To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45! - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-14, 13:01   #2011
201604200942
Konto usunięte

Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!

Cytat:
Napisane przez norka27 Pokaż wiadomość
no czas leci niesamowicie szybko - ani rusz sie obejrzysz a i ty bedziesz chodzila z melonikiem
Ja chcę jeszcze poczekać
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 13:34   #2012
norka27
Zakorzenienie

Dot.: To nic, że dzieli Nas od☠ległość, ważne, że łączy Nas miłość- ZNO część 45!

Samara ja nie w tym sensie to pisalam - chodzi o to ze ja pamietam jak mialam lat 20 - pare i zakladalam ze bede miec dziecko dopiero jak bede miala 25 lat a potem pamietam jak odkladalam do 30 i tak mi 10 lat minelo miegiem wrecz

Ciasto wyroslo a w domu pachnie fantastycznie robie tort red velvet.
norka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 13:35   #2013
12 Stonka
Zakorzenienie

GG do 12 Stonka

Ja robię te kupony miłości, ale póki co mam 3.
Kupiłam papier wizytówkowy, może coś z tego będzie.
12 Stonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 14:44   #2014
norka27
Zakorzenienie

to ja wam pokaze balonika w 35 tygodniu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 35.jpg (135,8 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 35-1.jpg (94,8 KB, 31 załadowań)
Stary 2012-09-14, 14:48   #2015
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze brzuszek coraz większy i nadal śliczny Ty nadal szczuplutka
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 14:49   #2016
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Norka świetnie wyglądasz <3
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 14:49   #2017
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

norka ale masz gładziutką skórę!
Stary 2012-09-14, 15:50   #2018
kociczka
Zakorzenienie

cześć
jestem wykonczona duzo dzis zrobilam szkoda ze mi za to nie płacą i tak sobie myslalam ze juz chcialabym pracowac a za rok po lic poszukam stażu. nie orientowalam sie w tym ale pewnie Karolca bedzie wiedziala. cos slyszalam ze na poczatku roku urząd dostaje staże i wtedy mam sie zglaszac? bo chcialabym ten staż tylko na wakacje....

zaraz uciekam i tak, musze sprzątać jutro na jazdy na imieniny a potem do nas ciotka wpadnie na kawe wiec wiecie musi być błysk

ide nadrabiac dalej
Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Niestety, Konstytucja, do której pytania na maturze stanowiły 80% arkusza mnie przerosły. Z poziomu podstawowego miałam 65%-nie powala.
Bałam się składać papiery na studia bo wydawało mi się, że z takim wynikiem to wstyd. I co się okazało? Nikt na ten WOS nie patrzył. Miałam egzamin z muzyki, plastyki i logopedii. I dostałam się na studia.
Nie można poddawać się nawet nie próbując. Nie ryzykujesz-nie żyjesz
przecież konstytucja jest prosta no a przynajmniej dla mnie.a masz racje ze nie zawsze biora pod uwage to co sie zdaje. wiec lepiej zdawac to co biora przy rekrutacji bo po co zdawac cos co nie jest potrzebne. sama chcialam zdawac wos ale wybrałam biologie
kociczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 16:01   #2019
Imperfecta
Zakorzenienie

Magda, widzę że jesteś z czego masz arkusze maturalne (wydawnictwo, autor)? Masz jakieś co Ci w szkole polecali? Bo z tego co widzę, to w necie opinie są różne. Masz same arkusze z poziomu rozszerzonego czy, że tak powiem łączone? Bo właśnie mam zamiar kupić, żeby rozwiązywać a nie mogę się doczytać który jest najlepszy. Czytałam, że Operon ma dobre.
Stary 2012-09-14, 16:03   #2020
kociczka
Zakorzenienie

ok nadrobilam i spadam
Im ja sie zgadzam z dziewczynami. na Twoim miejscu bym sie troche podłamała. liceum teraz dopiero skonczysz kazde studia a nawet matura wydaje Ci sie za trudna...skoro to nie Twoja droga to znajdz jakaś inna nie kazdy musi miec mature czy iść na studia! i wcale nie swiadczy to o tym ze jest gorszy. po prostu po co sie zmuszac. tylko musisz znalezc jakas alternatywe bo jednak cos w zyciu trzeba robic. a bez nauki rente Ci zabiora i tak.

Norka piekny brzuszek
Stary 2012-09-14, 16:07   #2021
Imperfecta
Zakorzenienie

kocie, tak ja wiem ale np, żeby otworzyć swój biznes czy cokolwiek to trzeba mieć na niego pomysł i być w czymś dobrym, a ja cały czas szukam tego czegoś, co mi będzie sprawiać satysfakcję. Siedzę, czytam o przeróżnych kierunkach, o tym jaki jest program nauczania i patrzę czy coś by mnie mogło zainteresować... Zazdroszczę osobom, które "od zawsze" wiedziały co chcą w życiu robić... No i uwierz, jestem podłamana, wiem że to już bliżej niż dalej i decyzję podjąć muszę a ciągle nie wiem jaka będzie najlepsza. Nie chcę kiedyś się ocknąć i powiedzieć, cholera mogłam iść na studia albo wręcz przeciwnie, że zmarnowałam kilka lat na coś co mnie ani nie interesuje ani mi się nie przyda.

Edytowane przez Imperfecta
Czas edycji: 2012-09-14 o 16:09
Stary 2012-09-14, 16:11   #2022
kociczka
Zakorzenienie

ja tez nie naleze do takich osob. przyszlosc tez mnie przeraza ale wiem ze jakos musi byc nie siedze na tylku tylko cos robie staram sie. mam kilka pomyslow ale zaden nie wydaje mi sie na tyle dobry nie czuje tego. mam nadzieje ze za 3 lata juz bede wiedziala.
tez mam duzo watpliwosci chocby w ktorym kierunku isc czy ze studiow czy ze studium. ale jednak cos robie bo czas ucieka. a im szybciej zakonczysz edukacje i pojdziesz do pracy tym lepiej bo wieksze doswiadczenie itd.
Stary 2012-09-14, 16:17   #2023
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kociczka Pokaż wiadomość
ja tez nie naleze do takich osob. przyszlosc tez mnie przeraza ale wiem ze jakos musi byc nie siedze na tylku tylko cos robie staram sie. mam kilka pomyslow ale zaden nie wydaje mi sie na tyle dobry nie czuje tego. mam nadzieje ze za 3 lata juz bede wiedziala.
tez mam duzo watpliwosci chocby w ktorym kierunku isc czy ze studiow czy ze studium. ale jednak cos robie bo czas ucieka. a im szybciej zakonczysz edukacje i pojdziesz do pracy tym lepiej bo wieksze doswiadczenie itd.
No ja wiem i wiem, że wszystkie dziewczyny które odpowiadają na moje posty i coś mi doradzają, czy krytykują mają rację i to mnie najbardziej denerwuje, że macie rację...
Powinnam dawno coś ze sobą zrobić a najgorszy błąd to była zmiana szkoły i też się trochę rozleniwiłam przez to.
Chciałabym się dostać na studia dzienne, ale teraz już za późno, nie zdążę nauczyć się na tyle materiału, żeby mieć wynik z jakim gdziekolwiek mnie będą chcieli przyjąć.
Zawaliłam swoje życie już dawno, po to jest czas na naukę żeby się uczyć a ja wolałam siedzieć i mówić, że nie dam rady.
Teraz 8 miesięcy przed maturą trochę za późno na zmianę całego swojego życia i nadrobienie materiału z 10 lat.
Stary 2012-09-14, 16:22   #2024
201604200942
Konto usunięte

zresztą, niewielu pracuje w swoim zawodzie, więc to, że się skończy jakiś kierunek nie znaczy od razu, że będziesz w tym pracowała do emerytury.
A co do repetytoriów, miałam z Operony i bardzo je sobie chwaliłam. W ogóle Operon to dobre wydawnictwo moim zdaniem.

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
No ja wiem i wiem, że wszystkie dziewczyny które odpowiadają na moje posty i coś mi doradzają, czy krytykują mają rację i to mnie najbardziej denerwuje, że macie rację...
Powinnam dawno coś ze sobą zrobić a najgorszy błąd to była zmiana szkoły i też się trochę rozleniwiłam przez to.
Chciałabym się dostać na studia dzienne, ale teraz już za późno, nie zdążę nauczyć się na tyle materiału, żeby mieć wynik z jakim gdziekolwiek mnie będą chcieli przyjąć.
Zawaliłam swoje życie już dawno, po to jest czas na naukę żeby się uczyć a ja wolałam siedzieć i mówić, że nie dam rady.
Teraz 8 miesięcy przed maturą trochę za późno na zmianę całego swojego życia i nadrobienie materiału z 10 lat.
ja zdałam j. polski na rozszerzeniu choć nie byłam prawie w ogóle przygotowana, więc wszystko jest możliwe.
Stary 2012-09-14, 16:27   #2025
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
zresztą, niewielu pracuje w swoim zawodzie, więc to, że się skończy jakiś kierunek nie znaczy od razu, że będziesz w tym pracowała do emerytury.
A co do repetytoriów, miałam z Operony i bardzo je sobie chwaliłam. W ogóle Operon to dobre wydawnictwo moim zdaniem.

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

ja zdałam j. polski na rozszerzeniu choć nie byłam prawie w ogóle przygotowana, więc wszystko jest możliwe.

Ja mam repetytorium z Grega, nie jest złe, w miarę dobrze i czytelnie wszystko wytłumaczone.
Wczoraj się uczyłam z TŻtem przez Skype (dałam mu ostatnią szansę, jak się nie ogarnie to mam dość... ale nie miałam serca patrzeć jak mu źle przez to, obiecywał zmianę.. zobaczymy, mam nadzieje że coś zrozumiał) on jest teraz tak jakby w 2 klasie liceum, ma podobno bardzo dobrą nauczycielkę, sam zawsze miał umysł ścisły więc przerabiamy materiał od 1 liceum, całość z tego repetytorium. O dziwo coś rozumiem... Ale może dlatego, że chcę a on mi tłumaczy jak dziecku i ma do mnie cierpliwość.
Stary 2012-09-14, 17:33   #2026
norka27
Zakorzenienie

dziekuje bardzo za mile slowa - bedac balonikiem milo posluchac teraz widzicie co robi prawidlowa pielegnacja skory w ciazy - i nie wierze w to ze kremy g daja, sama jestem tego przykladem. Bez nich byla bym poorana masakrycznie bo widze jak wyglada skora tam gdzie nie smarowalam tak dokladnie.

Robie to ciasto BMW i mam go juz dosyc

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Karolcia moje zygopetalum sa w domu
Stary 2012-09-14, 17:37   #2027
czarnulax
Zakorzenienie

Hej
Dostaliśmy dziś swoje biurka i mamy z Tżtem obok siebie
Stary 2012-09-14, 17:54   #2028
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Magda, widzę że jesteś z czego masz arkusze maturalne (wydawnictwo, autor)? Masz jakieś co Ci w szkole polecali? Bo z tego co widzę, to w necie opinie są różne. Masz same arkusze z poziomu rozszerzonego czy, że tak powiem łączone? Bo właśnie mam zamiar kupić, żeby rozwiązywać a nie mogę się doczytać który jest najlepszy. Czytałam, że Operon ma dobre.
Ja nie mam maturalnych arkuszy Patrząc że ja zdaję wszystkie obowiazkowe na PR a tylko biologię na PP to robię tak, że:
- polski mam podstawę w programie, spotykam się z babką już drugi rok i robimy zadania maturalne na poziom rozszerzony z nią
-matematykę mam rozszerzenie od początku + zadania dodatkowe które ona nam daje + zbiór zadań Kiełbasy
-angielski mam rozszerzenie od początku + zadania na słuchanie czytanie wdrażam od października 1 dziennie + jedna godzina kółka w tygodniu
-biologia mam podstawę od początku + 2 godziny kółka w tygodniu gdzie babka dała nam rozpis materiału który mamy przyswoić przez tydzień na kółko wybiera z matur zadania na te tematy co mieliśmy przyswoić i piszemy maturę z tych działów po czym omawiamy.

najlepsze są operonowe. Dlaczemu? Operon przygotowuje maturę

Cytat:
wiesz co. Jesteś leniwa i to potwornie.
Mój TŻ jak usłyszał że mogą mu wystawić zaświadczenie o dysleksji w podstawówce co równałoby się że wszystko brane jest u niego na luzie to ten powiedział że nie bedzie głupi i potrafił siąść nad słownikiem i się nauczyć wręcz go i udowodnić że on nie jest głupi i nie będzie liczył na łaskę innych. Ludzie nie mają rąk nóg i są mniej leniwi od Ciebie ba! moja koleżanka która lezała rok w domu z chorą nogą cieszyła się jak dziecko że może się uczyć i chciała i nadrabiała materiał!
Stary 2012-09-14, 17:58   #2029
karolca
Zakorzenienie

Cytat:

Karolcia moje zygopetalum sa w domu

A brzuszek jest śliczniutki

z pielęgnacją to różnie, jak ktoś ma mieć rozstępy to i tak będzie je miał, ale przy dobrej pielęgnacji można je zminimalizować.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 18:02   #2030
czarnulax
Zakorzenienie

Nadrobiłam od wczoraj

Cytat:
W ogole to powiedzial ze mam dzwonic i umowic wizyte USG

Cytat:
Napisane przez kamila901 Pokaż wiadomość
Jak już temat zszedł na prezenty to co kupujecie swoim tżtom na okazje typu urodziny, święta?
Różnie
Stary 2012-09-14, 18:03   #2031
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Ja TŻ na dzień chłopaka stanę przewiązana kokardką
Stary 2012-09-14, 18:06   #2032
201604200942
Konto usunięte

ale sobie nogi pociełąm maszynką :/

dobra, idę się Tżtować, wpadnę jutro
Stary 2012-09-14, 18:09   #2033
kamila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
Nadrobiłam od wczoraj

Różnie
Na przykład?

kamila901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 18:15   #2034
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

siedzę przy gorącej herbacie i grzejniczku
musiałam w końcu okna umyć i o, 19 stopniw domu

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

mój kiedys chciał bransoletkę przyjaźni, wiecie taką z muliny, to mu zrobiłam, była taaż koszulka "szef ma zawsze rację" koszulka z namalowanym śledziem, tak że wyglądał jak krawat, koszula, generalnie ja się staram słuchać przez cały czas, no i zapamiętywać co mówi, bo często gdzieś się przypadkiem wygada co mu potrzebne, co by chciał
Stary 2012-09-14, 18:19   #2035
czarnulax
Zakorzenienie

Cytat:
Na przykład?
Mam wymieniać co kupiłam swojemu Tżtowi na urodziny i inne okazje?
Wszystko zależy co Tżtowi aktualnie potrzeba, co by chciał, o czym gdzieś tam przebąknął kiedyś. Ja nie mam problemu z prezentami dla Tżta w ogóle Na dzień chłopaka też już prezencik czeka grzecznie w pudełeczku

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość

mój kiedys chciał bransoletkę przyjaźni, wiecie taką z muliny, to mu zrobiłam, była taaż koszulka "szef ma zawsze rację" koszulka z namalowanym śledziem, tak że wyglądał jak krawat, koszula, generalnie ja się staram słuchać przez cały czas, no i zapamiętywać co mówi, bo często gdzieś się przypadkiem wygada co mu potrzebne, co by chciał
Otóż to
Stary 2012-09-14, 18:36   #2036
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

a i czarna super, że masz biurko obok TZ

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

przyszła gofrownica
TŻ nie powiem, zrobię gofry, będzie miał niespodziankę jak wróci
Stary 2012-09-14, 18:42   #2037
Imperfecta
Zakorzenienie

Magda, no to chyba że tak to chyba kupię to z Operonu i spróbuję porozwiązywać.
A co do mojego lenistwa to może i owszem ale to się tyczy głównie nauki, bo nigdy nie lubiłam się uczyć tego co mi się nie podobało, dlatego moje świadectwo wyglądało tak, że polski 5, angielski, historia 4, wos itp 4 a fizyka, matma 2. Po prostu jak coś mi się nie podobało to to olewałam i wolałam czytać lektury i inne książki razy 10 jedną zamiast się do matmy przyłożyć, bo po prostu nie potrafiłam czegoś rozwiązać przy pierwszym podejściu to to olewałam, nikt do tego wagi nie przywiązywał, nauczyciele wstawiali 2 byle mieć spokój no i tyle, później nie miałam podstaw żadnych to i nikt nie potrafił mi wytłumaczyć rzeczy na bieżąco, bo komu by się chciało rzeczy z wczesnego gimnazjum w technikum tłumaczyć no i tak zostało, matematyki nie rozumiem do dziś i uczę się zadań na pamięć, bo to mi wychodzi najlepiej a wystarczy, że ktoś przekształci wzór i już nic nie wiem.
Stary 2012-09-14, 18:54   #2038
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Jak już temat zszedł na prezenty to co kupujecie swoim tżtom na okazje typu urodziny, święta?
ja tak jak dziewczyny, 'podłapuję' co mojemu Tżtowi potrzebne albo sama coś wymyślam. przez 6 lat tyle prezentów kupiłam, że masakra, od kosmetyków, przez ubrania do jakiś pierdół i sprzętów elektronicznych
Cytat:
Napisane przez 12 Stonka Pokaż wiadomość
Ja robię te kupony miłości, ale póki co mam 3.
Kupiłam papier wizytówkowy, może coś z tego będzie.
ja też mam zamiar zrobić tylko muszę nauczyć się jakiś program obsługiwać i powymyślać co napiszę
Cytat:
piękny
Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
Hej
Dostaliśmy dziś swoje biurka i mamy z Tżtem obok siebie
super
Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość

przyszła gofrownica
TŻ nie powiem, zrobię gofry, będzie miał niespodziankę jak wróci
mmm pycha muszę i ja zrobić przed wyjazdem na studia

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 19:18   #2039
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Magda, no to chyba że tak to chyba kupię to z Operonu i spróbuję porozwiązywać.
A co do mojego lenistwa to może i owszem ale to się tyczy głównie nauki, bo nigdy nie lubiłam się uczyć tego co mi się nie podobało, dlatego moje świadectwo wyglądało tak, że polski 5, angielski, historia 4, wos itp 4 a fizyka, matma 2.
na polskim, angielskim i wosie masz wyciąganie wniosków na podstawie treści. Na matmie i fizyce masz identyczne tylko plus liczby
trochę pomyślunku i da radę
Stary 2012-09-14, 19:22   #2040
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
na polskim, angielskim i wosie masz wyciąganie wniosków na podstawie treści. Na matmie i fizyce masz identyczne tylko plus liczby
trochę pomyślunku i da radę
No da radę, muszę dać...
Nie myślę już nawet inaczej.
jakoś to nadrobię, przynajmniej na tyle żeby zdać.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości