To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45! - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-13, 23:17   #1951
Imperfecta
Zakorzenienie

Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
jako szamponu używam płynu do intymnej albo balsamu do kąpieli baby dream fur mama

Tego nie słyszałam
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 23:18   #1952
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna
Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!

im to widać mało słyszalaś
Stary 2012-09-13, 23:21   #1953
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
im to widać mało słyszalaś
No w temacie pielęgnacji włosów to fakt, bo używałam zawsze tylko szamponu do wyboru którego nie przywiązywałam wagi, czasem jakiejś odżywki i tego serum.
Dopiero ostatnio zaczęłam na to zwracać jakąkolwiek uwagę.
Stary 2012-09-13, 23:24   #1954
kamila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez norka27 Pokaż wiadomość
bo jezeli koncowki sa zniszczone przez prostownice to nawet jej odstawienie nic nie pomoze -wlos jest martwy - jedyna jego zywa czescia jest cebulka. Wiec jedyne co pomoze to obciac spalone koncowki, nie uzywac prostownicy i poczekac az wloski odrosna

ja koncze ostatni na dzis kwadracik bo mi zaraz oczy¨wysiada
przeraziłam się

kamila901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 23:26   #1955
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
jako szamponu używam płynu do intymnej albo balsamu do kąpieli baby dream fur mama
O, płyn do intymnej jako szampon super

Napiszę, co nadrobiłam, lecę się kapać i spać.
Norka, rzeczy dla córeczki są urocze Mnie najbardziej podoba się kącik do kąpieli i przewijania
W ogóle mimo, że domek w remoncie to wszystko jest takie jasne i urocze. Fajnie to będzie wyglądało jak już skończycie
Stonka, jak tam rocznica?
Imp to prawda, że krytyka może boleć. Ale nawet jak unikniesz jej na studiach czy w jakiejś szkole to pójdziesz do pracy i tam Ci się oberwie- a już lepiej dostać wtedy, gdy człowiek jeszcze się uczy niż wtedy, gdy teoretycznie powinien już wszystko wiedzieć. Życie jest niestety brutalne a całego nie da się przesiedzieć w domu. Trzeba stawić mu czoła.
Ja zdawałam na maturze WOS. Nieprzyszłościowe, mało ambitne ale w tym czułam się w miarę na siłach. Niestety, Konstytucja, do której pytania na maturze stanowiły 80% arkusza mnie przerosły. Z poziomu podstawowego miałam 65%-nie powala.
Bałam się składać papiery na studia bo wydawało mi się, że z takim wynikiem to wstyd. I co się okazało? Nikt na ten WOS nie patrzył. Miałam egzamin z muzyki, plastyki i logopedii. I dostałam się na studia.
Nie można poddawać się nawet nie próbując. Nie ryzykujesz-nie żyjesz
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 23:28   #1956
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila901 Pokaż wiadomość
przeraziłam się
Dlaczego? Paznokieć też nie jest żywy

A regularne podcinanie końcówek naprawdę czyni cuda

Jaki sklep ma fajna kolekcję jesiennych botków?
Chciałabym kupić sobie jakieś wygodne na obcasie ale nie mam czasu latać i szukać

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 23:28   #1957
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

TŻ pojechał

Pytała któraś co zdaję - polski, matma i angielski PR i biologia PP.

A co do włosów to moje włosy są żywym dowodem na to że prostownica niszczy okropnie. Miałam piękne grube włosy spalałam je przez półtora roku = wolniej rosną teraz pomimo ścięcia z takich po cycki aż po uszy! są matowe mimo że prostownicę odstawiłam 3 lata temu i są okropnie cienkie.
teraz stosuje szampony ziołowe, odżywki patrząc na skład! i wszelkie ochronne na końcówki tak jak jedwab ale to tylko po to żeby się nie niszczyły bardziej przy użytkowaniu szczotki do włosów
niestety trzeba dbać a moje włosy przypominają często nastroszoną kurę ale i tak je kocham

uciekam spać papa
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 23:32   #1958
kamila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Dlaczego? Paznokieć też nie jest żywy

A regularne podcinanie końcówek naprawdę czyni cuda

Jaki sklep ma fajna kolekcję jesiennych botków?
Chciałabym kupić sobie jakieś wygodne na obcasie ale nie mam czasu latać i szukać
Bo jakoś tak strasznie to zabrzmiało

Stary 2012-09-13, 23:33   #1959
norka27
Zakorzenienie

Goth pracy przed nami wiecej niz mamy checi i sil no ale koniec koncow powinno byc przytulnie na nastepny tydzien projekt nasza sypialnia

Kamila bo wlos jako wlos w sobie nic nie ma - spalisz go prostownica to jak plastikowa nitka jest i nic z tym nie zrobisz - mzoesz oblepic silikonem i udawac ze ceramidy i beton w niego wstapily Ja przestalam stosowac szampony z silikonami bo jak Karolcia juz mowila - oblepily mi wlosy tak ze nawet po umyciu sie straczkowaly z lekka i musialam myc co drugi dzien - mimo iz mam sucha skore glowy i kiedys moglam myc raz na tydzien. Po okresie sianowacenia wlosy sie przyzwyczaily i sa sypkie, puszyste a teraz i dluzej swieze. Po roku efekt taki ze moge myc wlosy raz na 2 - 3 dni i nie ma tragedii na glowie. Stosuje szampony z Barwy i Farmony i odzywke bez silikonow z Alterry a na koncowki - tak do polowy dlugosci czasem zapodam jedwab do wloskow i jest git. Ale trzeba i tak sciac to co spalone Prostownice stosuje na jakies wieksze wyjscia tylko.
norka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 23:36   #1960
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Imp to prawda, że krytyka może boleć. Ale nawet jak unikniesz jej na studiach czy w jakiejś szkole to pójdziesz do pracy i tam Ci się oberwie- a już lepiej dostać wtedy, gdy człowiek jeszcze się uczy niż wtedy, gdy teoretycznie powinien już wszystko wiedzieć. Życie jest niestety brutalne a całego nie da się przesiedzieć w domu. Trzeba stawić mu czoła.
Ja zdawałam na maturze WOS. Nieprzyszłościowe, mało ambitne ale w tym czułam się w miarę na siłach. Niestety, Konstytucja, do której pytania na maturze stanowiły 80% arkusza mnie przerosły. Z poziomu podstawowego miałam 65%-nie powala.
Bałam się składać papiery na studia bo wydawało mi się, że z takim wynikiem to wstyd. I co się okazało? Nikt na ten WOS nie patrzył. Miałam egzamin z muzyki, plastyki i logopedii. I dostałam się na studia.
Nie można poddawać się nawet nie próbując. Nie ryzykujesz-nie żyjesz

Tak ja wszystko wiem... Tylko, po prostu wszyscy chcą żebym podejmowała decyzje które fakt faktem zaważą na moim dalszym życiu a ja cholera jakby to powiedzieć, nie jestem na to gotowa...
Chociaż miałam dwa lata więcej na to niż większość osób z mojego rocznika ale ja nadal nie umiem tego ogarnąć...
Każdy mnie za to krytykuje a jak pytam o radę w jakiejkolwiek sprawie to wszyscy kwitują to tym, że sama powinnam wiedzieć albo negują moje decyzje.
Wiem, że nie jestem dzieckiem i powinnam się już zachowywać i myśleć jak dorosły a ja nie potrafię.
Sama jestem zła za to na siebie, ale jak myślę o maturze, studiach o pracy i tej całej otoczce dorosłości to robi mi się słabo... Dlatego, że nie mam na siebie pomysłu, że nie mam pomysłu na swoje życie.
Stary 2012-09-13, 23:40   #1961
kamila901
Zakorzenienie

Cytat:
Goth pracy przed nami wiecej niz mamy checi i sil no ale koniec koncow powinno byc przytulnie na nastepny tydzien projekt nasza sypialnia

