|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36502252]Już chyba tak
![]() - Nie ma dla mnie bluzek na all [/QUOTE]Za tusty jesteś ![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#152 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#153 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
woda mineralna to boski trunek , w połączeniu z silną motywacją gaszący każdy głód Czy u Was też pada i zimno
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
|
#155 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#157 |
|
Panaroja
|
Może i
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#158 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
fogle nie rozumię szału z koromandlę. nie działał
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Ano.
Własnie wróciłam do domu (rowerem) i ino du..pko mam suche
|
#160 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
A kawa bardzo poranna. Dla mnie był wieczór. ![]() Że tchórze to jedno. Że zarzuty są absurdalne to drugie. Nie wiem, po co z nim dyskutowałam w ogóle. Cytat:
Nowy motyw w opowieściach grozy. Cytat:
Rano włączyłam opcję, ze można pisać z dowolnego zarejestrowanego konta. Przez Open IG, Wordpress, Google (nie trzeba mieć bloga), AIM, Type Pad czy Live Journal. Cytat:
Cytat:
Ja gorące kupki nazywam gorącymi gówienkami. ![]() Możecie się śmiać, ale puchnie mi po nich paszcza. Ja bym wolała, żeby taki jeden z drugim ułożył sobie życie, znalazł przyjaciół i jakieś hobby i był szczęśliwy. Szczęśliwi ludzie takich rzeczy nie robią. Gupia jestem, co? Robią? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja rozumię. Choć wienkszego szała robi mi Sykomora. Mić, co Ty masz w awatarze? Nie umiem dociec...
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Opowieść z cyklu Pin na zakupach:
Będąc w Naturze, ujrzałam kartkę z informacją, że przy zakupie produktów marki Wella o wartości ponad 10 zł, maska do włosów dodawana jest gratis. Wrzuciłam więc odżywkę o pojemności 500 ml razem z maską do koszyka, żeby kasjerka się nie fatygowała i pobiegłam do kasy ![]() Wyciągając zawartość koszyka na ladę poinformowałam kasjerkę, że zgodnie z informacją zamieszczoną na stoisku z kosmetykami do pielęgnacji włosów, wzięłam też maskę, na co ona: Ale to nie ta maska jest gratis, po czym wyciągnęła próbkę odżywki o pojemności 30 ml i wręczyła mi ją z wyrazem twarzy mówiącym: Ludzie, co to za głupie stworzenie po sklepach chodzi
|
|
|
|
#163 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Za granica chyba glownie kadza albo prowadza sensowne dyskusje na temat. 2. ofszem ale z drugiej strony nie widze celowosci opierania "obrony" na wytknieciu tchorzostwa Podpisze sie taki nastepnym razem Gall Anonim i czy to cos zmieni? Ze bedzie mniej zlosliwy bo zawstydzi sie braku anonimowosci? Moze i tak.3. Wyszla mi tarta z gruszka i serem plesniowym! |
|
|
|
|
#164 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.trafna nazwa uczulenie na glutaminian 3.własnie to daje niektórym szczęście ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------
|
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam takie wrażenie że to frustracja, zawiść powoduje takimi ludźmi - bo tak sama agresja dla samej siebie to cheba nie ? ale ja też pewno gópia
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-13 o 17:24 |
|
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, to też w jakiś sposób prawda ![]() Bączek, bo idę niebezpiecznie w masę Pisałam w Barze, że od 2-3 tygodni mam niepohamowany apetyt na słodkie i w ogóle apetyt. Waga pokazuje 3 kg do przodu, niektóre ubrania zrobiły się dziwnie przyciasne. Nie lubię tego stanu![]() Zapchałam się pomidorową z makaronem, na wieczór przewidziana tylko sałata z dodatkami ![]() Justyno - trzymam kciuki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#167 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie się właśnie piecze ciasto z jabłukami i synamonem. ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tylko duuużo piwa pourodzinowego
Ale nie mam jakoś w ogóle ochoty
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
obkupiłam się we wsiowym sklepie odzieżowym ![]() kupiłam szeroki asymetryczny szary sfetr z koronkowym naszywanym sercem , asymertyczną prostą czarną tunikę, kieco tunikę nietoperz też czarnąjestem zachwycona ![]() i zdjęłam szwy z paszczy , tak, też za 50 zł stomatolog czy wet, na wsi wszystko kosztuje 50 zł
|
|
#170 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
, ze właściwie to powinien mnie z jakiegokolwiek powodu prywatnie pokroic ale uczciwie musi przyznac ze nie ma nawet zadnego punktu zaczepienia a elmex przeciw erozji to który? chyba zaczynam kolekcjonowac pasty do zębów ![]() i musze przyznac ze lacalut jest dobry ale tragicznie mało wydajny-na 2 tyg mi moze starczy ![]() hmmmm...ja tez nie rozumiem bo nie znam co mnie boli bardzo
|
|
|
#171 | |||||||||||
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36501639]Żadna filozofia. Kroisz cyca kury w kostkę czy jak tam chcesz, troszeczkę oliwy na patelnię, wkładasz cyca, do szklanki wody wsypujesz przyprawę, rozrabiasz ją i wlewasz na patelnię i czekasz aż woda się wysmaży
To nie je kiebab ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To samo miałem napisać Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio na polskim blogu kulinarnym (fotoreportaż z warsztatów kulinarnych) komentarz: "Ale ty jesteś brzydka" ![]() Cytat:
Nie przepadam, zazwyczaj boli mnie po nich głowa ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z fhrąsuskim ciastem robiłaś?Cytat:
|
|||||||||||
|
|
|
#172 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A czemu nie za darmo? ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#173 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36505978]
2. Ale tak serio serio to skąd wiesz? [/QUOTE]Wszyscy to wiedzą, bo sam żeś to ujawnił ![]()
|
|
|
#175 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36506140]Na zdjęciu było
No ale ten musiał obcykać gdzie co i jak [/QUOTE]
|
|
|
#177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwilebiam wsiowe sklepy mają gustowne ciuchy - i gustowne ceny współczuję ze aż 50 zeta no ale kazdy chce zarabiać prawda? ![]() Cytat:
ad.2 może się to zmieni wkrótce - na fali szału - z korka czuję Pradę - na sobie testnę jak będę mieć lżejszą głowę - dziś mam fizycznie ciężki dzień łep pęka krew się leje @ do rzyci jestem oj takto, ma się swoje powody - nic nowego w przyrodzie |
||
|
|
|
#178 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Od końca lipca piwo trzymać! Niebywałe ![]() Niedługo za samo przekroczenie progu płacić będzie trzeba, tzw. "wejściowe" ![]() Cytat:
![]() Mnie samemu się głupio zrobiło, jak to przeczytałem, chyba ze wstydu za chamstwo innych ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36505978]1. To je kebab! [/quote]Nie je! To je mięso kurczacze duszone w niewiadomoczym ![]() Cytat:
mam swoich tajnych informatorów ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pierdzielę, skąd się tacy biorą....
|
|
|
|
#180 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ha! wiec jednak prada
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

[/QUOTE]

woda mineralna to boski trunek , w połączeniu z silną motywacją gaszący każdy głód
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

co za ludzie 
Ja, że nie umiem, to podpięłaś mnie do siebie i razem wyskoczyłyśmy 

Pisałam w Barze, że od 2-3 tygodni mam niepohamowany apetyt na słodkie i w ogóle apetyt. Waga pokazuje 3 kg do przodu, niektóre ubrania zrobiły się dziwnie przyciasne. Nie lubię tego stanu