Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne cz. 29 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-14, 15:24   #4021
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cześć moje kochane Lachoniki
ciesze siebardzo, ze dzisiaj piątek tak mi sie nic nie chce, ze przyda sie wolny weekend

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
no to trzymam kciuki, żebys się ze wszstkim wyrobila.

chciałabym sie komuś wygadać...
nam mozesz sie wygadac

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Ale sie zdenerwowalam jak biura podrozy oszukuja ludzi to jest nie do wiary

Znalezlismy sobie Kenie z jednego biura, byla w odpowiedniej cenie, w poniedzialek cena podskorzyla o 400 zl Dzisiaj dostaje maila od tego biura, ze jest super promocja: wszystkie egzotyczne wakacje o 300 zl taniej I jaki z tego wniosek? ze na tej promocji jeszcze zarabiaja dodatkowe 100 zl od tego jaka cene mieli pierwotnie Bozeeeee... oszusci
co za idioci! ale niestety robią tak chyba wszedzie na "promocjach"

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość

Moja relacja jest w lesie... Teraz nas pakuję bo w nocy wylatujemy na nasz hanymun - Lanzarote W samolocie poczytam zapisane relacje i może skrobne coś o naszym weselu, które bardzo sie udało. Wszyscy bardzo mi gratulowali, ze świetnie wyszło, ze pomyślałam o wielu szczegółach, na które ktoś inny mógłby nie zwrócić uwagi i generalnie jest tylko jeden mały szczegół o którym dowiedzieliśmy się dopiero w poniedziałek, ale staram si o nim zapomnieć, żeby mieć same dobre wspomnienia.
udanego honeymoona! i czekamy na relacje
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
no a Ty myslalaś, ze czemu JA ma dlugosc 7/8??? zeby kozaczki wyeksponowac
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Hej laseczki,

zniknełam na jakis czas bo musiałam uporac sie ze soba i przezyc swoja załobe. Niestety złe emocje trafiły mnie zaraz po slubie i długo nie mogłam sie ogarnac.

U mnie nic nowego. Zaraz mija 3 miesiace od ślubu i jest wszystko dobrze.

Nie, nie jestem w ciąży i na razie sie nie staramy.

Poki co pod koniec miesiaca jedziemy na Dominikane i musimy odpoczac.
Od slubu zakopałam sie w pracy i szukani przyczyn tego co sie stało przed.

Ot i tak mineło kupe czasu....

Czy tutaj jakies poważne info mnie omineło???
hej Kocurku mam nadzieje, z na Dominikanie odpoczniecie od tych przykrości co Was spotkaly przed ślubem

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! !!!
trafi mnie za chwilę cholera!!!
dzwonie do goscia od video bo na dziś ma być film.. na jutro goście zaproszeni..
a ten mi mówi że jeszcze jest nie gotowy
krew mnie zaleje za chwilę chyba!
jak można być tak niesłownym. mówił mi ze ma już wszystko pogrupowane, tylko skleić zostało, czekał tylko na zdjęcia ode mnie żeby wpleść w film... zawiozłam mu we wtorek i mi wmawiał że na bank piątek film będzie gotowy
mam meeega w☠☠☠☠a!!!
o kurde.. ale na jutro bedzie???

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
niose wam fotki z probnej fryzury. Niestety nie wygląda tak, jak na koncu będzie wyglądać, bo w salonie brakło prądu
grzywka będzie skrócona;P
Madziu mi też wogole nie modoba sie ta fryzura może zrob taką jak ja mialam? poprostu spięta na bok, lekki tapir i skręcony ten "kitek"
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 15:27   #4022
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Madziuniusia podpisuję się pod postami dziewczyn. Mnie się ta fryzura nie podoba, bardzo niekorzystnie w niej wyglądasz, chodzi mi głównie o kwiatki i tapir (strasznie Ci go zrobiła). O wiele lepiej byś wyglądała bez tych 2 elementów.
To już tamta fryzura mi się bardziej widziała.

Jenny tak to my dostaliśmy komplet fot od fotografa.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 15:34   #4023
__Paulinka__
Zakorzenienie

Madziu a cezmu nie zrobila Ci takiej jak ostatnio sama sobie zrobilas, pamietasz?? w takie byloby 100 razy lepeij
Stary 2012-09-14, 15:38   #4024
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

o kurde.. ale na jutro bedzie???
ani na dziś,. ani na jutro..
ani na niedziele. sory. na niedziele może nam dać roboczą wersję
to jest kolega brata więc myślałam że zrobi to sprawnie, a teraz wymyślił że ma drugiego kamermena w kadrze na pierwszym tańcu i musi to wyciąć i zastąpić ten obraz obrazem z kamery drugiego kameruna
ja się pytam debil czy idiota?
to jak on ma tamtego, to śmiem twierdzić że będzie i odwrotnie...

Madziu dziewczyny dobrze radzą, zerknęłam na Twoją suknię jeszcze raz i zdecydowanie ta fyzura nie pasuje. Suknia sama w sobie śliczna, a jak dowalisz taką fryzurą to będzie totalnie upstrzona... Swoją drogą, dlaczego nie pomyślała fryzjerka żeby te "kwiatuszki" z włosów zastąpić najnormalniej w świecie żywymi kwiatami? Nie było by klasycznie, elegancko i prosto?
Stary 2012-09-14, 15:56   #4025
Madziuniusia
Zakorzenienie

zapisalam sie na wtorek na nastepna probną u kogos innego... jak ona nie pomoze to ja nie wiem;(
Stary 2012-09-14, 16:00   #4026
morelka1987
Zadomowienie

Odebrała wczoraj zdjęcia album wyszedł sliczny, jest tak ok 260 zdjec i wazy 5 kg. A na płycie dostałam wszystkie zdjęcia czyli ponad 2 tys

Zlozyłam wniosek o nowy dowód osobisty
Stary 2012-09-14, 16:03   #4027
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
zapisalam sie na wtorek na nastepna probną u kogos innego... jak ona nie pomoze to ja nie wiem;(
madzia ja bylam na 3 probnych. Na dowch pierwszych zrobily mi po swojemu, ale cos mi ciagle nie pasowalo, dlatego umowilam sie na 3 w piątek przed slubem! Bo nie moglam spac w nocy myslac o fryzurze... i wtedy robila krok po kroku jak jej kazalam, zadnego wywiniętego przodu, i innych "ulepszaczy" bo mi to poprostu nie pasowalo! mowilam, ze przod ma byc zupelnie gladki, tak czuje sie najlepeij, zrobila mi super, bylam taka szczesliwa, w dniu slubu wyszlo troche gorzej, ale i tak bardzo dobrze sie czulam w tej zwyklej i moze malo slubnej fryzurze

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
to jest kolega brata więc myślałam że zrobi to sprawnie, a teraz wymyślił że ma drugiego kamermena w kadrze na pierwszym tańcu i musi to wyciąć i zastąpić ten obraz obrazem z kamery drugiego kameruna

kretyn. Goście zaproszeni a on nawala, nienawidze jak ktos cos obiecuje, ze na pewno bedzie a jak przychodzi co do czego to robi z gęby dupe.
Stary 2012-09-14, 16:07   #4028
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo dobrze

Madziniusia, mam tu pomoc naukową dla Twoich fryzjerów. Fryzura ma wymodelować twarz.

Tapir na czubku głowy spłaszcza twarz.
Tobie potrzebna jest wersja na skos. Ta fryzura z zieloną kreską jest dla Ciebie, żeby wyciągnąć buzię Weź ze soba zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2k52f4051dae.jpg (14,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (10,1 KB, 20 załadowań)

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot

Edytowane przez ewuszkaaa
Czas edycji: 2012-09-14 o 16:13
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 16:16   #4029
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Kochana, my tu szczerze piszemy, dla Twojego dobra Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej!

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-09-14, 16:42   #4030
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
no to trzymam kciuki, żebys się ze wszstkim wyrobila.

chciałabym sie komuś wygadać...
Nam się wygadaj, my wszystko przyjmiemy na klatę

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Wszystkim Ślubującym jutro Pmk życzę pięknej pogody, idealnego wesela i przepięknych lat życia przy mężu.
I Tobie Kochana przepięknej pogody i wszystkiego, co najlepsze!

A poza tym:
Nattiv
megan713
martuha24
gosiulka22
Cierpliwosc
lolita25

Kochane, niech Wasze jutrzejsze Wielkie Dni zapadną Wam w pamięci jako jedne z najpiękniejszych w Waszym życiu! Niech to będą same najwspanialsze chwile

Cytat:
Oboże, pasują iiiiiiiidealnie! Bieeeeeerz

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Hej laseczki,

zniknełam na jakis czas bo musiałam uporac sie ze soba i przezyc swoja załobe. Niestety złe emocje trafiły mnie zaraz po slubie i długo nie mogłam sie ogarnac.

U mnie nic nowego. Zaraz mija 3 miesiace od ślubu i jest wszystko dobrze.

Nie, nie jestem w ciąży i na razie sie nie staramy.

Poki co pod koniec miesiaca jedziemy na Dominikane i musimy odpoczac.
Od slubu zakopałam sie w pracy i szukani przyczyn tego co sie stało przed.

Ot i tak mineło kupe czasu....

Czy tutaj jakies poważne info mnie omineło???
Kochana, współczuję Wam tego, co musieliście przeżyć...
Mam nadzieję, że świetnie spędzicie czas na Dominikanie, no i że odpoczniecie porządnie od trosk i smutków

Cytat:
szczerze? Moja babcia miała prostą sukienkę 7/8 też! i uważam, że wyglądała bardzo spoko.
Za to moja mama miała takie bufki, że ja cię pierdzielę. Wydaje mi się, że najgorsze lata to 80-90 kiedy duży wpływ miała Lady Diana. Zresztą teraz też inspiracją jest Middleton i jej koronki Ale wyglądają znacznie lepiej i na szczęście dla niej inspiracją była Grace Kelly a nie teściowa
Mnie się zdaje, że akurat nasze kiecki są na tyle nie wydziwione, że za te 20 lat dalej będą się podobać. Już nie będzie się raczej bardziej odsłaniać ciała w klasycznych ubiorach, a przecież to, co nas najbardziej razi w starszych modach to właśnie te bufy i w ogóle rękawki, zwróćcie uwagę, że to one zwykle wyglądają najbardziej groteskowo... Możliwe, że w pokoleniu naszych dzieci zrobią się bardzo modne krótkie sukienki ślubne, ale to chyba wszystko, co może się zdarzyć. I podejrzewam, że długie tak czy siak by w końcu wróciły.

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! !!!
trafi mnie za chwilę cholera!!!
dzwonie do goscia od video bo na dziś ma być film.. na jutro goście zaproszeni..
a ten mi mówi że jeszcze jest nie gotowy
krew mnie zaleje za chwilę chyba!
jak można być tak niesłownym. mówił mi ze ma już wszystko pogrupowane, tylko skleić zostało, czekał tylko na zdjęcia ode mnie żeby wpleść w film... zawiozłam mu we wtorek i mi wmawiał że na bank piątek film będzie gotowy
mam meeega w☠☠☠☠a!!!
To się nazywa profesjonalista... Ale niestety tak to jest, jak się bierze znajomych znajomych - zawsze Im się zdaje, że obcym ludziom są bardziej winni, a Ci "po znajomości" mogą sobie poczekać.

Cytat:
niose wam fotki z probnej fryzury. Niestety nie wygląda tak, jak na koncu będzie wyglądać, bo w salonie brakło prądu
Kwiatki są bardzo misternie zrobione, nigdy takich nie widziałam. Ale Dziewczyny mają rację, kompletnie to nie pasuje do Twojej ślicznej zdobnej sukni. Więc zdecydowanie im prostsze upięcie, tym lepsze. I jak najbardziej możesz włożyć jakiegoś żywego kwiatka, ale jak najbardziej prostego moim zdaniem - żadnych wydziwiasów. Przy tak zdobnej sukni jak Twoja cała reszta powinna być mega prosta.

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Kochana, my tu szczerze piszemy, dla Twojego dobra Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej!
Dokładnie! Tylko o Twoje dobro nam Madziu chodzi, wiesz przecież, że doradzamy ze szczerego serca

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2012-09-14 o 16:45
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 16:44   #4031
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Raybany?
Wyglądasz fajnie, niebanalnie I rzeczywiście młódka sztuka! A co do okularów, to poczekaj te kilka dni, jak się nie poprawi, idź, niech Ci wyregulują.
Nie, to akurat sa Armani, ale Ray Bany tez mierzylam, mieli niemal takie same, ale cos mi na nosie zle lezaly...

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zastanawiam się nad tą torebką, swoją droga zauważyłam że jest bardzo popularna.
Macie? jak z jakością i noszeniem?
Nie mam, bo jak ja kiedys wzielam do reki, i wyobrazilam sobie ze mam tam jeszcze wlozyc cala zawartosc mojej torebki, to rekaby mi odpadla...strasznie ciezkie sa...

Cytat:
no to mnie teraz dobiłyście...jedyne co moge zrobić to zrezygnować z tych kwiatów. I nic innego nie zrobię z wlosami chyba ze sie wkurze i pojde w rozpuszczonych:/
No Madziu ta fryzurka jest nie dla ciebie
Ta co dziewczyn probuja z ta zielona kreska jest bardzo ladna, i na pewno bedziesz w niej pieknie wyglac, nie ma co kombinaowac na sile...

Cytat:
Dokladnie Madziu
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 17:02   #4032
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Z niego taki kameraman, jak z koziej dupy trąba Normalnie ubić to mało. Moja świadkowa miała podobne przeboje w zeszłym roku. Też znajomy i myśleli, że wszystko pójdzie sprawnie, a film z czerwcowego wesela to dostali chyba w listopadzie Kolo co rusz jakieś wymówki wymyślał, tu niby mówił, że już wysłał, jak dzwoniła pytała, to że jeszcze coś dorabia. A koniec końców wygląda jak praktycznie surowy materiał z dodanym tytułem, imionami młodych i datą (błedną!!) Totalne dno. Trzymam kciuki, żeby ten Wasz magik spiął dupsko i Wam w końcu film dostarczył.
Cytat:
Będzie dobrze. Tylko pilnuj, żeby fryzjerki fantazja nie poniosła
Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Odebrała wczoraj zdjęcia album wyszedł sliczny, jest tak ok 260 zdjec i wazy 5 kg. A na płycie dostałam wszystkie zdjęcia czyli ponad 2 tys

Zlozyłam wniosek o nowy dowód osobisty
Ja dzisiaj sprawdzałam na stronce to mój dowodzik już jest do odbioru
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 17:25   #4033
kobietkaaaaa
Rozeznanie

Wszystkiego najlepszego dla jutrzejszych PMek, dużo miłości i szczęścia oraz sielskiej zabawy podczas wesela

kobietkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 17:26   #4034
klaudusk_a
Zakorzenienie

o mój boże was nadrobić nie było mnie półtorej dnia i już tyle nadrabiania

przeleciałam was na szybko (przepraszam )

marylka wasza historia jest urocza nie to co my pospolicie poznaliśmy się w szkole

na 20 ma przyjechać około 20 chłopa więc zaraz idę szykować jedzenie i aż się boję jak się skończy dzisiejszy wieczór

jeśli chodzi o teściów, to ja do swojej teściowej jeszcze nie miałam okazji mówić "mamo" bo wyjechała zaraz po weselu, ale sama też nie zaproponowała jak mam się do niej zwracać, za to mój małż, człowiek bezpośredni już na naszych poprawinach zapytał moich rodziców czy może mówić do nich "mamo, tato" a mój tata powiedział, że nawet musi

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/

Edytowane przez klaudusk_a
Czas edycji: 2012-09-14 o 17:28
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 18:03   #4035
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Masz racje jestem za dobra musze przejsc szkolenie na wredna zone
u kindzi obowiązkowo

Cytat:
dziewczyno bierz, nie zastanawiaj się

Cytat:
Pewnie też kwestia tego, że nasze babcie wychodziły za mąż po wojnie i wtedy jeszcze nic nie było. A nasze mamy w prlu gdzie styl był jaki był
Były ofiarami mody, coż zrobić
e tam Kasiu kiedyś to był hit

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Mojego TŻeta nie przebijecie. Do mojej mamy mówi tak:
odbiera telefon "CZEŚĆ MAMUSIAAAAAAA! [uśmiech->]
przychodzi moja mam "A MAMUSIA WCHODZI CZY ODLATUJE? [uśmiech->]

Gupki.
dobrzy są

Cytat:
bez tych kwiatków była by fajna

Zamówiłam spinki dla tżta juz są wysłane a teraz muszę zacząć wycinać winietki

Melduje że przyszła paka ubrań na oko mam ich jakieś 60szt i nie mam gdzi tego dać
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 18:03   #4036
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Chcecie zobaczyć foty z mojego zwariowanego wesela???
Wrzuciłam je na neta i chętnie się pochwalę na poczcie. A kto nie ma, niech pisze na PW

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-09-14, 18:04   #4037
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Chcecie zobaczyć foty z mojego zwariowanego wesela???
Wrzuciłam je na neta i chętnie się pochwalę na poczcie. A kto nie ma, niech pisze na PW
pewnie
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 18:19   #4038
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hejoo

w koncu week ;D

ide robic kopytka
dzisiaj z mezulkiem robimy sobie kino domowe

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 18:24   #4039
Blacky
Zadomowienie

Dzień dobry Przepraszam, że nie nadrobię, ale mam zawrót głowy ze wszystkimi rzeczami przed ślubem.

Cytat:
Ja się zastanawiam od paru dni nad zamrożeniem jajeczek...
A czy to droga sprawa?

Cytat:
Przód jest ładny, tak naprawdę tylko te kwiaty mi się nie podobają.

Cytat:
Swoją drogą, dlaczego nie pomyślała fryzjerka żeby te "kwiatuszki" z włosów zastąpić najnormalniej w świecie żywymi kwiatami? Nie było by klasycznie, elegancko i prosto?
Koniecznie! Będzie ślicznie.

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość

My wczoraj do 1 robiliśmy papeterię, a i tak okazało się, że nie znam imion dwójki dzieci. Ale byłam dziś w drukarni na próbnym wydruku - wyszło ślicznie. M. wybrał prześliczną czcionkę i zrobił naprawdę ładne projekty. Wydrukowaliśmy na papierze ecru i całość prezentuje się szałowo. Jak chcecie, to mogę wrzucić wzory na pocztę (tylko są na białym tle).

Puściłam już do druku Menu, Przewodniki dla gości przyjezdnych, numery stołów i większość winietek. W poniedziałek doniosę plik ze skończoną tablicą z rozsadzeniem i jeden arkusz winietek.

Wysłałam już wszystkim zainteresowanym scenariusz ślubu, mam nową Panią do sprzątania, zamówiłam torby na jabłka.

Moja świadkowa wpada chyba w lekką panikę, bo ciągle pisze mi meile albo wiadomości na FB. "O której Mam Cię ubierać? A jest w scenariuszu. A ja kiedy mam się ubierać? A to nie ten dzień."

Mieszkanie się powoli odgruzowuje, nie mogę się tylko zebrać do sprzątania sypialni - jest tam tyle roboty.

Zaraz się zbieramy na wieś - jutro zrobimy grilla, a w niedzielę jabłkobranie.

Przypomniałam sobie, że jeszcze muszę skoczyć na solarium na 3 minutki, żeby opaleniznę na dekolcie wyrównać. Nie cierpię solarium, ale poświęcę się, żeby nie mieć białych trójkątów.

Krawcowa powiedziała, że nie uszyje mi narzutki. Mogłabym szukać innej, ale nie chcę sobie dokładać zajęć. Może w ramach relaksu przejadę się pooglądać jakieś kremowe sweterki. Nie bardzo będzie pasować do sukni, ale kto tam będzie po północy patrzył w czym toję na tarasie.

Marzy mi się taka pogoda w dniu ślubu, jak dziś. Dziewczyny z 15.09 - zapowiada się wspaniała aura.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 18:26   #4040
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hejoo

w koncu week ;D

ide robic kopytka
dzisiaj z mezulkiem robimy sobie kino domowe
kopytka mniam, mam ochotę od kilku dni
u nas dzis ma być spaghetti ale czy bedzie...

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 18:32   #4041
kasia_kuku
Zakorzenienie

Blacky: 5-7 tys. w zależności od badań też

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 18:34   #4042
Jamee
Zakorzenienie

Kochane

Nattiv
zubi89
megan713
martuha24
gosiulka22
Cierpliwosc
lolita25

Życzę Wam piękny pogody na jutro ale przede wszystkim szczęścia i miłości i zabawy do białego rana

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 18:42   #4043
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
kopytka mniam, mam ochotę od kilku dni
u nas dzis ma być spaghetti ale czy bedzie...

ja pierwszy raz robie dzisiaj

ciasto juz jest, teraz pokroic i ugotowac/usmazyc

kto jak woli

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 18:45   #4044
Madziuniusia
Zakorzenienie

uciekam na mój własny osobisty panieński
Stary 2012-09-14, 18:49   #4045
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Blacky: 5-7 tys. w zależności od badań też
Dużo i nie dużo. Z jednej strony sporo, a z drugiej raptem tyle, co jakieś tropikalne wakacje. Dzięki za informację.

Cytat:
Dobrej zabawy!

Ja mykam, do przeczytania po weekendzie.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 19:03   #4046
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
dobrej zabawy!

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Dużo i nie dużo. Z jednej strony sporo, a z drugiej raptem tyle, co jakieś tropikalne wakacje. Dzięki za informację.
No tak właśnie jest

Miłego weekendu!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 19:04   #4047
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
bawcie sie dobrze!!

Stary 2012-09-14, 19:04   #4048
iceflower
Przyjaciółka KWC

Jutrzejszym PMkom życzę dużo szczęścia, pięknych ślubów i szałowych wesel.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 19:31   #4049
MiciaKicia
Zakorzenienie

kurde ale przepłaciliśmy za pościel ... ;/ ;/ ;/ mamy nietypowy wymiar bo wszedzie było 160x200 a my musimy miec 200x220cm i dalismy 105zł ... a na all idzie kupić od 40 paru wzwyż .... wkurzyłam sie sie mi zachciało pościeli

Stary 2012-09-14, 19:41   #4050
madzia2306
Zakorzenienie

hej lachonki
jutrzejszym PMkom życzę wszystkiego co najlepsiejsze
Madziuniusiu ta fryzura mnie się kompletnie nie podoba, za dużo się na niej dzieje, ja bym postawiła jednak na coś klasycznego bo twoja suknia jest dosyc zdobna

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości