|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
też dostałam prezent urodzinowy z evidence
|
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
eh
mogli wymyślić coś bardziej oryginalnego: dzień urody, prezent na jesienne, deszczowe dni ![]() ![]()
|
#4173 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to chociaż z prezentem dla Ciebie trafili
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam jeszcze krem BB, jako wyrównywacz kolorytu i coś lekko rozświetlającego. Nie liczę na krycie ani jakiś spektakularny efekt, po prostu potrzebuję czegoś na lepsze, bezniespodziankowe dni. Za cenę z ulotką nie żałuję nawet jeśli miałby służyć tylko jako baza. Dam znać za jakiś czas jak się sprawuje ![]() Z kolorem trafiłam, jaśniejszy jest idealny. Oglądałam jeszcze 'BB' w The Body Shopie ale mają dwa kolory - 1 i 3 i oba są dla mnie za ciemne Dobrałam jeszcze pomadkę kokosową i za ~70zł miałam lusterko gratisowe, tusz sexy pulp też gratis, koncentrat w dobrej cenie i krem bb (tak na marginesie on też jest teraz na promocji w sklepie, coś około -30%). Potrzebuję Hoggara na prezent i kosmetyczkę dla siebie, jest teraz jakaś akcja dzięki której mogłabym to dostać w jakiejś normalnej cenie? Te fioletowe kosmetyczki mi gdzieś mignęły jakiś czas temu, są dostępne jeszcze? Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2012-09-13 o 20:02 |
|
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Też to dostałam i też jestem "kwietniowa". Fajnie, że ta oferta jest aż do połowy października, może skorzystam. A tak swoją drogą, czy dobrze kojarzę, że ta l'eau comme une evidencejest nieco lżejsza, niż klasyczna wersja evidence? Podoba mi się ten zapach, ale jednocześnie jest dla mnie trochę zbyt "ciężki".
|
|
|
|
#4178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uwielbiam go
|
|
#4179 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Błyszczyk kosztuje 38 zł, a w promocji 27,90. Jaki kolor błyszczyka masz? Czy ktoś mógłby mi wysłać smsa do stacjonarnego (ta oferta z tuszem i lusterkiem)? |
|||
|
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za EDT nie przepadam,lubię tylko EDP. Za to moja mama woli EDT. Dla mnie to 2 zupełnie różne zapachy. EDT kojarzy mi się z woniami aldehydowymi,których nie darzę zbyt wielką sympatią natomiast EDP są jak dla mnie typowo kwiatowe. No ale to kwestia gustu. Radziłabym powąchać przed zakupem. |
|
|
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4182 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Laski, ja nie dostałam żadnego maila, a tak bym chciała Hoggara. Jakby któraś nie korzystała to niech da znać na priv
|
|
|
#4183 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Mam spory problem. Jak zwykle YR musiał coś spieprzyć. Pamiętacie, parę stron temu wklejałam fotki z mojego zamówienia z Klubu Orchidea - zamawiałam Vanille Noire 30ml ze zniżką 50%, 15ml Tendre Jasmin i 3 miniaturki. Do tego w ofercie było klasyczne So Elixir edp 50ml. No i to otrzymałam we wtorek. A dzisiaj mój tata odebrał kolejne zamówienie, na IDENTYCZNĄ kwotę i zawartość też IDENTYCZNA, tylko bez So Elixir! Pytam - jak? Dlaczego? I nie wiem co teraz robić. Zamówienie na 106zł, z jednej strony szkoda mi kasy na to drugie zamówienie, bo planowałam zainwestować w So Elixir Purple, z drugiej strony te zapachy są przepiękne i kupione w dobrej cenie. Tylko razi mnie brak So Elixir w paczce, na fakturze również nie ma. I nie wiem, czy dzwonić jutro i się upominać o SE? Uwzględniliby to? Bo szkoda mi to zwracać, a ewidentnie zamówienie w jakiś cudowny sposób zdublowane, tylko bez gratisu Co byście zrobiły?
|
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inna sprawa, że w ulotce jest chyba zastrzeżenie,że jest jeden gratis na jednego klienta , więc może drugich perfum nie dostaniesz ale może coś innego? |
|
|
|
