|
|
#212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część II
Cytat:
ja mam za dużo go, pewnie przez niedoczynnośc, wogóle przedwczesnie cieszyłam sie dobrymi wynikami, lekarka uznała, że musze do końca grudnia brac euthyrox 75 i potem znów zbadać, na razie ft4 mam niskie![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
zazdroszcze sernika, ja zjadła placek drożdzowy z malinami, na razie jedyna słodycz jaką jem |
||
|
|
|
#215 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
dopiero weszłam do domu,cały dzień coś załatwiamy prince wymiatasz z tym kiblem ![]() mamka wszystkiego Najlepszego!!!
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Mamka sto lat!!!!
Zebyś zawsze była bardzo szczęśliwą, uśmiechniętą i piękną mamcią |
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
gesta
nie mozesz dawac duzo bo wtedy sie ciezko rozsmarowywuje.ale to chyba wiekszosc kremow z filtrem ma to do siebie. ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- zapomnialam Wam powiedziec ze mamy juz w pelni swiadome usmieszki miod na moje serce ![]() najlepszy prezent urodzinowy ever!!! |
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamka to usper prezent Mój Jas tez zaczyna sie do mnie usmiechać![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Mamka a Ty juz masz @? |
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny , ale jaja od soboty nie ściągam już mleka bo myślałam , że laktacja już mi się skończyła, a tu dzisiaj patrzę mleko mi leci . Oczywiście nie ma go dużo pewnie z 20 ml dzisiaj , ale zawsze troszkę dobrego od mamusi. Ale się cieszę super , brałam magnez Maglek przez kilka dni myślicie , że mogę małej dolać mimo to moje mleczko ???
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
ja czyscilam sie 6 tyg okres dostalam jakos w zeszlym tyg byl moze 5 dni qle tego pierwszego i drugiego dnia nie byl taki moxny jak zawsze tylko jak taki srodkowy a pozniej plamienie. teraz juz nie mem
|
|
|
|
#225 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bartek jutro kończy 8 tyg, a mniej więcej od dwóch tygodni je dosłownie co godzinę w dzień (2 godziny to już dłuuuga przerwa). Jedynym wynagrodzeniem są dla mnie noce, bo budzi się tylko o 2 i o 5 - a potem to już taki cogodzinny maraton właśnie. Jakoś do tej pory nie przejmowałam się laktacją - no bo cały czas było ok, a byłam przekonana, że to się samo jakoś unormuje. Ale prawdę mówiąc już zaczyna mi to coraz bardziej przeszkadzać - wyjść gdzieś z domu to jest porażka, nawet jak odciągnę flaszkę to i tak nie dłużej niż 2 godziny i muszę wracać zaraz do domu. Byłam mocno zdeterminowana, żeby karmić tylko piersią przynajmniej przez 3 m-ce, ale już coraz bardziej kusi mnie by spróbować dokarmiania... Cytat:
Ze mnie lało się równe 6 tyg, potem niby przeszło, a klika dni temu znowu miałam plamy na wkładce. Ale przez 2 dni tylko i przeszło, więc to chyba nie @ ![]() Mamcia najlepszego!!! ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas ciężki kolkowy dzień ech... Teraz Mały odsypia TŻ obudził mnie rano śniadaniem do łóżka: ciepłą herbatką, drożdżówką i bułeczkami Ciastek ale miałaś kiblowe przeżycia Ja też z Fabim zaliczyłam już kibel Mamcia staruszko 100 lat Zdrowia, szczęścia, kupę kasy, pociechy z TŻ, grzecznego dziecka, oby rozstępy znikły, cycki były jak u Pameli, kilogramy same leciały i żeby wyjazd do Polski wypalił ![]() Wanilka pytałaś o kupę, u nas jest konsystencji ciasta naleśnikowego, bez grudek, kolor musztardowy
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomka, w końcu to my
|
|
|
|
#229 |
|
Zadomowienie
|
Mamcia Sto lat i wszystkiego najlepszego
Osia Szok z tym porodem. Dobrze, że nie mamy XIX wieku ![]() Dziewczyny, ile z Was leciało po porodzie? Widziałam, że Mamka pisała 6 tygodni. Bo ja mam już serdecznie dość tych podpasek i w sumie to ze mnie już nie leci ciurkiem, ale zdarza się jeszcze, że pocieknie bardziej, a tak to takie lekkie brązowe plamienie. Jestem 2 tygodnie i 2 dni po porodzie. ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Zamiast nas tak chwalić, to dawaj ten sernik z lodówy!
|
|
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
nikt mi nie odpowie??
![]() mam nadzieję, że niepotrzebnie sieję panikę
|
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osia przerażający opis Na szczęście wszystko dobrze się skończyło ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Mi się wydaje, że 90 ml jest ok. Dodaj drugą pierś i masz 180 ml, a to mało nie jest
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Nadalka Brawa dla Młodej!
|
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
my juz po zakupach. Kupiłam małej spodenki, marynareczke drugie spodenki skarpetek kilka par i sobie buty
![]() jutro ide po marynarke sobie. zrobilam oplaty i tz został przed bankiem z małą dała mu taki koncert i potem spała caly spacer z otwartym okiem patrzyła czy jestem
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze sie nie zsiadl :P
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem czemu ta pediatra stwierdziła, że mała może nie dojadać?? :confu sed:
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazde dziecko przybiera w swoim wlasnym tepie jedne szybciej inne wolniej nie ma sie co martwic, przybiera i jest zdrowa takze najwazniejsze
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego synek też stracił dużo krwi i trafił do inkubatora mimo, iż urodził się po terminie? Odpisz, jak będziesz miała więcej siły. Życzę dużo zdrowia. |
|
|
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

, ale pewnie ta pianka jest z mleka.
, że miałam prawo do do badań profilaktycznych dot. chorób układu krążenia. Przedwczoraj pobrali mi krew - sprawdzali wszystkie rodzaje cholesterolu i pewnie tłuszcze. Na szczęście jeszcze się na tym nie znam i nie muszę, bo wyników nie dostałam, ale podobno są bardzo dobre.
Jak przeczyta w tej ankiecie, że nadal nie ćwiczę, to o ewentualnym bólu kręgosłupa nie będzie chciał słyszeć.
ja mam za dużo go, pewnie przez niedoczynnośc, wogóle przedwczesnie cieszyłam sie dobrymi wynikami, lekarka uznała, że musze do końca grudnia brac euthyrox 75 i potem znów zbadać, na razie ft4 mam niskie

Bartek jutro kończy 8 tyg, a mniej więcej od dwóch tygodni je dosłownie co godzinę w dzień (2 godziny to już dłuuuga przerwa). Jedynym wynagrodzeniem są dla mnie noce, bo budzi się tylko o 2 i o 5 - a potem to już taki cogodzinny maraton właśnie.
Zdrowia, szczęścia, kupę kasy, pociechy z TŻ, grzecznego dziecka, oby rozstępy znikły, cycki były jak u Pameli, kilogramy same leciały i żeby wyjazd do Polski wypalił 

Na szczęście wszystko dobrze się skończyło

:confu sed: