|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cytat:
|
|
|
|
|
#3272 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Hej ;-)
Nie umiem dodawać blogi do obserwowanych :/ a tak poza tym w taką paskudną pogodę wybiorę się do biblioteki. Dawno już mnie tam nie było, a uwielbiam stracić/zatracić się tam na parę godzin w poszukiwaniu interesujących książek
Edytowane przez alevE Czas edycji: 2012-09-13 o 13:47 |
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Byłam dziś na lumpku Misja wykonana - chciałam kurtkę i dorwałam kurtkę, za 36zł. Do tego sweterek za 3,50zł i szaliczek za 8 zł. Czuję się usatysfakcjonowana. Teraz muszę wykombinować mani na sobotę, bo jutro nie będę mieć czasu :/
|
#3274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bidulka to dziś jestem faktycznie - zrobiłam porządek z ósemką, czekam, aż znieczulenie przestanie działać. Co to będzie... ![]() Cytat:
Witam się
|
|
#3275 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Tak piszecie o brzydkiej pogodzie, a u mnie [odpukać] nieprzerwanie słoneczko od kilku dni
Rano tylko było mglisto i wydawało się, że będzie niefajnie, ale koło 11 zrobiło się milutko
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie to nawet dobrze, że pada, bo w korycie miejskiego strumyka zakwitły... pomidory
Koryto jest suche jak pieprz i cóż - mamy plantację pomidorów
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
jak się wypierze i wyschnie ;P
kurtkę muszę sama delikatnie "wyprać" bo jest z takiej pseudo skórki wężowej w kolorze nude 'Estelle' podeślij trochę słonka
|
#3278 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
już jakiś czas temu zorientowałam się, że większość moich rzeczy z sh jest. Czy dlatego, że nie chcę wyglądać jak wszyscy znaczy, że "jestę hipsterę" ? A ja 'Estelle' za słonko podziękuję, podoba mi się jak jest Wyślij innym, słońca spragnionym
Edytowane przez 1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b Czas edycji: 2012-09-13 o 14:07 |
|
|
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry.
![]() Ja od rana chodzę jak zombie. ![]() I w sklepie babka się mnie pytała u kogo robię paznokcie. A ja zdziwiona odpowiadam, że sama. ![]() To ta bierze mnie za rękę i się przygląda i się pyta jak to zrobiłam, odpowiedziałam i urosłam normalnie. ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
A dziś dorwałam szarą bluzę, jak ramoneskę.
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36500736]Za jakieś 1,5 h się wybieram, bo teraz się suszę
już jakiś czas temu zorientowałam się, że większość moich rzeczy z sh jest. Czy dlatego, że nie chcę wyglądać jak wszyscy znaczy, że "jestę hipsterę" ? A ja 'Estelle' za słonko podziękuję, podoba mi się jak jest Wyślij innym, słońca spragnionym[/QUOTE]Też mam sporo ciuszków ze szmateksów. Kurtkę kupiłam po raz pierwszy Ale chyba dobrze mi w niej, bo babka która też tam robiła zakupy aż przyszła do mnie mi powiedzieć, że świetnie w niej wyglądam, że jest dobrze dopasowana i koniecznie mam ją brać hehe, dziwne to było Teraz jeszcze zaczęłam przeglądać lumpeks online - www.loompex.pl - często mają dostawy i rzeczy są faktycznie świetne jakościowo
|
#3281 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
wrzuciłam właśnie na bloga notkę z aktualizacją stanu moich włosów - tylko nie bijcie, proszę
![]() też mam dziś strasznie ciężki dzień - siedzę od rana w pracy i praktycznie nic nie zrobiłam, bo się nie mogę skupić, nie mam siły totalnie i nawet kawa mi nie pomogła. tylko patrzę co chwila za okno i myślę o tej kołderce i podusi, które czekają na mnie w domu... ![]() o matko, ktoś mnie wyszukał po suplement diety jaja tasiemca :O Edytowane przez panna mrau Czas edycji: 2012-09-13 o 14:29 |
|
|
|
#3283 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
U mnie dziś o podkładzie z Essence
|
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba ktoś właśnie oglądał Chwilę Prawdy na TVN, bo właśnie było o nastolatce, która odchudzała się połykając jaja tasiemca
|
#3285 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mnie przeraża, że ktoś serio może coś takiego zrobić. Świat jest pełen idiotów.
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to mam tyle ubrań z sh że szok w szafie już sie nie mieszczą
uwielbiam te łowy szczególnie jak jest nowy towar![]() Nie chwaliłam się jeszcze co kupiłam w poniedziałek https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3208 Teraz chcę znaleźć kilka rzeczy na jesień szczególnie swetry ![]() U mnie lakiery na jesień
|
|
|
|
#3287 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
|
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
też pada u mnie cały dzień non stop, na szczęście nigdzie nie muszę wychodzić.. mam kawę i ciasto i książkę i jest dobrze, nawet głowa przestaje boleć
robiąc wczoraj porządki odkryłam tyle nieużywanych kosmetyków poszerzyłam też wymiankę na blogu, więc zapraszam ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
takiego brązowego właśnie szukam
|
|
|
|
|
#3289 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Jeden pies, sa pewne gabaryty, ponizej których zejść sie da chyba tylko chorując i u każdego sa one gdzieś "zakodowane" indywidualnie
Szkoda byłoby mi zdrowia, żeby bawić się w takie ryzykowne tasiemce, tabletki, specyfiki...Jak ktoś bardzo chcę, to ja z kolei marzę, żeby przytyć kilka kg :P
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
No ja na pewno nie bawiłabym się w takie specyfiki, bo kiedy ważyłam 8kg więcej to jednak wystarczyła dieta MŻ i więcej się ruszać, a waga leciała w dół sama. Zresztą, u mnie to minimum, przy którym czuję się dobrze sama ze sobą to 48-49kg, poniżej zaczynam wyglądać chorowicie, a powyżej zaczyna mi przeszkadzać
|
#3291 |
|
Life is a drink ...
|
Gdzies to czytałam, że jak sie chce organizm oczyścić to powinno się to zacząć od okrężnicy
![]() Dobra nic idę pisać recenzje podkładu.
|
#3292 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Ja tam niby ciągle zmierzam do tego, by miećmniej kg, aczkolwiek waga, którą obecnie mam nie przeszkadza mi
![]() Ostatnio znajomi stwierdzili, że zwiększył mi się biust myślę sobie no pięknie, podobno do 21 roku życia kończy się okres dojrzewania, ja mam 21 lat i co? Dopiero mi rośnie
|
|
|
|
#3293 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Jakbym miała rozmiar większy - nie pogniewałabym się
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym chciała mieć takie pełne C (w sensie w moim wypadku byłoby to pewnie 60E albo 65D)
|
#3295 |
|
Rozeznanie
|
JA mam pełne d i nie chce mieć większego
![]() U nas też pogoda kiepska, pada cały dzień. Wróciłam z pracy i już mi lepiej ![]() Zapraszam na bloga, u mnie pędzle Real Techniques Core collection.
|
#3296 | ||||
|
Konto usunięte
|
Mój TŻ też
Ostatnio już chyba ma mnie dość pod względem mojego kosmetycznego arsenału Dzisiaj mu nie pasował zapach mieszanki oleju ze słodkich migdałów i rycynowego na noc Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jestem w szoku, jak szybko mija czas... Dopiero wstawiałam fotki sierpniowego Shiny boxa, a tu już wrześniowy! Dzisiaj mam jakiś zakręcony dzień, zaraz jakąś recenzję skrobnę
|
||||
|
|
|
#3297 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
dziewczyny, czy któraś otrzymała propozycję współpracy reklamowej od "Dom Mediowy Intermedia Sp. z o.o."?
|
|
|
|
#3298 |
|
Zadomowienie
|
Hej ;D
Ale u mnie dziś beznadziejna pogoda, chyba ciśnienie niskie bo oczy same mi się zamykają. A u mnie na blogu nareszcie recenzja okularów i dużo zdjęć
|
#3299 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry!
U mnie swieci dzisiaj. Ale zazdroszcze tym, u ktorych pada ![]() Na bloga wrzucilam Birchboxa, ktory wczoraj przyszedl i rozwalil mnie na lopatki. Dziewczyny, usiluje zrobic sobie taki ogolny projekt denko, bo nazbieralo mi sie tyle kosmetykow, ze boje sie, ze sie przeterminuja. Zdarzylo Wam sie uzyc czegos przeterminowanego? Mnie wlasnie po jednym kremie zaczelo wysypywac (a wczesniej nie wysypywalo) i zastanawiam sie, czy moze po prostu "wyszedl".
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś mnie wyszukał po: "co jeść by mieć przyjemny zapach"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

Prawo mam wszak od 8 lat 

Koryto jest suche jak pieprz i cóż - mamy plantację pomidorów