|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
Cytat:
nie wiedziałam, że się za to dodatkowo płaci.pewnie też będę musiała.u nas ktg jest od 36 tcgłupia pinda |
|
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nie miałam ktg ale jesli już to raczej do szpitala bede na to chodzic
bo jak leżałam to przychodziły babeczki
|
|
#4143 |
|
Zadomowienie
|
Wiiitam
![]() Czy kamilka urodzila?! mam nadzieje ze wszystko dobrze?! Serdecznie gratuuje i duzo zdrowka zycze ![]() Biore sie dzis za jakies sprzatanie bo tż nosem kreci ze sie ostatnio opierdzielam... heh :/ |
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
Nataniel pod respiratorem bo nie oddycha samodzielnie
|
|
#4145 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4146 |
|
Zadomowienie
|
za chciało mi się poukładać w szafce z ubraniami . Nie to że się zmachałam jak bym biegała jeszcze brzuch zaczął boleć
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#4147 |
|
Zadomowienie
|
Oby bylo wszystko dobrze! musi byc
trzymam kciuki !Troche racji ma, bo w domu siedze i nic wlasciwie ostatnio nie robie:/ a obiadek i mi by sie przydal..... chociaz ja uwazam ze przesadza, a on dzis wkurzony na prace bo cos ie idzie i chyba mi sie za to oberwalo.... :/ Tak czy tak, wiele obowiazkow nie mam wiec moglabym sie tym obiadem zajac ![]() Cos mnie wczoraj brzuszek pobolewal ale to chyba byly jelitka, dzis tez 2x tak mooocno zakulo ale teraz ok, pije kawke i mam nadzieje na efekty
|
|
|
|
#4148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jejciu ... mój mąż to oprócz obiadu nic nie pozwala mi robić, sam sprząta.ja mam troche wyrzuty sumienia no ale dzieci najważniejsze |
|
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
ja wyprasuje jak pomaluje paznokcie
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale szczerze to ostatnio jakoś mnie wkurza bałagan i muszę mieć wszystko na tito belo
|
|
#4151 |
|
Raczkowanie
|
No i się wzieło i zesra.ło i się nie spotkam dzisiaj z dziewczynami
Poszalałam sobie z praniem i prasowaniem i wczoraj zaczęłam plamić więc od wczorajszego wieczora leki i leżenie MUSZĘ !!! Dzisiaj zaczynamy 34 tydzień - pewnie jeszcze z 5 tygodni i będzie cesarka ![]() kamila gratuluję córeczki - od razu wiadomo że skoro taki wstydzioch to dziewczynka ![]() Sola super że na wizycie wszystko w normie
Edytowane przez Kamalika Czas edycji: 2012-09-14 o 12:48 |
|
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chyba dawno lania nie dostałaś a tak poza tym to gratulacje 34 tygodnia
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kciuki żeby było dobrze i leżymy jak nic bo jak nie to wiesz ![]() I gratuluję 34 tygodnia ![]() Tak jak pisałam nie martw się spotkamy się innym razem z Tobą Ty i dziecko jesteście najważniejsi ![]() PS. Nie pisałam nic tu na forum bo nie wiedziałam czy mogę
|
|
|
|
|
#4155 |
|
Raczkowanie
|
No ale większość wyprawki już mam uprane i poprasowane
![]() Zostały kocyki, pościel, prześcieradła, ręczniki i pieluszki. Jeszcze sie zanerwiłam bo przysłali mi nie ten wzór pościeli który zamawiałam Kupiłam ten http://allegro.pl/show_item.php?item=2576065897 a przysłali mi jakiś wzór z ohydnym misiem. No i polecam pościel Feretti - kupiłam komplet http://allegro.pl/show_item.php?item=2611066495 i jest rewelacyjna - znacznie lepsza jakość niż ten cały słoniko-miś.
|
|
#4156 |
|
Zadomowienie
|
Kamalika
nieładnie kochana. Ja też przyznaję, że ostatnio za dużo robiłam, co przypłaciłam bólem brzucha, ale teraz wiem, że najlepszą metodą na robotę w ciąży jest metoda małych kroków - chwilę coś robię i dłuższa przerwa. oszczędzaj sie kochana!!! ![]() dorcia2120 a Ty kochana też uważaj na siebie |
|
|
|
#4157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluje kolejnego tygodnia |
|
|
|
|
#4158 |
|
Raczkowanie
|
niteczko mam nadzieję że jeszcze sie spotkamy przed rozwiązaniem, bo mu obie z terminem na początek listopada
|
|
#4159 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za Madzie, niech do nas szybciutko wraca zapakowanaCytat:
Cytat:
Musze gina zapytac kiedy to sie zglasza i czy sami wiedza co i jak,bo chyba ten zastrzyk po porodzie powinnysmy dostac,zeby przeciwcial nie wyprodukowac,gdyby dzidzia miała Arh+ Tak zapobiegawczo sie przyda,gdybysmy druga ciaze planowaly. Cytat:
gratulacje 34 tc ![]() na Madalinskiego jak dobrze kojarze bedziesz miala cesarke,to nasza polozna tam polecala jakiegos doktora Zimowicza czy Zimonia czy cos kolo zimy,ale nie wiem czy tam jeszcze pracuje sola za udana wizyte, ja przed kazda musze krew i mocz robic. Dziewczynki takie dwa okragle talerzyki co do brzuszka przypinaja i sie lezy i slucha tetna to ktg? bo u mnie juz od ostatniej wizyty to polozna zaczela robic i powiedziala,ze teraz zawsze przed wizyta bede miala. Zmykam z psami,zeby sie wyrobic. Ups, mam paznokcie tylko u jednej reki pomalowane
|
|
|
#4160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz ciężko jest się przestawić na zwolnione obroty kiedy przez ostatnie 15 lat doba była za krótka a sen był stratą czasu. Codziennie sobie tłumaczę że muszę zwolnić, że nic się nie stanie jak coś zrobię później ale jak widać nie zawsze wychodzi.
|
|
|
#4161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do tego Ty masz mieć cc to wogóle jeszcze wcześniej też mam nadzieję że jeszcze się uda spotkać. |
|
|
|
|
#4162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też liczę na spotkanie następnym razem ..... poproszę męża żeby przed kolejnym spotkaniem pochował wszystkie rzeczy do których ewentualnie moglabym się dorwać i przepracować
|
|
|
#4163 |
|
Rozeznanie
|
Ja jeszcze zahaczę o temat przewijaków, czy kupujecie pokrowce na nie czy już nie potrzebne?
Oszczędzać się, oszczędzać się i jeszcze raz oszczędzać się!!! |
|
|
|
#4164 |
|
Zadomowienie
|
uważam uważam..
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#4165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4167 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- I co sprawdził? Nie kupiłam jeszcze przewijaka i wydaje mi się że ten materiał z czego jest zrobiony to będzie zimny dla maluszka jak się go położy... |
|
|
|
|
#4168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pytanie do dziewczyn, które biorą lub brały Aspargin: Przypuszczam, że to po nim mam upławy, tzn wydzielinę z pochwy, a wcześniej nic nie miałam Zaobserwowała któraś coś takiego? Jak się sytuacja nie zmieni, to wieczorem lub jutro chyba zawitam na IP
|
|
|
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sola1 - za wizytęPościel bardzo ładna. Dziewczyny, powiedzcie mi jaki termometr do mierzenia temperatury ciała polecacie dla maleństwa? Jest ich tyle, ceny różniaste i nie wiadomo jaki wybrać.
"Moda przemija, styl pozostaje." - Gabrielle Chanel Projekt PRAWO JAZDY (30/30)Urodziłam ślicznego, zdrowego bobaska Edytowane przez Cecilia89 Czas edycji: 2012-09-14 o 13:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

ciuszki boskie, ale za 90 pln... to naprawdę zdarła z Ciebie na maxa....
nie wiedziałam, że się za to dodatkowo płaci.pewnie też będę musiała.u nas ktg jest od 36 tc
bo jak leżałam to przychodziły babeczki
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

????

a tak poza tym to gratulacje 34 tygodnia
kciuki żeby było dobrze i leżymy jak nic
34 tygodnia

Zaobserwowała któraś coś takiego?