|
|
#151 |
|
www.dulcedo.pl
|
Dot.: firemountaingems - są chętni?
http://www.firemountaingems.com/search.asp?skw=eeg
podwieszane jajka mi się strasznie podobają to tak poza koralikami chyba sobie sprawie
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
NO ja własnie dośc duzo zamówie oprócz takich typowych koralików..:P
i chyba sobie zamówię taką duzą walizę na koraliki...
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny.. Jedno pytanie...
http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H202259FD Co to jest??? Bo miał to byc niby taki grzebień co się go wpina we włosy..
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
a juz wiem.. nie spojrzałam na wymiary.. to takie malutkie jest..
![]() a ja chciałam taki fajny duzy.. no wiecie4 jak to wygląda..
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Canela, nie będę tu zamieszczać długaśnej listy, wyślą Ci ją na maila, którego gdzieś tu podałaś. Czy chcesz pierwsze zamówienia na weekend, żeby się wstępnie zorientować? Podziwiam Cię, jak ty się w tym wszystkim połapiesz... Dziewczyny, może jakoś posegregujcie linki w swoich zamówieniach: półfabrykaty (albo dalej na ich rodzaje), kamienie, kryształki, itp. Ja w każdym razie tak zrobiłam. Może Caneli będzie łatwiej? |
|
|
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
Nie chcę nic mowic ale wizja korali z fire tak mnie podnieca że chętnie bym przyspieszyła całą procedurę
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
ale po co segregować? Ja to widzę tak, że każda wyśle Caneli linki do produktów, które chcą wraz z zadeklarowaną ilością, Canela będzie klikać i dodawać do koszyka. W ten sposób otrzymamy cenę za całą pakę.
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Przejrzenie samych pozycji 'flower' zajęło mi pół dnia!
![]() No nie, jak coś mi się tak naprawdę spodoba, to albo ma duży rozmiar, albo dużą cenę Albo i to i to ![]() Fajne biedronki: http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H205104MB, ale oczywiście za duże ... Hihi: http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H203793NB |
|
|
|
|
#160 |
|
www.dulcedo.pl
|
Zdaje się, że przyślą do Polski kontener, a Canela bidula bedzie segregować do przyszłego roku.
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
Na razie to ja Wam nic nie powiem, bo tylko od jednej osoby dostałam zamówienie :P
Zamiast segregować mi je po prostu wyślijcie ;] |
|
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
Canela, wyślę Ci swoje do wieczora - jeszcze dodaję!
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wieczorem wyślę. Ale to tylko kilka pozycji będzie.
|
|
#165 |
|
www.dulcedo.pl
|
http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H205971FN
Co wy na to żeby wziąść te podkładeczki na kilka osób, kto byłby chętny jak nie to wezme sama 100, a tak mamy 1000 dobrze to rozumiem za 2$ |
|
|
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym mogła ewentualnie kilka wziac..;] ale mi sie one az tak bardzo nie podobaja... a w ogole to ja mam taka wiieeeeelkaaaa ochote na swarovskiego..;( ale kasy nie ma.. w ogole to ja sie tez dołoze do zamówienia i to dosc sporo, ale to zalezy kiedy bedziemy robic zamowienie.. bo jak w najblizszym czasie to ja sie wypisuje.. ale jak za np jakis miesiac to ja w to wchodze..
|
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
A sterling silver to posrebrzane, czy srebrne? )
|
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
chyba srebrne sądząc po cenie... posrebrzane to silver-plated chyba ..(?)
|
|
|
|
|
#169 |
|
www.dulcedo.pl
|
sterling gold/silver
złoto/srebro standardowe |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Canela, ja jeszcze przeglądam
ale na pewno będę chciała się przyłączyć do zamówienia. Do kiedy najpóźniej dać Ci znać?
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
naila: Przed ostatecznym zamówieniem na pewno.
Ale widzę, że prawie nikt z Was nie chcę brać nic na kilka osób. Ja głównie po to chcę robić wspólne zamówienie, bo nie będę brała całego sznura, tylko chcę z niego po kilka koralików. Się okaże jeszcze, że nikogo do nich nie znajdę ![]() Włąśnie robię szczegółowe zestawienie swojego zamówienia i powiem Wam ile korali z jakiego sznura chcę i mam nadzieję, że znajdą się chętni na pozostałe ![]() Co do zniżek: Tylko niektóre produkty (tak coś napisali, jeszcze poczytam, bo strasznie wolna ta ich strona chodzi ;/) objęte są zniżkami w ten sposób, że wchodzi się do tańszej grupy kupując inne produkty. W niektórych trzeba kupić faktycznie 50 sznurów, żeby mieć taniej. Ale jeszcze sprawdzę - jak się wczyta... http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H207599GS Tu jest link do tej informacji. |
|
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
Canela, piszą, że wszystkie produkty na ich stronie są objęte zniżkami i, że można kupić 50 sztuk tego samego towaru lub po 1 sztuce 50 różnych towarów, by wejść w przedział cenowy 50-199. A zatem chodzi o to, by wszystko ladowało w 1 koszyku
Może też coś dorzucę... I jeszcze jedno - Canela - dawiaj linki z tym co chcesz, bo jak rozumiem chodzi Ci głównie o kamolki. Może coś bym też kupiła
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swoje zamówienie umieściłabym na stronce w necie.
Tylko mówię, że piszę się za kilka miesięcy. A może już teraz uda mi się znaleźć "wspólników".
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
Toniu ja tez bym zamawiała najszybciej za miesiąc albo dwa..
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
piechotka: masz rację. Musicie mi wybaczyć, bo jestem mocno wczorajsza i dziś nie myślę
![]() Przeczytajcie - domawiajcie 1. Zamieszam czam tu plik exelowy (mam nadzieję, że każdy ma jak go odczytać) z moim zamówieniem. 2. Są tam linki, cena za sztukę i ile zostało po tym, co ja sobie zamówiłam. 3. Przejrzyjcie, a potem jesli coś chcecie to zamiast moich liczb (ile sztuk) wstawcie swoje. Jak czegoś nie chcecie to wiadomo - piszecie zero. 4. Przesyłacie plik do mnie. Myślę, że tak najłatwiej będzie się połapać. Oczywiście nie liczę, że każdy sznur kupimy - dlatego zamówiłam więcej niż finansowo mogę Jak prześlecie mi swoje zamówienia to podobnie zrobię z Waszymi i będę się mogła w tym wszystkim połapać ![]() tu ściągamy plik |
|
|
|
|
#176 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny co to jest
1 gross????
|
|
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
1 gross to 12 tuzinów czyli 144 szt.
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
Lady i Tońko - ja z Wami !
(ech, wszędzie się wepchne )
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
Nooo to teraz pyatnie do dziewczyn które juz teraz sie umawiają.. Kiedy wy ostatecznie składacie zamówienie??
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przed chwilą wysłałam do Caneli maila z moją listą
![]() niepełne moje "sznurki" to: http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H206538GB -> w ostatecznym rozrachunku bym chciała jednak jedną trzecią tego, bo mi kasioki brak ![]() a z listy caneli: http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H207785GS chce 4szt. (na caneli liscie zostaje jeszcze 8 szt. wolnych) http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H203743GS chce 10 szt. zostaje 70 szt. Nie wiem, czy to jest wazna informacja ale tak jakby co.
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.

jestem również