|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Canile, co masz na szyi? Rzuciło mi się w oczy, bo ciekawie wygląda.
![]() Elfiku, zestaw nr 1 i w zielonej sukience, to moje faworyty. Śliczna jest ta sukienka w kwiaty . Ostatnio bardzo podobają mi się sukienki. Szkoda, że mało osób w nich chodzi. Kolczyki też świetne. Tak z innej beczki, dzisiaj przeglądając galerię zdjęć na onecie aktorki Jennifer Connelly stwierdziłam, że jesteś do niej bardzo podobna .Praline , żakiet jest świetny, no idealny grzyb. Bardzo podobny do tego z Cubusa, który pokazywała Stellios. Na Twoim miejscu zostawiłabym guziki takie, jakie są, albo zmieniła na większe białe. Pereł nie lubię. Buty faktycznie będą pasowały
|
#1532 |
|
Wtajemniczenie
|
takie wisiorki z h&m'u. srebrno złote łańcuszki połączone takimi malutkimi gwiazdkami
jutro mogę zrobić bliższe foto to sobie obejrzysz
|
#1533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokladnie!!!! to byla moja pierwsza mysl kiedy ogladalam post z sukienkami ![]() nawiasem mowiac, przegladam ten watek od daaaawna, postaram sie cos w najblizszym czasie wrzucic od siebie. |
|
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny-tyle komplementow to sie nie spodziewalam-szczegolnie ze zdjecia robilam na szybko no i znowu nie bylo dobrego swiatla.
Maffi,Canile,Pyra,Trollci a,Flofferek,Mia,Paulinaaa ,Madie-dziekuje bardzo za opinie ![]() Venus in Furs-a to komplement-dziekuje To bardzo ladna aktorka.Anies-Dzieki Co do tej aktorki to juz troche osob mi mowilo ze ja przypominam,troche osob tez mowilo ze przypominam ta aktorke z Matrixa Trinity Co do Connelly-to specjalnie poszlam na film z nia zeby sie doszukac podobienstwa-rzeczywiscie cos z niej mam-podobne brwi i niskie czolo i figura troche moze
|
|
|
|
#1535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobaja mi sie bardzo wszystkie, no moze biala najmniej (nie przepada za biela ) Fajnie sie w nich prezentujesz ![]() Cytat:
Z niebieskimi balerinkami bedziesz miala super zestaw
|
||
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
Elfie piekne sukienki
, zazdroszcze, bo sama mam chyba ze 2 w szafie , Własciwie wszystkie mi się podobaja, kazda z nich jest inna i każda w moim stylu |
|
|
|
#1537 |
|
Raczkowanie
|
Elfie- sukienki przecudne , zwłaszcza ta pierwsza baaardzo w moim guście. a Ty jak profesjonalna modelka. podobaja mi się jasne wnętrza u Ciebie, fajnie fotki wtedy wychodzą i pewnie aparat jakis super.
|
|
|
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Calkiem fajny zestaw, wszystko ladnie dobrane |
|
|
|
|
#1539 |
|
Zadomowienie
|
Czarny Elf - to są TWOJE kolory! wyglądasz w nich prześlicznie
Też je uwielbiam!
|
|
|
|
#1540 |
|
Rozeznanie
|
Czarny Elfie, piękne sukienki, wyglądasz zjawiskowo
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejciu, ta pierwsza sukienka
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#1542 |
|
Raczkowanie
|
Strasznie dawno mnie tu nie było...ale nareszcie mam ferie i wolny czas więc wklejam kilka szybkich zestawów z ubrań, które wzięłam do domu...mało tego ale muszę pokonać lenia
|
|
|
|
#1543 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1544 |
|
Zadomowienie
|
xalpen ładne, nawet bardzo. a powiedz mi, ta biała bluzeczka z ostatniej fotki, to co to jest?
można ją jeszcze gdzieś dostać? bo chyba mi się podoba.ps. pojawiaj się częściej
|
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
Xalpen piekne zestawy, oba bardzo mi się podobaja. Śliczna sukienka, gdzie kupiłas?
|
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
xalpen super zestawy
drugi najbardziej mi sie podoba no i mam taki sam wiazany sweterek jak w 3, uwielbiam go
|
|
|
|
#1547 |
|
Rozeznanie
|
Xalpen , zestaw nr 1 super
mam to samo pytanie co Camilla dotyczące sukienki ![]()
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
Xalpen, widzę, że fryzurę zmieniłaś, co się stało z małpą?
![]() Ogromnie podoba mi się pierwszy zestaw w sukience, pewnie dlatego, że ostatnio jestem ich wielką fanką . Bardzo ładnie wyglądasz. Dla mnie idealne połączenie kolorystyczne. Korale fajnie wyglądają z paskiem. Co to za sukienka? Można wiedzieć skąd? Podoba mi się jeszcze zestaw z białym golfem. Sama nie noszę paska, kiedy mam korale i odwrotnie, ale u Ciebie ładnie to wygląda.
|
#1549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo chyba nie chodzi o golf? :PA sukienka..moja miłość od pierwszego wejrzenia ze szmateksu więc pewnie ciężko byłoby taką dostać.Na zdjęciu tego nie widać, ale jest z cienkiej włóczki,w małe dziurki.Anies moja małpa już dawno odrosła i mam teraz coś bliżej nieokreślonego, ale w najbliższym czasie idę do fryzjera, raczej po coś mniej ekstrawagandzkiego... Dziękuję wszystkim za miłe komentarze
|
|
|
|
|
#1550 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładne zestawy!!!!
gdybym tylko mogła założyć rurki fajowa sukienka, a ten biały sweterek to skąd?? |
|
|
|
#1551 |
|
Zadomowienie
|
CzarnyElfie
Nic oryginalnego tu nie dodam, wyglądasz zjawiskowo w sukienkach, wszystkie idealnie dobrane kolorystycznie, a zielona poprostu cudo!!!! Xalpen Miło Cię widzieć, znowu masz super fryzurę, pierwszy zestaw rewelacja, podoba mi się też przedostatni, ale z Ciebie ładna babka
|
|
|
|
#1552 |
|
Wtajemniczenie
|
canile dziekuje za odpowiedz
|
#1553 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biale wieksze guziki nie beda przechodzily przez te supelki, te i tak ledwo się przeciskają Grzyb?? heheh ale w jakże oryginalnym kolorze... Cytat:
no i kiedy nadejdzie wiosna! tyle fajnych ubran sie marnuje w szafie.hehe
|
||
|
|
|
#1555 |
|
Wtajemniczenie
|
Xalpen zestawy świetne!!! A mój faworyt to ten z sukienką
![]() Czarnyelfie zestawy, zdjęcia, sukienki, TY Mój faworyt to pierwsza sukienka, najmniej podoba mi się biała ![]() praline fajny żakiecik
|
|
|
|
#1556 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj ostatnio nie mam czasu na wizaż
. Jednak znalazłam chwilkę i podrzucam kilka propozycji ode mnie . Przepraszam za jakość fotek .
Carpe diem NIE dla dyktatury PiS. Nie jestem Polakiem drugiego sortu. Żaden Polak nie jest. Nie dla ustaw w nocy, nie dla polityki autorytarnej. Edytowane przez besciara Czas edycji: 2007-04-20 o 22:57 |
|
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne, tylko w pierwszym nie pasuja mi buty, poza tym ok. Ładnego masz kota
|
|
|
#1558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Tak teraz patrzę na to zdjęcie i rzeczywiście lepiej by pasowały ciemne- brązowe .
|
|
#1559 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja bym chciała mieć bardziej kobiece kształty - nie wiem czy istnieje kobieta która jest z siebie w 100% zadowolona ![]() Cytat:
chętnie wymieniłabym te dżinsy na rurki, ale nigdzie nie mogę znaleźć
|
|||
|
|
|
#1560 |
|
Raczkowanie
|
A mi sie podobaja wywiniete rurki!:P Nie wiem czemu wiekszosc z Was uwaza ze to brzydkie - przeciez ladine wygladaja
![]() O, a taka figure chcialabym miec - (ach te bioderka, ach te nozie chude!) Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-02-09 o 15:59 Powód: post pod postem |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

. Ostatnio bardzo podobają mi się sukienki. Szkoda, że mało osób w nich chodzi.
.
jutro mogę zrobić bliższe foto to sobie obejrzysz 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
, zazdroszcze, bo sama mam chyba ze 2 w szafie
, Własciwie wszystkie mi się podobaja, kazda z nich jest inna i każda w moim stylu 

Biale wieksze guziki nie beda przechodzily przez te supelki, te i tak ledwo się przeciskają
. Tak teraz patrzę na to zdjęcie i rzeczywiście lepiej by pasowały ciemne- brązowe