|
|
#271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To co Ty do niego mówisz?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#272 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#274 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ad. 2 mnie sie wydał nijaki, i nie fiem, czemu teraz jest na niego taki dziki szał - ktoś popełnił recenzję?
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#276 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Albo tak im się wydaje Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#277 |
|
Wpisz tu zomzing
|
z makaronem, pomidorami, cebulą i ziołami włoskimi; z puree ziemniaczanym, kolendrą, mlekiem i gałką muszkatołową a'la shepherd's pie, z ziemniakami w talarkach, jajkami i mlekiem, z ryżem i curry...
|
|
|
|
#278 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#279 |
|
Nindżopesz
|
Sukienke!
![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- A na powaznie, Tru, zapodajesz rukole, salate lodowa, ziarno slonecznika, suszone pomidory, mozarelle, oliwki i kapary, wedle gustu cos jeszcze - wyborne wg mnie, robie z szynka. |
|
|
|
#281 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Pogrubione
||
|
|
|
#282 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kapary som boskie
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- zgadnijcie co czytam ![]()
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj jadłam kapary i nie wywołały u mnie nieporządanych reakcji
|
|
|
|
#285 |
|
To ja :)
|
O nooł!! Człowiek chce trochę zdjęcia poobrabiać, a tu jakiś strumień świadomości przez Bar przepływa, kiedy ja mam to wszystko przeczytać?? Tyle stron od 15??!!!!
Za to udało mi się kilka zdjęć na pocieszenie
|
#286 | |
|
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
#287 |
|
|
|
#289 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
znad bólu mięśni, o których nie wiedziałam, że je mam
![]() kundalini jest prze-ge-nial-ne! Dziewczyny, serio, jak macie gdzieś w pobliżu zajęcia to polecam, naprawdę warto spróbować, w Krk na pewno jest centrum jogi kundalini, nie wiem jak w innych miastach.. a w sobotę idę na trzygodzinne warsztaty oddechowe... fogle siebie nie poznaję, jakby mi ktoś parę miechów temu powiedział, że będę medytowac, śpiewać mantry, dziwnie oddychać itepe to bym się chyba postukała w czoło ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- chyba nigdy w życiu nie jadłam kaparów ale wyobrażam sobie że smakują coś jak brukselka
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#290 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
![]() nie smakują jak brukselka, smakują zupełnie inaczej; hmm, coś jakby nieostry zielony marynowany pieprz na kwaśno plus nasturcjowość |
||
|
|
|
#291 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
mi robi ból mięśni bo od lat nie ćwiczyłam nic poza spacerowaniem
a ogólnie to robi bardzo pozytywnie na całokształt a szczegółowo to może jakieś bardziej konkretne pytanie, bo tak w przestrzeń ciężko opisać ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
ale pieprz marynowany na kwaśno brzmi ok o, z ciekawych rzeczy piłam w zeszły weekend buzę fermentowany napój z kaszy jaglanej z rodzynkami przedwojenny regionalny specjał białostocki, nie mogłam nie spróbować
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-09-13 o 23:11 |
|
|
|
|
#292 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
,ale o so chodzi z tom jogom? co cie tak zachwyca? jakies efekty pozytywne? i ze tak zapytam bez sensu-nie czujesz sie głupio tak spiewajac mantry i medytujac z obcoma ludzioma? ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- polazłam na strone tego centruma...i nie jesten w stanie przejsc przez ten bełkot ,no ale ja sie nie znam,ale i tak nie wierze w energie z pępka czy jak to tam było
|
|
|
#293 | ||||||||||
|
Wiedźma
|
To jest metoda "chudnij z przyjemnością".
![]() Cytat:
A tam kobieta powiedziała: Mia, would you please get down? Staram się tak mówić do dziecka. I do ludzi w ogóle. Cytat:
, czy zbierania opadniętych?Cytat:
Tak uczciwie, to ja się nie muszę starać. Lubię ludzi, dla mnie są piękni. W każdfym jest coś, co mnie zachwyca, albo przynajmniej budzi podziw i szacunek. W każdym bez wyjątku. Tyle, że znam dwie osoby (może trzy), w przypadku których rachunek zysków i strat jest na tyle niekorzystny, że wolałabym z nimi nie przestawać. Mimo zalet. Cytat:
Cytat:
![]() Czasem aż mnie skręca, kiedy sytuacja uniemożliwia powiedzenie komuś, ze ma fantastyczny styl, świetny głos, ujmujący uśmiech. Tłumaczę. ![]() Cytat:
Dziś w Toys for Boys udało mi się rozciągnąć tę zasadę na ustne deklaracje sprzedawcy. nie mają wystawionych cen, więc pytałam. Koleś powiedział mi, ze zegar stojący w kształcie Dartha Vadera kosztuje 185 zyli. Przy płaceniu okazało się, że 225. Powiedziałam mu więc z bardzo miłym uśmiechem, ze Kodeks Handlowy i tak dalej. On na to, ze nie może. Ja mu na to prawie posługując się Głosem , że takie jest prawo. Sprzedał. Potem zapytał o paragraf, ja mu na to, z rozbrajającym uśmiechem, ze nie pamiętam. On z równie ujmującym uśmiechem: uwierzyłem pani. A ja: I tak bym kupiła. I oboje w śmiech. Cytat:
Cytat:
A o zawołanie managera/kierownika sama zwykle proszę. Gościu też miał minę, jakby miał się roześmiać./ Ale poważnie: co ja zrobię z torebką w zeberkę? Torebek używam na okazje oficjalne 9oficjalnych), a na oficjalne okazje zeberki się nie nadają. Na co dzień biegam z plecakiem. Cytat:
Ale moja teściowa jest fajniejszsa, niż wszystkie nietopsze świata razem wzięte. Przypomniał mi się dowcip o tym, jak jedna myszka pokazuje drugiej zdjęcie swojego chłopaka. Ta oglądająca psiapsióła mówi ze wzgardą: - Przeciez on jest nietoperzem! A mówiłaś, że jest lotnikiem. Cytat:
A moze to chodzi o to, ze swoje uda oglądamy zwykle z perspektywy, z której cudzych raczej oglądać nie mamy okazji?
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2012-09-14 o 01:50 |
||||||||||
|
|
|
#294 |
|
|
Kolega mi podrzucił link dla łowców promocji
![]() Fajna rzecz... A w ogóle, to dobranocka...
|
#295 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
nie, nie czuję się głupio, i to nie jest tylko mantrowanie, też chrapliwie albo świszcząco oddychamy, tydzień temu śmiałyśmy się na głos, dziś ryczałyśmy jak lwice z jęzorem wywalonym na brodę, itp., wiesz jak to pomaga nabrać dystansu i wyzwolić się z pewnych głupich ograniczeń w głowie? a zachwyca bo robi takie fajne uczucie wewnątrz w głowie i pokazuje że się da coś zrobić nawet jak ci umysł i ciało podpowiada że się nie da, jak wytrzymasz mimo bólu ćwiczenie do końca, to potem czujesz że dasz rade wszystko zrobić plus mam nadzieję poczuć tę całą energię w którą nie wierzę
|
|
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cała reszta to dodatek ![]() A kręcisz się?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#297 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#298 | ||
|
Nindżopesz
|
Nad Niemnem? Wilka stepowego?
Ja nadrabiam zaleglosci - i to jakie! - w ambitniejszym kinie. Polecialo juz 12 gniewnych ludzi, dr Strangelove i Podniescie czerwone latarnie (powiescie? nie pamietam. EDIT: zawiescie!), any ideas za co sie brac? A przeplukalas porzadnie przed spozyciem? Bo do niedawna mialam analogiczne podejscie. Cytat:
![]() 2. bardziej jak zielone oliwki dlugo moczone w acetonie... Cytat:
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2012-09-14 o 01:10 |
||
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy wytłumaczeniu dlaczego gwiazdy rocka nie powinny mieć dzieci - padłam
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#300 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
kręcę
ale zaczynam znowu, tylko bez nadmiernego przywiązania do comiesięcznych cyferek Cytat:
co do 1, to bardziej stare mięśnie niż nowa pozycja, nie wiedziałam jak bardzo jestem sztywna aż nie musiałam w siadzie w rozkroku zrobić skłonu do podłogi tia, rozkrok ledwo na kąt prosty a skłon na parę centymetrów
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-09-14 o 07:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

nie spotkałam lepszej
)

, czy zbierania opadniętych?