|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
![]() Wybrałam w końcu perwersyjną biurwę spod trójki. Im dłużej się zastanawiam, tym mniej jasno przedstawia się dla mnie sytuacja, wolałam tego uniknąć. |
|
|
|
|
#542 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oesu wyczerpuję roczny limit wścibskości dziś Cytat:
:rtofl: leżymy z chuopem z kotha
|
|||
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
tyle netto nie dostaniesz nawet pracując bezpośrednio dla dobrej firmy, znając język i pracując w systemie trzyzmianowym. Chyba,że te uprawnienia na wózek mają być tak sobie, a taki będzie się zajmował jakąś bliżej nie sprecyzowaną, a dochodową profesją
|
#545 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w sumie ciekawe gdzie mozna poczytac jakies dane o wynagrodzeniach za granicą? np w takiej holandi?
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2012-09-15 o 18:45 |
|
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w albumie priv wkleiłam vzarnucha bez ogona - ktoś kiedyś kciał - ale marne fotki marno komórko i skurczybyk nie chciał pozować tylko łaził stąd zamazania Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-15 o 18:43 |
|
|
|
|
#548 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dodam, że ceny u nich bynajmniej nie są wielokrotnością naszych...
|
|
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Macham znad Babcinej sałatki- prosta, a dobra (znaczy "wyjęłam" z niej tylko paprykę ) Byliśmy z Didką i mym Bratem na spacerze, qrde zimno tłochę, a jak ja marznę to musi być zimno ![]() A i u mej Mamy, napełniali już kaloryfery, chyba sezon grzewczy lada moment startuje Nie będzie już lata Piec marchewkowego zakalca czy nie piec? Oto jest pytanie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
piec
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
A jak mi wyjdzie zakalec?
A z jakiego przepisu korzystasz?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawie wygląda, trochę jak japoński bobtail ![]() Mój znalazł sobie ostatnio nową rozrywkę. Wieczorem ucieka z domu na podwórko, w środku nocy wskakuje na parapet i tak długo zawodzi, aż ktoś się obudzi i go wpuści. |
|
|
|
|
#555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam robić z tego: http://mimo-za-monika.blogspot.com/2...rchewkowe.html ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
Zaczęłam czytać od "Mój znalazł sobie ostatnio nową rozrywkę."No i myślałam, że o Tżcie piszesz Przy "w środku nocy wskakuje na parapet" zaczęło mi coś nie pasować, ale czytałam dalej (no co nie może se chuop na parapet wskoczyć i firan powiesić ), ale przy zawodzeniu postanowiłam sprawdzić co cytujesz...
||
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten drugi przepis brzmi bardzo fajnie, może następnym razem wypróbuję
|
|
#557 |
|
Nindżopesz
|
Sie zgubilam, znaczy ceny sa w miare porownywalne do naszych ale zarobki duzo wyzsze?
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
O dobry pomysł
![]() Jak go nie spalę to i tak zjedzą, tzn mój Tż, bo moja Didka tak jak Ją obserwuję to chyba średnio lubi ciasta tak ogólnie, ale to może lepiej dla Niej ![]() To spadam do kuchni
|
|
|
#560 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No jest drożej, nie da się ukryć, ale nie kilka razy. Na pewno wynajem czy komunikacja miejska są dużo droższe, ale np. ceny jedzenia w większości są porównywalne do naszych. Jak V pierwszy raz przyjechał do Polski, to był w szoku, bo spodziewał się, że tu wszystko będzie co najmniej o połowę tańsze, a tu niespodzianka. I zastanawiał się, jak tu ludzie żyją przy takich cenach i zarobkach. |
|
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to TŻ wstaje, żeby otworzyć to okno, więc może czasem siedzą sobie razem na tym parapecie...
|
|
|
|
|
#562 | |||
|
Wpisz tu zomzing
|
szwedzka czy mieszana z bondem?
najszłem awatar dla Mai ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
|
#565 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36535893]Czy to jest sarkazm?
[/QUOTE]absolutnie nie ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- |
|
|
|
|
#566 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. Będziesz lubiła jak lubisz to teraz ![]() 3. Coś mnie się nie wydaje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() myślalam że się śliną zakrztuszę
|
|
#567 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Kamenaaaa! |
||
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#569 |
|
To ja :)
|
Senks
Nie, nie przez szybę, z bardzo dużej odległości, z teleobiektywem, dlatego takie rozniebieszczone.No przyczepiony był jak zatrzask ![]() A tutaj nabyłam drogą zakupu
|
#570 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
to nie ficiałem
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

:rtofl: 

) 

Nie bałdzo nie?
nie wiem jak można mieć do tego cierpliwość nie mieści mi sie to w pale