Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-14, 19:43   #4381
niteczka83
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
dzieki dziewczynki za wszystkie mile slowa na temat naszych brzuszkowych zdjec
Właśnie, właśnie dziękujemy za miłe słowa
Dopiero teraz widzę jak ja wyglądam
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 19:46   #4382
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
kochana jak masz infekcje,to raczej nie mozesz sie rzucac mi dwoch lekarzy w trakcie leczenia przypominalo,ze zadnych figli

co za dziecie,ładnie tak mamusie tłuc moja mnie jeszcze nie ustawia do pionu,pewnie po porodzie nadrobi
fajnie,ze tez Ci sie sesyjka szykuje

My mamy i łóżeczko i fotelik,za to nie mamy samochodu
mi się wydaje, że jak użyje się gumki to nic nie powinno się stać przy infekcji...

no mój Antek jest wyjątkowo niegrzecznym dzieckiem może jak się urodzi to mu się odwróci, no chyba, że będzie miał charakter po tatusiu

my doprowadzamy nasz 2gi samochód do porządku i w październiku będziemy sprzedawać, to jak coś to zaraz będziesz miała

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Mam problem z TŻ .... Od dłuższego czasu (1,5 tyg?) nie kochalismy sie..... ogólnie mam wrażenie, że on tego unika, że brzydzi sie mną ... Już nie dotyka brzuszka od momentu jak poczuł ruchy kopniaki ręką i stwierdził, że dziwnie tak ... a jak już gdzies mnie dotknie lub przytuli to wszedzie tylko nie brzuch no i od paru dni daję mu do zrozumienia, że chcę się z nim kochać to on albo mówi, że jest zmęczony albo zasypia (lub udaje, że śpi ... ) mam wrazenie, że wykręca sie od sexu ze mną ... jakoś kiedys nawet jak był niby zmeczony po pracy to i tak sie kochalismy a teraz nagle robi z tego wymówke... szkoda, ze jak ja sie źle czułam albo cos to i tak musiało byc a jak ja teraz chce to zarzuca mi ze go nie rozumiem ... ja i tak wiem swoje,... podejrzane mi to nie należy do osób, dla których zmęczenie po pracy jest przeszkodą w sexie.... ogólnie nigdy mi nie odmawiał nawet jak był chory ... może wielkość brzuszka jest dla niego przeszkodą? nie wiem ..... przedtem też nie miałam rozstępów... uda mo zgrubły... chyba już go nie pociągam wyć mi sie chce...
aha uprzedzając asze rady pt. pogadaj z nim - gadałam tak jak już wyżej pisałam ...
Miciu... może zapytaj go wprost o co chodzi? chociaż znając facetów to pewnie powie, że o nic....
kurcze nie wiem co Ci doradzić, bo nie miałam takiego problemu

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 19:50   #4383
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
ale jakie łóżeczko.... szkoda, że u mnie nie będzie widać tego boku

ja kupiłam 2 rożki tutaj:

http://allegro.pl/edisa-rozek-baweln...577261324.html

baranek zielony i paski brązowe
są wykonane ze 100% bawełny, nie są takie mięciutkie jak te z Feretti czy Glucka, ale duuużo tańsze. U mnie przemówiło za nimi też to, że odbierałam osobiście i nie płaciłam za przesyłkę.
zrobiłam fotkę ale nie mogę znaleźć kabla od aparatu

ale macie super

eeech to becikowe..... tyle osób nie dostanie tylko po to, żeby niektórzy dostali po 200 pln więcej....

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

super!

no padłam...... a to ma być pamiątka dla Ciebie, czy fotki dla niej?
a już jesteś na tą zdecydowana? może masz jakąś inną? ja bym się chyba dobrze nie czuła z taką osobą....
bylam....i juz jej nie chce.tak samo jak mi sie odwidzial reportaz porodowy....jedyne co zrobie to sesje noworodkowa u niej chybaze znajde w poblizu kogos kto robi ladne zdjecia.gdybym nie miala zagrozonej ciazy to bym pojechala do tej Asi c dzis linka wrzucilam.ale moge jedynie szukac w obrebie olsztyna a ona z poznania az

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
klask i:

Ja tak sie zastanawiam......mialam to usg jakis czas temu, ale lekarz nie powiedzial mi ile Kubuś wazy.... i teraz co?? przeciez to istotne do okreslenia czy w ogole sie przecisnie przeze mnie.... no a poza tym przeciez waga tez wskazuje jak on sie rozwija zrobil pomiary, glowka, brzuszek, nozka, narzady i to wszystko co tam potrzebne a jednak tej wagi zabraklo i sie nakrecam :/
I teraz pytanie - czy to oznacza ze to juz ostatnie usg?? no bo na to wychodzi....skoro na nfz przypadaja 3
a nie mowil nic o biometrii?? bo tak oni okreslaja wage.spojrz moze gdzies masz??

Cytat:
wrzucilam do albumu zdjecia ze spotkania
ja tez chce zazdroszcze spotkania!!!!!! a kto byl na spotkaniu??bo z buziek rozpoznaje Peperonika i Sole a reszty nie
pieknie wygladacie wszytskie!!

Cytat:
Napisane przez evvelina88 Pokaż wiadomość
serduszko pięknie bije, a mały waży prawie 900... ciałko symetryczne i większe o 2tyg, a ból po prawej stronie pleców najprawdopodobniej jest związany z kolką nerkową, jest powiększona i mam zrobić jak najszybciej wyniki moczy, jeśli będę miała w osadzie powyżej 10 leukocytów, to w poniedziałek dostane tabletki.

Niestety nie mam filmu, bo łobuz spał- muzyka, lizak i moja rączka nie była w stanie go zbudzić.

dziewczyny, które wspominały że też boli po prawej stronie, jeśli miałyście niedawno badanie moczu sprawdźcie sobie, jak u Was to wygląda.
super ze z dzidzia okiej!!!!!!!!!!!!! oby wyniki byly dobre

Cytat:
za wizytę

z kolką nie ma co żartować - ja ostatnio trafiłam przez kolkę do szpitala na 3 dni - myślałam, że zejdę z bólu, dostałam 3 kroplówki, zastrzyki przeciwbólowe, antybiotyki, później do domu duomox i jeszcze rozkurczowe jakieś tabletki - dzięki Bogu od tamtej pory mnie już nie boli

kurcze mój Antoś chyba zmienił położenie i leży sobie "horyzontalnie", bo jak się pręży to czuję go po lewej i prawej stronie brzucha... a już był główkowo położony....
dopiero 26.09 się dowiem
Agus moj maly lezy glowa do dolu od dluzszego czasu ale wiem jak jest ulozony-po lewej str brzucha i ruchy czuje glownie po prawej bo po lewej ma plecki wiec moze u Was jest tak samo.moze tylko sie maluch obrocil wokol wlasnej osi i dlatego inaczej czujesz.

Cytat:
aga jeszcze sie do tego czasu nie raz pewnie przekreci

marti przyjedz do nas to ci sesje zrobimy,moze nie taka profesjonalna,ale Ty slicznie na kazdym zdjeciu wyjdziesz jakas dziwna ta fotografka

apropo sesji to czekam,bo kolezanka zadzwonila,ze jej chlopak do portfolio chce ciazowa sesje zrobic i czy bym chciala (za darmo) . Napisalam im,ze chce i wyslalam swoje zdjecia i sa zainteresowani.Maja przyjechac specjalnie z Płocka mnie obcykac. Mam nadzieje,ze sie nie rozmysla. Chlopak nie jest jeszcze profesjonalista,ale jej bardzo ladne fotki porobil,wiec wierze w niego.
korzystaj!! zawsze to pamitaka nawet jesli nie profesjonalna to bardzo sentymentalna!!ja sie pozalilam dwom kolezankom i mi juz zapowiedzialy ze przyjezdzaja z przescieradlami i parasolka ii bedziemy cykac hehe sama bym sobie zrobila ale sie kuzwa nie rozdwoje:p tzn rozwoje ale to w listopadzie

Micia a Ty tam na tym swoim modelsie nie masz kogos z moich okolic????

kurde zjadlam talerz rosolu i miesko z korpusu oskubalam do tego pol nektarynki i paniecznie sie boje wyniku(((ja juz swiruje.musze sobie dzis poplakac dla tz(((((

Edytowane przez marti86
Czas edycji: 2012-09-14 o 19:52
marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 19:52   #4384
niteczka83
Zadomowienie

Micia - może się wystraszył, dotarło że to żywy człowiek bo się ruszał. Nie wiem co Tobie doradzić ale to na pewno nie Twoja wina, i nie chodzi tu o zmiany w wyglądzie itd. To on ma jakieś ale...
Ostatnio słyszałam takie historie jak Panom położne wyjaśniały że to nie jest tak że puka się w głowę dziecka i będzie głupsze albo że coś tam im odgryzie. Zdarzają się mężczyźni z takimi pomysłami. Chociaż ja takich nie znam. I nie wiem jak Tobie doradzić i pomóc.
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 19:57   #4385
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

Miciu... może zapytaj go wprost o co chodzi? chociaż znając facetów to pewnie powie, że o nic....
kurcze nie wiem co Ci doradzić, bo nie miałam takiego problemu
jakbyś zgadła .... mówił że nic z tych rzeczy, po prostu jest zmeczony... taa taki zmeczony, że teraz leży i film se oglada... i wcale nie śpi ... powiedziałam mu jak sie kładl, że nie musi udawac zmeczonego bo i tak gloulke wzielam
Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość

Micia a Ty tam na tym swoim modelsie nie masz kogos z moich okolic????
ja to tylko żory/Wrocław znam

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Micia - może się wystraszył, dotarło że to żywy człowiek bo się ruszał. Nie wiem co Tobie doradzić ale to na pewno nie Twoja wina, i nie chodzi tu o zmiany w wyglądzie itd. To on ma jakieś ale...
Ostatnio słyszałam takie historie jak Panom położne wyjaśniały że to nie jest tak że puka się w głowę dziecka i będzie głupsze albo że coś tam im odgryzie. Zdarzają się mężczyźni z takimi pomysłami. Chociaż ja takich nie znam. I nie wiem jak Tobie doradzić i pomóc.
po tym jak czu ruchy jezcze było pare razy ale od tygodmia cisza.... a od tamtego czasucbrzuszka ręką nie dotyka, nie glaszcze
on nigdy nie myślał kategoriami, ze zrobi dziecku krzywde kochajac sie ze mna...

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 19:58   #4386
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
wiadomosc od Madzi
"Jestem po USG i badaniach, wszystko jest lepiej niz sie zapowiadalo. Szyjka, jak sie okazuje, jest zamknieta i dluga - 3,7cm, moj lekarz sie mylil. Bole wynikaja z ucisku na kreg. Mam nadzieje, ze jutro do domu, choc warunki mam super - sama na sali, odwiedziny bez ograniczen. Jak tam Kamilka, sa jakies wiesci? Pozdrawiam wizaz z tych moich 'wczasow' "

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
przyznam sie bez bicia... nie nadrobie Was ;p gaduly
jestem po wizycie szyjka zamknieta... zla jestem bo nie mierzyl mi dlugosci ale tak na fotelu stwierdzilam ze ma 3cm;/
synek spoko w ciagu 3tyg przytyl 0,5 kg czyli ma 1800 nastepna wizyte mam za 2tyg

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
no to ja po wizycie!

najważniejsze, szyjka trzyma mocno nic się nie otwiera, ma 3 cm z małym hakiem... nie pamiętam z wrażenia ile... ale jest dobrze i nic na razie nie zapowiada, by miała puszczać... oby...

malutki zdrowo rośnie ma już 1kg, i lekarz stwierdził że będzie dryblas, bo ma długie nogi... wszystko pięknie pokazywał, tylko tradycyjnie buźkę chował, trochę go pomęczyliśmy to coś tam nam pokazał się ; p jest śliczny!

wizyta za 4 tygodnie, bo nie ma sensu wcześniej skoro wszystko jest ok.
no i mamy już zacząć chodzić do szkoły rodzenia...

Cytat:
serduszko pięknie bije, a mały waży prawie 900... ciałko symetryczne i większe o 2tyg, a ból po prawej stronie pleców najprawdopodobniej jest związany z kolką nerkową, jest powiększona i mam zrobić jak najszybciej wyniki moczy, jeśli będę miała w osadzie powyżej 10 leukocytów, to w poniedziałek dostane tabletki.

Same dobre wieści

Cytat:
kochana jak masz infekcje,to raczej nie mozesz sie rzucac mi dwoch lekarzy w trakcie leczenia przypominalo,ze zadnych figli
Przy infekcji trzeba się powstrzymać od współżycia na czas leczenia

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Micia nie wiem co doradzić
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 20:01   #4387
marti86
Zakorzenienie

Micia a o co chodzi bo mi cos umknelo??

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-14, 20:03   #4388
peperonik
Zadomowienie

marti na spotkaniu byly: sola+niteczka+gabi+ja
umeczysz sie bidulko z tym cukrem

Miciu moj tez ma opory, boi sie,ze krzywde zrobi dziecku i mowi,ze mu tak dziwnie i ja go rozumiem i nie namawiam, nic na sile. Inne zabawy tez moga byc przyjemne Moze powiedz szczerze co czujesz,ale nie na zasadzie: juz ci sie nie podobam czy jestem brzydka,bo napewno zaprzeczy, tylko bardziej cos w stylu ,ze jest ci przykro,bo nie wiesz o co mu chodzi, przez co nie umiesz go zrozumiec. Nie wiem czy cos Ci pomoge,ale wiem,ze faceci na slowa typu: juz cie nie pociagam odpowiadaja,ze to nie prawda i w sumie nic wiecej sie dowiedziec nie mozna i problem pozostaje nie rozwiązany.
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 20:05   #4389
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Micia a o co chodzi bo mi cos umknelo??
Cała sytuacja dokładnie opisana na poprzedniej stronie nic nie umknęlo, pierwszy raz o tym pisze bo tak postanowiłam.

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
marti na spotkaniu byly: sola+niteczka+gabi+ja
umeczysz sie bidulko z tym cukrem

Miciu moj tez ma opory, boi sie,ze krzywde zrobi dziecku i mowi,ze mu tak dziwnie i ja go rozumiem i nie namawiam, nic na sile. Inne zabawy tez moga byc przyjemne Moze powiedz szczerze co czujesz,ale nie na zasadzie: juz ci sie nie podobam czy jestem brzydka,bo napewno zaprzeczy, tylko bardziej cos w stylu ,ze jest ci przykro,bo nie wiesz o co mu chodzi, przez co nie umiesz go zrozumiec. Nie wiem czy cos Ci pomoge,ale wiem,ze faceci na slowa typu: juz cie nie pociagam odpowiadaja,ze to nie prawda i w sumie nic wiecej sie dowiedziec nie mozna i problem pozostaje nie rozwiązany.
U nas nie ma innych zabaw.. niestety albo sex albo nic, wszystko do sexu prowadzi(ło). Tak też próbowałam z nim rozmawiać to twierdzi, że wyolbrzymiam ... ah przykre to .... ide sie położyć jutro zajrzę *

