|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi to skoro już tak Ci wszystkie wykorzystujemy, to może znasz przepis na jakąś ciekawą zupke chińską ? (nie z torebki
|
#3003 |
|
Wtajemniczenie
|
To jeszcze jedna tapeta dla laurki i Hosenki: http://alletapety.pl/eos-692825-tape...on-p-7292.html
i dwie dla marsi: http://alletapety.pl/petite-fleur-29...il-p-9899.html i http://alletapety.pl/tapeta-esprit-v...as-p-5484.html Idę spać. Jutro test na obciążenie glukozą. Jak wrócę to opowiem jak było
|
#3004 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny niespodzanka!!!
![]() Pisiora już nie ma-jest CÓRECZKA Piękna, wierzgająca się, z długą szyją i 380g wagi mała dama ![]() Zdrowa, kostki nosowe się pojawiły Termin porodu przesunął się o tydzień Ale jestem szczęśliwaDelicjanko wpisz mi proszę dziewuszkę na 30.01
|
|
|
|
#3005 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No to w takim razie gratuluję córci. Teraz musicie jeszcze tylko wybrać imie
|
|
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję bułki ! Nasze córeczki mają się urodzić tego samego dnia.
|
|
|
|
|
#3007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczna! Dziękuję pięknie ![]() Cytat:
To już kolejny odpadający pisior ![]() A co do terminu porodu, to lekarz ci powiedział że się zmienił? Bo na to co jest napisane na zdjęciu usg bym nie zwracała już uwagi, najwiarygodniejsze jest to z samego początku ciąży. Potem dzieci rosną swoim tempem, i ten termin mocno na wyrost jest ![]() Ja od 4 nie śpię Jakiś dramat normalnie się wyspać nie mogę. O 9 jedziemy do Ikei stracić kasę. Ja już po śniadaniu Mąż chrapie, kot śpi a ja siedzę w kuchni piję herbatę i marzę o tym, żeby już 7.30 była ![]() Miłego dnia dziewczyny! |
||
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie jakaś plaga !!! GRATULUJĘ oczywiście ![]() ![]() ![]() Ja w trakcie śniadanka. Pogoda do d....... Mąż pojechał na wykopki, a ja sama cały dzień w domu, znowu Na drugi weekend też go nie będzie |
|
|
|
|
#3009 |
|
Zadomowienie
|
meduzza - gratuluje córeczki
Ja tylko na chwilkę dobrego dnia Wam życzyć Ja na weekend zjechałam do mamy, zapowiada się dobry weekend - akurat przed wyjazdem do Bydgoszczy
|
#3010 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() klask i: E-vel wszystkiego najlepszego, bo chyba dziś masz urodzinki ![]() Dziękuję dziewczyny za wsparcie, to bardzo pomocne mieć się komu wygadać Siedzę w wałkach na głowie, kupiłam gerberę do włosów, będę zaraz robić paznokcie, potem włosy, może coś mi wyjdzie z tego Sukienkę kupiłam tydzień temu, wyglądałam po prostu jak przejedzony człowiek. W czwartek wywaliło mi ciążowy bebech Sukienka już teraz ładnie nie wygląda chyba, ale nie będę się przejmować, to w końcu nie smalec tylko Dzidziol i to powód do dumy. Siostra TŻta wczoraj się prawie popłakała jak zobaczyła, że w końcu wyskoczył mi brzuszek, a ona do rozczulających się i wrażliwych nie należy Jedzenie zrobione, stoły ustawione, będzie dobrze![]() Trzymajcie się dziewuszki, gratuluję poznanych płci, witam nowe mamy, Szaja spóźnione życzenia urodzinowe |
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3012 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja 7 i zyje hahaha ale idzie mi w brzuchol i w cycki (Ale mnie bolą, normalnie czasem siedze i nagle tak mnie zaczynają bolec ze ojej... ) Cytat:
co do spodni, ja jeszcze chodze w spodniach, ale ogolnie nie lubie, wole leginsy, ale jak leginsy to striny, ale teraz w strigach mi niewygodnie za bardzo wiec musze jakas fajną sexi tunike kupić ![]() Cytat:
daje sobie czas po porodzie do maja z zejściem do mojej figury sprzed ciąży Cytat:
Łaaaaaaa juz zmieniam haha ale niespodzianka! haha super!! gratuluje ![]() Hej Kobietki ajjj wczoraj byl u mnie na działce geodeta wszystko ładnie pomierzone itd jeszcze chcemy posadzić tuje w tym miesiącu i koniec, odkładamy kase do wiosny jeju dzidzia mnie kopie, na bok jak się położe to tak mi wariuje ze no nie moge na boku lezec ! no ale i tak staram sie spac na bokach, ale lepiej mi na prawym niz na lewym. ;p i zimno.... musze jakąs kurtke kupić bo brzuch przeszkadza i nie moge dopiąć tzn dopne ale musze wciągnąć brzuch a tego dzidzia nie lubi ;p i buty ajjjjjjjjj ide robic liste wydatków na ten miesiąc.
|
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana najlepszego na Nowej Drodze Życia. Baw się dobrze i oczywiście wszystkiego naj... z okazji nadchodzących urodzin.
|
|
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak najbardziej dla córuni :0teraz boje się, że i mój odpadnie- za dwa tyg mam USG. Wiecie co? Miałam wczoraj erotyczne plany wobec męża i jedna wielka d.u.p.a z tego wyszła... usnęłam, zanim wrócił... spałam 13 godzin i rano z łóżka zegnał mnie ogromny głód bo tak to bym chyba dalej spała.... straszny spioch mnie dopadł. Nastawiłam pralkę- jednak trzeba "zrobic" pranie i zaraz biorę się za bigos. A potem jeszcze chce kwiatki poprzesadzac i gdzieś mam dźwandanie teściowej ze w ciąży nie wolno co to za głupoty dookoła to ja nie pojmuje.....---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Delicjanko prawie Cie doganiam... startowałam z wagą 52,2 a teraz jest 58,5 czyli prawie 6 na plusie..... bosze, czuję się jak słonica..... jeszcze nigdy w zyciu nie miałam takiej wagi....... w ogóle dopiero rok temu przekroczyłam 50, bo zawsze utrzymywało się 49/50...... i było mi z tym wspaniale |
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie martwmy się, wrócimy do naszych figurek ale ze co kwiatków tez nie mozna przesadzać w ciąży? ![]() ... ja też musze moje przesadzić.Ja tez chcialam z moim tztem poromansować ale też juz taka spiąca bylam... ale dzisiaj go zgwałcę zresztą ranek był przyjemny poleżeliśmy itd ..... ![]() Nomen- Będzie dobrze, pewnie pieknie wyglądasz w sukience, tak wiec czekamy na fotki po uroczystosci i zycze Ci jak najwiecej szczescia na nowej drodze zycia
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-09-15 o 09:05 |
|
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ spi to korzystam. Wiem juz, co siedzi u mnie w brzuchu ![]() Zgadniecie?
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2012-09-15 o 09:10 |
|
|
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do przesadzania kwiatków w ciąży to teściowa wcale głupot nie mówi, toksoplazmoza możesz się zarazić, i to prędzej niż od kotow. Jak już się za to bierzesz to w rękawiczkach je przesadzaj. |
|
|
|
|
#3020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę super sprawa, ale w ciąży nie można skakać, więc na razie leży sobie schowana w szafie. Ja mam tak samo - wszystkie moje jesienne kurtki czy płaszczyki nie zapinają mi się na brzuchu, a jak już się zapną, to cisną... Coraz więcej tych wydatków. Cytat:
|
||
|
|
|
#3021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- No właśnie dlatego mi szkoda. Też muszę zajrzeć do CCC i Daichmana może coś znajdę taniego i wygodnego. |
|
|
|
|
#3022 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana!
![]() Cytat:
- kupcie wiecej ciastek bo mi tak srednio wystarczyło, tak do połowy tortownicy - ja nie kruszyłam ich całkowicie bo mi sie poprostu nie chciało ale wyszło bardzo dobrze w smaku ![]() - jak juz pisallam zrobiłam z kg sera bo maz mi taki kubeleczek kupił i wyszło ok, tylko jakby co to wtedy podwójna ilośc zelatyny, cukru pudru no i wiecej marsów Smacznego!!! Cytat:
Bo jak kupił to szacun!!! poprosimy o fotki ![]() Cytat:
kolejny? Gratuluję córuni!!! ![]() nomenklatura - powodzenia, oby wszystko przebiegło wegług waszych zamysłów. Wszystkiego dobrego no i czekamy an słit focie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja w zyciu nie przekroczyłam 65 chociaż nie powiem, jak narazie mi z tym dobrze, tak akurat. Mam tylko nadzieje że sie za bardzo nie rozpedze z tym tyciem...Zawsze chciałam przytyc bo uwazałam ze jestem za chuda (albo mi tak wszyscy dookoła wmawiali a ja w to w koncu uwierzyłam).Hmm, powiniem byc chłopak bo cos ostatnio pisiorki znikaja no ale ja obstawiam u ciebie dziewuszke... |
||||||
|
|
|
#3023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nomen gratuluje ! Duzoo szczescia malo klotni i szczesiwej rodzinki i kochajacego meza,! Koniecznie sie pochwal fotkami ze slubu mnie to czeka za 2 tyg.....
|
|
#3024 |
|
Konto usunięte
|
Nomen, powodzenia! nawet z czerwonym nosem
|
|
|
|
#3025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chcę być nietolerancyjna, ale te odpadające pisiorki to wina lekarzy, którzy za wcześnie informują o płci. W sumie się cieszę, że mój gin wcześniej nic na ten temat się nie zająknął. Cytat:
nafiyqa córunia? |
||
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uparte baby z Was Chlop jak dab!! ![]() ![]() ![]() Nawet ja jajka widzialam, choc dla mnie zwykle usg to kilka plam i nic tam nie widze
|
|
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uciekam pichcić zupę pieczarkową. Ale będę zaglądać
Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2012-09-15 o 09:49 |
|
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
No to gratuluję Chłopa;-)
|
|
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Macie juz imie? |
|
|
|
|
#3030 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehehegratulacje ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
Dokładnie. w 13 tyg jest wyznaczana data porodu i tej się trzymać. Później już się nie sprawdza. ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- e_vel : Wszystkiego najlepszego!!!!!!!! ![]() widzę, że dużo nas tu wrześniowych
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

Jakiś dramat normalnie się wyspać nie mogę. O 9 jedziemy do Ikei stracić kasę. Ja już po śniadaniu
Mąż chrapie, kot śpi a ja siedzę w kuchni piję herbatę i marzę o tym, żeby już 7.30 była 

klask i: 

co to za głupoty dookoła to ja nie pojmuje.....

ale wyszło bardzo dobrze w smaku 
kolejny? Gratuluję córuni!!!