|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013
Cytat:
![]() i jaka to ta czekolada z chrupkami? Jakos nie kojarze ![]() Cytat:
znalazlam, za ten post: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3908
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2012-09-14 o 09:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4232 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona ma coś nie po kolei ![]() W ogóle czytałam jej posty w wątku "ciąża - mówić czy nie mówić" serio dziwna jest ![]() Pisze coś o tym, że najchętniej to by powiedziała rodzicom po porodzie dopiero, a najlepiej jeszcze później :|, że ma dziecko, bo nie chce wtrącania. Moi rodzice i rodzina wiedzą od samego początku i jakoś nikt się nie wtrąca, czasami ktoś da radę, że cola jest niezdrowa i mam nie pić, kiedy sięgnę po szklankę, ale to raz na jakiś czas i głównie w formie żartu. ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() Jadę do Mühl Rosin nad jeziorem ![]() ![]() ![]() O ta czekolada ![]() ![]()
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-09-14 o 09:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ...ja też miałam podobnie-i to w każdej ciąży -ale to na początku tak mniej więcej ok.7 ,8 lub 9 tygod(niepamięta dokładnie....),i wszystko było ok....ale oczywiście też się bałam.... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4234 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no najlepiej było by jakby każda miała w podpisie suwaczek w którym jest tygodniu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#4235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czekolade kojarze z Lidla, ale nie jestem pewna ... ![]() hmm.. mowisz, ze taka dobra.. nigdy nie jadlam ![]()
![]() |
![]() |
#4236 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a ostrzeżenie pewnie było za popieprzona, no trudno taki wyrok, nic już się nie zrobi, wystarczy olać wiadomo kogo, chyba że będą tu jakieś loty i będzie sama do siebie pisać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4237 | ||||
Zakorzenienie
|
Oooo Lasencje aleście naskrobały....
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ci do duphastonu to ja brałam najpierw 2x2 potem 3x1 potem 2x1 a potem ostatnie 7 dni do konca opakowania 1x1 i skonczyłam ok 13 tygodnia. NA razie plamień nie mam. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4238 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ...no tak ...ona będzie wypisywać ,że ktoś jest za biedny i nieodpowiedzialny aby mieć dziecko...a jak któraś jej odpowie-to biegiem na skargę..... ![]() Cytat:
![]() ...masz rację...a jak mam to zrobić?(.......) Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2012-09-14 o 09:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4239 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4240 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() myslalam ze bede tesknic za alkiem, bedzie mi go brakowac, bom nie stroniaca, ale w ogole, nic, nul. zadne 0% nie kusza... a sok ze sliwek z Tymbarka smakuje mi jak grzaniec na zimno. drin - woda, sprite + cytryna -> namiastka. szok. nie jestem chyba AA ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4241 |
Raczkowanie
|
ale pedzicie chyba jestem za stara zdążyłam syna zaprowadzić do szkoły i zrobic babeczki a tu 2 strony
![]() wszystkim dziękuje ... ![]() No angel ściskam mocno kciuki i masz u mnie zdrowaśkę... Co do pewnych dyskusji na forum...to chyba lepiej między uszy pewne osoby nie powinny byc matkami, jak mój syn po urodzeniu leżał na izolatce 2 tygodnie to nie myślałam jak przeżyje to dobrze a jak nie to postaram się o drugie.. szkoda słów...po prostu jest to żałosne... ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- DZIEWCZYNY PO BABECZCE BO MARZY MI SIĘ CÓRKA... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez ObserwujeCie Czas edycji: 2012-09-14 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4243 | |
Zakorzenienie
|
Jest jest, ale trochę inna
![]() Cytat:
Nad morze pewnie nie pojedziemy, ale mamy 5min od domu do dużej plaży nad jeziorem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
nie daj sie wyprowadzic z rownowagi, najlepiej zignorowac i nie uzywac obrazliwych slow.. ostrzezenia sie sumuja i mozna dostac bana tymczasowego (czyli nie mozna pisac przez jakis czas na forum).. zeby jej czasem nie przyszlo do glowy zglaszac kolejne posty.. moze lepiej to z pieprz... wyedytowac?
![]() |
#4245 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hehe Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() .co do babeczki - to tak poproszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
ojejj babeczki
![]() to ja poprosze dwie, tez mi sie corcia marzy ![]()
![]() |
#4248 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale nie umiesz dodać podpisu czy zrobić suwaczka? no już dawno nikt sie nie ujawnił nowy
![]() |
![]() |
#4249 | |
Zakorzenienie
|
a bierreee. a jaka? ja mam z jablkiem muffinke, ale jakos ochoty brak.
no i co by Ci sie marzenia spelnily! Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4250 |
Raczkowanie
|
no to wcinamy póki łobuz w szkole...babeczki z czekoladą i wiśniami...częstujemy się...tylko pomału nie mieszczę się w ubrania...i zastanawiam się po co mi znów rośnie mleczarnia jak i tak na pewno będzie znów skaza białkowa i nutramigen...
ps. ostatnio była mowa o wózkach a co łóżeczkami wybieracie turystyczne czy drewniane...teraz wybór jest większy niż 6 lat temu.... ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- łóżeczko z wibracjami i melodyjkami...qurcze jak mercedes... http://allegro.pl/maxx-wypas-lozeczk...602961912.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4251 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4252 | |
Zakorzenienie
|
o prosze
![]() http://babystrology.com/tickers/baby...=8&babycount=1 ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4253 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/przepisy/ciasta-i-...-przepis,55852 może dzięki Wam przez te kilka m- cy nauczę się piec ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wg USG w 14 tygodniu, wg miesiączki w 13 tygodniu - ale mam nieregularne miesiączki, więc lekarz trzyma się terminu z USG. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no już Moderna Ci zrobiła na równy 15 tydzień zgadza się? idę szybko do sklepu ![]() a przed chwilą zrobiłam mały porządek w bluzkach bez rękawów, które w kosz, które na przyszłość, które jeszcze da sie włożyć ![]()
![]() |
![]() |
#4256 |
Wtajemniczenie
|
Do domu na pewno kupimy drewniane łóżeczko. Szwagierka ma turystyczne dla swojego rocznego brzdąca i sprawdza się świetnie. A ponieważ z mężem rodziców mamy w różnych zakątkach to pewnie takie turystyczne sobie dość szybko sprawimy...
![]() |
![]() |
#4257 | |
Rozeznanie
|
ObserwujeCie O mam to samo, ja też raczej za kołnierz nie wylewam
![]() ![]() ja rzuciłam palenie 24 stycznia ale na początku ciąży to miałam straszną ochotę sobie zapalić ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nie moge sie z niczym rozstac, mam mnostwo ciuchow, w ktorych nie chodze, a sa jeszcze dobre i zal mi je oddas do kontenera CK ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- ktore z Ikei? ![]() My tez chcemy wlasnie mebelki z ikea ![]() a ja wczoraj wymieniam lekarzowi, ze nie pale, nie pije, nie biore narkotykow.. a lekarz sie smieje, ze jestem typowy Spaßbremse (Party killer, fun killer) - nie wiem jak po polsku to moze byc (cos jak hamulec zabawy) .. usmialam sie wczoraj ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2012-09-14 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taki na szybko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
ale sliczny
![]() tja.,.. taki na szybko ![]() chcialabym tak na szybko robic takie cuda ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.