Stary 2012-09-14, 20:07   #4390
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny mam kryzysmoge coraz mniej jesc ze wg na cukier jestem ciagle glodna i tylko patrze na zegarek kiedy moge cos zjesc.nie pamietam kiedy sie najadlam jak zjem troszke wiecej-czego nie mozna nazwac najedzeniem sie-to ze stresem patrze na ten glukometr:/ z dnia na dzien poziom sie podnosi a ja ograniczam posilki i glod staje sie coraz wiekszy zastanawiam sie juz nad jedzeniem normalnie i braniem insuliny bo np po 1 ziemniaczku i udzie z kurczaka duszonym mam graniczne cukrysmazonego nie moge wcale
Martuś ja bym poszła do lekarza to skonsultować, przecież nie możesz głodna chodzić!!! Najwyżej będziesz brała insulinę ale przynajmniej będziesz normalnie jeść

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
przyznam sie bez bicia... nie nadrobie Was ;p gaduly
jestem po wizycie szyjka zamknieta... zla jestem bo nie mierzyl mi dlugosci ale tak na fotelu stwierdzilam ze ma 3cm;/
synek spoko w ciagu 3tyg przytyl 0,5 kg czyli ma 1800 nastepna wizyte mam za 2tyg

ide z ukochanym odebrac wygrana z STSu cale 20,44zl;]
Gratuluję
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 20:08   #4391
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym wzięła ewentualnie po baraszkowaniu z tż
O i to jest pomysł.

Cytat:
Wiem że nie powinnam ale i tak już jest lepiej a TŻ zakupi prezerwatywy więc chyba nie bedzie źle...

Cytat:
ja wczoraj zapomniałam włozyc i włozyłam dzis..
ogólnie jesli masz na mysli TO no to włóż po wszystkim :P
Tak mam na myśli TO już nie pamiętam kiedy TO robiliśmy.

Micia nie wiem co Ci poradzić ja nie mam takich problemów u nas jest na odwrót tzn. w czasie ciąży to ja prawie w ogóle nie mam ochoty, nie licząc takich dni jak dziś jak mnie najdzie ochota to koniec... TŻ z reguły zawsze ma na mnie ochotę i sama się dziwię że pomimo zmian zachodzących w moim ciele nadal jestem dla niego atrakcyjna (a rozstępów mam dużoooo)
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Edytowane przez Pokrzywka19
Czas edycji: 2012-09-14 o 20:12
Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-14, 20:11   #4392
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorcia2120 Pokaż wiadomość
odda pod koniec miesiąca bo tak szwagier kasę dostaje . Nie mam pojęcia na ci mu ta kasa .... jestem zła.... myślałam że troche uda mi sie pożyczyć dla mamy kase na tą prywatna wizyte u lekrza. wkurzyłam się .. każdy go na cos na ciąga szwagier naciagna na te je***e cielaki kasa z wesela poszła na nie. Brat pożyczył i jeszcze namawia na tego ☠☠☠anego bizona, a jak ja chciałam tanszym kosztem zrobić górkę to wielkie hallo bo nie ma klasy... mam dość nie mam własnej kuchni (kuchnia teściowej) ie mamy aż tyle prywatności ani czasu dla siebie .. I weź się K***a nie denerwuj
A o jakiej górce Ty piszesz???

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
ja właśnie jakoś do rożka nie jestem przekonana.. za to chcę kokonik kupić
Kochana a co to ten kokonik? Nie spotkałam się z czymś takim
Stary 2012-09-14, 20:11   #4393
MiciaKicia
Zakorzenienie

Kamilkak90: dzieki dziewczyny. ja ledwo chodze, jak pingwin i taka zgieta ale co 3 godz latam mu odciagnac mleko.

Stary 2012-09-14, 20:11   #4394
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
bylam....i juz jej nie chce.tak samo jak mi sie odwidzial reportaz porodowy....jedyne co zrobie to sesje noworodkowa u niej chybaze znajde w poblizu kogos kto robi ladne zdjecia.gdybym nie miala zagrozonej ciazy to bym pojechala do tej Asi c dzis linka wrzucilam.ale moge jedynie szukac w obrebie olsztyna a ona z poznania az

Agus moj maly lezy glowa do dolu od dluzszego czasu ale wiem jak jest ulozony-po lewej str brzucha i ruchy czuje glownie po prawej bo po lewej ma plecki wiec moze u Was jest tak samo.moze tylko sie maluch obrocil wokol wlasnej osi i dlatego inaczej czujesz.
Marti - może poszukaj w googlach, albo popytaj znajomych - ja zaraz też swoje "fotograficzne" znajomości zapytam

możliwe, że tak leży - to by znaczyło, że z lewej rączkami mi dokłada, a z prawej nóżkami.... cfaniak mały
Cytat:
jakbyś zgadła .... mówił że nic z tych rzeczy, po prostu jest zmeczony... taa taki zmeczony, że teraz leży i film se oglada... i wcale nie śpi ... powiedziałam mu jak sie kładl, że nie musi udawac zmeczonego bo i tak gloulke wzielam
Miciuś, a może weź to "na żarty" - załóż jakąś sexy bieliznę, wysokie obcasy, włącz muzykę, zapal świeczki - zrób striptease - na pewno nie będzie mógł Ci się oprzeć no i może coś do niego dotrze i się odblokuje

Antek 18.11.2012
Stary 2012-09-14, 20:12   #4395
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
no to ja po wizycie!

najważniejsze, szyjka trzyma mocno nic się nie otwiera, ma 3 cm z małym hakiem... nie pamiętam z wrażenia ile... ale jest dobrze i nic na razie nie zapowiada, by miała puszczać... oby...

malutki zdrowo rośnie ma już 1kg, i lekarz stwierdził że będzie dryblas, bo ma długie nogi... wszystko pięknie pokazywał, tylko tradycyjnie buźkę chował, trochę go pomęczyliśmy to coś tam nam pokazał się ; p jest śliczny!

wizyta za 4 tygodnie, bo nie ma sensu wcześniej skoro wszystko jest ok.
no i mamy już zacząć chodzić do szkoły rodzenia...
Gratuluję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-14, 20:12   #4396
agasobo
Zadomowienie

INFO OD KAMILKI: dzieki dziewczyny. ja ledwo chodze, jak pingwin i taka zgieta ale co 3 godz latam mu odciagnac mleko.

Antek 18.11.2012
Stary 2012-09-14, 20:13   #4397
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

Niestety nie mam filmu, bo łobuz spał- muzyka, lizak i moja rączka nie była w stanie go zbudzić.

dziewczyny, które wspominały że też boli po prawej stronie, jeśli miałyście niedawno badanie moczu sprawdźcie sobie, jak u Was to wygląda.
Super że z dzidzią ok
Stary 2012-09-14, 20:14   #4398
Sola1
Zakorzenienie

Niteczka, Peperonik, Gabi - bardzo miło było Was poznać. Świetne z Was babeczki. Mam nadzieję, że jeszcze to powtórzymy.

A teraz lecę nadrabiać
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 20:14   #4399
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
WITAM W 28 TYGODNIU I 3 TRYMESTRZE?!
Stary 2012-09-14, 20:17   #4400
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Cytat:

możliwe, że tak leży - to by znaczyło, że z lewej rączkami mi dokłada, a z prawej nóżkami.... cfaniak mały

Miciuś, a może weź to "na żarty" - załóż jakąś sexy bieliznę, wysokie obcasy, włącz muzykę, zapal świeczki - zrób striptease - na pewno nie będzie mógł Ci się oprzeć no i może coś do niego dotrze i się odblokuje
Adaśko chyba też sie przekrecił jeszcze wczoraj kopniaki czułam po lewej stronie a aktualnie czuję po prawej.

Wybaczcie ale wyobraziłam teraz siebie w takiej sexy bieliźnie i w wysokich obcasach i robiącą striptease i wybuchłam śmiechem teraz z tym brzuchem i z tymi kilogramami prędzej bym się przewróciła i zaplątała w ta sexy bieliznę hehe
Adam
56 cm
3600 g

Stary 2012-09-14, 20:19   #4401
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
Kamilkak90: dzieki dziewczyny. ja ledwo chodze, jak pingwin i taka zgieta ale co 3 godz latam mu odciagnac mleko.
jak dobrze,ze maluszek taki glodomorek i ze Kamilka ma pokarm, szybko na wadze przybierze
Cytat:
hmmm to jest pomysl sexi mamuska

wyobrazilam sobie siebie na szpilkach z tym brzuchem chyba plecak z kamieniami bym musiala dla rownowagi zalozyc to by bylo interesujace
Stary 2012-09-14, 20:21   #4402
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Wybaczcie ale wyobraziłam teraz siebie w takiej sexy bieliźnie i w wysokich obcasach i robiącą striptease i wybuchłam śmiechem teraz z tym brzuchem i z tymi kilogramami prędzej bym się przewróciła i zaplątała w ta sexy bieliznę hehe
Cytat:
hmmm to jest pomysl sexi mamuska
wyobrazilam sobie siebie na szpilkach z tym brzuchem chyba plecak z kamieniami bym musiala dla rownowagi zalozyc to by bylo interesujace

no nie mogę z Was....
plecak

Antek 18.11.2012
Stary 2012-09-14, 20:33   #4403
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

pokrzywka jhehehe ja tez sobie wyobrazilam siebe w szpilach bueehehehhe no naprawde wyglądalabym jak pokraka
dziewczyny ale ladne focie , ladne jestescie ach i te brzuszki cudowne!!!

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

micia twoj mąz na pewno sie toba nie brzydzi ani nic takiego mzoe on sie boi , ze cos zrobi malej, albo wiesz glupio mu jak widzi ruchy ja ostatnio jak sie kochalam z tz to nie moglam sie skupic i w koncu wybuchlam smiechem bo mi brzuch falowal..no i bez sensu i nici z nastroju bo sie czulam jakby miedzy nami byl ktos tak normalnie
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 20:38   #4404
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
wiadomosc od Madzi
"Jestem po USG i badaniach, wszystko jest lepiej niz sie zapowiadalo. Szyjka, jak sie okazuje, jest zamknieta i dluga - 3,7cm, moj lekarz sie mylil. Bole wynikaja z ucisku na kreg. Mam nadzieje, ze jutro do domu, choc warunki mam super - sama na sali, odwiedziny bez ograniczen. Jak tam Kamilka, sa jakies wiesci? Pozdrawiam wizaz z tych moich 'wczasow' "
3mam kciuki
Cytat:
jestem zalamana nie wiem co sie dzieje ale po golabku po godzinie mialam 150 zmierzylam po dwoch i wogole nie spadl(((((((((((chyba w poniedzialek rano jade do diabetologa
kochana, bardzo Ci wspolczuje z tym cukrem;/
Cytat:
no to ja po wizycie!

Cytat:
najwazniejsze ze maly zdrowy
Cytat:
Mam problem z TŻ .... Od dłuższego czasu (1,5 tyg?) nie kochalismy sie..... ogólnie mam wrażenie, że on tego unika, że brzydzi sie mną ... Już nie dotyka brzuszka od momentu jak poczuł ruchy kopniaki ręką i stwierdził, że dziwnie tak ... a jak już gdzies mnie dotknie lub przytuli to wszedzie tylko nie brzuch no i od paru dni daję mu do zrozumienia, że chcę się z nim kochać to on albo mówi, że jest zmęczony albo zasypia (lub udaje, że śpi ... ) mam wrazenie, że wykręca sie od sexu ze mną ... jakoś kiedys nawet jak był niby zmeczony po pracy to i tak sie kochalismy a teraz nagle robi z tego wymówke... szkoda, ze jak ja sie źle czułam albo cos to i tak musiało byc a jak ja teraz chce to zarzuca mi ze go nie rozumiem ... ja i tak wiem swoje,... podejrzane mi to nie należy do osób, dla których zmęczenie po pracy jest przeszkodą w sexie.... ogólnie nigdy mi nie odmawiał nawet jak był chory ... może wielkość brzuszka jest dla niego przeszkodą? nie wiem ..... przedtem też nie miałam rozstępów... uda mo zgrubły... chyba już go nie pociągam wyć mi sie chce...
aha uprzedzając asze rady pt. pogadaj z nim - gadałam tak jak już wyżej pisałam ...