|
#4185 |
|
Konto usunięte
|
bo chyba z jednej oferty można skorzystać kilka razy, a tylko raz dostać gratis. więc nie jest pewne, czy doślą Ci SE. jeśli nie doślą, to na Twoim miejscu złożyłabym reklamację i przeznaczyła kasę na naprawdę wymarzone zamówienie.
|
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4187 |
|
Wtajemniczenie
|
Odwiedziłam dziś YR by poniuchać zapachy
Czaję się na Vanille Noir ![]() SE Purple również mnie intryguje, ma w sobie to COŚ ale nie na tyle bym chciała całą butlę ![]() Wąchałam również SE EDT i SE EDP i dla mnie ładniejsze jest EDT więc chwilę przed 20 złożyłam zamówienie z oferty z "Dobrych Rad". Wzięłam szampon i tym oto sposobem za niecałe 20zł będę mieć SE EDT I to wszystko przez WAS! Gdy nie wchodziłam na ten wątek to nie miałam takich zapasów i nie krążyłam myślami ciągle wokół paczek i kosmetyków
|
#4188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zadzwonię, jak się nie zgodzą, to chyba poproszę o zwrot pieniędzy, wolałabym kupić SE Purple z ulotką wrześniową. |
|
|
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysmarowałam się na jednym policzku tym a'la BB i krycie jest satysfakcjonującego, z pudrem to już w ogóle ![]() Jeśli nie będzie spływał/zbierał się w zmarszczkach to będzie mój nowy ulubieniec. |
|
|
|
|
#4190 |
|
Zadomowienie
|
Zazdroszczę, bo dla mnie jest beznadziejny.
|
|
|
|
#4191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc wg mnie rabat z ulotki mogę na co chcę przeznaczyć byleby nie miało zielonego punktu
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
To fajnie mnie pani w sklepie poinformowała... Zastukała palcem w napis 'na kosmetyki' i tyle było z mojego -50% na Hoggara. Szkoda, że wcześniej tutaj nie pytałam, następnym razem będę mądrzejsza
![]() malyszkicownik a co Ci w nim nie odpowiada? Szybko znika? Jutro bym się nim wysmarowała ale nie będę miała możliwości zrobienia poprawki i nie wiem czy ryzykować. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2012-09-13 o 20:45 |
|
|
|
#4194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4195 |
|
Raczkowanie
|
Drobne edit: ja kupiłam na ulotkę 50%/40% właśnie zapachy z wrześniowej ulotki do stacjonarnego!
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
To faktycznie nieciekawie. A czym nakładasz? U mnie przy użyciu flat topa nie plackuje, palcami trochę gorzej.
Jeśli któraś by była zainteresowana kolorem to jaśniejszy po roztarciu przypomina missha perfect cover w kolorze 21. |
|
|
|
#4197 |
|
Zadomowienie
|
A pamiętacie może do kiedy można kupić So Elixir Purple 50ml + 15ml i za ile? Gdzieś mi się rzuciła w oczy taka promocja, ale nie mogę nic znaleźć
Nakładałam palcami, szkoda mi było nawet mojego hakuro brudzić na taki bubel. Ale to nie znaczy, że u kogoś innego się nie sprawdzi, dziewczyny tu na wątku chwaliły
Edytowane przez malyszkicownik Czas edycji: 2012-09-13 o 20:57 |
|
|
|
#4198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na kasę i niebawem kupuję - podjęłam decyzję ![]() zgadzam się, bardzo męski zapach jeśli chodzi o maila od YR to nic nie dostałam niestety... ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
|
|
|
#4199 |
|
Zadomowienie
|
Tak mi się właśnie wydawało, ale myślałam, że DO 17. Kurczę, a myślałam, że kupię sobie w weekend
|
|
|
|
#4200 |
|
Konto usunięte
|
chętnie oddam swój kod na Evidence (jeśli są spersonalizowane).
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

mogli wymyślić coś bardziej oryginalnego: dzień urody, prezent na jesienne, deszczowe dni
06.09.2014 
dlatego wszelkie opinie mile widziane 

Czy któraś wie w jakiej jest teraz cenie w sklepie stacjonarnym?

YR chętnie rozdaję pełnowymiarowe produkty, a próbki to świętość... Nie rozumiem. Chciałabym wypróbować krem czy podkład przed kupieniem pełnowymiarowego kosmetyku.
Co byście zrobiły?