|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
meduza juz
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
ale ładne te ciuszki
))właśnie sprząta ktoś szkło z korytarza. Chciałabym żeby tego synka wyeksmitowali, za co on płaci rachunki czy coś?? w ogóle nie pracuje bo ciągle go widze jak sie szlaja z takim drugim.... Kiedys do nas dzwonił o 1 30 w nocy ale nie otwarliśmy, a pewnie kluczy do bramy z korytarza zapomniał, psychol jakiś.
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3094 |
|
Zadomowienie
|
EffKochana Julcia! Też sobie życzę takiej śmieszotki małej
|
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem padnieta, masakra. Dopiero wrocilismy do domu.
A rodzice meza sie zaoferowali, ze kupia nam wozek..... wczesniej sie pytali o cene i bardziej myslalam, ze sie doloza, a kupia caly, szok, jeden z najwiekszych wydatkow nam odejdzie. Szaja zdrowka dla malej, niech sie biedna kuruje ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Bokeh my mimo, ze Bytom i centrum, to mega spokojnie u nas jest..... w ogole mam wrazenie, ze nasi sasiedzi to widmo, prawie w ogole ich nie widuje.
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A no właśnie tak leże i myśle że chyba w Bytomiu było by bezpieczniej niż tu.... Ja tez moich praktycznie nie widuje (w domu rodziców to co chwile) jedynie tego ciu.la widuje...
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Dalej jestem w szoku, jestem mega happy
![]() Bokeh, Bytom jest fajoooowy ![]() Patrzcie sliczna posciel http://allegro.pl/komplet-posciel-do...609626387.htmlLenova ciuszki boskie, w pn wrzuce nasze dzisiejsze zakupy
|
#3099 |
|
Zadomowienie
|
Moja Mamcia MUSI nam zrobić dla córci taką czapaje *_* Zakochałam sie
Sorki za prawa autorskie-brałam z google
|
|
|
|
#3100 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
także ja od nikogo nic nie chcę...jak już to mogę odkupić..bo wtedy jestem pewna, że dana rzecz jest już w 100% moja.. ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
A jak nie chcesz ich zapinać, to po prostu woź ze sobą kartę ciąży.. ja zawsze mam przy sobie w torebce....na wypadek czegokolwiek co mogłoby się przydarzyć z moim życiem ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
Wow.,heh u mnie to jest sypialnia... oprócz szczekającego psa na parterze to nic się nie dzieje więcej ![]() ja tu nawet sąsiadów nie znam.. no w sumie oprócz miłego pana od auta, które stoi przy moim w garażu heheh
Edytowane przez djerba Czas edycji: 2012-09-15 o 23:21 |
||||
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
Djerba ja sie pod koniec zeszlego roku tak straszliwie zalatwilam tymi psikaczami do nosa, dostalam takiego zapalenia zatok ze malo nie wyladowalam na punkcji
Meduzza jesio jakie to kochane!!! Moze moja mame zmobilizuje z powrotem do robienia na drutach
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam pełno ciuchów dla chłopca - dla dziewczynki zero :/ i nie mam po kim mieć :/
trudno - pokupuje sama pomalutku i tyle. moze coś z synkowych sie tez nada, miał duzo w zieleni i żółci wiec powinno pasowac ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- łóżeczko też mam po kuzynie ale on ma już 22 lata więc chyba nie bedzie jego rodzicom potrzebne spowrotem :P
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Gochaaaaaa mogę odkupic
|
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łóżeczko zamówię na allegro na dniach, bo w tym miesiącu nastawilismy się na taki wydatek. Kupię parę ciuszków i na tym koniec. Niestety nam nikt nie zaoferował pomocy w postaci zakupu wózka czy czegoś innego. Kończę i idę z Ola na śniadanie, go już strasznie mnie kopie pewnie głodna. |
|
|
|
|
#3105 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Agatka ma gardło i uszy rozwalone :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.szajajaba.blogspot.com/20...apy-czapy.html Cytat:
![]() My już po zastrzyku porannym... |
||||
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam niewiele ciuszkow dla chlopca (siostra gustowala w rozach
).Czesc sie nada, ale reszte bede powoli kupowac. W sumie te, co do tej pory kupilam w lumpie sa biale lub niebieskie - chyba czulam, ze bedzie jednak pindol
|
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
Pokazuję ostatnie lumpkowe zakupy za grosze i łóżeczko-kołyskę od kuzynki TŻ (pod łóżeczkiem powinna być szuflada, ale że kuzynce się zapodziała to jest tm mini-składzik
) i wózek ![]() Łóżeczko jest dosyć duże (75cm x 125cm) musimy więc obmyśleć, gdzie je wstawić w sypialni (są 2 miejsca, ale w każdym będzie lekko zawadzać i utrudniac przejście )
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
jak tylko je poprzeglądam i posegreguję to Wam je wrzucę na forum.
|
#3109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3110 | |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36555065]
http://www.szajajaba.blogspot.com/20...apy-czapy.html [/QUOTE] Szaja chyba się nie obrazisz jak podrzuce Mamie linka Twojego bloga ![]() Cytat:
Super wózek wygląda
|
|
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
Witam drogie panie
mąz juz był w sklepie, zakupil co trzeba i dzis bedzie czerwony barszcz a na drugie kurczaczek i smazone buraczki ![]() poczytałam troszkę w necie o czerwonych burakach i podjęłam ważną decyzje ![]() Podobno sok z buraków jest MEGA ZDROWY, m.in. działa na anemię ale nie tylko... także dziewczyny - Polecam i... na zdrowie! |
|
|
|
#3112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale jakoś mi nie po drodze.Bogate w żelazo są też brokuły, szpinak, kakao ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() Wczoraj jak popatrzyłam do pokoju to aż mi ciary przeszły
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytam się doświadczonych mam czy takie coś jest potrzebne ??? Ja w nocy dziś byłam chyba z 8 razy w wc Dzień zapowiada się leniwie, przed kompem lub tv, na nic innego nie mam ochoty. Ma wpaść moja mama, to sobie posiedzimy
|
|
|
|
|
#3114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie ostatnio w sokowirówie jabłka, marchewy i nektarynki
|
|
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedna od moich rodziców i trochę inny model od teściów (dostali 31 lat temu w prezencie ślubnym). Hulają aż miło
|
|
#3116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja już się nie mogę doczekać męża i wtedy jedziemy po wózek i łóżeczko ;]To będzie osobny pokoik dla dziecka? Czy będziecie na początku razem wszyscy? |
|
|
|
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to czarna magia... wyczytałam tylko ze ma mieć duzą moc i duzy otwor na owoce/warzywa...A jaki to model dokładnie? planuje kupic taka za 200 - 250 zl. Mam nadzieje ze cos znajdę
|
|
|
|
|
#3120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odejdzie Wam jeden z większych wydatków. ![]() Cytat:
![]() My postanowiliśmy, że jednak kupimy na wiosnę swój własny wózek, nie będziemy pożyczać, może kilka razy użyjemy tego ich wózka podczas chłodniejszych dni, ale wolimy swój i się w taki zaopatrzymy na pewno, jak tylko spacerówka będzie nam potrzebna (ale kupimy taki wielofunkcyjny, żeby był też dla następnego naszego malucha)... Nie chce wypominania... Nie będę nikogo o nic prosić, czuję się teraz tak, jakbym była jakaś nadgorliwa, ale ja tylko chciałam przyjąć pomoc, którą zaproponowali, jak się dowiedzieli o naszej ciąży. Wyszło jednak na to, że ja nie wiem jak bardzo błagam o te graty od nich. Nie chcę tak. Sama już nigdy o tym nie wspomnę. Moja mama robi dzisiaj ciasto biszkoptowe z jabłkami. ![]() A mój TŻ dostał ofertę lepiej płatnej pracy, w dodatku bliżej domu i mniej godzin (inny system zmianowy). Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-09-16 o 12:21 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

To tylko ubranka, gdybym to ja miała dziecko jako pierwsza, to na pewno wszystko bym jej oddała, jak coś się zniszczy to trudno, taka kolej rzeczy, ubrania nie są wieczne... Na wózek też trochę kręciła głową, chociaż już go nie używa i stoi u nas w domu (zawsze u nas stał, jej córka tylko w nim spała, jak u nas przebywali)... Jestem lekko zawiedziona jej postawą, bo nie jesteśmy kuzynkami, tylko rodzonymi siostrami... 

) .

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

).
) ale jakoś mi nie po drodze.