|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.
No nieźle zaszalałyście. Idę poczytać. czuje się na szczęście troszkę lepiej
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehehe... faktycznie Mysiu, więcej się nie chwalę ![]() Strippi, zostawiłam Ci wiadomość w klubie. Kurna, jeszcze nawet połowy żarcia nie zrobiłam, a już jestem zmęczona
|
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...l?ticaid=6f29a
widziałyście ??
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Droga, jak zaprzestaniesz chwalenia sie swoimi lekko skrzywionymi snami, to jeszcze pomyśle, ze tam po drugiej stonie ktoś inny zasiadł
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję z całego serca za odzew w tej sprawie
|
|
#2856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kochana, nie ma sprawy... trzeba sobie pomagać |
||
|
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra, dziś w wiadomościach o tym mówią... biedna dziewczynka
|
|
#2858 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzięki kochane za miłe słowa i życzenia zdówka! Przydało się bardzo!
Bika rewelacyjny wózek! I jaka fajna cena. Też taki chcę =) A filmik Butter za bloga!Coś pisałyście o diecie. Ja parę lat temu schudłam w parę tygodni 10 kg. Odstawiłam napoje gazowane i słodycze. Przerzuciłam się na ciemne pieczywo i jadłam go naprawdę niewiele. Nic poza tym. Jadłam dalej tak samo. Ćwiczyłam tyle samo- dwa razy w tyg fitness. Teraz jem czasami słodycze, szczególnie ciast nie odmawiam. ale efektu jojo nie ma =) tomalinka fajnie że to już za tobą! Agnusku najlepszego!!! Mam wrażenie że kogoś pominęłam z życzeniami... Ale wybaczcie, przecież chora jestem =) zaaabcia jaki słodziak z tego teojego synka! A żaba pierwsza klasa. Podziwiam Cie że tyle wytrzymałaś z tajemnicą. Ja zawsze się wygaduje... ale TŻ zawsze wie, że coś jest na rzeczy. Nie wiem jak on to robi...jakiś szósty zmysł. ![]() Onyks strong ale numer z tymi zajęciami. Wkurzyłabym się mocno mocno! ale dla babeczekbutter za testCytat:
Cytat:
Onyks i mysia wy w budowlanej, a ja w geodezji. tez blisko=) tez bym sie chyba popłakała. spytałam TZa co by zrobił na jego miejscu. a on- asiula jak to co? zaczął bym sie śmiać i kazałbym ci umyć brzuch zeby na dziecko nie przeszło =) gocha widzisz, mówiłyśmy że będzie ok. po co było sie denerwować? przeciez my sie tu znam lepiej niz nie jeden lekarz =) Cytat:
Cytat:
blondi prasowanie wysyłaj do mnie! strong Kamilek słodki strippi może będę brutalna ale uważam że należy się jej tylko jedna kara. Czasami żałuje że jest u nas niedozwolona. Znając kompetencje naszych sądów mogłoby wtedy polec dużo niewinny osób. Wiecie co,ja sie chyba minęłam z powołaniem- zamiast matematyka geodety powinnam pisać książki. Niemalże każdy mój post jest na pół strony! Eseje jakieś.
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem za tą jedyną kara.
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniec żartów
|
|
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle naskrobałyście??? Nadstawiać tyłki
![]() Onyks tak, tak też bierzemy gazowe ogrzewanie Jak jest dobra promocja to ja bym brała. Bao kochana myślałam dziś o Tobie. tasia współczuję. metka ciekawe kiedy teraz się znowu tam wybiorę ![]() Bika nieźle makijaż pierwsza klasa ![]() Today super, że maż ma wolne, pospędzacie czas razem. A prezent dla synka czad ![]() Gosiu super. Blonde super , szczególnie z tym spotkaniem indywidualnym. Strong super, ze z małym coraz lepiej Bardzo się cieszę. Jesz nabiał?? Słodziak. Ile on ma wzrostu?? oo już doczytałam. To by był dobry kandydat na męża dla Mai, bo ona też wysoka ![]() Ana zawsze mi nie po drodze było ![]() Butter posikałam się |
|
|
|
#2862 |
|
Zadomowienie
|
Butter, ogórek wymiata!!!!!!!buahahhaa. Miałam problem czytać po tym dalej;D
Bika- będzie dobrze;-* Pogoda dziś fatalna, ja wyrąbana;/ Mam nadzieję, że wyrobię się jutro z odbiorem hcg, bo roboty po łokcie;-( ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- A propos, byłam dziś w Agacie pooglądać nasz wybrany komlet wypoczynkowy i widziałam chyba z trzy szczęśliwe kobietki wysoko w ciąży...a ja mam tam upatrzone łóżeczko, komódkę z przebierakiem i szafę... |
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Butter dopiero teraz przeczytałam o piżamie...niezła jesteś!!!
|
|
|
|
#2864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Żartuj i to dużo! Twoje teksty wymiatają! Uwielbiam Cie!
|
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
zartujesz?
