Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-12, 21:55   #4261
LosingMyWay
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Ja własnie skonczyłam oglądać PPL odcinek 10 sezonu trzeciego i prawie zawału dostałam chodzi mi konkretnie o scene, w której ogladały nagrania z pewnego monitoringu i obserwowaly Maye aż mam ciarki na piętach

Uciekam spać, miłej nocki dziewuszki

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-09-12 o 21:56
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 22:21   #4262
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Jezu ja dzisiaj jak sie dorwałam do puzzli to siedziałam 6h z przerwą na jedzenie i siku Zostało mi bardzo mało nie zdazyłam z tego względu, że przy sztucznym świetle wszystko mi sie zlewa co przy układaniu piasku istna porażka
Moja krew puzzle się kocha albo nienawidzi ja mam już oba koty czyli 2000 kawałków sierści ale ja mam wybitnie dużo wolnego czasu najlepsze jest , że jak się ułoży to się łatwe wydaje ale jak się piasek czy inne "takie same " coś układa to cholera bierze

zooska udanego wypoczynku i dużo wrażeń
monia doświadczeń z dziećmi nie mam ale zrób tak jak Ty uważasz, że będzie Tobie i synkowi lepiej. Trzymam kciuki żeby synek się do przedszkola jednak przekonał

LadyWW poproś jutro tego Pana w którego wjechałaś żeby napisał oświadczenie, że zrzeka się dalszych roszczeń i to wystarczy Ci na przyszłość. Dwie kopie (1 dla siebie i jemu 1) , napisać trzeba też kwotę jaka zapłaciłaś data i wasze podpisy i to ważne jest wiem z doświadczenia tzn Tż doświadczenia
Paula bardzo fajne masz widzę podejście do studiów i życia i niech lepiej Cie przyjmą na doktorat bo stracą mega doktorantkę
Stary 2012-09-12, 23:34   #4263
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Ja własnie skonczyłam oglądać PPL odcinek 10 sezonu trzeciego i prawie zawału dostałam chodzi mi konkretnie o scene, w której ogladały nagrania z pewnego monitoringu i obserwowaly Maye aż mam ciarki na piętach

Uciekam spać, miłej nocki dziewuszki
Hyhyy...ja nie raz się bałam na PLL Nawet nie wiem czy nie na tym odcinku najbardziej

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Paula bardzo fajne masz widzę podejście do studiów i życia i niech lepiej Cie przyjmą na doktorat bo stracą mega doktorantkę
Dziękuję kochana Ojj oby tak było. Tak jak już pisałam jeszcze 2 miesiące temu w ogóle mi na tym nie zależało a teraz zaczęło i się przejmuję. Takie wsparcie jest mi naprawdę bardzo potrzebne

Ok, zrobiłam gramę, dodałam posta na blg, idę spać Jutro 6h na mieście - muszę pooddawać książki, odebrać Białą Perłę (wybielanko się szykuje uje uje) i zanieść dziennik do podpisu (bo dziś oczywiście Jaśnie Pani nie było). Także dobranoc i słodkich snów
Stary 2012-09-13, 07:53   #4264
LosingMyWay
Zadomowienie

Hejka
Ale tu cisza Gdzie poranne narzekanie Heroine ? Ja już wypiłam wode z cytryna na czczo i pasowałoby jakieś śniadanko zrobić
Stary 2012-09-13, 08:18   #4265
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka
Ale tu cisza Gdzie poranne narzekanie Heroine ? Ja już wypiłam wode z cytryna na czczo i pasowałoby jakieś śniadanko zrobić
cześć ja już w pracy siedzę dzisiaj narzekania nie było, bo się w miarę wyspałam no ale kto by się nie wyspał od 19 do 5.20

Zooośka, udanego wypoczynku!!!!

Dzaga, ale Cię trzymają w niepewności wkurza mnie niepunktualność

Lady, ale miałaś przygodę... mam nadzieję, że gościu okaże się w porządku i nie będzie robił problemów

Kurde, ale radykalna zmiana pogody wczoraj upał 28 stopni, a dzisiaj 14 i ciemno jak nie powiem gdzie ja nie chcę zimna
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 08:18   #4266
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka
Hej
Bez kitu Też wchodzę, myślałam że natłukły jeszcze w nocy postów trochę a tu cisza

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
cześć ja już w pracy siedzę dzisiaj narzekania nie było, bo się w miarę wyspałam no ale kto by się nie wyspał od 19 do 5.20

Dzaga, ale Cię trzymają w niepewności wkurza mnie niepunktualność
Cześć
Wiesz, mi często brakuje na wiele rzeczy czasu ale póki nie ingerują w to inne osoby bądź instytucje to jeszcze spinam poślady, organizuję to jakoś i daję radę. Natomiast niepunktualność innych wszystko mi rozwala tak jak i teraz. Chcę dziś jechać do centrum i w parę innych miejsc (do bibliotek, po kartę biletu elektronicznego, do Rossa i po Białą Perłę do apteki) no ale kurde też chciałabym wiedzieć jak te wyniki się mają
Ale z Białą Perłą podobnie. W aptece napisane było że produkt jest. Przy zakupie wyświetliło że nie ma i trzeba czekać do 24h na realizację. Urwa minęło już 48h i dalej nie ma potwierdzenia Będę dzwonić jeszcze (bo dostępu do kompa już nie będę miała na mieście) - może koło południa już będzie
No...musiałam się wygadać TŻ nie ma to już w ogóle nie mam komu

A wczoraj już tak mi go szkoda było. Dorabia na tej wykończeniówce tak naprawdę nie wiem po co, skoro ma dobrze płatną pracę. Ale on mówi że to lubi. Tylko za jaką cenę. Idzie o 21 na nockę, kończy o 6 i jedzie do drugiej pracy w której jest do 17 Śpi max 3h i dalej na nockę. Bardzo się martwię Powinnam się cieszyć że jest taki pracowity, że mu zależy żeby nas utrzymać pomimo tego że ja od października przecież też będę zarabiać. No ale kurde szkoda mi go strasznie. Taki nieogarnięty chodzi od 3 dni
Stary 2012-09-13, 08:28   #4267
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Heroine wszystkiego najlepszego !!! zdrówka, szczęścia i pieniędzy! dużo miłości i dzieci!!! 200 lat kochana!!!!
kurde 2 dni się spóźniłam ale mam nadzieję że mi wybaczysz
Co do wstawania rano to jest koszmar... trzeci dzień dopiero a mam serdecznie dosyć. Nie wyobrażam sobie że tak już będzie zawsze.....dobrze, że jeszcze tylko 2 dni i weekend
Super, że Ci staż przedłużyli!! gratuluję i przyznam, że byłam pewna że Ci przedłużą

Pisałam z Madzią i mówiła że wczoraj tak w dupe dostała że chyba z 1000 kalorii spaliła. Prosiła też aby włączyli jej internet ale nic tego Także dopiero za 2 miesiące ujrzymy Madzie na wizażu Pytała się co tam u Was słychać
Dziękuje pięknie! wybaczam ale z tym "200 lat" to przesadziłaś
Poranne wstawanie jest beee
Dzięki ja szczerze nadziei nie miałam... bo niewielu osobom przedłużyli no ale cieszę się, że przynajmniej te 2 miesiące z kawałkiem będę jeszcze pracować

Biedna Madzia szkoda z tym netem... powiedz jej, że bardzo ją kochamy i już nie możemy się doczekać jej powrotu

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Aaaa...czemu ja nic o tym nie wiem!??!?! No kochana, osiemnacha wybiła, w dorosłe życie wkraczasz, nie szalej za bardzo

Szczęścia, szczęścia i raz jeszcze szczęścia Żebyś miała dużo dzieci i płaski brzuch jak Monia
dzięki Kochana jesteś ale Ty też przesadziłaś "dużo dzieci" heloł

Cytat:
Jezu ja dzisiaj jak sie dorwałam do puzzli to siedziałam 6h z przerwą na jedzenie i siku Zostało mi bardzo mało nie zdazyłam z tego względu, że przy sztucznym świetle wszystko mi sie zlewa co przy układaniu piasku istna porażka
moje ADHD by mnie zabiło
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-09-13, 08:31   #4268
Like_a_women
Zadomowienie

Dobry jak zimno doopiata pogoda,a ja nie mam butów-pójdę w balerinach popołudniu muszę coś obczaić.
Oglądam 3 odcinek PLL
Stary 2012-09-13, 08:32   #4269
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Ale jeszcze jakie jaja były. Bo okazało się że tą "kobietą" (cóż...TŻ dodał jej paręnaście lat) była moja koleżanka z seminarium I ten wypadek miał miejsce tydzień przed jej ślubem. Także tak...Ogólnie kasę TŻ już z polisy dostał a auto sprzedał. I kitramy się miejskimi na razie Mi tam jest tak wygodnie
No nie gadaj ale jajca

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
A co tu taka cisza??! Gdzie sie podziały naczelne spamerki?? Wracac mi tu bo tak byc nie moze. Nie mam co czytac
Ja już spałam o tej porze
Stary 2012-09-13, 08:35   #4270
Like_a_women
Zadomowienie

Heroine jak myślisz ile potrwa ten zastój?
Stary 2012-09-13, 08:40   #4271
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
Wiesz, mi często brakuje na wiele rzeczy czasu ale póki nie ingerują w to inne osoby bądź instytucje to jeszcze spinam poślady, organizuję to jakoś i daję radę. Natomiast niepunktualność innych wszystko mi rozwala tak jak i teraz. Chcę dziś jechać do centrum i w parę innych miejsc (do bibliotek, po kartę biletu elektronicznego, do Rossa i po Białą Perłę do apteki) no ale kurde też chciałabym wiedzieć jak te wyniki się mają
Ale z Białą Perłą podobnie. W aptece napisane było że produkt jest. Przy zakupie wyświetliło że nie ma i trzeba czekać do 24h na realizację. Urwa minęło już 48h i dalej nie ma potwierdzenia Będę dzwonić jeszcze (bo dostępu do kompa już nie będę miała na mieście) - może koło południa już będzie
No...musiałam się wygadać TŻ nie ma to już w ogóle nie mam komu

A wczoraj już tak mi go szkoda było. Dorabia na tej wykończeniówce tak naprawdę nie wiem po co, skoro ma dobrze płatną pracę. Ale on mówi że to lubi. Tylko za jaką cenę. Idzie o 21 na nockę, kończy o 6 i jedzie do drugiej pracy w której jest do 17 Śpi max 3h i dalej na nockę. Bardzo się martwię Powinnam się cieszyć że jest taki pracowity, że mu zależy żeby nas utrzymać pomimo tego że ja od października przecież też będę zarabiać. No ale kurde szkoda mi go strasznie. Taki nieogarnięty chodzi od 3 dni
No rozumiem, bo ja też tak mam zamówiłam mamie soczewki w poniedziałek i miała być natychmiastowa wysyłka po zaksięgowaniu, i co? jeszcze nie wysłali

O kurde, no to rzeczywiście musi być zmęczony a gdzie on pracuje?

Dzaga, Ty też dostałaś ostrzeżenie?

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Heroine jak myślisz ile potrwa ten zastój?
Zastój na wadze? bywa, że i 3 tygodnie... ale każdy organizm jest inny, więc nie ma co generalizować musisz uzbroić się w cierpliwość trzymać dietkę i ćwiczyć
Stary 2012-09-13, 09:09   #4272
LosingMyWay
Zadomowienie

Heroine O ja Cie, to rzeczywiscie pospałaś

Dzaga no ja weszłam z takim samym nastawieniem, myslałam że bede czytać i czytać a tu nic A TŻ to rzeczywiście na pełnych obrotach, niedobrze tak, to straszna meka
Stary 2012-09-13, 09:14   #4273
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No rano sama wpadłam w panikę pytam się dzisiaj TŻ-ta czemu mnie nie obudził wczoraj to powiedział: "tak słodko spałaś, że nie miałem serca"
Stary 2012-09-13, 09:15   #4274
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
No rozumiem, bo ja też tak mam zamówiłam mamie soczewki w poniedziałek i miała być natychmiastowa wysyłka po zaksięgowaniu, i co? jeszcze nie wysłali

Zastój na wadze? bywa, że i 3 tygodnie... ale każdy organizm jest inny, więc nie ma co generalizować musisz uzbroić się w cierpliwość trzymać dietkę i ćwiczyć
aha...
Stary 2012-09-13, 09:36   #4275
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
No nie gadaj ale jajca
Powiedziałam to samo jak zobaczyłam imię i nazwisko laski, a potem koleżanka potwierdziła że to rzeczywiście ona (myślałam że może zbieżność nazwisk - miała dość popularne nazwisko i dosłownie: miała, bo już zmieniła ).

Cytat:

A nuuu Za ten jadłospis sprzed hmm 2 tygodni?? Ten w którym mało kcal miałam. Moderatorzy nie rozumieją że czasem jest mało czasu na jedzenie. Ale od kiedy nie piszę dokłądnie co jem to jest spokój

On pracuje w hurtowni z artykułami sanitarnymi (umywalki, prysznice, itp.) i jest kierownikiem zmiany. Gdy pracuje w dzień to na ogół jest na sklepie, a w nocy musi ogarnąć magazyn I wtedy ma 2x więcej roboty. No a miesiąc temu zgadał się z naszym wspólnym znajomym nt tych wykończeniówek. Wiadomo że z tego jest gruba kasa. I tak jeżdżą razem po Lublinie i wykańczają. "Się" chyba

Cytat:

Dzaga no ja weszłam z takim samym nastawieniem, myslałam że bede czytać i czytać a tu nic A TŻ to rzeczywiście na pełnych obrotach, niedobrze tak, to straszna meka
Dokładnie. Ajj mam nadzieję że im zimniej będzie tym rzadziej ludzie będą robić takie remonty. Albo on sam w końcu się podda.

Lecę na autobus czikas
Będę po południu
Stary 2012-09-13, 09:42   #4276
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedziałam to samo jak zobaczyłam imię i nazwisko laski, a potem koleżanka potwierdziła że to rzeczywiście ona (myślałam że może zbieżność nazwisk - miała dość popularne nazwisko i dosłownie: miała, bo już zmieniła ).
No to nieźle

Cytat:
A nuuu Za ten jadłospis sprzed hmm 2 tygodni?? Ten w którym mało kcal miałam. Moderatorzy nie rozumieją że czasem jest mało czasu na jedzenie. Ale od kiedy nie piszę dokłądnie co jem to jest spokój

On pracuje w hurtowni z artykułami sanitarnymi (umywalki, prysznice, itp.) i jest kierownikiem zmiany. Gdy pracuje w dzień to na ogół jest na sklepie, a w nocy musi ogarnąć magazyn I wtedy ma 2x więcej roboty. No a miesiąc temu zgadał się z naszym wspólnym znajomym nt tych wykończeniówek. Wiadomo że z tego jest gruba kasa. I tak jeżdżą razem po Lublinie i wykańczają. "Się" chyba
No nie gadaj nie wierzę, że to wylookali przecież każdemu się zdarza eh...

Yhm no to rzeczywiście ma zap.ieprz ale zdrowie jest ważniejsze... niech dba o siebie!
Stary 2012-09-13, 12:08   #4277
mielnus
Wtajemniczenie

wieczorem ide na urodziny... Myślałam zeby teraz sobie zrobić już obiad... a pozniej dopiero lekką kolacje zjeść na urodzinach. Macie jakieś pomysły na obiad? Jak zrobić planek ala tortilla? Z samych jajej?? Jak wy robicie?
Stary 2012-09-13, 12:31   #4278
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

A mnie od samego rana tak oko napierdziela co chwile mi łazawi moje puzzle zostaną niedokonczone a juz tak malo zostało Właśnie pisząco to siedze i smarkam co chwile i płacze Musze do apteki isc po jakies krople.
Czekam aż babeczki ostygną bo upiekłam czekoladowe z nadzieniem bananowym z Gelwe bedziemy mieli z tz na dzisiaj i jutro
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 12:43   #4279
mielnus
Wtajemniczenie

DIETETYCZNA TORTILLA

Na dwa placki potrzebujemy:

2 jajka
łyżkę jogurtu naturalnego lub serka homogenizowanego
płaską łyżeczkę proszku do pieczenia
przyprawy- w zależności od upodobań- sól, pieprz, papryka, zioła

Do dzieła:

Z białek ubijamy sztywną pianę, żółtka dokładnie roztrzepujemy z jogurtem, proszkiem do pieczenia i przyprawami. Następnie arcydelikatnie dodajemy do tego ubitą pianę z białek, nigdy odwrotnie !
Pieczenie wymaga trochę zabawy w doświadczenia: moja mikrofalówka upiekła placki w ciągu troszkę ponad 2 minut. Czytając o doświadczeniach innych osób zdecydowałam się na płaski talerz położyć pergamin i na niego wylać ciasto. W ten sposób nie musiałam się męczyć z problem odklejania placka od talerza Opcją drugą jest smarzenie na teflonowej patelni z odrobiną oliwy, ale moje się rwały przy zdejmowaniu i ostatecznie postanowiłam je upiec w mikrofalówce.

Na tak przygotowany placek wykładamy dowolne warzywa: pomidorka, startą marchewkę, cebulkę, ogóreczka i tak dalej Dorzucamy upieczonego bez tłuszczu kurczaczka i danie lekkie, że klękajcie narody! Ach! Sosik- mój niezmiennie jest z naturalnego jogurtu i prasowanego czosnku, 1/2 łyżeczki majonezu light i soli. Pyyyszota!
Stary 2012-09-13, 13:08   #4280
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
DIETETYCZNA TORTILLA

Na dwa placki potrzebujemy:

2 jajka
łyżkę jogurtu naturalnego lub serka homogenizowanego
płaską łyżeczkę proszku do pieczenia
przyprawy- w zależności od upodobań- sól, pieprz, papryka, zioła

Do dzieła:

Z białek ubijamy sztywną pianę, żółtka dokładnie roztrzepujemy z jogurtem, proszkiem do pieczenia i przyprawami. Następnie arcydelikatnie dodajemy do tego ubitą pianę z białek, nigdy odwrotnie !
Pieczenie wymaga trochę zabawy w doświadczenia: moja mikrofalówka upiekła placki w ciągu troszkę ponad 2 minut. Czytając o doświadczeniach innych osób zdecydowałam się na płaski talerz położyć pergamin i na niego wylać ciasto. W ten sposób nie musiałam się męczyć z problem odklejania placka od talerza Opcją drugą jest smarzenie na teflonowej patelni z odrobiną oliwy, ale moje się rwały przy zdejmowaniu i ostatecznie postanowiłam je upiec w mikrofalówce.

Na tak przygotowany placek wykładamy dowolne warzywa: pomidorka, startą marchewkę, cebulkę, ogóreczka i tak dalej Dorzucamy upieczonego bez tłuszczu kurczaczka i danie lekkie, że klękajcie narody! Ach! Sosik- mój niezmiennie jest z naturalnego jogurtu i prasowanego czosnku, 1/2 łyżeczki majonezu light i soli. Pyyyszota!
Brzmi nieźle,chętnie bym zrobiła ale nie chce mi sie jechac do sklepu.Na dworze zimno i leje
Stary 2012-09-13, 13:34   #4281
mielnus
Wtajemniczenie

pyszna była ta tortilla proponuje wersje z mikrofalówką... na patelni nie wychodzą.
Stary 2012-09-13, 14:01   #4282
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
pyszna była ta tortilla proponuje wersje z mikrofalówką... na patelni nie wychodzą.
Szkoda, że nie mam mikrofalówki
Tak bym zjadła popcorn maślany ale nie mam go gdzie zrobić ;/ Macie jakiś pomysł bo piekarnik chyba tez nie ogarnie
Stary 2012-09-13, 15:46   #4283
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie od samego rana tak oko napierdziela co chwile mi łazawi moje puzzle zostaną niedokonczone a juz tak malo zostało Właśnie pisząco to siedze i smarkam co chwile i płacze Musze do apteki isc po jakies krople.
Czekam aż babeczki ostygną bo upiekłam czekoladowe z nadzieniem bananowym z Gelwe bedziemy mieli z tz na dzisiaj i jutro
Pewnie wyszły przepyszne!

Cytat:
No nie gadaj nie wierzę, że to wylookali przecież każdemu się zdarza eh...

Yhm no to rzeczywiście ma zap.ieprz ale zdrowie jest ważniejsze... niech dba o siebie!
A może ktoś pod...olił Wiem że jest tutaj ktoś kto za mną nie przepada. Nie wiem tylko czy to jest osoba udzielająca się czy podczytująca

Wyników dalej nie ma Napiszę do znajomej. Ona była jedną z ostatnich osób. Może coś się zmieniło a ja o tym nie wiem.

Ogólnie to byłam w Rossie, kupiłam tusz, podkład, żel do twarzy, krem do rąk - wszystko mi się pokończyło. Zaszłam do ciucha i wyrwałam sweter. Z plamką ale może zejdzie a jak nie to za złocisza będzie podomka. No i Białą Perłę odebrałam. Także dziś wybielanko

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2012-09-13 o 15:48
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 16:01   #4284
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

A może ktoś pod...olił Wiem że jest tutaj ktoś kto za mną nie przepada. Nie wiem tylko czy to jest osoba udzielająca się czy podczytująca

Wyników dalej nie ma Napiszę do znajomej. Ona była jedną z ostatnich osób. Może coś się zmieniło a ja o tym nie wiem.

Ogólnie to byłam w Rossie, kupiłam tusz, podkład, żel do twarzy, krem do rąk - wszystko mi się pokończyło. Zaszłam do ciucha i wyrwałam sweter. Z plamką ale może zejdzie a jak nie to za złocisza będzie podomka. No i Białą Perłę odebrałam. Także dziś wybielanko
No smaczne są wpadnij to skosztujesz

Ja musze poczekać jeszcze z rok , półtora pewnie zanim bedę mogła wybielić, chociaż nie wiem czy nie lepiej zainwestować w wybielanie u dentysty wtedy Juz sie nie moge doczekac az zdejme aparat i bede miała proste ząbki
Stary 2012-09-13, 16:13   #4285
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:

Tez tak pomyślałam bo moderatorzy musieliby być megaogarnięcie żeby z kilku tysięcy postów na forach wychwycić Twój...
Ja też dzisiaj pochasałam po galerii,CCC,Rossmanie i doopa,nic... nic mi się nie podobało Dopada mnie PSM więc wszytsko jest bee,wrrr
Stary 2012-09-13, 17:29   #4286
Ladywithweapon
Zadomowienie

A ja dostałam okres- dziś już zamiast aktywnej wzięłam zwykłą tabletkę... skoro i tak dostałam... tylko ciekawe dlaczego. Może przez ruch i w ogóle- trochę zmian plus stres.

Co do jedzenia nie mam dziś siły- miałam ochotę na pierogi więc zjadłam je na obiad+ marchewka. A w domu zjadlam 3paski czekolady+herbatniki+kaka o... masakra. Dopadł mnie zły humor...

A z tym gościem to wyszło, że to przyjaciel mojego kuzyna- wypytywał kim jestem i od razu się dowiedziałam :P Więc problemów nie będzie Jutro sie z nim rano spotykam- mama nawet mowi, żebym nic nie spisywała, ale upieram się przy tym- to nie mój kolega

Jutro muszę się spakować, uprać trochę rzeczy i posprzątać. W sobotę rano jadę z koleżanką na pazurki a potem wieczorem impreza. W niedziele dojdę do siebie i do końca ogarnę z wyjazdem

Aż mi nie dobrze od tej słodyczy... już dawno tyle nie jadlam...
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 18:03   #4287
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
A ja dostałam okres- dziś już zamiast aktywnej wzięłam zwykłą tabletkę... skoro i tak dostałam... tylko ciekawe dlaczego. Może przez ruch i w ogóle- trochę zmian plus stres.

Co do jedzenia nie mam dziś siły- miałam ochotę na pierogi więc zjadłam je na obiad+ marchewka. A w domu zjadlam 3paski czekolady+herbatniki+kaka o... masakra. Dopadł mnie zły humor...

A z tym gościem to wyszło, że to przyjaciel mojego kuzyna- wypytywał kim jestem i od razu się dowiedziałam :P Więc problemów nie będzie Jutro sie z nim rano spotykam- mama nawet mowi, żebym nic nie spisywała, ale upieram się przy tym- to nie mój kolega

Jutro muszę się spakować, uprać trochę rzeczy i posprzątać. W sobotę rano jadę z koleżanką na pazurki a potem wieczorem impreza. W niedziele dojdę do siebie i do końca ogarnę z wyjazdem

Ja bym wzięła aktywną tabletke przecież biorąc normalną zmienisz już długość cyklu Tzn ja i tak mam tylko aktywne 21 i nigdy nie robie takich akcji zeby nie brac jakiejś, nie biorąc jednej przesuwam sobie już cały cykl o 1 dzień. Dziwne czemu tak organizm reaguje skoro bierzesz tabsy rok i tak nagle okres ;/ ja nawet jak łączyłam opakowania to nic mi sie nie działo. Może przejdź sie do gina możliwe chyba jest ze nagle tabsy przestaja byc tolerowane przez organizm. Znam przypadek że koleżanka dostała okres w połowie cyklu i gin powiedział że dobrze, że przyszla bo trzeba jej zmienić na inne w takim przypadku.

Swoja drogą zadroszcze Ci wyjazdu, tez bym pojechala na wakacje Nie masz miejsca w walizce
Stary 2012-09-13, 18:50   #4288
Ladywithweapon
Zadomowienie

Mam malutką walizkę Sama nie wiem jak ja się zmieszczę :P

Chyba tak zrobię i się przejdę do gina- i tak miałam pójść na próbę do innego. Zawsze starałam się nie mieszać z tabletkami, ale skoro i tak dostałam okres to chce żeby ze mnie zleciało- akurat na wyjazd już będę mieć z głowy. Z 3-4miesiące temu walnęłam się jakoś (chyba zapomniałam tab) i przesunęłam o dzień cykl (nie potrzebuje ich już w ramach zabezpieczenia, więc się nie martwię). W ogóle biorę je bardzo odruchowo i to przez to ten problem- mam o 17 alarm i od razu sięgam po tab ale nie pamiętam jaki ma numer (kiedyś to w ogóle brałam która lepiej ).
Zobaczę jak to będzie- teraz i tak nic nie zrobię, jak tylko mogę pozwolić sobie na ten okres :P
Poza tym tab są po to, żeby sobie regulować cykl. Kiedyś jak brałam 21 to nie odpowiadał mi dzień, kiedy dostawałam okres, więc sobie to przesunęłam- wiem, że najlepiej, i tak robiłam, przesuwając po prostu zmniejszyć przerwę Myślę, że teraz od tego jednego dnia nic mi się nie stanie

Chce przestać brać w sumie tabletki- też przez to przybrałam... myślę ciągle o tym- wiele osób gubi na tym wagę. Zawsze przecież mogę do nich wrócić Wybiorę się do gina po radę i potem do dermatologa, bo podobno zaczynają się po tym różne dziwne rzeczy z cerą...
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 19:04   #4289
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Mam malutką walizkę Sama nie wiem jak ja się zmieszczę :P

Chyba tak zrobię i się przejdę do gina- i tak miałam pójść na próbę do innego. Zawsze starałam się nie mieszać z tabletkami, ale skoro i tak dostałam okres to chce żeby ze mnie zleciało- akurat na wyjazd już będę mieć z głowy. Z 3-4miesiące temu walnęłam się jakoś (chyba zapomniałam tab) i przesunęłam o dzień cykl (nie potrzebuje ich już w ramach zabezpieczenia, więc się nie martwię). W ogóle biorę je bardzo odruchowo i to przez to ten problem- mam o 17 alarm i od razu sięgam po tab ale nie pamiętam jaki ma numer (kiedyś to w ogóle brałam która lepiej ).
Zobaczę jak to będzie- teraz i tak nic nie zrobię, jak tylko mogę pozwolić sobie na ten okres :P
Poza tym tab są po to, żeby sobie regulować cykl. Kiedyś jak brałam 21 to nie odpowiadał mi dzień, kiedy dostawałam okres, więc sobie to przesunęłam- wiem, że najlepiej, i tak robiłam, przesuwając po prostu zmniejszyć przerwę Myślę, że teraz od tego jednego dnia nic mi się nie stanie

Chce przestać brać w sumie tabletki- też przez to przybrałam... myślę ciągle o tym- wiele osób gubi na tym wagę. Zawsze przecież mogę do nich wrócić Wybiorę się do gina po radę i potem do dermatologa, bo podobno zaczynają się po tym różne dziwne rzeczy z cerą...
Ja też raz zmniejszyłam przerwe bo wziełam 2 tabsy w jeden dzień o wymiotowałam i mogła sie nie przyjąc, ale to było na początku jakieś 2 lata temu. Od tej pory zawsze prawidłowo też mam alarm w telefonie
Co do przybrania to ja przed ważyłam w szpitalu 52kg(styczen) i wtedy zaczęłam brac a juz w czerwcu ważylam 56 ;/ nie wiem czy to wynik że byłam po maturze brak wf, ruchu itp czy po prostu tabsów. I chyba sie nie dowiem teraz zostało mi tylko sie ogarnac i wrocic do wagi. Bo moja taka z liceum to 53-54 chcialabym i tak dobic do 50 moze sie uda

Zważe sie jak będe w domu u rodziców tu nie mam wagi w sumie i dobrze

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-09-13 o 19:05
Stary 2012-09-13, 19:24   #4290
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
No smaczne są wpadnij to skosztujesz

Ja musze poczekać jeszcze z rok , półtora pewnie zanim bedę mogła wybielić, chociaż nie wiem czy nie lepiej zainwestować w wybielanie u dentysty wtedy Juz sie nie moge doczekac az zdejme aparat i bede miała proste ząbki
Nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym wbić na taką babeczkę

No ja nie wiem. Ja tam polecam Białą Perłę bo serio działa i przepięknie wybiela. Ale u dentysty chyba jedna wizyta i zrobione

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Tez tak pomyślałam bo moderatorzy musieliby być megaogarnięcie żeby z kilku tysięcy postów na forach wychwycić Twój...
Ja też dzisiaj pochasałam po galerii,CCC,Rossmanie i doopa,nic... nic mi się nie podobało Dopada mnie PSM więc wszytsko jest bee,wrrr
Dokładnie tak.

No a ja byłam w HM. Były leggi, rozmiar 34 ale za małe Tzn. weszłam w nie ale miałam wrażenie że przy pierwszym kroku który zrobię ubrana w te legginsy puści szew lub ta skóra popęka. A 36 nie było
Jestem skazana na Allegro. Także moje masthewy to właśnie legginsy, zegarek Geneva i jakaś fajna torebunia. Dziś widziałam u Chińczyka za 70zł a'la Birkin, ale nie była warta ceny. Taka...cienka jakaś

Cytat:
Ja bym coś opchnęła słodkiego. Dziś w sumie batonika muesli wciągnęłam ale co to taki batonik
Planuję zrobić sobie ucztę słodyczową i Reddsową jak się na studia dostanę. Jutro mają być w końcu te wyniki - koleżanka pisała

A ja jutro do mamy zmykam. Aleeee...mama ma już neta Więc Was nie opuszczę
Idę zaraz na skalpelek

Acha! Nie uwierzycie! Ta plama na swetrze się odprała!!! Cieszę się bo to taki: http://cache.theoutnet.com/images/pr...5013_in_xl.jpg typ swetra. Będą tej jesieni bardzo chodliwe no i są ciepłe przede wszystkim. Z jakimś kominem lub chustą będzie fajnie wyglądał

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2012-09-13 o 19:29
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości