|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Wszystkie zdjęcia są fantastyczne, ale najbardziej podobają mi się 1, 6 i 8
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#483 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja u ogólnego
![]() Cytat:
Cytat:
Dobry ![]() wczoraj mimo ze humor miałam mocno średni byliśmy u znajomych i nawet na dobre to wyszło bo sie odstresowałam, a dziś urodziny u szwagra. No i taki weekend ![]() W międzyczasie sprzątanie ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- miasto nocą |
||
|
|
|
#484 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Za oknem jakiś syf...Ptak siedział sobie na pomniku przy Baszcie Rybackiej, z sokolnikiem. Sokolnik miał sokoła na ramieniu, a orzeł sobie odpoczywał. Akurat miałam teleobiektyw założony, więc udało się go tak namierzyć. Szkoda tylko, że w cieniu siedział... Sandały skórzane piorę w pralce. To ich ostatnia szansa... Jak się nie dopiorą, idą won, a ja biedna szukam nowych. Ale muszą być babskie i wygodne -do biegania na długich dystansach. Pewnie się skońćzy na turystycznych Campusach, ale bym wolała coś bardziej babskiego...
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
O bosz, jakie piękne
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36540922] Mam pytanie, nie wiecie czy ktoś na perfumowym zna dobrze hiszpański? [/QUOTE]ja nie znam ani kogoś ani hiszpańskiego ![]() Zły ? faaajny ![]() Ja ostatnio sprawdzam knajpki głównie na Kazimierzu, w jednej kawa latte kosztuje 12zł a kawałek dalej po 6,5zł
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-09-15 o 12:31 |
|
|
|
#486 |
|
|
Tak przy okazjo zdjęć, znajomi moi się zachwycili koszulką moją, to się i Wam pochwalę
O taką mam ![]() A teraz zamówiłam sobie jeszcze taką -pewnie się nietopesz na mnie za nią obrazi
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
|
#488 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z butamy rozumiem - mam to samo - miałam przez 8 lat najki - dosyć babskie - a skórzane mięsie strasznie zużyły szybko i nieprzyjemnie - szukam ideału od lat bo wycofli moje lasocki sprzed lat - zalała je pewna burza na śmierc woda z mułem dostała się do pęknięc w skórze, zapachu nie da się opisać ale obecnie i ecco i clarks robią takie se sandały dalekobieżne - o ile pułbuty spoko loko to sandały jakieś takie miejskie na krótki spacerek po bułki ![]() no chyba że miałąś jakiś model ecco sprawdzony ? jak zanjdziesz zalinczysz? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- hel yeaaah
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-15 o 12:51 |
||
|
|
|
#490 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201605091004 Czas edycji: 2012-09-15 o 13:22 |
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36541532]Niedopsz
[/QUOTE]W sumie to faktycznie dopsze ![]() Na mnie mój też się obraził
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Macham znad Snickersa :cojest :
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kupiłem następnego wczoraj i dzisiaj go skonsumowałem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#495 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Boskie Pstrykasz czysto hobbystycznie czy zwodowo tez? Jesli hobbystycznie to nie myslalas o jakim interesie? Bo nawet jak ciasto fotografujesz to wychodzi dzielo sztuki nie tylko kulinarnej ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#497 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
a mnie sie sniło ze kolega mi prezentował nowy materiał budpowlany-kamien a la marmur wytwarzany ze styropianu
![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
ale do jakiego celu? wszystkie (najmniej nr1) wydają mi sie nieco perwersyjne
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#499 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#500 |
|
Wtajemniczenie
|
Macham znad mdłości ciąg dalszy
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki! |
|
|
|
|
#502 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#503 |
|
Wtajemniczenie
|
Mursz, jakie zdjęcia
A orzeł ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Piniu, wersja z baskinką (choć baskinki lubię ) nie podoba mi się ![]() W trzeciej cosik... pie? I kokardka jak sznuróweczka ![]() Jeśli już to 1. A nie myślałaś o spódnicy i bluzce po prostu, nudnym zestawie plus ciekawe dodatki, dyskretne?
|
|
#504 | |||
|
|
Cytat:
No pewnie, będę zaszczycona ![]() Wielkie dzięki ![]() Cytat:
Przynajmniej były... http://freshthing.pl/koszulka-Catholic-353/model:1Pstrykam tylko dla siebie Lubię to, ale mam spore braki od czasów, kiedy mnie to fascynowało i miałam czas... Totalny laik ze mnie się zrobił... Ale cieszę się, że się podobają moje fotki, wielkie dzięki Cytat:
W Lidlu byliśmy, rany... Tłum dziki jakiś, a ja tylko czerwone pesto i szajspapier chciałam... No i w związku z długim oczekiwaniem w kolejce, koszyk się zapełniał... ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Ale w sensie, że chcesz tak zapozować?? Wróble mam fajniejsze, bo w pełnym słońcu... Zaraz wygrzebię, to się pochwalę
|
|
#505 |
|
Wtajemniczenie
|
Piniu,
Najważniejsze, żebyś się Ty w tym dobrze czuła. I żeby się w koddressowych standardach mieściło (w miarę ).---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Murszafko, tego orzełka fotkiem bym kciała ![]() A zapozować tak też mogę
|
|
#506 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pikne
![]() Cytat:
rozwiniesz tę myśl ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cionsza?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#507 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ej no, marnujesz talent, moze chociaz jakis blog zaloz. 2. poka
|
|
|
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam o takim zestawie i odrzucam taką wersję, nawet z dodatkami ![]() Zresztą dochodzę do wniosku, że moim jedynym dodatkiem będą perfumy
|
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Idę robić z Didką ludziki z liści i żołędzi, ostatnio odbijałyśmy pomalowane liście na papierze
![]() A w piątek chyba idę do kina - na Dzwoneczka ![]() ![]() A i zrobiłam dziś Łógorkową Jeszcze miałam piec ciasto marchewkowe, ale mi się nie chce na razie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#510 |
|
|
A nie ma sprawy, mogę Ci orzełka przesłać, dawaj na priva adresik
![]() A oto wróbelek ![]() A jako, że przeglądałam plik ze zdjęciami egipskimi, przedstawiam Wam pancernego kota z wyspy Kitchenera -jak się małż mój przy nim przykucnął, ten na niego wskoczył i już się nie chciał odczepić, trzeba było odginać każdy malutki pazurek... Strasznie nam było smutno, że go nie mogliśmy zabrać...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

Wszystko niby OK było, ale znów się skubie... Zawsze, jak na kilka dni wyjedziemy, robi nam takie rzeczy... Tzn. poprzednio było OK, ale poza Rodzicami moimi miała jeszcze Feliwaya w kontakcie, może to jej pomagało??

[/QUOTE]

hel yeaaah 

rozwiniesz tę myśl
Jeszcze miałam piec ciasto marchewkowe, ale mi się nie chce na razie