|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!
Cytat:
Ale ja przychodząc na kółko z angielskiego robiąc zadanie maturalne ze słuchania nic nie ogarniałam nawet z tekstem później a wszyscy inni tak to wiekszego głupa nie mogłam z siebie zrobic a na biologię się uczyłam doskonale wiedziałam o czym piszę ale tak krótką pamięć jak ja mam to wręcz paranoja żeby wiedzieć co się czyta ale nie pamiętać słowa którego definicja jest podana i takie podstawowe informacje których po prostu nie znam |
|
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!
Cytat:
Podejdę gdzieś żeby sprawdzić próbkę, bo fakt ponad 80zł na drodze nie leży więc lepiej jakbym przetestowała chociaż próbkę, bo szkoda żeby stał nieużywany. |
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Magda przeciez uczylas sie przez te wszystkie lata coś na pewno. nie leciałas na samych 2 i ledwo zdawalas z klasy do klasy. matura serio jest prosta gorzej jest na studiach gdzie czesto masz kilka dni na wykucie masy materialu. wiem ze Cie to przeraza ale wdech i wydech dasz rade. przerabiaj stare arkusze, repetytoria i zobaczysz ze swietnie zdasz
Im ja tez ogolnie mam mała twarz |
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Kocie, moja wygląda jak księżyc w pełni więc pewnie miałabym go połowę krócej
|
|
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Im dalej we wrzesień tym więcej spada rzeczy które muszę się nauczyć wyumieć itd a czas jakby mi ktos obcinał |
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za to boję się studiowania. Serio, nasłuchałam się tylu rzeczy, że już mi się do tego nie spieszy
![]() Maturą się stresowałam, ale tylko zaraz przed. A jak przyszło co do czego, jak już usiadłam w sali, to stres minął. Naprawdę ten egzamin nie jest trudny. A Ty Magda, będziesz zdawała pol, mat i ang podstawe i rozszerzenie?
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś zaczęłam 4.
![]() Byłam w Pepco i kupiłam sobie spódnicę przed kolano, szarą. Akurat tak w sam raz na praktyki czy randki ![]() Ale koniecznie muszę wrócić do biegania Co do strachu maturalnego czy studiów to ja bardziej bałam się studiów bo przeprowadzka, nowe miasto i nie wiadomo, jak to będzie. Do samej matury jakoś wybitnie się nie uczyłam- zaczęłam tydzień wcześniej z WOSu i tyle |
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Goth, ja już jakiś czas temu skończyłam wszystkie sezony "L word"
jak Ci się podoba serial?
|
|
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Seks w wielkim mieście mnie śmieszył, Gra o tron bardzo się podoba, Pamiętniki wampirów oglądałam przez Dejmona a ten taki o ![]() Śmierć tej chorej na raka wzruszyła ale generalnie za dużo seksu jak dla mnie No ale oglądam
|
|
|
|
|
#1870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pieprzą się w tym filmie ciągle to fakt, zwłaszcza Shane ![]() A tak poza tym przysłali mi ze szkoły coś takiego: Cytat:
Skąd mam wziąć jakąś deklarację?
|
||
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Imp... wystarczy poszukać trochę w internecie, wpisujesz deklaracja maturalna, drukujesz i wypełniasz.
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas deklaracje były w sekretariacie. |
|
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
elo
![]() jestem padnieta, zla i nie mamy obiadu nigdy nie wyjde z tej pracy na czas
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
No to musisz się w szkole dowiedzieć, co z tym zrobić. Deklarację możesz zmienić do lutego później.
|
|
#1877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie tez nie sama mam smartfona i mnie tylko wkur
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
||
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam z treningu i czuje sie lepiej - serio mam wiecej energii i nawet wejscie po schodach nie jest takie meczace
![]() Imp ten podklad jest bardzo wydajny - taka mala kropke rozklepujesz np pod oczyma i nagle wtapia sie w skore. Mi sie to podoba chociaz konsystencja moze wydac sie plynna - ale latwo nia manewrowac. Trzyma sie przyzwoicie. Ja nie mam cery tlustej wiec nie splywa mi ani inne cudy niewidy, nie mam tez wielu wypryskow a te pojedyncze maskuje punktowo. Ale calkiem dobrze kryje ten podklad - szczegolnie since pod oczyma i skora jest tak naturalnie matowa. Nie pudrowo, sztucznie matowa tylko tak ladnie. No i plus za duza game kolorystyczna odcieni dla bladolicych. Nie zapycha. Czesc Asme - nie denerwulkaj sie - z czasem bedzie ci szlo lepiej i z pewnoscia bedziesz szybciej wychodzic z pracy |
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe, co jadłabym będąc w ciąży skoro teraz, przed @, jem zupę z serka topionego z pomidorami z puszki i szczypiorkiem
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez nie jaraja te telefony, pelno bzdurnych i calkowicie zbednych funkcji ktore tylko zamulaja pamiec, ciagle cos z tym dotykiem i w ogole to po co to wszystko? Telefon ma sluzyc do rozmawiania, pisanai smsow, mozna jakas fotke cyknac i komus tam wyslac ewentualnie sprawdzic cos w necie. Ale ja uwazam ze po za domem czlowiek powinien sie wylaczyc od neta i calego tego ustrojstwa i wyluzowac troche, pozyc. Nie kumam ludzi uzaleznionych calkowicie od neta co to w busie, na ulicy, w parku, pod namiotem i tak dalej caly czas slecza nad telefonem i serfuja w necie
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Goth ja osobiscie nie wiem co to sa zachcianki ciazowe, nie mam jakis specjalnych apetytow - jem jak jadlam przed ciaza. Dla mnie te apetyty ciazowe i tak dalej to wymowka dla obzartuchow ktore wszystko usprawiedliwiaja stanem odmiennym i uwazaja ze teraz im wolno pofolgowac. Serio - jem normalnie. Mialam ochote na owoce na poczatku - specjalnie na truskawki ale to dlatego ze mnie mdlilo a kwaskowaty smak owocow mi pomagal no i przestalam palic wiec stwierdzilam ze kase zaoszczedzona w ten sposob wydam se na malinki, truskawki i inne dobrci ktore w sezonie zimowo wiosennym sa drozsze BTW - tez ogladam gre o tron ale czekam na nowy sezon by mial wiecej odcinkow.---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- w ogole nie denerwuje was ze ostatnio na FB sie pojawily takie glupoty w stylu - kliknij like po cos tam albo jesli cos tam kliknij like i wszyscy jak jakies glupki w tym uczestnicza. Nie kumam po co to komu - jak na NK te wszystkie glupie nowosci i zbieranie jakis tam durnych punktow po cos tam. Nie lubie takich zbiorowych szalenstw. |
|
|
|
#1881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba tak będzie najlepiej.Cytat:
|
||
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole nie denerwuje was ze ostatnio na FB sie pojawily takie glupoty w stylu - kliknij like po cos tam albo jesli cos tam kliknij like i wszyscy jak jakies glupki w tym uczestnicza. Nie kumam po co to komu - jak na NK te wszystkie glupie nowosci i zbieranie jakis tam durnych punktow po cos tam. Nie lubie takich zbiorowych szalenstw.
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
ja się nie mogę zabrać za przeczytanie najnowszych częsci gry o tron, bo poprzednie czytałam jeszcze zanim pieśń lodu i ognia stała się taka populara i to było już tak dawno, że wielu rzeczy nie pamiętam i to chyba nie ma sensu
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- norka mnie denerwuję te wszystki jak to to komentarz, jak tamto to "lajk" albo te durne pytania
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Imp z tych wszystkich mejbelinow i i nnych gowien jakie w zyciu przetestowalam ten byl najbardziej przyzwoity. Zadnych niespodzianek po nie mialam, ladnie sie trzymal, nie robil plam i nie ciemnial. Nie mam do niego zastrzezen. Nie czuc go na skorze i o to chyba chodzi. Najbardziej podoba mi sie to ze nie zlazi z nosa kawalkami ani sie nie warzy na nim.
|
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się bardzo ten w musie podobał i też fajna matowa skóra po nim była ale to cholerne podkreślanie suchych skórek już mnie do szału doprowadzało |
|
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do czytania - mysle ze jak zaczniesz to calosc wroci ja mam teraz pamietniki sukuba i z przyjemnoscia bym sie za nie zabrala ale musze szydelkowac
|
|
|
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, nigdy nie byłam w ciąży ![]() Za to przed @ ciągle mam ochotę na chipsy, kebaby, pizzę z sosem czosnkowym, krakersy paprykowe, obwarzanki z solą i kminkiem... ![]() Imp, jeszcze tak o lesbijskich serialach- oglądałaś Na językach?
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Imp jak masz suche skorki to kup taka rekawice do pilingu - z tych cieniutkich, drobniutkich i raz w tygodniu delikatnie kolistymi ruchami pocieraj wilgotna twarz by usunac martwy naskorek i nawilzaj. Ja uzywam teraz Efektima Collagenius codziennie rano i mam skore bez wypryskow, nawilzona, zadnych suchych skorek - ale ty mogla bys to uzywac np 3 razy w tygodniu dla polepszenia kondycji skory. Powinno pomoc. Wspaniale serum za grosze - mega wydajne i wspaniale matowa skora jest po nim. Mozna zaraz po nakladac podklad bo wchlania sie calkowicie. W Rossmanie za 20 pare zlotych. Wyciskasz jedno i drugie i mieszasz na dwoch paluszkach i nakladasz. Polecam.
|
|
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Używam peelingu przynajmniej raz w tygodniu, tonizuję i smaruję codziennie, robię maseczki i wszystko ok tylko właśnie te skórki, nie mam większych problemów skórnych, jakieś wypryski to tylko przed @. Ale spróbuję tego co polecasz, po "wypłacie' wybiorę się do Rossmanna.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.

czasem tez moze wysuszyc mimo ze krem zawsze nakladam. i zebys tez kolor dobrze dobrała 
przy którym sezonie jesteś? 

Seks w wielkim mieście mnie śmieszył, Gra o tron bardzo się podoba, Pamiętniki wampirów oglądałam przez Dejmona a ten taki o

cieszę się, że dobrze Ci się pracuje