Co sądzicie?
mysle ze poczul dziecko i mu glupio, boi ze go skrzywdzi... jestes bardzo seksowna, wiec napewno nie chodzi o to ze Go nie pociagasz
Stary 2012-09-14, 20:45   #4405
Sola1
Zakorzenienie

Obejrzałam fotki - super

Miałyśmy z Gabi miłą sytuację, że nam ustąpiono miejsca w tramwaju. Jedna pani nawet zbeształa chłopaka, żeby nam ustąpił

Kamalika - mam nadzieję, że dołączysz do nas następnym razem. Dzień przed - zakaz sprzątania i prasowania

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość

Aaaaaaaaaaaaaa! Zapomniałam o najważniejszym ! Pamiętacie jak panikowałam z tym ułożeniem dziecka ! Otóż moja mała ułożona jest już główkowo ! Buźkę ma zwróconą jak to powiedział lekarz- w sufit, a swoim kręgosłupem i dupką zwrócona jest do mojego kręgosłupa.. Pod żebra wkłada mi stopy

Mój mąż szczęśliwy- śpiewa : ,,Będę miał dziurawca"
Super

Cytat:
wiadomosc od Madzi
Super

Cytat:
info na fb od Kamili: wrocilam wlasnie od malegoo, jest malusienki, nawet nie wyobrazacie sobie jak maly, ma 40cm. dostal moje mleko kapeczke tylko ale toleruje je narazie. przepiekny jest. a ja wkoncu wstalam z lozka
Super

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Właśnie chyba na 3 w sensie rodzice + dziecko.... Ale podejrzewam że to będzie dotyczyło dzieci urodzonych w 2013. Poza tym jeszcze senat musi zatwierdzić - to i do 2014 może się przeciągnie
Coś słyszałam. Podobno ma dotyczyć dzieci urodzonych od 01.01.2013 r.
W ogóle nie wiem czy wiecie, ale jest też coś takiego jak becikowe samorządowe - warto dowiadywać się czy u Was coś takiego jest, bo niestety nie wszędzie ono jest.
Stary 2012-09-14, 20:45   #4406
peperonik
Zadomowienie

czarnamadonna

ale nudy w telewizji

sola to miłe,ze mialyscie miejsce, nam tylko jedno ustapili

Edytowane przez peperonik
Czas edycji: 2012-09-14 o 20:47
Stary 2012-09-14, 20:49   #4407
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Ogólnie nudy a TŻ będzie dopiero za 2 godziny, muszę iść do łazienki doprowadzić się do porządku hmmm same wiecie, ale mi się nie chce.
Adam
56 cm
3600 g

Stary 2012-09-14, 20:51   #4408
agasobo
Zadomowienie

Marti - moja znajoma napisała mi, że poleca tutaj: http://www.fotomia.pl/
ta babka jest chyba z Wawy, ale dojeżdża
nie znam kosztów ani nic, ale pewnie nie zaszkodzi napisać do niej

Antek 18.11.2012
Stary 2012-09-14, 20:51   #4409
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
A może ktoś na spotkanie w Oxfordzie by reflektował?
Halwaya ja proponuje City of London

Kamila90 suer ze sunus je Twoje mleczko, niech teraz tylko rosnie i niedlugo bedziecie razem do domku wychodzic.

Marti najawazniejsze ze szyjka pozamykana, trzmam kciuki zebys szybko wyszla.

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-09-14 o 20:53
Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 20:55   #4410
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
sola to miłe,ze mialyscie miejsce, nam tylko jedno ustapili
Ciekawe co byłoby jakby nas wsiadło 10
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości