|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8011 |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Czasu - to wie każdy uzależniony
![]() Pieniędzy - bo gdyby podliczyć wartość kosmetyków, które kupiłam pod wpływem wizażu, to.. ![]() Ale i tak go uwielbiam
|
|
#8012 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
łoooo... znowu oberwałam :p na moją obronę mam to, że już umiem połowe :p zaraz zmykam douczyć się ![]() Cytat:
![]() wiec o tym śnie... w sumie to nic śnił mi się kolega z klasy, wiem, że stałam a on mnie objął od tyłu ( ). Uwielbiam być przytulana... Czuć się taka mała i bezpieczna... Chyba wole to nawet od całowania. I trzymana za rękę też być lubię...
|
|
#8013 |
|
Rozeznanie
|
Ja też nie dostawałam nigdy kieszonkowego.. troche dziwne mi się to wydawało, ale widzę że nie jestem sama
wrr jutro mam kartkówke z PO i chemii, a z fizyki mnie będzie pytać. Jeszcze dziś dodatkowy angielski.. ehm nie wiem jak się wyrobie więc już spadam z wizażu ajj nogi mnie bolą po 2h wf, ale z drugiej strony to dość miłe uczucie
|
|
|
|
#8014 |
|
Zadomowienie
|
ja dostawałam kieszonkowe, dostaje i mam nadzieje, że dostawać będe
![]() jeszcze dostaje pieniadze za dobre oceny w gimnazjum to był zarobek
|
#8015 |
|
Wtajemniczenie
|
Em ja też jestem kosmetoholiczką, ale jakimś cudem wyczerpałam chcociaż część swoich zapasów
![]() Mathilda masz rację pan W. się nie zna Ślimaczek hmmmm.. co za sen... nieładnie tak przez sen kolegę z klasy molestować Chociaż w sumie nie wiem A co do kieszonkowego to dostaję od babci, od rodziców nie dostawałam, ale jak były i są mi potrzebne na coś pieniądze to nie ma problemu, zazwyczaj mi mama daje
|
|
|
|
#8016 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A pieniędzy nie będe dostawała bo zamiast tego rodzice beda mi co miesiac wpłacac 100 zł na konto w banku tylko, ze tej kasy nie bardzo mogę ruszyć bo to na studia ![]() Kieszonkowe jest dla mnie bardzo ważne bo normalnie jak dostawałam pieniadze od rodziców i dziadków to wychodziło mi 190 zł miesięcznie z tym, ze za to musiałam sobie kupować wszystkie ubrania łącznie z butami itp, farby, brystole, kartony, pędzle a teraz to bede musiała rodziców prosić...chyba że babcie będa dawały Ale własnie tez licze na kasę z 18 więc obkupię się A potem się zobaczy...chcę isc do pracy w wakacje. I też tak jak Em uważam, że wizaż to zlodziej czasu i pieniedzy ![]() Bo jak człowiek tak chodzi po forach to rosną potrzeby ![]() Blaque Ja tez muszę się niedługo wybrac do ginekologa...własciwie to nigdy nie byłam jeszcze momo, że wiele razy planowałam i tak o żeby sprawdzić czy wszystko wporządku i z poprzednim TŻ widomo dlaczego... A teraz juz napewno w lutym pojdę bo chce tabletki anty ![]() Damian zaprosił mnie na kolację z okazji moich urodzin... Jadłyście kiedyś coś z kuchni chińskiej? |
|
|
|
|
#8017 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
z kuchni chinskiej jadlam pieczona kaczke pychagratuluje randki z Damianem
|
|
#8018 |
|
Zadomowienie
|
ok zmykam uczyc sie
dostalam opaske. Nie wiem czy bede ja nosic....
|
#8019 |
|
Zadomowienie
|
Jestem zła
Napisałam wiaomość,chciałam zobaczyć podgląd a pokazało mi się że nie można wyświetlić strony A akurat musiałam się rozpisać
|
#8020 |
|
Zadomowienie
|
Więc zacznijmy od początku ,tym razem w wielkim skrócie
![]() -Kieszonkowe dostaję od 13 roku życia(rodzice założyli mi konto) i dostaje też co miesiąc od dziadków. -ślimaczek-miałam kopnąć ale skoro już poszłaś -Do ginia psowało by iść ale nie mam za bardzo po co więc odwlekam ,wiem nie można tak -z kuchni chińskiej jadłam Fixa z Knorra(?) takiego z ryżem i piersię kurczaka,czyli specem nie jestem Dobra wysyłam, jak mi się wykasuje to
|
#8021 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#8022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasami wiadomo coś się tam posprzeczamy itp., ale to tak powiem standardowo jak każda para. Klasa to zaakceptowała (bo nie ma wyjścia![]() A do ginekologa chyba mi też zdałoby się pójść, ale jakoś nie mogę się zebrać... a tak poza tym to chyba nic mi ne dolega, także nie wiem po co miałabym tam iść
|
|
|
|
|
#8023 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8024 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
chyba 2 dni nic nie pisalam a tu juz tyyyle wiadomosci kieszonkowe.. ja nie dostaje matka daje mi tylko "na bulke do szkoly" i czasem (ale rzadko) jak poprosze na cos konkretnego. od babci mam 50 zl miesiecznie plus czasem jakies drobne kwoty gratis (10-20 zl). co do ubran, to moja mama uwaza, ze mam ich za duzo (taaa), czasem cos mi kupi, ale przewaznie musze o dana rzecz meczyc ja tygodniami (nie liczac potrzebnych wd niej rzeczy - czyli butow zimowych i takich tam). ma tez zwyczaj dawania mi na urodziny, swieta itp niepotrzebne podkoszulki, takie bielizniane, ktore raczej nie nadaja sie do normalnego noszenia, tylko pod coś np mam tego w.. cholere mimo to jakos sobie radze, zbieram pieniadze od babci , czasem uda sie na cos naciagnac mame, na jakies *******ki (jedzenie np) przewaznie mam srodki.niedawno wyszedl ode mnie TZ, nie wiem czy jutro ide do szkoly.. ma mi napisac na gg, czy idziemy, czy nie mam sprawdzian z fizyki na ktory i tak bym nie poszla.. nie ma szans zebym sie tego wszystkiego nauczyla, u pana od fizyki mozna latwo sciagac, ale nawet nie chce mi sie pisac tych sciag. a od poniedzialku wreszcie ferie i.. masa nauki![]() durga kuchnia chinska jest bardzo dobra, tzn nie jadam tam jakos czesto, prawie w ogole nie jem na miescie, ale zdarzylo mi sie kilka razy. szczegolnie lubie sajgonki (pewnie znasz), takie paszteciki z czyms chinskim w srodku gratuluje randki wlasnie poszlam poprosic matke o 25 zl na 18 kolezanki, skladamy sie na cos tam i juz za mnie zalozyli bo nie mialam kasy, a ta zaczela na mnie wrzeszczec, ze mam nie jechac, ze mi nie da itp, #$%&@ czy ona nie rozumie ze muszę się zlozyc, nawet gdybym nie szla, bo kazdy z naszej klasowej "paczki" sie sklada i koniec
|
#8025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GratulujeNo ja musialam isc tzn. mamuska z siostra sie na mnie darly, ze jestem juz w tym wieku, ze powinnam isc. Ze przeciez nawet w naszym wieku moze sie cos podziac i im szybciej to wykryja tym lepiej. No i z obawami poszlam bo jak to mozna tak, no wiecie.. Tymbardziej, ze ja jestem w takich sprawach wstydliwa i w ogole no to dla mnie jeszcze wieksza schiza Ale p.gin byla poprostu swietna. Strasznie mila, wyluzowana, raz dwa trzy i juz po Gadala ze mna jak z kolezanka. Cos mowi, mowi i za chwile: a to takie cholerne jajniki.. itp hehe loozackoCytat:
Oj kochana, przykro mi A ja mam problem-bo na 80% moja rodzina chce jechac w ten week do Niemiec. A ja chce isc na dyskoteke z moimi. I bdzie podobno kilku fajnych chlopakow Ale ogolnie ludzie, dyskoteka, mozliwosc wytanczenia sie Tak strasznie chce mi sie tanczyc i poznac nowych ludzi, ze.. No..A tutaj psikus I nie wiem juz sama no.. Modle sie o to, zebysmy jednak nie pojechali..
|
|
|
#8026 |
|
Zakorzenienie
|
blaque a nie mozesz zostac w domu i isc na disco? moze nie pojada, albo niech to przeloza na inny weekend
a co do mamy to jest dziwna.. i nigdy nie wiadomo co zrobi. pewnie bede musiala zaplacic ta skladke z pieniedzy od babci, jesli dostane.. drugie 25 zl wydam na bilet w obie strony (bo impreza jest troche daleko ode mnie) i wielkie nic mi zostanie z pieniedzy
|
#8027 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja chcę już ferie :Beksiam: nie moge patrzeć na te notatki ;/
|
|
#8028 |
|
Zakorzenienie
|
laylaaa-zostalabym, ale o to chodzi, ze to do brata jedziemy i wiesz tak glupio
Bo nigdy u nich nie bylismy, a nie wiem czy kiedys jeszcze pojedziemy jesli bda tam mieszkac. Heh bo az glupio bo oni tylko przyjezdzaja itp, a my nie bylismy u nich No nie wiem..Dowiem sie dzisiaj albo jutro. ZobaczymyQrcze no to faktycznie nie za ciekawie. Ale moze jeszcze zmieni zdanie. 3mam qciuki
|
|
#8029 |
|
Zadomowienie
|
Z tymi rodzicami to zawsze jakieś problemy, wiem bo mam
laylaaa na Twoim miejscu spróbowałabym jeszcze porozmawić, wyjaśnić jak wygląda sytuacja, może pomoże blaque skoro sprawa jeszcze nieprzesądzona( czy odzielnie się pisze ) to działaj! Powiedz że bardzo Ci zależy na tej imprezie, jak rodzina nie mam tam jakiś umówionych spotkań to powinno być im obojętne kiedy pojadą a lekie opóźnienie nie zrobi chyba żadnej różnicy
|
#8030 |
|
Zakorzenienie
|
Amanda-tylko, ze wlasnie tez moj tato ma zalatwienia i spotkanie i wlasnie ma sie do jutra dowiedziec co i jak. Hehe dzialac to ja caly czas dzialam
Tzn. nie mam zalozone z gory, ze mam jechac ale tak chamsko nie pojechac do brata, bartowej, dzieci moich kochanych Jak juz napisalam wyzej, nie bylismy u nich a juz sie wqrzaja na nas, ze nie przyjezdzamy do nich No nic-zostaje mi tylko czekac. Zobaczymy jak to bdzie
|
|
#8031 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8032 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8033 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ślimaczek no co
|
|
#8034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wyobrażam sobie, żebyśmy mieli widywać się tylko w szkole. Może wydaje Ci się, że to tak nudno, ale mi nie, my z pan W. nigdy się z sobą nie nudzimy Chyba mogliyśmy spędzać ze sobą 24h na dobę i byśmy nadal się nie nudzili![]() Blaque jedź do brata, na dyskotekę jeszcze pójdziesz ![]() Laylaa wiem, co to znaczy takie rozmowy z mamą, może jej później przejdzie i już Ci normalnie da pieniądze, moja tak czasami ma, że po pracy jest zmęczona i nie można się z nią dogadać, ale później jest ok. Życzę powodzenia ![]() Durga gratuluję taaaakiej randki
|
|
|
|
|
#8035 |
|
Konto usunięte
|
Martusia
![]() Wogole wiecie co? Mój tata kupił słodyczy za 90 zł. - 2 kg. Michałków, 4 kg. Ptasiego Mleczka cytrynowego i kakaowego, 2,5 kg. wafelków śmietankowych, 1.5 kg nadziewanych rurek i 10 opakowań galaretek - nie wiem jak to pzreżyję
|
|
|
|
#8036 |
|
Zadomowienie
|
Jejku ale produkujecie te posty
![]() Blaque Na Twoim miejscu pojechałabym do Niemiec ![]() Laylaa Spokój i poanowania ponad wszystko "Bez nerw", rzeczowe argumenty i trzymam kciuki za niegocjacje ![]() Durga Ale masz fajnie z tą randką
|
#8037 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obyś się dobrze bawiła! ![]() Cytat:
Ja swojego czasu [może pamiętacie] miałam różne takie kłopoty zdrowotne i musiałam zaliczyć większość lekarzy, z ginekologiem włącznie, ale gdyby nie to, to pewnie do dzisiaj bym nie zaszczyciła go swoją obecnością. W każdym razie kiedyś trzeba, więc nie ma co czekać ![]() Cytat:
![]() Jeszcze była mowa o kieszonkowym. Takiego regularnego nie dostaję, ale jak potrzebuję na coś, to mi dają. W sumie czasem mnie to wkurza, bo nie lubię się prosić, ale nie jest to najgorszy układ. Ślimaczku co do tego przytulania, to też uwielbiam i zawsze miło wspominam. Bardzo pozytywna sprawa, heh. Durga ja często jem chińszczyznę, ale roboty mojej mamy, więc to nie taka stuprocentowa chińszczyzna, jak w restauracjach. Takie oryginalne chińskie żarcie też miałam okazję jeść i nawet mi smakowało, ogólnie uwielbiam ryż. Tylko sajgonki nie bardzo trafiły z mój gust, bo wybredna jestem ![]() A kiedyś jadłam żabie udka Byłam dzisiaj na tym kuligu. Bardzo fajnie było Utwierdziłam się tylko w przekonaniu, że znam świetnych ludzi i lubię z nimi przebywać Wrzuciłabym tu ze 3 zdjęcia, ale wolałabym, żeby nikt znajomy ich tu nie zobaczył, więc sama nie wiem. Albo dam a jutro usunę? No nie wiem...I to by był chyba koniec tego jak zwykle przydługiego posta
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|||
|
|
|
#8038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak po prostu sie mowi ;Pwieciej co? ja to mam dziwna klase z okazjii jutrzejszego egzaminu cala klasa ma taki oto status na gg:Lengua Lengua, zasadniczo stwierdzam: na h*j mnie to?
|
|
#8039 |
|
Zakorzenienie
|
Yhym pojade
No wlasnie-dyskoteka zawsze jest, a tutaj zobacze ich i moje kochane niunie (moj brat ma blizniaki-coreczke i synka)Kochane brzdace A mam pytanie (moze je mialyscie) ktory jest lepszy? http://www.maybelline.pl/produkty/tw...52l224l227.htm http://www.maybelline.pl/produkty/tw...52l222l481.htm czy http://www.maybelline.pl/produkty/tw...52l224l480.htm ? ![]() O wlasnie-co do przytulania ![]() Dawno nie bylam przytulona (przez faceta do ktorego cos czulam) ale kocham to uczucie. Wtedy czuje sie bezpieczna, kocham zatapiac sie w jego ramionach..Ech..brakuje mi tego..:?
|
|
#8040 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
eh... mam tak samo tylko faceta brak. Ostatnio kumpel mnie przytulil na imprezie jak kłociłam się z jednym kolesiem. zaczęłam płakać i krzyczeć, a On taki duzy chlop, zachowal sie jak przyjaciel i mnie przytulil. Strasznie bezpiecznie sie poczułam. Niby koleżeńskie przytulenia, a na prawde pomaga.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

hehehehhe 
pycha

,wiem nie można tak

) to działaj! Powiedz że bardzo Ci zależy na tej imprezie, jak rodzina nie mam tam jakiś umówionych spotkań to powinno być im obojętne kiedy pojadą a lekie opóźnienie nie zrobi chyba żadnej różnicy