Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-14, 09:08   #4231
Moderna
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Ja już za 4 godz jadę do Niemiec ))
Nakupuję sobie żelek i czekoladę białą z chrupkami
Wracamy w poniedziałek wieczorem, ale będę zaglądać do was, jak już dojadę.
Najgorzej, że jedziemy bez Julci, już mi się płakać chce (
Nigdy na tyle się nie rozstawaliśmy
ohh a gdzie jedziesz?
i jaka to ta czekolada z chrupkami? Jakos nie kojarze

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
...myśałam,że to żart ale nie! Dostałam OSTRZEŻENIE na wizażu ....powód- ATAK NA INNĄ UŻYTKOWNICZKĘ!!!!

szaleństwo jakieś.....jeszcze po tym wszytkim co ostatnio nawypisywała........
ojjj wspolczuje, ale nawet jak jest bardzo nieprzyjemnie, trzeba zachowac fason i nie dac sie sprowokowac do niecenzuralnych slow (choc nie pamietam za co to moglo byc, moze za ta suk.?)

znalazlam, za ten post:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3908

Edytowane przez Moderna
Czas edycji: 2012-09-14 o 09:12
Moderna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-14, 09:13   #4232
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
....też tak pomyślałam...ale dostałam na priv wiadomość od moderatora forum......
strippi- jak to możliwe? Czyżby ta biedna istotka -atakowana ze wszystkich stron poskarżyła się na mnie???
No doniosła!!
ona ma coś nie po kolei

W ogóle czytałam jej posty w wątku "ciąża - mówić czy nie mówić" serio dziwna jest

Pisze coś o tym, że najchętniej to by powiedziała rodzicom po porodzie dopiero, a najlepiej jeszcze później :|, że ma dziecko, bo nie chce wtrącania.
Moi rodzice i rodzina wiedzą od samego początku i jakoś nikt się nie wtrąca, czasami ktoś da radę, że cola jest niezdrowa i mam nie pić, kiedy sięgnę po szklankę, ale to raz na jakiś czas i głównie w formie żartu.

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
ohh a gdzie jedziesz?
i jaka to ta czekolada z chrupkami? Jakos nie kojarze

ojjj wspolczuje, ale nawet jak jest bardzo nieprzyjemnie, trzeba zachowac fason i nie dac sie sprowokowac do niecenzuralnych slow (choc nie pamietam za co to moglo byc, moze za ta suk.?)
to nie suka tylko sutki były

Jadę do Mühl Rosin nad jeziorem obok Rostock blisko mamy do morza

O ta czekolada http://www.sklepniemiecki.pl/czekola...200g-p-66.html

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2012-09-14 o 09:14
strippi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-14, 09:14   #4233
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez no-angel Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj umieram ze strachu.
W środę nad ranem, po wtorkowym seksie miałam maleńkie krwawienie.
...mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze
...ja też miałam podobnie-i to w każdej ciąży -ale to na początku tak mniej więcej ok.7 ,8 lub 9 tygod(niepamięta dokładnie....),i wszystko było ok....ale oczywiście też się bałam.... bardzo dobrze,że tak szybko pójdziedz do lekarza,trzymam kciuki aby było ok
nestelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-14, 09:19   #4234
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna maria 79 Pokaż wiadomość
witajcie
nie pisałam bo cały czas stresowała mnie wizyta u gina, teraz już oddycham spokojnie według usg jest 9 tygodni według miesiączki wychodzi 10tyg
jestem spokojna widziałam tego groszka lub tą fasolkę..
nie nadrobię tego co naskrobałyście...więc ściskam mocno...i piszę na bieżąco..
za wizyte
Cytat:
W środę nad ranem, po wtorkowym seksie miałam maleńkie krwawienie. Minimalne, bez śladów na bieliźnie, tylko przy siusianiu zauważyłam na papierze, ot kropeczka. Pomyślałam, że to pewnie jakieś obtarcie albo nadżerka i się nie przejęłam, tym bardziej, że szyjkę mam jaką mam - po pobieraniu cytologii krwawiłam cały dzień.
Ale wczoraj wieczorem znowu - tym razem plamienie, takie rdzawe, dość widoczne na wkładce. Przestraszyłam się nie na żarty - co prawda brzuch mnie nie boli (tyle, co zawsze - takie delikatne ciągnięcie) i nie mam skurczów, ale strasznie się boję czy z dzidziusiem wszystko w porządku.
Dzwoniłam już do lekarza, mam przyjść do niego na dyżur o 12.00. Proszę, trzymajcie kciuki, żeby wszystko było w porządku, bo jestem przerażona.
dobrze że się umówiłaś ale napewno wszystko dobrze. wydaje mi sie ze to u ciebie będzie "normalne" skoro po cytologii też .

