|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: L'oreal HAPPYDERM, kto używa? warto?
krem happyderm na pewno mozna kupic w Polsce, sama dzis widzialam w geancie w poznaniu
nawet w jakims zestawie z tonikiem ja jednak po przeczytaniu skladu sie nie zdecydowalam...
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczeta :P !. Ja osobiscie tez chcialam sie skusic na kupno tego kremiku. Jednakze po ocenie skladu wybilam sobie ten pomysl z glowy. Nie pamietam dokladnie ale chyba mial bardzo duzo alkoholi czego niedobrego wiecej niestety pamiec mnie juz zawiodla. W kazdym badz razie odradzam kupna. Pozdrawiam papa
|
|
|
|
|
#33 |
|
Mrs Mrau
|
jak to jest z tymi skladami kremów,jakie są te złe składniki,ktore odradzacie?ja sie na tym kompletnie nie znam wiec bylabym wdzieczna za pomoc
pozdrawiam |
|
|
|
|
#34 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Ta część po prawej to zapychanie, po lewej - podraznianie. Trzeba zjechać trochę w dół ![]() Miałam gdzieś więcej, jeśli znajde to wkleje - ta jest tqaka najprostsza, tamte były bardziej "specjalistyczne". |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
No jest jeszcze taka: (ale to nie jedna z tych o które mi chodziło
)http://www.pwsz.krosno.pl/%7Ehenroz/toksyny.htm |
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć! Ja używam zarówno pianki, jak i kremu. Oba kosmetyki z zielonej serii (cera normalna i mieszana). Jeestem z obu bardzo, bardzo zadowolona i z czystym sumieniem Ci polecam oba. Niedrogie, a naprawdę świetne! Dla mnie bomba! ;D
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam krem do skory normalnej oraz suchej. To prawda, że jest bardzo przyjemny ale jednak UCZULA ! Jestem alergikiem, ale takim umiarkowanym - żadko mnie uczulają kosmetyki a ten jednak tak ! Po zaaplikowaniu na skórze pojawiają mi się brzydkie czerwone plamy. Także trzeba uważać jeśli ktoś jest alergikiem !
|
|
|
|
|
#38 |
|
Mrs Mrau
|
lexie z nieba mi spadłaś ..
bardzo bardzo dziekuję
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=marionnette(...) Po zaaplikowaniu na skórze pojawiają mi się brzydkie czerwone plamy. Także trzeba uważać jeśli ktoś jest alergikiem ![/QUOTE]
Ostatnio tez zauwazylam takie plamy, ale u mnie pojawiaja sie zaraz po rozprowadzeniu kremu i tez szybko znikaja. Choc sadze, ze pojawiaja sie dlatego, ze ostatnio mam dosc podrazniona cere
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
droga lexie ja bym byla bardzo wdzieczna, jakbys poszukala jeszcze innych stronek bardziej specjalistycznych hiih :P z tymi skladami pozdrawiam papa
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
A ja używam HAPPYDERM'u już od 2 miesięcy i jestem zadowolona. Mam wersje do cery mieszanej w pojemniczku z pompką... Nie wiem czy sie nie myle ale chyba odkryłam sekret tego jak on ( ten krem) "uszczęśliwia skórę... otóż po nałożeniu na buźke przypatrzcie sie dokładnie bo ma maleńkie drobinki... brokat nie brokat ja tam nie wiem
hehe Ale mimo tego lubie go. Dla mnie super dobrze nawilża a pod podkład też niczego sobie pozdrawiam
|
|
|
#42 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Killing me softly
|
Miałam na niego ochotę, ale po przeczytaniu negatywnych ocen na KWC( wersja do skóry suchej) odpuściłam i dziś kupiłam nową Niveę- nie ma jej na razie w KWC, więc będę królikiem doświadczalnym
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
ja poprostu patrze na kod kreskowy jak chce miec produkt wysokiej jakosci. jesli jakis pordukt jest zagraniczny a ma na kodzie kreskowym 5(( co oznacza --->prod. w polsce) odpada. zawsze wybieram te z 4(niemcy) lub 3 ( chyba francja) ewent.8 lub 7
|
|
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie wiele polskich kosmetykow nie ustepuja jakoscia, a moze sa nawet lepsze od zagranicznych. Sugeruje sie wlasnymi doswiadczeniami i Wizazem
na kod kreskowy nigdy nie patrzylam
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
poużywałam troche tego kremu i jestem zachwycona, zapach ma orzeźwiający, świetnie sie wchłania, nie czuć go wogole na twarzy, to sprawia że jest idealny na lato, pod podkład też świetny, a opakowanie z pompką jest bardzo fajne
a kupiłam go w promocji i kosztował cos koło 18zł naprawdę świetny pogobno ma jakies drobinki, ja ich nie zauważyłam jednak, może jeśli je ma to takie delikatne i maleńkie kupiłam tez pianką Happyderm ale nadal stoi w półce bo wczoraj sie podczas porządków do niej dokopałam i tak sobie o niej przypomniałam, więc warto czasem robić porządki ![]() naprawde dobry, porządny krem, mam wersje do mieszanej i normalnej i jest naprawde dobra, nawilża całkiem dobrze, dla mnie wystarczająco i nie zapycha porów rewelacja napewno kupię następny na zapas jak znów bedzie u mnie w drogerii w promocji
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2005-10-02 o 16:17 |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Używam HappyDermu do cery normalej i mieszanej i jestem bardzo zadowolona,szybko się wchłania,ma zabójczy zapach,poręczne opakowanie,moją skórę dobrze nawilża,.Naprawdę godny polecenia.Acha i jest bardzo lekki nie czuje się go w nieprzyjemny sposób na buzi
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raróg
|
Mi natomiast nie przypadł do gustu (wersja dla cery mieszanej). Fakt - nawilża dosyć dobrze, ale jakiś dziwny jest i taką warstwę klejącą mi zostawiał na skórze (chociaż brałam minimalną ilość). Moja cera się z nim nie czuła dobrze, wykończyłam jako krem do ciała, bo nie lubię wyrzucać kosmetyków
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Ja używam od ok. 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Ja mam ten krem w słoiczku do cery suchej i wrażliwej. Jak dla mnie bardzo dobrze nawilża, a buźkę mam strasznie suchą i skóra po nim bardzo ładnie i zdrowo wygląda. Mam też piankę i również według mnie jest świetna - pierwszy produkt do mycia twarzy, który nie wysusza mi skóry i jej nie podrażnia.
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie wchłania się błyskawicznie
![]() nic nie pozostawia po sobie, zadnej tłustej warstwy nic a nic ![]() i jeszcze do tego ten zapach jak perfumy
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
u mnie wchłania się tak średnio, ale i tak go kocham. A zapach to ma tak cudowny, że zawsze mam ochotę spróbować jak smakuje.
|
|
#52 |
|
Raróg
|
No patrz, niby mamy podobne cery (problemowe) a u mnie taka kicha. Wchłonął się dobrze za pierwszym razem, potem już warstwa - nie tłusta, a klejąca. Zapach strasznie alkoholowy i spodziewałam się raczej nut brzoskwiniowych. Zresztą mi prawie nic L'Oreala nie pasuje, prócz błyszczyków
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raróg
|
Lil, nie próbuj, gorzki jest chyba jak zaraza (o ile dobrze pamiętam)
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Jak do tej pory udało mi się powstrzymać, to chyba już nie spróbuje. Też mi się wydaje że krem nie może być smaczny, ale zapaszek kusi...
|
|
#55 |
|
Raróg
|
Poświęciałm się dla celów badawczych i spróbowałam, coby mieć pewność
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Lubie produkty firmy L'oreal, one mi sluza. Kremy to jednak wyjatki. happyderm kupilam sobie jakis czas temu, ale nie siegam po niego chetnie - mam wrazenie ze mam po nim tlusta buzie. ladny zapach nie wystarczy, aby mnie przekonac, od kremu oczekuje czegos wiecej...
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie działa tak dwustopniowo:najpierw nawilża a po jakichś kilku minutkach pojawia się mat.Bardzo mi to odpowiada
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Happyderm
u mnie ten krem całkiem ładnie nawilża, co najwazniejsze podkłąd ładnie się na niem trzyma, u mnie jak tak dłużej mam go na twarzy to czoło i nos zaczynaja się swiecić, więc u mnie nie matuje na długo, ale i tak pewnie nie raz go kupię
a pianka nadal czeka na swoją kolej ![]() ale juz zaczęłam akcje pozbywania się bo zanim zaczne pianke to musze skończym mleczko Lirene a za pianką stoi już w kolejce mleczko Garniera z różą
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Happyderm Loreal
Czesc dziewczyny
mam pytanko czy ktoras z was uzywa tego kremu?? i wogole kosmetykow z Loreala ? ja jestem bardzo zadowolona z tego kremu cuooo twarz super!! czekam na wasze opinie p.S dolanczam zdjecie ..moze ktos powie mi cene w polsce tego kremu ? bo aj mam go z anglii i nie wiem ile w polsce kosztuje;D
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Happy derm Loreal
Zaciekawił mnie ten krem-jakie ma właściwości i dla jakiej cery przeznaczony?
Z Loreala mam super balsam do ciała i jestem z niego bardzo zadowolona
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.

nawet w jakims zestawie z tonikiem 

hehe Ale mimo tego lubie go. Dla mnie super dobrze nawilża a pod podkład też niczego sobie
Etap oceaniczny