|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
![]() powodzenia
|
|
#122 | |
|
Wiedźma
|
Sztery tu, szterdzieści tam...
![]() Ociam. Zafsze. Zaradziłam. ![]() Cytat:
![]() Wpieniają mnie anonimy na blogu.
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam co za ludzie Znad bardzo (jak dla mnie) porannej kawy |
|
|
|
|
#124 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Znad kawy z cykorią i kbns serowego Tarczynskiego ( Flo, to Twoja wina
)
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Fitam!
I macham z nad zielonej herbaty i tosta z masuem ![]() Thx! Juz wróciłam ale "zupki z kupka" już chyba nie tknę długo! Cytat:
![]() A witam witam tylko nie na cyc bo bedzie plaskaty ![]() A czy sample daja nadziej na pełnowymiarowy produkt (może być z napisem tester bo będzie bardziej esencjonalne, ale koniecznie z nakrętką) ![]() I nic pod spodem a do tego wypolerowane lakierki? ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36489160]Fajne fajne [/QUOTE]Do wintydż trabiego mozna ubrać wintydż spodnie? Cytat:
(obydwa, jak mi odbiorą premie za nicnierobienie to będzie Twoja wina
|
|
#126 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- tchórze ![]() będą zawsze niestety ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
to jestem do tyłu z postami ![]() Cytat:
![]() i śniłaś mi się, wszyscy Troje wlasciwie... mieliście taki wyczepisty cud architektoniczny , pływający. I byłam u Was , był wieczór wyszłyśmy sobie pośmierdzieć na zewnątrz, na brzegu trochę w oddali widać było jakieś duże miasto wyglądało jak Krk więc to Wisła być musiała.. i siedzimy cichuśko sobie , pachniemy... a z drugiej strony pływającego domu skrada sie W i wylewa Ci perfumy za burtę . Koszmar
|
|
#127 |
|
Wpisz tu zomzing
|
nom
|
|
|
|
#128 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
C'nie? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I to jaki koszmar ![]() Znad deszczu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
szybki gość z Ciebie Lucho - i w tem wypadku to jezd komplement
![]() thnx Coromandel z korka trąca Pradą EDP ale nie spróbuję po całości teraz albowiem udaję sie na urodziny do babci - a ona zapachów perfum nie lubi - jedynie zapach różu do policzków toleruje Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-13 o 12:12 |
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
skoro o anonimach mowa, to nie można się wpisać inaczej na Waszych blogach, jak się nie ma swojego
Jak próbuję wpisać komentarz i klikam dodaj z konta gogle, żeby sobie ominąc podpisy, to mi wyskakuje Zaloguj się i załóż darmowego bloga, a jak cofnę stronę, to mi całą wypowiedź skasowało. To mnie zniechęca do pisania komentarzy ![]() edit: Sabb, ściągnęłam Cię tu chyba telepatycznie po takiej przerwie - śniłaś mi się dziś wygrałam jakiś lot samolotem, na co Ty, że Ty też lecisz i jakas wizażanka i skoczymy sobie ze spadochronu. Ja, że nie umiem, to podpięłaś mnie do siebie i razem wyskoczyłyśmy cud, że nam się linki od obu spadochronów nie poplątały, ale miałyśmy miękkie lądowanie na jakiejś łące
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-09-13 o 12:29 |
|
|
|
#132 | ||
|
Konto usunięte
|
Nom
![]() Cytat:
![]() Dziarganie (chyba we wtorek stawię się w Lbn, a jak nie to w czwartek ), cosik mi się z komputrem dzieje, chyba system muszę od nowa postawić , trochę odlewkuję ze swoich flachonów , no i robota do końca tygodnia z godzinach 14-22 lub 14-24 ![]() Dzięki ![]() A już myslałem, że co zmajstrowałem ![]() Cytat:
![]() Macham znad wypitej kawy
|
||
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad 2 kawy i zimna ![]() Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#134 |
|
Nindżopesz
|
Ju, trzymam kciukasy!