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
na 4 marca termin czyli 15 ?
no najlepiej było by jakby każda miała w podpisie suwaczek w którym jest tygodniu taka moja skromna propozycja, nie bić

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Dzisiaj startujemy z 12 tyg

Cytat:
a nie ma jej w Lidlu?

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-14, 09:22   #4235
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
Jadę do Mühl Rosin nad jeziorem obok Rostock blisko mamy do morza

O ta czekolada http://www.sklepniemiecki.pl/czekola...200g-p-66.html
ale fajnie, faktycznie do morza niedaleko

a czekolade kojarze z Lidla, ale nie jestem pewna ...
hmm.. mowisz, ze taka dobra.. nigdy nie jadlam
Stary 2012-09-14, 09:23   #4236
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Cytat:

ja od 5 tyg biorę 3x1 i mam nadzieję, że w poniedziałek mi zredukuje..
No właśnie dziś oblewamy, ja też 12 tc, i też biorę 3 razy na dzień ale mam nadzieję, że mi zmniejszy następnym razem lekarz.

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
no najlepiej było by jakby każda miała w podpisie suwaczek w którym jest tygodniu taka moja skromna propozycja, nie bić
No ja jestem za, tylko nie umiem robić ja czasem sprawdzam na początku listy, gorzej jak któraś nie jest wpisana

a ostrzeżenie pewnie było za popieprzona, no trudno taki wyrok, nic już się nie zrobi, wystarczy olać wiadomo kogo, chyba że będą tu jakieś loty i będzie sama do siebie pisać no ale na to nie poradzimy.
ObserwujeCie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-14, 09:24   #4237
klementyna1
Zakorzenienie

Oooo Lasencje aleście naskrobały....
Cytat:
W środę nad ranem, po wtorkowym seksie miałam maleńkie krwawienie. Minimalne, bez śladów na bieliźnie, tylko przy siusianiu zauważyłam na papierze, ot kropeczka. Pomyślałam, że to pewnie jakieś obtarcie albo nadżerka i się nie przejęłam, tym bardziej, że szyjkę mam jaką mam - po pobieraniu cytologii krwawiłam cały dzień.
Ale wczoraj wieczorem znowu - tym razem plamienie, takie rdzawe, dość widoczne na wkładce. Przestraszyłam się nie na żarty - co prawda brzuch mnie nie boli (tyle, co zawsze - takie delikatne ciągnięcie) i nie mam skurczów, ale strasznie się boję czy z dzidziusiem wszystko w porządku.
Dzwoniłam już do lekarza, mam przyjść do niego na dyżur o 12.00. Proszę, trzymajcie kciuki, żeby wszystko było w porządku, bo jestem przerażona.
Skoro tak masz, to pewnie taka Twoja uroda. Ja mam nadżerkę i mi lekarka powiedziała, że po stosunku mogę plamić- na szczęście nic takiego miejsca nie miało.

Cytat:
...myśałam,że to żart ale nie! Dostałam OSTRZEŻENIE na wizażu ....powód- ATAK NA INNĄ UŻYTKOWNICZKĘ!!!!

szaleństwo jakieś.....jeszcze po tym wszytkim co ostatnio nawypisywała........
Donosicielka jak nic... Ona nie dostała, bo nikt sie nie posunął do tego, żeby na nią donosić.

Cytat:
dobrze że umówiłaś się od razu do lekarza !

A seksu zazdroszczę... ja mam zakaz póki co zaraz chyba będziemy z Mężem w dwójkę po ścianach chodzić, a zwłaszcza ja bo z nim sobie jakoś radzimy no ale to i tak substytuty.. następna wizyta u gin za jakieś 3 tyg i pewnie dopiero wtedy będzie (oby ) zgoda
My mieliśmy zakaz 5-7 tydzień. Potem juz nie, ale ja i tak się bałam i kochaliśmy sie raz na ruski miesiąc;p Teraz trochę częsciej, ale dalej mam obawy, bo mnie potem troche brzuch boli- od skurczów macicy, czy co?
Cytat:
za wizyte
dobrze że się umówiłaś ale napewno wszystko dobrze. wydaje mi sie ze to u ciebie będzie "normalne" skoro po cytologii też .

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

a nie ma jej w Lidlu?
Pod warunkiem, ze ktoś jest tak rozgarnięty, że suwaczek potrafi dodać. Ja prbowałam i niestety za trudne dla mnie;p

Ci do duphastonu to ja brałam najpierw 2x2 potem 3x1 potem 2x1 a potem ostatnie 7 dni do konca opakowania 1x1 i skonczyłam ok 13 tygodnia. NA razie plamień nie mam.
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-14, 09:28   #4238
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:

znalazlam, za ten post:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3908
....ostrzeżenie właśnie za ten post,a tam nie ma nic o suce- za to napisałam,że jest pieprznięta -bo jest!( zaraz dostanę za to 2 ostrzeż.....) ,zresztą ten post ze słowem suka brzmiał mniej więcej tak.."nawet suki są bardziej uczuciowe niż ty"(ona..) (pamiętacie odczyt niektórych dziewczyn...SUTKI uczuciowe...) ,więć suką ją nie nazwałam.....
...no tak ...ona będzie wypisywać ,że ktoś jest za biedny i nieodpowiedzialny aby mieć dziecko...a jak któraś jej odpowie-to biegiem na skargę............. .
Cytat:
No doniosła!!
ona ma coś nie po kolei

W ogóle czytałam jej posty w wątku "ciąża - mówić czy nie mówić" serio dziwna jest

Pisze coś o tym, że najchętniej to by powiedziała rodzicom po porodzie dopiero, a najlepiej jeszcze później :|, że ma dziecko, bo nie chce wtrącania.
Moi rodzice i rodzina wiedzą od samego początku i jakoś nikt się nie wtrąca, czasami ktoś da radę, że cola jest niezdrowa i mam nie pić, kiedy sięgnę po szklankę, ale to raz na jakiś czas i głównie w formie żartu.

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

to nie suka tylko sutki były
............

Cytat:
...masz rację...a jak mam to zrobić?(.......)

Edytowane przez nestelle
Czas edycji: 2012-09-14 o 09:30
Stary 2012-09-14, 09:29   #4239
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie dziś oblewamy, ja też 12 tc, i też biorę 3 razy na dzień ale mam nadzieję, że mi zmniejszy następnym razem lekarz.
Zaczynam się obawiać czy Ty to nie ja... za dużo wspólnych rzeczy... może cierpię na schizofrenię... :brzyda l:

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-14, 09:30   #4240
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
No właśnie dziś oblewamy, ja też 12 tc

myslalam ze bede tesknic za alkiem, bedzie mi go brakowac, bom nie stroniaca, ale w ogole, nic, nul. zadne 0% nie kusza... a sok ze sliwek z Tymbarka smakuje mi jak grzaniec na zimno. drin - woda, sprite + cytryna -> namiastka. szok. nie jestem chyba AA

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
duphastonu to ja brałam najpierw 2x2 potem 3x1 potem 2x1 a potem ostatnie 7 dni do konca opakowania 1x1 i skonczyłam ok 13 tygodnia. NA razie plamień nie mam.
o luddy a ja przezywam -1

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-14, 09:31   #4241
anna maria 79
Raczkowanie

ale pedzicie chyba jestem za stara zdążyłam syna zaprowadzić do szkoły i zrobic babeczki a tu 2 strony
wszystkim dziękuje ... w końcu sama mogę się cieszyć dostałam jeszcze ze względu na serce na prentalane usg.
No angel ściskam mocno kciuki i masz u mnie zdrowaśkę...
Co do pewnych dyskusji na forum...to chyba lepiej między uszy pewne osoby nie powinny byc matkami, jak mój syn po urodzeniu leżał na izolatce 2 tygodnie to nie myślałam jak przeżyje to dobrze a jak nie to postaram się o drugie.. szkoda słów...po prostu jest to żałosne...

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

DZIEWCZYNY PO BABECZCE BO MARZY MI SIĘ CÓRKA...
anna maria 79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-14, 09:32   #4242
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Cytat:
My mieliśmy zakaz 5-7 tydzień. Potem juz nie, ale ja i tak się bałam i kochaliśmy sie raz na ruski miesiąc;p Teraz trochę częsciej, ale dalej mam obawy, bo mnie potem troche brzuch boli- od skurczów macicy, czy co?
.
No właśnie podczas orgazmu wytwarza się oksytocyna i ona powoduje skurcze ale też prostaglandyny ze spermy mogą je powodować, więc przy zagrożeniu zakaz seksu

Edytowane przez ObserwujeCie
Czas edycji: 2012-09-14 o 09:36
Stary 2012-09-14, 09:34   #4243
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
a nie ma jej w Lidlu?
Jest jest, ale trochę inna

Cytat:
ale fajnie, faktycznie do morza niedaleko

a czekolade kojarze z Lidla, ale nie jestem pewna ...
hmm.. mowisz, ze taka dobra.. nigdy nie jadlam
No jest w lidlu, spróbuj bo pycha.
Nad morze pewnie nie pojedziemy, ale mamy 5min od domu do dużej plaży nad jeziorem
Stary 2012-09-14, 09:35   #4244
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
...no tak ...ona będzie wypisywać ,że ktoś jest za biedny i nieodpowiedzialny aby mieć dziecko...a jak któraś jej odpowie-to biegiem na skargę............. .
nie daj sie wyprowadzic z rownowagi, najlepiej zignorowac i nie uzywac obrazliwych slow.. ostrzezenia sie sumuja i mozna dostac bana tymczasowego (czyli nie mozna pisac przez jakis czas na forum).. zeby jej czasem nie przyszlo do glowy zglaszac kolejne posty.. moze lepiej to z pieprz... wyedytowac?
Stary 2012-09-14, 09:35   #4245
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Cytat:
Zaczynam się obawiać czy Ty to nie ja... za dużo wspólnych rzeczy... może cierpię na schizofrenię... :brzyda l:

hehe

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
myslalam ze bede tesknic za alkiem, bedzie mi go brakowac, bom nie stroniaca, ale w ogole, nic, nul. zadne 0% nie kusza... a sok ze sliwek z Tymbarka smakuje mi jak grzaniec na zimno. drin - woda, sprite + cytryna -> namiastka. szok. nie jestem chyba AA
O mam to samo, ja też raczej za kołnierz nie wylewam a w ciąży totalnie nie mam ochoty, nie ciągnie mnie i palenie rzuciłam z dnia na dzień bez bólu, zanim jeszcze wiedziałam że jestem w ciąży a byłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-14, 09:37   #4246
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
ale pedzicie chyba jestem za stara zdążyłam syna zaprowadzić do szkoły i zrobic babeczki a tu 2 strony
...no co Ty,jaka za stara......,ja zaraz idę po syna do szkoły....aż się boję ile stron napiszą......

.co do babeczki - to tak poproszę.....
Stary 2012-09-14, 09:38   #4247
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
ojejj babeczki
to ja poprosze dwie, tez mi sie corcia marzy
Stary 2012-09-14, 09:40   #4248
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
za 12 tydzień

Cytat:
Pod warunkiem, ze ktoś jest tak rozgarnięty, że suwaczek potrafi dodać. Ja prbowałam i niestety za trudne dla mnie;p
ale nie umiesz dodać podpisu czy zrobić suwaczka?
Cytat:
...masz rację...a jak mam to zrobić?(.......)
Cytat:

no już dawno nikt sie nie ujawnił nowy

Stary 2012-09-14, 09:40   #4249
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:

a bierreee. a jaka? ja mam z jablkiem muffinke, ale jakos ochoty brak.
no i co by Ci sie marzenia spelnily!

Cytat:
a w ciąży totalnie nie mam ochoty, nie ciągnie mnie i palenie rzuciłam z dnia na dzień bez bólu, zanim jeszcze wiedziałam że jestem w ciąży a byłam
mialam pytac jako-krajowe jest dziecie Twe? (dobrze kojarze upojny urlop?)

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-14, 09:47   #4250
anna maria 79
Raczkowanie

no to wcinamy póki łobuz w szkole...babeczki z czekoladą i wiśniami...częstujemy się...tylko pomału nie mieszczę się w ubrania...i zastanawiam się po co mi znów rośnie mleczarnia jak i tak na pewno będzie znów skaza białkowa i nutramigen...
ps. ostatnio była mowa o wózkach a co łóżeczkami wybieracie turystyczne czy drewniane...teraz wybór jest większy niż 6 lat temu....

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

łóżeczko z wibracjami i melodyjkami...qurcze jak mercedes...
http://allegro.pl/maxx-wypas-lozeczk...602961912.html
anna maria 79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-14, 09:47   #4251
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
............suwaczka..... ...
Stary 2012-09-14, 09:54   #4252
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
o prosze
http://babystrology.com/tickers/baby...=8&babycount=1

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
ps. ostatnio była mowa o wózkach a co łóżeczkami wybieracie turystyczne czy drewniane...teraz wybór jest większy niż 6 lat temu....
my wybierzemy na pewno drewniane
Stary 2012-09-14, 10:07   #4253
Leonikowa
Rozeznanie

Cytat:
witajcie
nie pisałam bo cały czas stresowała mnie wizyta u gina, teraz już oddycham spokojnie według usg jest 9 tygodni według miesiączki wychodzi 10tyg
jestem spokojna widziałam tego groszka lub tą fasolkę..
nie nadrobię tego co naskrobałyście...więc ściskam mocno...i piszę na bieżąco..
Gratuluję udanej wizyty

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
trzymam kciuki wszytko będzie Ok

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Ten robiłam http://www.mojewypieki.com/przepis/t...forest-cake%29
Zamiast likieru dawałam kompot z odrobiną wódki. Ale odrobiną. Pyszny.
dziewczyny wy tu robicie pyszne torciki a ja ostatnio ledwo co zrobiłam pierwszy placek i to chyba najprostszy na świecie
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/przepisy/ciasta-i-...-przepis,55852
może dzięki Wam przez te kilka m- cy nauczę się piec

LEONEK 2.03.13.
Leonikowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-14, 10:07   #4254
no-angel
Raczkowanie

Cytat:
dobrze że umówiłaś się od razu do lekarza !

A seksu zazdroszczę... ja mam zakaz póki co zaraz chyba będziemy z Mężem w dwójkę po ścianach chodzić, a zwłaszcza ja bo z nim sobie jakoś radzimy no ale to i tak substytuty.. następna wizyta u gin za jakieś 3 tyg i pewnie dopiero wtedy będzie (oby ) zgoda
Nie ma czego zazdrościć. Chłop mi wyjechał teraz na 3 miesiące do Anglii, więc mam przymusowy post do Bożego Narodzenia prawie. I to właśnie teraz jak hormony szaleją i chciałoby się więcej... A potem to nie wiem czy się będzie chciało

Cytat:
...przepraszam,ale przypomnij w który jesteś tygodniu?
Wg USG w 14 tygodniu, wg miesiączki w 13 tygodniu - ale mam nieregularne miesiączki, więc lekarz trzyma się terminu z USG.
no-angel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-14, 10:07   #4255
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
drewniane

Cytat:
no już Moderna Ci zrobiła na równy 15 tydzień zgadza się?

idę szybko do sklepu

a przed chwilą zrobiłam mały porządek w bluzkach bez rękawów, które w kosz, które na przyszłość, które jeszcze da sie włożyć

Stary 2012-09-14, 10:14   #4256
Sorceresss
Wtajemniczenie

Do domu na pewno kupimy drewniane łóżeczko. Szwagierka ma turystyczne dla swojego rocznego brzdąca i sprawdza się świetnie. A ponieważ z mężem rodziców mamy w różnych zakątkach to pewnie takie turystyczne sobie dość szybko sprawimy...

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-14, 10:14   #4257
Leonikowa
Rozeznanie

ObserwujeCie O mam to samo, ja też raczej za kołnierz nie wylewam a w ciąży totalnie nie mam ochoty, nie ciągnie mnie i palenie rzuciłam z dnia na dzień bez bólu, zanim jeszcze wiedziałam że jestem w ciąży a byłam

ja rzuciłam palenie 24 stycznia ale na początku ciąży to miałam straszną ochotę sobie zapalić pomimo, że dym mi bardzo przeszkadzał

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
no to wcinamy póki łobuz w szkole...babeczki z czekoladą i wiśniami...częstujemy się...tylko pomału nie mieszczę się w ubrania...i zastanawiam się po co mi znów rośnie mleczarnia jak i tak na pewno będzie znów skaza białkowa i nutramigen...

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

łóżeczko z wibracjami i melodyjkami...qurcze jak mercedes...
http://allegro.pl/maxx-wypas-lozeczk...602961912.html
ja mam upatrzone w Ikei

LEONEK 2.03.13.
Leonikowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-14, 10:16   #4258
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
a przed chwilą zrobiłam mały porządek w bluzkach bez rękawów, które w kosz, które na przyszłość, które jeszcze da sie włożyć
i jak, duzo odrzucilas?

A ja nie moge sie z niczym rozstac, mam mnostwo ciuchow, w ktorych nie chodze, a sa jeszcze dobre i zal mi je oddas do kontenera CK

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Leonikowa Pokaż wiadomość
ja mam upatrzone w Ikei
ktore z Ikei?

My tez chcemy wlasnie mebelki z ikea

a ja wczoraj wymieniam lekarzowi, ze nie pale, nie pije, nie biore narkotykow.. a lekarz sie smieje, ze jestem typowy Spaßbremse (Party killer, fun killer) - nie wiem jak po polsku to moze byc (cos jak hamulec zabawy) .. usmialam sie wczoraj

Edytowane przez Moderna
Czas edycji: 2012-09-14 o 10:33
Moderna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-14, 10:25   #4259
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Leonikowa Pokaż wiadomość
dziewczyny wy tu robicie pyszne torciki a ja ostatnio ledwo co zrobiłam pierwszy placek i to chyba najprostszy na świecie
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/przepisy/ciasta-i-...-przepis,55852
może dzięki Wam przez te kilka m- cy nauczę się piec
ja robiłam w sobotę torcik dla chrześnicy tż-ta
taki na szybko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01458.jpg (30,7 KB, 38 załadowań)
Stary 2012-09-14, 10:28   #4260
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
ja robiłam w sobotę torcik dla chrześnicy tż-ta
taki na szybko
ale sliczny

tja.,.. taki na szybko
chcialabym tak na szybko robic takie cuda

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości