|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
|
|
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo odpowiedzialne podejście, w dzisiejszych czasach trzeba myśleć przyszłościowo cieszę się ze Wam się mój szkrab podoba ![]() ja wczoraj poczyniłam pierwsze zakupy, serum na rozstępy z dax (wiem że na to nic nie pomoże ale przynajmniej mam ten komfort psychiczny że czymś w ogóle się smaruję ) i serum termoochronne z marion. dziewczyny pisałyście nie raz o malinowej płukance do włosów z YR, któraś miała coś podobnego tylko że z marion? zastanawiałam się wczoraj czy kupić, był też spray do włosów
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś zużyłam mini krem nawilżajacy biotherm 15 ml.
Powiedzcie mi czy w rossie dostałabym takie mini pojemniczki na odlewkę podkładu? Albo gdzie ewentualnie moge tego szukać. Najlepiej, żeby były sprzedawane pojedynczo. |
|
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36550003]Zużyłam sól do kąpieli Wellness&Beauty.[/QUOTE]
![]() studio Sculpt za praktykiCytat:
|
|
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wynika z badań/obserwacji. Na forach medycznych przewijały się takie wskaźniki, gdy szukałam wiarygodnych informacji na tematy ginekologiczno-ciążowe
|
|
|
|
#2616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nynka co do specyfików na rozstępu to uważam ,że lepiej czymkolwiek się smarować nic nie robić myśląc,że i tak to w niczym to nie pomoże. Edytowane przez gabipati Czas edycji: 2012-09-16 o 19:10 Powód: . |
|
|
|
|
#2617 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() sliczna jest ![]() Cytat:
Cytat:
Nic mi sie nie chce skonczyc... Mam tylko 3 zuzycia
|
|
#2618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2619 |
|
Konto usunięte
|
No ja teraz dzięki Niszcz Pryszczowi na noc mam tak ładną cerę, że nie spodziewałam się, że jeszcze kiedyś taka będzie
![]() Zachorowałam na lakier OPI: My Very First Knockwurst - może ktoś zna identyczny tańszy odpowiednik? |
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Opublikowali w piątek na FB
Mamy dla Was niespodziankę! Od dziś w perfumeriach Douglas możecie wymienić swoją używaną maskarę na wystarczającą na 28 dni stosowania maskarę Clinique - High Impact Mascara, High Impact Curling Mascara lub High Lengths Mascara do wyboru. Czas sprawdzić czy Wasze dotychczasowe maskary korzystnie wypadną w porównaniu z produktami, które przeszły rygorystyczne testy, aby nie drażnić Waszych oczu. Oferta jest ważna do wyczerpania zapasów, zatem zapraszamy do perfumerii
|
|
|
|
#2621 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a zapach zostaje chociaż trochę na włosach? co do specyfików na rozstępy to też tak uważam [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36560545] Zachorowałam na lakier OPI: My Very First Knockwurst - może ktoś zna identyczny tańszy odpowiednik?[/QUOTE] jaki śliczny delikatny ![]() Cytat:
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ przywiózł wczoraj od kuzynki łóżeczko Przy podłodze miała być szuflada, ale gdzieś się zapodziała kuzynce (wybaczcie ten składzik pod łóżkiem ).W tym tygodniu będziemy mieć zamówione łóżko do naszej sypialni Zawsze to 20 cm więcej niż wersalka I kupiliśmy dziś pościel do niego - w Jysku sa fajne promocje i zamiast 230 zł daliśmy 150 zł (pościel 200x220)
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-09-16 o 17:58 |
|
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
no i wozek juz stoi
super!
|
|
|
|
#2625 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bardzo miło jest oglądać takie przygotowania
|
|
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, mi też się przyjemnie to ogląda
Z wózkiem wszystko w porządku jak przyszedł? My spróbowaliśmy ostatnio raz w dni płodne pójść na całość, ale nic z tego... taki był spontan, ale myślimy zacząć starania od początku roku, bo obawiam się, ze też nie pójdzie tak łatwo. Nie wiem czemu, ale mam takie przeczucie.Zużyłam szampon Syoss bez silikonów 500ml
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36563480]Szacun, że umiecie spać pod jedną kołdrą ![]() Bardzo miło jest oglądać takie przygotowania [/QUOTE]Z tym nigdy problemów nie miałam, gorzej, jak mam za mało miejsca. Cytat:
![]() W zasadzie ok wszystko, choć inaczej wyobrażałam sobie stan opisany jako "bardzo dobry" Materiał jest odpruty w 2 miejscach, koła zarysowane, ale z drugiej strony cudów nie ma i wózek się jednak niszczy, choćby przy wkładaniu/wyciąganiu z samochodu. Ale nie żałuję - 1300 zł a 500 to jest spora różnica, mimo tych małych wad. Ja też się obawiałam problemów. Ja zaszłam w ciążę chyba po 3-4 "pójściu na całość" - nie liczyłam dokładnie, ale w sumie przed i po ślubie to tyle mniej więcej było. Za każdym razem był spontan z tłumaczeniem sobie, że nie tak łatwo zajść w ciążę, jak się może wydawać i masz ci los No ale teraz jestem na takim etapie, że nie wyobrażam sobie jakby miało być teraz inaczej
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-09-16 o 18:59 |
|
|
|
|
#2628 |
|
Konto usunięte
|
Tak nawiasem, oglądałyście może "Jak urodzić i nie zwariować"?
![]() Na tym filmie na zmianę kwiczałam ze śmiechu i płakałam ze wzruszenia, świetny Pokazuje kilka par, które w tym samym czasie starają się o dziecko, ich różne postawy itd, naprawdę dobry film
|
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenka fajny ten wózek
Niestety tak to jest z aukcjami, że ludzie opisują przedmioty lepiej niż w rzeczywistości wyglądają, ale za taką cenę to i tak okazja
|
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36563920]Tak nawiasem, oglądałyście może "Jak urodzić i nie zwariować"? ![]() Na tym filmie na zmianę kwiczałam ze śmiechu i płakałam ze wzruszenia, świetny Pokazuje kilka par, które w tym samym czasie starają się o dziecko, ich różne postawy itd, naprawdę dobry film [/QUOTE]Muszę obejrzeć, uwielbiam takie filmy!
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam gdzies na blogu o tych tuszach z Douglasa i wymieniłam 2 stare
Fajnie. Kiedyś taka promocja była w Sephorze .Mam pytanie do dziewczyn, które zamawiały z YR kosmetyki + So Elixir w prezencie. Który to So Elixir? EDP czy EDT? Wąchałam oba i woda perfumowana pachnie już 6 h na moim nadgarstku a ta toaletowa po godzinie zwietrzała.
|
#2632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do YR, to były oferty z edp i edt, więc trudno mi powiedzieć, o jakiej mówisz, ale powinna ci się pojawić informacja przy składaniu zamówienia. Jak dobrze pamiętam to niedawno była wersja z limitowaną złotą edp. Zużyłam wreszcie balsam z biedronki, taki co tołpa produkowała. Pojawia się on czasem w gazetkach... Męczyłam go strasznie i wreszcie koniec! Tym samym mam obecnie 6 balsamów i 15 żeli pod prysznic Nigdy tyle nie miałam. Wprowadzam szlaban na te 2 kategorie.
|
||
|
|
|
#2633 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mieszkanie razem nie jest deklaracją? Myśleliście o tym na poważnie? Czy taka opcja wchodzi w grę dopiero po zaręczynach?Dzięki Chyba w końcu nie poszłaś czytać ![]() Cytat:
A ile będziesz mieć w sumie? Ja ok. 17 Cytat:
Daj znać, jak się będzie sprawował ten podkład Na KWC ma mocno średnie oceny. Jaki masz typ cery?Cytat:
Cytat:
![]() Fajna promocja, udało Wam się Cytat:
Jak się zaczniecie starać na poważnie, to za którymś razem na pewno się uda ![]() Cytat:
Zawsze mi się podobały odnowienia przysięgi ![]() Cytat:
![]() 15 żeli
|
||||||||
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Leczyłam się u wielu dermatologów przez ostatnie kilka lat i oprócz mojej cery ucierpiał ma tym też mój portfel. |
|
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie trzeba kupować.
![]() Znajdziesz czas w tym tygodniu?
|
#2636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poszłam, ale nie zdążyłaś napisać, a TŻ już mnie wołał do wyrka U niego mam mało czasu na komputer ![]() Chyba w przyszłym tygodniu też polecę wymienić tusz Nie podali, jak długo potrwa ta promocja?W niedzielę skręcaliśmy z TŻ stół do salonu. Wreszcie będzie można zjeść po ludzku obiad (do tej pory albo jedliśmy w kuchni, siedząc na barowych stołkach albo w pokoju na podłodze przy ławie ) czy zaprosić większe grono na kawę czy jedzenie.TŻ ostatnio poruszył ze swoimi rodzicami temat zmówin, a ja mam jednopokojowe, małe mieszkanie i mieszkam z mamą, a to oznacza mało miejsca, więc pewnie zapoznawalibyśmy rodziców u TŻ. Ten stół więc będzie jak znalazł . A tak z innej beczki, to co on chce zmawiać, skoro mnie o rękę na poważnie nie prosił
|
||
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszą w swojej gazetce że do wyczerpania zapasów więc wszystko zależy od tego czy się tłumy rzucą.
|
|
#2638 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i wiedzieliśmy kiedy można zaskoczyć no i za 3 razem udało się a też sobie mówiłam że to przecież nie tak łatwo zajść w ciążę i pewnie szybko nam się nie uda a tu proszę ![]() fajnie że macie już wózek i łóżeczko no i że będziecie mieli swoje łóżko ![]() Cytat:
Cytat:
ja mam tak samo ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
Używacie chusteczek do demakijażu? Możecie jakieś polecić?
Chciałabym zacząć regularnie chodzić na basen i potrzebuję czegoś do zmycia makijażu przed wejściem do wody. Póki co chusteczki wydają mi się najwygodniejsze, ale nigdy nie używałam i nie wiem jakie wybrać. ![]() Miałam "obfocić" swój kosmetyczny zbiór, ale brakuje mi czasu. Ciągle praca i leci dzień za dniem.
|
#2640 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niestety nie jest to tania zabawa, ale według mnie warto. Sama kiedyś leczyłam się dermatologicznie, ale na szczęście na mnie działały maści i szybko się rozprawiłam z trądzikiem. Mój brat natomiast męczył się długo i pomogło mu leczenie ostateczne, czyli Izotek ![]() Cytat:
Hehe No chyba że tak ![]() Ja nie wiem, do kiedy, ale i tak zapasy na pewno się wyczerpią przed końcem akcji, jak zawsze Ja pójdę jutro lub w środę.Jego o to zapytaj W sumie to trochę dziwne, bo dla niego to widocznie normalne Ja bym go przystopowała.Cytat:
Cytat:
A ja czekam i czekam na te fotki
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

. Takie realia niestety.

Dobrze, że idziesz do dermatologa.
co do specyfików na rozstępy to też tak uważam 

Tym samym mam obecnie 6 balsamów i 15 żeli pod prysznic
Nigdy tyle nie miałam. Wprowadzam szlaban na te 2 kategorie.
Jak się zaczniecie starać na poważnie, to za którymś razem na pewno się uda
Chciałabym zacząć regularnie chodzić na basen i potrzebuję czegoś do zmycia makijażu przed wejściem do wody. Póki co chusteczki wydają mi się najwygodniejsze, ale nigdy nie używałam i nie wiem jakie wybrać.