraca to pójdziemy do pokoju, tam lepsze wyro jest. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

) na gg ateraz to już spokojnie mogę powiedziec, kolorowych erotycznych

Piotrowi rybki 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
. To zapraszam do mnie na frytki , zostało mi jeszcze chyba z 2 kg 
jak se pomyślę, że samo mycie może z 10 minut, a reszta to ta cała masa zabiegów, a na drugi dzień to samo, to mam ochotę się powiesić

chyba mam jakies braki