![]() Lubisz prasowac? ![]() Juz wysylam kurierem Cytat:
Jutro bedziemy miec tv Jutro Tz po pracy jedzie odebrac
|
|
#2866 |
|
Zadomowienie
|
za TV, powiem ci szczerze, że jak zdarzało mi się pracować w domu to potrafiłam w ogóle nie włączać tv. Seriale i tak oglądam on-line =)A prasowanie uwielbiam. Takie moje skrzywienie. A już najbardziej koszule =) W domu jako jedyna prasowałam tacie koszule do pracy. Mama tego nie znosiła. Ale podstawa to dobra deska i żelazko. Jak mieszkałam u mamy TŻ to nie koniecznie byłam zachwycona tą czynnością. Deska bujała się na wszystkie strony, żelazko bez pary... No dramat jednym słowem. Na urodziny dostała nowe żelazko ze stacją parową. Minął rok i nawet go nie użyła bo niby czeka aż jej wodę destylowaną kupimy
|
#2867 |
|
Wtajemniczenie
|
Butter nie bede inna, ale z pizama zaszalalas jak to dziewczyny ujely.
Blondi u nas tez sa te 2 godz ale tylko dla dzieci z learning dificulty (nie wiem jak to sie pisze). A wszystkie dzieci moga isc od 3 roku zycia na 15 godz tyg. Powiem Ci ze dobrze moj Filip na tym wyszedl, nauczyl sie jezyka, zrobil sie troszke bardziej rozgarniety a teraz od poniedzialku normalna juz szkola od 9 do 15. Chyba sama za niego zaczynam sie stresowac Strong jaki Kamilek slodziutki i jak urosl. Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-09-13 o 22:30 |
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde super z tym TV
a w końcu na raty wzięliście czy nie?? Przepraszam, jak pisałaś, ale tyle było postów nie że wyłapałam tego.Wrzuciłam wam coś w k.
|
|
|
|
#2869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybym miala blizej napewno bym Ci czesciej podrzucala prasowanie Nie znosze tegoCytat:
Teraz mamy program Time for twos, dla 2 latkow ![]() Wlasnie dlatego SEbe poslalam do zlobka rok temu, by sie zaklimatyzowal, nauczyc byc w grupie, bo to procentuje na przyszlosc i widze po nim jak lgnie do dzieci, jak lubi z nimi szalec. Totez wiem, ze bedzie mial latwiej w szkole Powodzenia ![]() To juz długo ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() Moja wyplata, ktora dostane za tydz cala pojdzie na splate Tv ![]()
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde to i pewnie lepiej, będziecie mieli z głowy spłatę
|
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie i tak, choc wolelibysmy to rozlozyc
|
#2872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I myślałam, że dlatego wyszła akcja, że mało kto jest normalny tu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Butter jutro testujesz??
|
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Tak...chyba, że w nocy lub rano przybędzie @.
a teraz idę zrobić paprykę i kończę na dziś, bo się wykończę
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Onyks, Ana ile u was bierze firma budowlana za budowę domu?? I do jakiego stanu stawia??
|
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
Przepraszam, ze nie zagladam ostatnio zbyt czesto, ale duzo sie dzieje... Wrocilam, dochodze do siebie po zmianie czasu, jeszcze jestem chora na antybiotykach i zdolowana. Wiem, ze przywykne do tej polskiej rzeczywistosci, ale poki co jest strasznie pogoda deszczowa tez nie nastraja... Gdziekolwiek sie nie rusze, tam problemy: w banku, w sieci komorkowej (przez 2 dni moj rachunek urosl o 60zl bo pobieraja jakies dodatkowe oplaty poza pakietem internetowym!!!) - uzeram sie z nimi juz drugi dzien... Odwyklam tez od mieszkania z rodzicami, a z moimi wyjatkowo ciezko jest mieszkac... Dzis bylam w odwiedzinach u rodzinki, z ktorych sie cieszylam, ale gadanie niektorych osob (nie konkretnie o mnie, ale ogolnie) znow sprawilo, ze sie zle czuje w swoim ciele, samoocena jak wczesniej drgnela w gore, tak teraz z powrotem spadla.Jutro przyjezdza ex TZ przywiezc mi moje rzeczy od niego z domu... Innymi slowy, stalo sie to, co sie obawialam, nastroj depresyjny wrocil jak bumerang
Edytowane przez Amani Czas edycji: 2012-09-13 o 22:52 |
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Amani przytulam Cię kochana bardzo cieplutko
|
|
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2879 |
|
Wtajemniczenie
|
Butter to trzymam kciuki
![]() Amani widze ze masz takie same odczucia jak jedziesz do PL jak ja, tez mam takie wrazenie, ze wszytsko tam jest pod gorke , ludzie jacys smutni i przygnebieni chodza. My jezdzimy raz na rok i nam to starcza chociaz wiem ze Ty jestes w inej sytuacjiA ja jutro moze wpadne wieczorkiem, bo jade z Filipem do centrum na zakupy, wiec wyprawa na caly dzien. Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-09-13 o 22:55 |
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Today co ciekawego kupujesz??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

Myślisz, że tu normalne przesiadują? (nie obrażając nikogo) 

za bloga!
za test
Załatwiona adaptacja (tzn osoba) i kierownik budowy. Czekamy na warunki zabudowy, powiny być w przyszłym tygodniu, projekt też w przyszłym tygodniu i tak pomału idzie do przodu
obudziłam się ok. 5 z zimna...patrze a tu jestem goła....i dopiero potem do mnie 'wróciła' scena jak się rozbieram i odkładam ładnie piżamkę na bok... 
i ewidetnie prowadzi je bez mojej zgody
koniec żartów