A propos anonimow na blogu Sabb to wtrace sie kontrowersyjnie, ze co to za roznica czy ktos sie podpisze czy nie? Nick moze zmieniac za kazdym razem a imie i nazwisko tez niewiele o czlowieku mowi (rownie dobrze moze byc zmyslone). Chyba ze chodzi o sytuacje kiedy pod anonima "podszywa sie" ktos znajomy np. Sami Wiecie Kto
|
|
|
|
#135 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.koniecznie ! ![]() 3.no jak sobie wyjeżdżacie i je zostawiacie , to się potem nie dziwcie mnie to fogle moje zapomniały ,jak miesiąc na działce siedziałam ![]() 1.chociaż Ty mnie doceniasz ![]() 2.no pewnie 3. 4. Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.to będzie zależało od recenzji nakrętka na testerze ? tesz masz wymagania , phi ![]() Macham znad schuścia - dwa kilo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#136 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Ju, na moim mikro ekraniku nie bardzo widać to co wysłałaś MMSem Na kompa nie mogę przerzucić, na komórke z ktorej mogę jakoś nie mogę wysłać A dla anonimów Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#137 | ||||
|
BAN stały
|
Znad kawy i klusek
Cytat:
![]() Z moich obserwacji wynika, że na większości odwiedzanych przeze mnie blogów (i to nie tylko perfumowych oczywiście), znajdzie się przynajmniej jedna taka menda zatruwająca życie ![]() ![]() Zawsze Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
☠☠☠☠a mać!!! Firma remontująca tory kolejowe ze skierniewic do wawy ogłosiła bankructwo
![]() Nie dość, że od kilku lat poobcinali połowę połączeń do warszawy z powodu remontu i teraz strasznie ciężko do pracy ludziom jeździć, to jeszcze teraz będzie to się ciągnąć ch** wie ile lat
|
#139 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.Niewierny Gryx ![]() 3.to też ![]() 4.no proszę , a ten internet ponoć taki bezawaryjny i dokładny i wszędzie dociera *wyciąga radiostację spod łóżka* Ja Brzoza , ja Brzoza , Topola odbiór !...
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#140 | ||
|
BAN stały
|
Prawda
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ju ![]() Poszukiwania torebki kolor camel carmel ciemny beż jasny brąz małej, prostokątnej na średniej długości pasku, "pańciowatej", ale nie nudnej trwają nadal
|
|
|
#142 | |||||
|
Konto usunięte
|
Pierw bym prawko musiał zrobić ![]() Cytat:
O matulu przenajświętsza! Ty mnie śledzisz? Zwykle świeżo roztrzaskane szkło ewentualnie ciepłe wymiociny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Widzęu to Cytat:
Ja siem boję wejść na wagę ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#143 |
|
Wpisz tu zomzing
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36501639]Żadna filozofia. Kroisz cyca kury w kostkę czy jak tam chcesz, troszeczkę oliwy na patelnię, wkładasz cyca, do szklanki wody wsypujesz przyprawę, rozrabiasz ją i wlewasz na patelnię i czekasz aż woda się wysmaży
fu
|
|
|
|
#144 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo przyjmuję również u nich Obecnie z dziąsłami mam wielki problem Muszę zrobić kiretaż i zmienić pastę do zębów na Elmex przeciwko erozji szkliwa i za 3 tygodnie znów mam kontrol, i został mi przedstawiony instruktaż prawidłowej higieny jamy ustnej Przed chwilą dzwonili żeby potwierdzić jutro wizytę u endodonty i jutro znów popłynę na 150zł
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#148 |
|
Wpisz tu zomzing
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36501951]Kiedyś Ci się pewnie odmieni. Miałem tak z pomidorami i sosem czosnkowym
[/QUOTE]obawiam się, że nie rozumiesz
|
|
|
|
#149 |
|
Konto usunięte
|
Już chyba tak
![]() - Nie ma dla mnie bluzek na all
Edytowane przez 5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 Czas edycji: 2012-09-13 o 15:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

[/QUOTE]

I to jaki koszmar
Ja, że nie umiem, to podpięłaś mnie do siebie i razem wyskoczyłyśmy 
Bym chciała nawet...

Na kompa nie mogę przerzucić, na komórke z ktorej mogę jakoś nie mogę wysłać