Kamila bo wlos jako wlos w sobie nic nie ma - spalisz go prostownica to jak plastikowa nitka jest i nic z tym nie zrobisz - mzoesz oblepic silikonem i udawac ze ceramidy i beton w niego wstapily Ja przestalam stosowac szampony z silikonami bo jak Karolcia juz mowila - oblepily mi wlosy tak ze nawet po umyciu sie straczkowaly z lekka i musialam myc co drugi dzien - mimo iz mam sucha skore glowy i kiedys moglam myc raz na tydzien. Po okresie sianowacenia wlosy sie przyzwyczaily i sa sypkie, puszyste a teraz i dluzej swieze. Po roku efekt taki ze moge myc wlosy raz na 2 - 3 dni i nie ma tragedii na glowie. Stosuje szampony z Barwy i Farmony i odzywke bez silikonow z Alterry a na koncowki - tak do polowy dlugosci czasem zapodam jedwab do wloskow i jest git. Ale trzeba i tak sciac to co spalone Prostownice stosuje na jakies wieksze wyjscia tylko.
Ja rozumiem z tymi końcówkami... Tylko, że na moich cieniowanych włosach dość ciężko pozbyć się wszystkich zniszczonych końcówek. Nawet przy podcięciu ponad 2 cm zawsze coś zostanie, na dajmy na to krótszym włosie, który "ukryje się" wśród innych. Ja włosy prostowałam głównie przez to, że mam takie do dupy, że zawsze miałam albo napuszone, albo każdy w inną stronę... A taka szopa na głowie mnie dobija. A prostowałam raczej samą grzywkę, reszte włosów zwykle jakoś spinam, bo częste prostowanie jest dla mnie męczące, bo mam sporo włosów na głowie i trochę to zajmuje czasu. Marzą mi się właśnie takie sypkie włosy

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość

Tak ja wszystko wiem... Tylko, po prostu wszyscy chcą żebym podejmowała decyzje które fakt faktem zaważą na moim dalszym życiu a ja cholera jakby to powiedzieć, nie jestem na to gotowa...
Chociaż miałam dwa lata więcej na to niż większość osób z mojego rocznika ale ja nadal nie umiem tego ogarnąć...
Każdy mnie za to krytykuje a jak pytam o radę w jakiejkolwiek sprawie to wszyscy kwitują to tym, że sama powinnam wiedzieć albo negują moje decyzje.
Wiem, że nie jestem dzieckiem i powinnam się już zachowywać i myśleć jak dorosły a ja nie potrafię.
Sama jestem zła za to na siebie, ale jak myślę o maturze, studiach o pracy i tej całej otoczce dorosłości to robi mi się słabo... Dlatego, że nie mam na siebie pomysłu, że nie mam pomysłu na swoje życie.
Dużo osób ma ten sam problem
Ja miałam rok więcej, teraz jestem prawie na 3 roku studiów i dalej nie wiem co chcę robić w życiu tak na prawdę.

Stary 2012-09-13, 23:41   #1962
karolca
Zakorzenienie

Imp, pierniczysz

na studia nikt nie zmusza cię abyś szła
matura też obowiązkiem nie jest
Nie chcesz zdawać, nie zdawaj
zrobisz za kilka lat kurs maturalny i sobie przystąpisz
studia też nie uciekną, uczelni nie zamkną z dnia na dzien
zawsze możesz zrobić sobie studium, zdobyć jakieś wykształcenie inne niż ogólne.
W czym problem Nie można bawić się w Piotrusia Pana, bo dorosłość mnie przeraża. Mnie też przerażała, ale jest fajnie mimo iż czasem musze się martwić, że pieniędzy nie starczy do wypłaty, że trzeba skromniej zyć. Jako dziecko mnie to nie interesowało, ale jak miałam już swoje pieniądze ze stypendium czy ze stażu to inaczej zaczęłam do tego podchodzić.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-09-13, 23:41   #1963
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Jak to mój kolega powiedział:
'co za absurd zeby o życiu decydować za młodu kiedy jest się kretynem'

bay!
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 23:49   #1964
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Imp, pierniczysz

na studia nikt nie zmusza cię abyś szła
matura też obowiązkiem nie jest
Nie chcesz zdawać, nie zdawaj
zrobisz za kilka lat kurs maturalny i sobie przystąpisz
studia też nie uciekną, uczelni nie zamkną z dnia na dzien
zawsze możesz zrobić sobie studium, zdobyć jakieś wykształcenie inne niż ogólne.
W czym problem Nie można bawić się w Piotrusia Pana, bo dorosłość mnie przeraża. Mnie też przerażała, ale jest fajnie mimo iż czasem musze się martwić, że pieniędzy nie starczy do wypłaty, że trzeba skromniej zyć. Jako dziecko mnie to nie interesowało, ale jak miałam już swoje pieniądze ze stypendium czy ze stażu to inaczej zaczęłam do tego podchodzić.

Tak, tylko mój ojciec jest człowiekiem dość specyficznym i chce "mną" spełniać swoje plany życiowe.
On najlepiej chce żebym już poszła na studia albo do pracy i wyniosła się z domu, bo mam AŻ 20 lat.
Ciągle mi truję o studiach i czy już zdecydowałam a ja wiecznie ucinam rozmowę bo już nie mam siły się kłócić.
Poza tym muszę iść gdzieś dalej już, bo zabiorą mi rentę a pracy z wykształceniem średnim bez matury nigdzie nie dostanę płatną na tyle by się usamodzielnić... A idąc na studia mam jeszcze nadzieję, że mi pomoże się usamodzielnić widząc, że coś robię ze sobą.
Stary 2012-09-13, 23:59   #1965
karolca
Zakorzenienie

Gadanie...
Mi przez 5 lat babcia truła "idź dziecko na studia"
Pytałam, kto mi je opłaci, skoro mam na głowie hipotekę kosztującą mnie miesięcznie co czesne... Przez jakiś czas działało. Aż babcia z ciotką jako argument uzyły "dla papierka".
Powiedziałam wprost, że "papierek" nie da mi pracy, nie da mi pieniędzy, nie da mi jeść. Bez "papierka" mam lepszą i lepiej płatną pracę od kuzynki z doktoratem, która pracę miała dzięki wujkowi (który jest załozycielem jednej z prywatnych uczelni w mieście). Mając 20 lat kupiłam z TŻ mieszkanie, rok później się przeprowadziliśmy (długa historia, ale musieliśmy czekać na zwolnienie mieszkania). Od skończenia ogólniaka jestem niezależna, szukałam pracy (trwało to długo, ale udało się).
Jakbym miała liczyć na czyjąś pomoc, to pewnie niczego bym nie miała.
a renta... czy ta renta jest tak ważna? Jak pójdziesz do pracy to sobie zarobisz te pieniądze (chyba, że dostajesz ze 2000 na rękę, to szłabym gdziekolwiek ).

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-09-14, 00:02   #1966
norka27
Zakorzenienie

a ja chyba ide spac za chwilke
Stary 2012-09-14, 00:05   #1967
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Gadanie...
Mi przez 5 lat babcia truła "idź dziecko na studia"
Pytałam, kto mi je opłaci, skoro mam na głowie hipotekę kosztującą mnie miesięcznie co czesne... Przez jakiś czas działało. Aż babcia z ciotką jako argument uzyły "dla papierka".
Powiedziałam wprost, że "papierek" nie da mi pracy, nie da mi pieniędzy, nie da mi jeść. Bez "papierka" mam lepszą i lepiej płatną pracę od kuzynki z doktoratem, która pracę miała dzięki wujkowi (który jest załozycielem jednej z prywatnych uczelni w mieście). Mając 20 lat kupiłam z TŻ mieszkanie, rok później się przeprowadziliśmy (długa historia, ale musieliśmy czekać na zwolnienie mieszkania). Od skończenia ogólniaka jestem niezależna, szukałam pracy (trwało to długo, ale udało się).
Jakbym miała liczyć na czyjąś pomoc, to pewnie niczego bym nie miała.
a renta... czy ta renta jest tak ważna? Jak pójdziesz do pracy to sobie zarobisz te pieniądze (chyba, że dostajesz ze 2000 na rękę, to szłabym gdziekolwiek ).

Ale powiedz mi gdzie ja dostanę pracę na swojej zabitej dechami wsi z takim wykształceniem?
A co mam się rzucić na głęboką wodę do obcego miasta bez pracy i dachu nad głową?
Ty przynajmniej miałaś TŻta...
Stary 2012-09-14, 00:13   #1968
norka27
Zakorzenienie

Imp a ja sie rzucilam na gleboka wode do miasta bez znajomosci i jakos przetrwalam. Masz rente wiec masz za co oplacic pokoj na poczatek. Ja przeszlam sie glowna ulica i znalazlam prace w sklepie zoologicznym na pol etatu i od tego zaczelam. Potem dorwalam na weekendy kelnerowanie i jakos dalam rade ciagnac studia zaoczne - mimo iz w pracy spedzalam czesto po 18 godzin na dobe - bo mialam 2 etaty na raz, na uczelni w soboty oczy zamykaly mi sie same bo np konczylam zmiane o 4 rano jakos przetrwalam te 2 najgorsze lata. A potem odbilam sie i juz bylo jakby lzej. Wiec to glupie gadanie - jak nie zaryzykujesz bedziesz se w brode plula cale zycie ze tkwisz na zadupiu
Stary 2012-09-14, 00:13   #1969
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
a ja chyba ide spac za chwilke
Ja zjem kolację, szykuję kąpiel i też będe się kładła

Cytat:

Ale powiedz mi gdzie ja dostanę pracę na swojej zabitej dechami wsi z takim wykształceniem?
A co mam się rzucić na głęboką wodę do obcego miasta bez pracy i dachu nad głową?
Ty przynajmniej miałaś TŻta...
A jak będziesz miałą doktora albo przynajmniej tego magistra to pracę w tej zabitej dechami dziurze znajdziesz? Żeby mieć choćby swoj własny biznes trzeba tylko wiedzieć czego w okolicy nie ma, a co na pewno się przyda. Pisać do skutku wnioski o dofinansowanie i interes można kręcić.

Gdybym jako osoba prywatna dostała rok temu milionowy kredyt na wielką inwestycję w mojej okolicy, to nie czekałabym aby coś zdziałać. Była na sprzedaż miejska działa z warunkami zabudowy - wielopoziomowy parking oraz budynki usługowo-handlowe. Ciul z tym, że handel i usługi powstają tam jak grzyby po deszczu (5 marketów obok siebie, dwa targowiska, 5 banków, masa małych sklepików, stacja paliw, restauracja, sala weselna...) Wszystko w małej okolicy w promieniu 500 metrów Ale inwestycja z potencjałem (chocby ten parking, bo blokowisko dookoła koszmarne). I nie mieszkam gdzies w centrum tylko na rogatkach miasta.
Obecnie ruszyła budowa tego parkingu...

Zawsze powtarzam, że chciec to móc a czekać na olśnienie to jednak trochę za późno...

Pracę mozna szukać chocby przez internet, prasę, urząd pracy.
Mój TŻ rzucił prace u siebie w mieście bo dostał na okres próbny jednego miesiąca prace u mnie w mieście. A wysłał do firmy pytanie czy nie szukają pracowników. Rzucił wszystko - rodzinę, dom, pracę. A argument, że miałam TŻ do mnie nie trafia, bo nawet jakbym go nie miała wynajęłabym sobie chociaż kawalerkę z kimś do współy co by taniej było

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-09-14, 00:17   #1970
Imperfecta
Zakorzenienie

karolca, widzisz a mi brakuje tej odwagi by podjąć ryzyko i to jest mój słaby punkt.
Stary 2012-09-14, 00:17   #1971
norka27
Zakorzenienie

z innej beczki - Karolcia jakbys nie miala calkowicie miejsca na parapetach i remont w domu a w kwiaciarni staly by 2 rozne rodzaje wspanaile rozrosnietych, pachnacych i zdrowych zygopetalum - wziela bys meczy mnie to okrutnie bo takie wielkie te kwiaty i tak cudnie pachna a u mnie to nie czetso takie okazy sie zadazaja
Stary 2012-09-14, 00:24   #1972
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
karolca, widzisz a mi brakuje tej odwagi by podjąć ryzyko i to jest mój słaby punkt.
No to przykro mi bardzo z tego powodu. Rozumiem jechać w ciemno za granicę w sensie "pakuję się jutro i ruszam w poszukiwaniu miejsca dla siebie" ale usamodzielnić się bez oglądania na innych.
I sama sobie przeczysz, z jednej strony nie chcesz aby ktoś (ojciec) narzucał ci co masz robić a z drugiej sama boisz się ten krok podjąć (w sumie nawet nie wiem czy to jest strach bo odbieram to, że jest ci zwyczajnie tak dobrze)

Norko, a trudne w uprawie ejst to zygopetalum? Jak nie to ja bym chociaż na jedno sie skusiła Wiesz... jakaś niekwitnąca roślinka w odstawkę gdzieś trochę dalej od okna Poza tym ostatnio tak poprzestawiałam storczyki, że mam trochę miejsca na nowe

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-09-14, 00:26   #1973
norka27
Zakorzenienie

Karolcia jest takie http://foter.com/f/photo/5128174370/be2410e3ab/ i takie http://foter.com/f/photo/1315480890/3bb910b5af/ i takie jedno z wiecej zielonego http://foter.com/f/photo/5408154536/eb8803ce38/

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Karolcia podobno jak kazda kambria - czyli idzie jak kapusta Ale kwiaty sa wielkosci nektarynki i jak pachna
Stary 2012-09-14, 00:28   #1974
karolca
Zakorzenienie

własnie czytałam o uprawie
BIERZ Ja bym wzięła choćby na zapach i fakt, że kwitną głównie zimą (bo tak napisali w świecie kwiatów).

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-09-14, 00:29   #1975
Imperfecta
Zakorzenienie

karolca, bo nie chcę robić tego co ktoś chce bym robiła ale sama też nie wiem co mam i co chcę robić... Jednocześnie chcę się uczyć a z drugiej strony nie wiem czego.. Chcę się usamodzielnić ale boję się, że sobie nie poradzę i w końcu i tak będę musiała tu wrócić... Nie mam motywacji ani osoby dla której mogłabym się starać (akurat ojciec nie jest wymarzoną do tego osobą), rzucić wszystko i żyć a dla siebie samej nie potrafię.

Edytowane przez Imperfecta
Czas edycji: 2012-09-14 o 00:30
Stary 2012-09-14, 00:31   #1976
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
karolca, bo nie chcę robić tego co ktoś chce bym robiła ale sama też nie wiem co mam i co chcę robić... Jednocześnie chcę się uczyć a z drugiej strony nie wiem czego.. Chcę się usamodzielnić ale boję się, że sobie nie poradzę i w końcu i tak będę musiała tu wrócić... Nie mam motywacji ani osoby dla której mogłabym się starać, rzucić wszystko i żyć a dla siebie samej nie potrafię.
DLA SIEBIE
tyle ode mnie
reszta... kojarzy mi sie z Piotrusiem.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-09-14, 00:31   #1977
201604200942
Konto usunięte

dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki jutro
o 9 prowadzę swoją pierwszą lekcję

Imp, moim zdaniem Ty cały czas chcesz być traktowana jak dziecko.
Szukasz wymówek, by nie dorosnąć, a jak długo zamierzasz siedzieć na garnuszku?
Tak Ci jest wygodnie, nie dopłacasz do rachunków, wybacz, ale taka sielanka nie może trwać wiecznie.
Masz wiele wolnego czasu, może warto rozglądnąć się za pracą?
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 00:33   #1978
norka27
Zakorzenienie

u mnie jest dramat bo trzeba wniesc pelargonie przed zima i bezbulwowe begonie i mam jeszcze bougenville i nei mam pojecia gdzie mam wszystko ustawic bo ten remont teraz mi wszystkie mozliwosci pokrzyzowal bo okna ktorych nie wstawilismy trzeba bedzie na zime do salonu wstawic - tego remontowanego - by sie nie zniszczyly No i musze ombinowac ale bardzo chce tak cudnie pachnie pal licho cene i tak nic sobie nie kupie bo mam balona to chociaz kwiatka miec bede

Ide spac dobranoc

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Samara w takim razie bedziemy trzymac - ja i Iselin
Stary 2012-09-14, 00:35   #1979
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki jutro
o 9 prowadzę swoją pierwszą lekcję

Imp, moim zdaniem Ty cały czas chcesz być traktowana jak dziecko.
Szukasz wymówek, by nie dorosnąć, a jak długo zamierzasz siedzieć na garnuszku?
Tak Ci jest wygodnie, nie dopłacasz do rachunków, wybacz, ale taka sielanka nie może trwać wiecznie.
Masz wiele wolnego czasu, może warto rozglądnąć się za pracą?

Szukałam, to w mojej okolicy praca głównie dla ludzi z wykształceniem albo w weekendy a ja mam wtedy szkołę.
Stary 2012-09-14, 00:40   #1980
norka27
Zakorzenienie

Karolcia zobacz to zygopetalum czarne z niebieska warzka w polowie tej strony http://www.orchidarium.pl/rodzaje/html/Zygopetalum.html zakochalam sie i bede chora
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości