Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-15, 13:17   #4981
Rossonera
Rozeznanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
ja jakoś straciłam do niej nieco sympatii, po tym :

Agnieszka ‏@nissiax83 Dziewczyny czy w PL w koncu depiluje sie przedramiona czy nadal nogi gladkie a rece jak u malpki ?

Agnieszka ‏@nissiax83
Dziekuje dziewczyny z odpowiedzi. 90% jest za depilacja czyli nie jest tak zle jak opowiadala moja kolezanka ktora wrocila z PL
A przecież sama mówiła, że to sprawa indywidualna... Mnie to nie kłuje jakoś strasznie w oczy, nawet gdy ktoś ma nieco ciemniejsze włosy na rękach. Poza tym, jakbym się chciała czepiać, to odczytałabym to jako wywyższanie się kogoś, kto mieszka w takim nowoczesnym kraju jak USA, gdzie wszyscy sobie golą ręce.
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 13:18   #4982
Banderoza
Rozeznanie

Cytat:
sorry, ale puknij się w łeb.
Po pierwsze zachowaj takie teksty dla Siebie

Po drugie skoro piszesz, że nie ma czy tam nie było dowodów nie wiesz wszystkiego toczyły się także prywatne dyskusje na ten temat, a nie tu na forum i zostało wyjaśnione, ale nie były one dla wszystkich i jak widać NIE DLA CIEBIE pozdrawiam
Stary 2012-09-15, 13:31   #4983
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
swoją drogą, w zdjęciach na początku odcinka, hania wydawała się dużo szczuplejsza niż teraz. ale powiem wam, że ona ma tak piękną buzię, tak pięknie się uśmiecha i jest taka radosna, że jej nadwaga nie kłuje w oczy. jest piękna w rozmiarze s/m/l czy xxl. naprawdę
czasem te jej stroje są koszmarne, bo np. maksymalnie zgniatają jej piersi, ale to już nie jej wina
Hania była kiedyś szczuplejsza http://bi.gazeta.pl/im/9/3266/z3266069X.jpg

Cytat:
wiem, że ta dyskusja już była. ale moim zdaniem golenie włosów na rękach to indywidualna sprawa.
i oczywiście zaczęłam się zastanawiać, czy ja też nie powinnam ogolić. po czym stwierdziłam, że bez przesady, nie jest tak źle z moimi włosami i nie zamierzam do późnej starości golić sobie rąk
Golenie nóg czy pach to też indywidualna sprawa. W Polsce się je zwykle goli, więc zarośnięte u kobiet się strasznie krytykuje. W innych krajach owłosione przedramiona to zaniedbanie takie jak u nas zarośnięte łydki. Nie ma co przeżywać

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
A przecież sama mówiła, że to sprawa indywidualna... Mnie to nie kłuje jakoś strasznie w oczy, nawet gdy ktoś ma nieco ciemniejsze włosy na rękach. Poza tym, jakbym się chciała czepiać, to odczytałabym to jako wywyższanie się kogoś, kto mieszka w takim nowoczesnym kraju jak USA, gdzie wszyscy sobie golą ręce.
Odpowiedz szczerze: czy włosy identycznego koloru, długości i grubości na łydkach u innej babeczki już Ciebie "kłują w oczy?". Jeżeli tak, to trochę niekonsekwentne, włosy na nogach są ble i trzeba golić, golenie identycznych na przedramionach to już przesada

Niech każdy usuwa włosy skąd chce, mnie to nie rusza, jak nie lubi to pach też nie boli
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 13:34   #4984
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość

. W innych krajach owłosione przedramiona to zaniedbanie takie jak u nas zarośnięte łydki.
to wiele wyjaśnia
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 13:37   #4985
sylwoha
Zakorzenienie

ja w obronie hani, to ze jest xxl, nie oznacza, ze z wlasnego wyboru, z tego co wiem, ona ma jakas chorobe zwizanaz hormonami, stad taki a nie inny rozmiar
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 13:39   #4986
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Banderoza Pokaż wiadomość
Po pierwsze zachowaj takie teksty dla Siebie

Po drugie skoro piszesz, że nie ma czy tam nie było dowodów nie wiesz wszystkiego toczyły się także prywatne dyskusje na ten temat, a nie tu na forum i zostało wyjaśnione, ale nie były one dla wszystkich i jak widać NIE DLA CIEBIE pozdrawiam

skoro nie dostąpiłam zaszczytu przystąpienia do prywatnej dyskusji to może podzielisz się z nami tymi dowodami i wyjaśnieniami, do których doszłyście poza wątkiem ?
Stary 2012-09-15, 13:43   #4987
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Golenie nóg czy pach to też indywidualna sprawa. W Polsce się je zwykle goli, więc zarośnięte u kobiet się strasznie krytykuje. W innych krajach owłosione przedramiona to zaniedbanie takie jak u nas zarośnięte łydki. Nie ma co przeżywać

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Odpowiedz szczerze: czy włosy identycznego koloru, długości i grubości na łydkach u innej babeczki już Ciebie "kłują w oczy?". Jeżeli tak, to trochę niekonsekwentne, włosy na nogach są ble i trzeba golić, golenie identycznych na przedramionach to już przesada

Niech każdy usuwa włosy skąd chce, mnie to nie rusza, jak nie lubi to pach też nie boli
No właśnie, sama wcześniej napisałaś, że w Polsce zwyczajowo usuwa się włosy z nóg i pach, więc nie widzę w tym nic złego, że bardziej nieprzyjemnym widokiem są dla mnie owłosione nogi niż ręce. No chyba, że ktoś faktycznie ma włosy na rękach jak małpa, tj. gęste i bardzo ciemne, ale na co dzień raczej się z tym nie spotykam Ale jak już mówiłam, uważam że to powinna być indywidualna sprawa, choć nie ukrywam, że widok zarośniętej mocno pachy nie jest zbyt przyjemny.
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 13:49   #4988
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
ja jakoś straciłam do niej nieco sympatii, po tym :

Agnieszka ‏@nissiax83 Dziewczyny czy w PL w koncu depiluje sie przedramiona czy nadal nogi gladkie a rece jak u malpki ?

Agnieszka ‏@nissiax83
Dziekuje dziewczyny z odpowiedzi. 90% jest za depilacja czyli nie jest tak zle jak opowiadala moja kolezanka ktora wrocila z PL

wiem, że ta dyskusja już była. ale moim zdaniem golenie włosów na rękach to indywidualna sprawa.
i oczywiście zaczęłam się zastanawiać, czy ja też nie powinnam ogolić. po czym stwierdziłam, że bez przesady, nie jest tak źle z moimi włosami i nie zamierzam do późnej starości golić sobie rąk
Hehe, pamiętam to z twittera No pytanie było niezłe, ale w sumie to dla mnie taki odpowiednik, jakbym ja zadała pytanie: "To prawda, że w USA są sami grubi ludzie, czy jednak to się zmienia?". Może faktycznie jej ta koleżanka głupot naopowiadała.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 13:52   #4989
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
To prawda, że w USA są sami grubi ludzie, czy jednak to się zmienia?".

Stary 2012-09-15, 14:18   #4990
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
ja w obronie hani, to ze jest xxl, nie oznacza, ze z wlasnego wyboru, z tego co wiem, ona ma jakas chorobe zwizanaz hormonami, stad taki a nie inny rozmiar
RGP też wcześniej mówiła, że jest skazana na nadwagę, bo ma niedoczynność tarczycy i nic jej nie pomoże. Teraz reklamuje nową dietę i okazuje się, że normalna waga to kwestia poświęcenia, rezygnacji z przyjemności.
Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość

No właśnie, sama wcześniej napisałaś, że w Polsce zwyczajowo usuwa się włosy z nóg i pach, więc nie widzę w tym nic złego, że bardziej nieprzyjemnym widokiem są dla mnie owłosione nogi niż ręce. No chyba, że ktoś faktycznie ma włosy na rękach jak małpa, tj. gęste i bardzo ciemne, ale na co dzień raczej się z tym nie spotykam Ale jak już mówiłam, uważam że to powinna być indywidualna sprawa, choć nie ukrywam, że widok zarośniętej mocno pachy nie jest zbyt przyjemny.
Dla mnie to jest bez sensu, ale może faktycznie moje zdanie jest w mniejszości
Stary 2012-09-15, 14:58   #4991
Banderoza
Rozeznanie

Cytat:
skoro nie dostąpiłam zaszczytu przystąpienia do prywatnej dyskusji to może podzielisz się z nami tymi dowodami i wyjaśnieniami, do których doszłyście poza wątkiem ?
Gdyby to ode mnie zależało to możesz mi wierzyć - już DAWNO byś wiedziała

Macie w swoich subach jakieś dziewczyny, które nagrywają w stylu: wendyslookbook ??

Jestem zachwyconą jej osobą, a przede wszystkim jej filmami...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-15, 15:00   #4992
Eva2
Rozeznanie

Cytat:
też jestem ciekawa ale znając życie to jakaś ściema wymyślona na szybko

Cytat:
RGP też wcześniej mówiła, że jest skazana na nadwagę, bo ma niedoczynność tarczycy i nic jej nie pomoże. Teraz reklamuje nową dietę i okazuje się, że normalna waga to kwestia poświęcenia, rezygnacji z przyjemności.
no faktycznie ale zauważyłam, że youtubowiczki często zmieniają zdanie ;]
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 15:34   #4993
sylwoha
Zakorzenienie

ale co do hani, to ja wiem, bo w momenci kiedy u mnie podejrzewano niedoczynnosc tarczycy, czyli 100 lat temu to tutaj czytalam na watku o tym i ona tez sie udzielala, ale u niej sa juz wszystkie objawy, a potem wpominala gdize na live chacie chyba o tym
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 15:38   #4994
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eva2 Pokaż wiadomość
też jestem ciekawa ale znając życie to jakaś ściema wymyślona na szybko

no faktycznie ale zauważyłam, że youtubowiczki często zmieniają zdanie ;]

akurat rgp często ściemnia

np,na swoim blogu pisze o diecie chilli :

To nie jest wpis zachęcający was do kupna tej lub innej diety, książki czy magicznych suplementów. To początek mojej historii, pierwszy tydzień za mną i chciałam się z wami podzielić moimi spostrzeżeniami, bo z kim mam o tym pogadać jak nie z moimi psiapsiółkami <3

nie chciałabym mieć takiej psiapsiółeczki.
Stary 2012-09-15, 15:40   #4995
agniesikk
Zakorzenienie

No co Ty, hihihihihi, nie podoba Ci się taka psiapsiółeczka? <3 cium cium, Kochane, ja lecę na shopping, ciaooooo

agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 15:49   #4996
Varicella
Rozeznanie

Znacie jakąś Norweżkę, która nagrywa "filmiki" urodowe?
Stary 2012-09-15, 15:49   #4997
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
No co Ty, hihihihihi, nie podoba Ci się taka psiapsiółeczka? <3 cium cium, Kochane, ja lecę na shopping, ciaooooo

Stary 2012-09-15, 16:15   #4998
samiha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Varicella Pokaż wiadomość
Znacie jakąś Norweżkę, która nagrywa "filmiki" urodowe?

Moja ulubiona dziewczyna na youtubie jest wlasnie Norwezka.Ma swietne poczucie humoru, zwlaszcza jak ktos -tak jak ja- nie lubi sztucznych przywitan, wymuszanych smiechow i powtarzalnosci tagow czy odpowiedzi.

http://www.youtube.com/user/HildeChr...ure=CBgQwRs%3D

Polecam tez jej bloga:

Cytujac autorke nie pisze o :

1. Kafèbesøk.
  2. Middagen min i forrige uke.
  3. Kliss om min bedre halvdel som er krydret med ‘pus’, ‘gutten min’, hjerter og stygge kyssende smileys.
  4. Søte snuskeinnlegg med og <3 <3 <3
  5. Matoppskrifter.
  6. Private ting jeg ikke vil dele. Lurer du på noe som ikke finnes her? Det er en grunn til at jeg ikke skriver om dem, du trenger ikke spørre.

http://purpleladida.com/?page_id=2
Stary 2012-09-15, 16:36   #4999
Varicella
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez samiha Pokaż wiadomość
Moja ulubiona dziewczyna na youtubie jest wlasnie Norwezka.Ma swietne poczucie humoru, zwlaszcza jak ktos -tak jak ja- nie lubi sztucznych przywitan, wymuszanych smiechow i powtarzalnosci tagow czy odpowiedzi.

http://www.youtube.com/user/HildeChr...ure=CBgQwRs%3D

Polecam tez jej bloga:

Cytujac autorke nie pisze o :

1. Kafèbesøk.
  2. Middagen min i forrige uke.
  3. Kliss om min bedre halvdel som er krydret med ‘pus’, ‘gutten min’, hjerter og stygge kyssende smileys.
  4. Søte snuskeinnlegg med og <3 <3 <3
  5. Matoppskrifter.
  6. Private ting jeg ikke vil dele. Lurer du på noe som ikke finnes her? Det er en grunn til at jeg ikke skriver om dem, du trenger ikke spørre.

http://purpleladida.com/?page_id=2
Dziękuję!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-15, 16:39   #5000
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:

mnie przywitanie nieodmiennie rozwala^^.

ktos pare stron temu wspominal o Oh My Cat - zabawna historia, bo zanim w ogole weszlam w swiat filmikow urodowych, pare lat temu, na innym forum, ktos zalinkowal wlasnie jej filmik o makijazu - i nie moglam sie nadziwic, czego to ludzie w sieci nie zamieszczaja.
Stary 2012-09-15, 16:41   #5001
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Też jestem ciekawska, ale parcia nie mam. Za to wersja Bonderozy mi śmierdzi na kilometr. Jak można kogoś tak nie lubić i darować sobie wspaniałomyślnie okazję do udowodnienia kłamstwa
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 16:47   #5002
Lavande
Raczkowanie

Cytat:
Reklamuje tylko dlatego, że jej za to zapłacili. Nissiax83 pisała na twitterze, że jej też niedawno zaproponowali kasę za reklamę diety, ale się nie zgodziła

Osobiście już od jakiegoś czasu nie subskrybuję RGP - kiedyś była fajna, teraz każdy filmik sponsorowany... Dziękuję bardzo, ale nie szukam nieszczerych recenzji.
Stary 2012-09-15, 16:56   #5003
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavande Pokaż wiadomość
Reklamuje tylko dlatego, że jej za to zapłacili. Nissiax83 pisała na twitterze, że jej też niedawno zaproponowali kasę za reklamę diety, ale się nie zgodziła

Osobiście już od jakiegoś czasu nie subskrybuję RGP - kiedyś była fajna, teraz każdy filmik sponsorowany... Dziękuję bardzo, ale nie szukam nieszczerych recenzji.
Nie o to mi chodziło Bardzo często ktoś mówi "O ja biedna, jestem chora i muszę być gruba", a potem wychodzi na jaw, że nie ćwiczy, zajada się słodyczami, fast foodami Z tego co wyczytałam po komentarzach, u niej właśnie coś takiego jest
Stary 2012-09-15, 17:01   #5004
zoila
Klientka w krawacie

Co do RGP - w filmiku z zakupami mówiła, że wraca do Polski. Do Wa-wy, nie Olsztyna. Ciekawa jestem, jaką fuchę tam załapała (zawsze coś gadała, że chciałaby pracować w telewizji) - w filmiku mówiła, że chcieli ją zatrudnić z Lushu, ale otwarcie sklepu się opóźnia .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 17:08   #5005
Lavande
Raczkowanie

Cytat:
Nie o to mi chodziło Bardzo często ktoś mówi "O ja biedna, jestem chora i muszę być gruba", a potem wychodzi na jaw, że nie ćwiczy, zajada się słodyczami, fast foodami Z tego co wyczytałam po komentarzach, u niej właśnie coś takiego jest
Bez nerwów Po prostu wyraziłam swoją opinię. Ale masz całkowitą rację - sama znam wiele takich osób. Narzekają, że a to choroba, a to 'grube kości', a to otyłość 'genetyczna', a wziąć za siebie to się nikomu nie chce

Edit: Oczywiście nie mówię, że zawsze tak jest. Niektórzy faktycznie z powodu problemów zdrowotnych nie są w stanie schudnąć.

Edytowane przez Lavande
Czas edycji: 2012-09-15 o 17:09
Lavande jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 17:13   #5006
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 17:17   #5007
beznadziejniak
Łotewa

RGP podobno ma studiowac w Wawie. Już widzę jak wchodzi na wykłady i się wita... HALOŁŁŁ
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-15, 17:19   #5008
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
rgp podobno ma studiowac w wawie. Już widzę jak wchodzi na wykłady i się wita... halołłł :d
:d

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 17:21   #5009
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Bez nerwów Po prostu wyraziłam swoją opinię. Ale masz całkowitą rację - sama znam wiele takich osób. Narzekają, że a to choroba, a to 'grube kości', a to otyłość 'genetyczna', a wziąć za siebie to się nikomu nie chce

Edit: Oczywiście nie mówię, że zawsze tak jest. Niektórzy faktycznie z powodu problemów zdrowotnych nie są w stanie schudnąć.
Takich osób jest malutki procent wśród chorych. Pozostali dzięki diecie i ćwiczeniom mogą zejść przynajmniej do średniej wagi albo pozostać "przy kości" zamiast być otyłymi.

Nie wiem czy kojarzysz SzpiegaZKrainyDeszczowców , dziewczyna ma porządne problemy zdrowotne, przez lata pisała, że jest skazana na otyłość. Okazało się jednak, że to nieprawda, wzięła się ostro i kilogramy lecą. Nie jest to łatwe, ale się da.

Sorry za offtop
Stary 2012-09-15, 17:26   #5010
mantas
Zakorzenienie

Cytat:

część z takich otyłych osób, cierpi na różne zaburzenia odżywiania (m.in jedzenie kompulsywne) i żeby schudnąć i poradzić sobie z jedzeniem/otyłością, muszą najpierw ustalić gdzie leży źródło problemu a niekiedy iść do psychologa i wyleczyć "głowę".

wiele takich osób spożywa ogromne ilości jedzenia, ponieważ wydaje im się, że to to pomaga rozładować stres , jedzeniem zastępują sobie bliskość, itd.

krzywdzącym jest osądzanie wszystkich ludzi otyłych nie z powodu zdrowia, że nie chce im się po prostu ruszyć dupy, jeść mniej i schudnąć.

oczywiście jest część osób, które po prostu są leniwe, część, która ma zaburzenia (może nawet o tym nie wie) oraz część ludzi, którzy mają problemy zdrowotne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości