![]() |
#2311 |
Zadomowienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Switeziankodziękuje,,uwazam ,że jestem taka jakich wielu,,,czyli przecietna,,,,od tego usmiechu mam miliony zmarszczek,,,chociaz sam usmiech bardzo rzadko w sumie u mnie na twarzy gosci,,,więcej raczej mam skwaszoną minę....i popłakuje....taka pokrecona ze mnie baba.
ps.ja tez powinnam pracowac,,,ale wkurzyli mnie,bo znowu mnie chca wrobic w coś co mi nie odpowiada,,więc się zbuntowąłam,,,i weszłam sobie prywatnie na neta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Wtajemniczenie
|
Bello Kochana,
dementuje - zdjęcie kłamie - jestem marna, a te 164 cm, to mam ale w 10 cm obcasach, bo tylko na takich szczudłach łażę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Masz nieprawdopodobnie radosny usmiech. Taki... czy ja wiem? Jakbyś się śmiała całą sobą. Super! Musisz być niezmiernie pogodną osóbką. Lubię Cię jeszcze bardziej!
![]() |
#2314 |
Wtajemniczenie
|
Toogro Kochana,
ja też mam miliony zmarszczek, ale od śmiechu i od marszczenia czoła, a gębe jak sama widzisz mam nadętą i o moim wewnetrznym cieple trzeba się dopiero pzrekonac, od Ciebie to ciepło bije - jak też napisała Sabbath - ssmiejszesz się samą sobą. Nie martw sie kochana, ja też popłakuję, ale coraz rzadziej, bo sie uodparniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Nie dośc, że śliczna, to jeszcze w szpilkach chodzi! Elegantka, kokietka, uwodzicielka i ślicznota. A! Zapomniałabym: na szczęście degeneratka, inaczej nie odważyłabym się zagadać... ![]()
![]() |
#2316 |
Wtajemniczenie
|
Jesteś Sabbath Kochana,
nadal chcesz mi dowalić, bo ja juz prawie zielona jestem z zadrości o Ciebie, chyba muszę sie podmalowac, by ta zielen tak ostro nie biła z mego nadętego, szczurzego oblicza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Raczkowanie
|
a to ja:
![]() Edytowane przez Bella72 Czas edycji: 2007-02-09 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Wtajemniczenie
|
No i widzisz Sabbath - tez bys do mnie nie zagadała - a ja to typowy przykład błędu atrybucji - mimo niesympatycznej , nadętej gęby , ciepła ze mnie istota, - w sumie, nie licząc mojej krwiożerczości dla wrogów aktualnych i potencjalnych.
Czy kokietka ze mnie, to nie wiem Kochana, ale mam dośc oryginalny wygląd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Zakorzenienie
|
Świtezianko czy Twoje włosy są koloru jasny blond? Czy to tylko przekłamanie zdjęcia?
P.s. Tak się Kochana zastanawiam po cichutku, że ten Twój były-obecny to ma nie równo pod sufitem, że pozwolił oddalić się takiej pięknej i mądrej kobiecie jak Ty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Raczkowanie
|
Świtezianko, Ty niezły kłamczuszek jesteś...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochanie,
pierwsze pytanie - włosy mam jasny blond - mocno tleniony z lekkimi ciemnymi pasemkami, a facet - wiedziałam, że zadasz takie pytanie - jesteśmy takie same - ja zachowałabym sie tak samo. Coż , facetowi spowszedniałam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Ja lubię szczury. To moje ulubione zwierzęta! ![]() A tak dla porównania - popatrz na to, że moje pokazanie się nie wywołało żadnej reakcji, Twoje zaś prawdziwy szok i wybuchy zazdrości. To o czymś chyba świadczy. ![]() Edit: I nie wiem, dlaczego 'dowalaniem" nazywasz szczery podziw.
![]() |
#2323 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do ciepła,,wiecie wiele osob jak mnie poznaje,,,to mowi,,ze niby coś takiego w sobie mam,,Jestem niby człowiek bardzo powazny i zasadniczy,,,ale to taka skorupa,,,w sumie mam miekke serce,,,i czasami to mnie gubi. ![]() Sabbat niestety jestem częsciej'kaszana' niż wesołek...ale kłade to na karb mojego przechlapanego zyciorysu. Wieczorem wywale fotke z watku,,,bo u mnie w pracy dziewczyny tez wizaz podczytują,,,a wole,,,byc nierozpoznana.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Wtajemniczenie
|
Oj Sabbath Kochana, skromniutka jesteś i pamięć masz krotką - pomimo całej Twojej wyjatkowej inteligencji - wszystkie wczoraj sikałysmy po nogach patrząc na Twoje śliczne oblicze i te super włosy.
A moje zdjęcie jest sztuczne, ja go tak widzę, zresztą sama widzisz, że Dziewczyny stwierdziły - Ty zreszta tez Kochana, że bałby sie do mnie zagadać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2326 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath Kochana,
bo ja chcę żebys mi dowaliła, bowiem ja jestem zauroczona twoim wizerunkiem - jesteś naturalnie piekna!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Wtajemniczenie
|
No niestety Toogro, mnie pewnie też podczytuja, a to nie wskazane, bowiem chronię zawsze swoja prywatnośc, a tu się całkowicie obnażyłam Dzięki Kochanym Dziewczynom, które mnie utuliły i przygarnęły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zadomowienie
|
Bellaa Ty chyba bardzo mlodziutka jestes,,,,tak wygladasz na tej fotce...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Wtajemniczenie
|
Bello Kochana,
cos się z tym postami dzieje - ależ Śliczna z Ciebie Istotka i tak bardzo słodka - mowiłąm, że będe miała kompleksy. Nic dziwnego, ż eten nauczyciel włoskiego, tak chętnie anagażuje się w działalnośc naukową prowadzoną z Tobą ![]() P.s. 164 cm wzrostu mam na szpilach - juz pisałam i z powodu kompleksow wlasnie na takich szczudłach sie pzremieszczam w każdych warunkach atmosferycznych. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Wtajemniczenie
|
Maro Kochana,
gdzie Twoje zdjęcie. Ja też usiłuję pracowac, ale jestem zbyt podekscytowana poznawianiem Waszych osobowości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Raczkowanie
|
Tylko młodo wyglądam dla zmylenia przeciwnika
![]() Laseczki, a teraz podpowiedzcie mi, jak tą fotę z stąd usunąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Bella rzeczywiście wygląda jak dziewczyneczka, Z tym zadartym noskiem i delikatnymi rysami. Za to usmieszek ma iście przewrotny. Podoba mi się. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 |
Zadomowienie
|
No dobra, jak wszystkie to wszystkie, to ja też się pokażę
![]() P.S. o ile mi się załącznik załączy ![]() EDIT: usunęłam ![]() Edytowane przez mara30 Czas edycji: 2007-02-09 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Maro, Ty wyglądasz tak, jak ja w liceum! Śliczne zdjęcie! Tak sobie Ciebie wyobrażałam: naturalna, uśmiechnieta równiacha na szczycie świata! ![]() Bardzo lubię dziewczyny w takim stylu. Bardzo, bardzo, bardzo!
![]() |
#2337 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A zdjęcie trochę kiepskiej jakości, bo robione telefonem i to przy użyciu lampy błyskowej, ale za to rozmiarowo tu pasuje ![]() Dziewczęca uroda to u mnie genetyczna sprawa, jedyny plus po przodkach, większość się nabiera i odejmują mi lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath Kochana,
poprosze Cie o usunięcie tej fotki, ale jeszcze czekam na nasze Dziewczyny - a potem zegnamy sie z moim nadętym obliczem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Wtajemniczenie
|
Maro Kochana,
nareszcie się ujawniłaś - jestes bardzo naturalna i urocza i piekna w tej naturalności - tak jak mówi Sabbath. Coż więcej dodac, wyglądasz jak pensjonarka. Całuje - super z Ciebie dziewczyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Wtajemniczenie
|
Bella i oczy masz piekne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.