Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-15, 13:39   #1171
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a ja jakoś do tego turbo nie mogę się przekonać- tam jest strasznie dużo ćwiczeń angażujących ręce a ja mam je słabe i straaasznie się męcze.... chyba najbardziej killera lubię
moje rece przed rozpoczeciem tych cwiczen z ewa były dwoma patyczkami, a teraz są juz nawet fajnie wyrzezbione i w sumie lepiej bo wczesniej wygladałam wrecz komicznie. kiler mi sie bardzo dłuzy, a turbo doslownie chwila i juz po sprawie

pospamowałam się trochę, normalnie żałośc mnie ogarnia, nie wiem co mam zrobić z tą skórą żeby przeszły mi te ohydne wypryski
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-15, 14:26   #1172
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Soph ja tez muszę na odwyk iśc- miliony na kosmetyki wydałam ostatnio... potrzebuje jeszcze peelingu do twarzy, serum do biustu i serum eveline do tyłeczka i koniec zakupów
ja też już tyle wydałam a przed chwila kliknęłam jeszcze maseczkę Queen Helene Mint Julep i Vichy Normaderm Tri-Activ 3 w 1 na szczęście małe opakowania.
Nie mam już gdzie trzymać tych kosmetyków, ale planuje nic więcej nie kupować w październiku, ciekawe czy się uda

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość

pospamowałam się trochę, normalnie żałośc mnie ogarnia, nie wiem co mam zrobić z tą skórą żeby przeszły mi te ohydne wypryski

ja ostatnio wycisnęłam co nieco i strasznie długo się goi w dodatku ograniczyłam peeling i maseczkę na 1 raz w tygodniu, ale nie wiem czy nie wrócę częściej

dzisiaj regenerum na paznokcie a potem malowanie, peeling buzi Soraya, maseczka AA regenerująco-matująca, Effaclar Duo, pasta Lassara, krem pod oczy AA, L'biotica na rzęsy, olejek rycynowy na brwi, Carmex na usta
następnie prysznic, depilacja, krem Balea do ciała,kąpiel stóp, tarka do pięt i krem School, peeling dłoni, gruba warstwa kremu na dłonie i rękawiczki na noc

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-15, 15:25   #1173
kobietasukcesu
zawsze mam racje

julianna: sama już nie wiem co z tym spaniem, okna nie mam na północ
A w czym to przeszkadza?
Okna na północ są złe w pokoju dziennym, bo jest za ciemno. A w sypialni jedyne co mi na myśl przychodzi to to, że rano za bardzo słońce przyświeca.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Ja tez jestem teraz na praktykach w tym porcie lotniczym, chodzę strasznie zmęczona, pomimo tego, że jakoś specjalnie się nie męczę mniej jestem zmęczona po mojej pracy
A za biurkiem siedzisz większość dnia? czy jak to wygląda?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-15, 15:57   #1174
Kitka:)
CABIN CREW

ghana a jak długo już trenujesz z Ewą ?? widzisz jeszcze jakieś efekty oprócz wzmocnienia ramion ??

mała czarna obejrzałam zdjęcia i są ... boskie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2012-09-15 o 16:03
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-15, 16:18   #1175
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość

ja ostatnio wycisnęłam co nieco i strasznie długo się goi w dodatku ograniczyłam peeling i maseczkę na 1 raz w tygodniu, ale nie wiem czy nie wrócę częściej
a u mnie niestety z tym porblem , ze wyskakuja mi takie podskurne gule, ktore sa mega czerwone i bolesne;/
Cytat:
ghana a jak długo już trenujesz z Ewą ?? widzisz jeszcze jakieś efekty oprócz wzmocnienia ramion ??

oj dokładnej daty nie znam, moge strzelac, ze jakos koniec czerwca pcozatek lipca i efekty oczywiscie, ze widac fajne meisnie na nogach, brzuch poszed troche w dol no i generalnie nie wyglądam juz jak anoreksja a troche bardziej zdrowo
Stary 2012-09-15, 16:18   #1176
Soph
Zakorzenienie

Wczoraj zaczęłam SPAmowanie, dziś ciąg dalszy

włosy:
-olejek Babydream zmieszany z odrobiną łopianowego na 24h,
-OMO (szapon Organique Anti Age, odżywka Ikove, maska Organique Anti Age),
- zabezpieczenie końcówek : olejek Alverde,
- Jantar w skórę głowy plus masaż,

poza tym wczoraj ukręciłam sobie peeling kawowy, dodałam do kawy peeling z truskawkowy z ZSK, miód, olejek Babydream i trochę żelu pod prysznic,
efekt niesamowity, już później nie trzeba używać niczego do nawilżania ciała

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Edytowane przez Soph
Czas edycji: 2012-09-15 o 16:20
Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-15, 16:45   #1177
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
a u mnie niestety z tym porblem , ze wyskakuja mi takie podskurne gule, ktore sa mega czerwone i bolesne;/

a pijesz może jakieś zioła na oczyszczenie organizmu? pokrzywa, skrzyp, bratek, krwawnik?
Ja też kiedyś miałam takie wypryski, ale właśnie picie ziół je wyeliminowało. Teraz pojawią się czasem w czasie owulacji i przed okresem, ale nie są takie straszne jak kiedyś No i kremy z kwasami też robią swoje

Stary 2012-09-15, 17:21   #1178
CABIN CREW

ghana no tak, bo Ty szczuplaczek jesteś.... ja to ćwiczę głownie żeby zrzucić to i owo...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2012-09-15, 18:07   #1179
Princesska22
Zadomowienie

Cytat:
a pijesz może jakieś zioła na oczyszczenie organizmu? pokrzywa, skrzyp, bratek, krwawnik?
Ja też kiedyś miałam takie wypryski, ale właśnie picie ziół je wyeliminowało. Teraz pojawią się czasem w czasie owulacji i przed okresem, ale nie są takie straszne jak kiedyś No i kremy z kwasami też robią swoje

Ja tez mam problem z trądzikiem...zioła naprawdę mogą pomoc chociaz troche?
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-15, 18:36   #1180
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
A za biurkiem siedzisz większość dnia? czy jak to wygląda?
tak, dlatego dziwi mnie skąd to zmęczenie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-15, 19:38   #1181
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
mi również przypasowała
daj znać jak dalsze efekty, bo jestem ciekawa

chyba muszę zrobić sobie odwyk od zakupów kosmetycznych, bo w tym miesiącu to nieźle poszalałam
ciesze sie, ze odpowiada
ten balsam mnie zaskoczyl, bo przy zmywaniu byly taaak wygladzone, a dzis mam wyprostowane i sa bez puchu, gladkie, a przy tym sypkie. organique nie ograniczalo puszenia. zobacze przy drugim razie jak bedzie z klorane, bo wiem, ze czesto z kosmetykami do wlosow mam tak, ze tylko przy pierwszym uzyciu jej wow

Cytat:
mi sie wydaje, ze pogoda. wahania temp, cisnienia.
moja praca to tylko jezdzenie autem, opieka nad dziecmi, obiad, sprzatanie i...tez potrafie miec dni takiego lenistwa, ze jakbym mogla to bym przesiedziala te godziny

mysle, ze to organizm po prostu ma gorszy czas, a nie ze nie masz czym sie zmeczyc

wrocilam zadowolona z zakupow, kupilam skorke taka dluzsza, bo zakrywa mi pas, brazowa z futerkiem w reseved - no przepadlam
rurki czarne woskowane ze zlotymi zamkami i dzinsy z zary

najdrozsze zakupy mam za soba, teraz tylko buty i jakies bluzki, marynarke, koszule jeszcze dorwe i bede ustatysfacjonowana

dziewczyny jaki lepszy wysuszacz: sally hansen czy seche vite?

mam ten z golden, ale dziala tylko na niektore lakiery. np esse wyschlo w mgnieniu oka, revlon i inglot tak samo. essence schnie w cholere
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-15, 20:35   #1182
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Mnie to akurat nie dziwi. Bo wiem, że taka siedząca praca może dać w kość bardziej niż taka, w której trzeba się naruszać.

A stresująco tam masz czy na luzie?

Po 2 obstawiam, że w takiej drogerii ciągle coś ktoś chce i czas leci szybciej niż na stażu.

<3 <3 <3
Stary 2012-09-15, 20:39   #1183
CABIN CREW

Cytat:
Mnie to akurat nie dziwi. Bo wiem, że taka siedząca praca może dać w kość bardziej niż taka, w której trzeba się naruszać.

A stresująco tam masz czy na luzie?

Po 2 obstawiam, że w takiej drogerii ciągle coś ktoś chce i czas leci szybciej niż na stażu.
zgadzam się.. może nie daje w kość ale... jakoś tak- przymula ... ja mam coś takiego jak długo przebywam w domu, w pomieszczeniu, bez większej aktywności fizycznej że wpadam w takie zmęczenie, marazm....

dziś moja druga noc z sesą i startuje z wybielaniem zębow BP - tym razem muszębyć systematyczna

ZALATANA......
Stary 2012-09-15, 20:42   #1184
Princesska22
Zadomowienie

A ja mam takie pytanie...mam martwego zęba, po leczeniu kanałowym, ktory bardzo sciemnial, to jedynka, wiec bardzo mi to przeszkadza. Stomatolog zapronował licowki, ale szukam także innego rozwiązanie, bo boję sie piłowania zęba . Miała ktoras moze taki problem?
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-15, 20:59   #1185
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
moje rece przed rozpoczeciem tych cwiczen z ewa były dwoma patyczkami, a teraz są juz nawet fajnie wyrzezbione i w sumie lepiej bo wczesniej wygladałam wrecz komicznie. kiler mi sie bardzo dłuzy, a turbo doslownie chwila i juz po sprawie

fajny av
spróbuj kremu Eff duo, ja zaczęłam, czasem coś wyjdzie wierzch w ramach oczyszczania, ale super oczyszcza pory razem z peelingiem Soraya, bardzo fajny pod makijaż, teraz w SP chyba za 33zł

ręce mam strasznie słabe pewnie bym nie dała rady z tymi ćwiczeniami
Cytat:
zgadzam się.. może nie daje w kość ale... jakoś tak- przymula ... ja mam coś takiego jak długo przebywam w domu, w pomieszczeniu, bez większej aktywności fizycznej że wpadam w takie zmęczenie, marazm....

dziś moja druga noc z sesą i startuje z wybielaniem zębow BP - tym razem muszębyć systematyczna
żelem czy pastą?
żel trochę drogi bo koło 50zł ten cały zestaw i mi szkoda kasy ale pasta brzmi kusząco (ok. 23zł) ponoć ta dla palaczy lepiej wybiel;a

dziś na twarz będzie to co zawsze, włosy dziś były prostowane i wyglądają sporo lepiej po 3tygodniowym odpoczynku i dbaniu, jeszcze jutro wyprostuję i potem znowu miesiąc przerwy i intensywnej pielęgnacji
a potem jak uzbieram $ prawdopodobnie suszarka z jonizacją

idę poćwiczyć miłego wieczoru
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-15, 22:27   #1186
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Może dać w kość, zależy od tego wszystko czy np można skupić się na jednym zadaniu, czy człowiek nie wie w co ręce włożyć i nie może jednej rzeczy dokończyć, bo musi gdzieś iść bo czynne do godz x.

A poza tym ileś godz intensywnego myślenia też może zmęczyć

Mnie najbardziej drażni jak człowiek rano wstaje, szybko wszystko stara się robić, a potem utyka w kolejkach przez brak organizacji innych
Ostatnio na poczcie babka do mnie (bo nie mogła znaleźć listu- a nie ma opcji polecony do skrzynki przy takich z potwierdzeniem odbioru) 'przyjdzie pani jutro' Oczywiście ani mi się śniło
Żebyście widziały oburzenie

Oczywiście leżał sobie normalnie wśród innych, na ślepotę nic nie poradzę.

<3 <3 <3
Stary 2012-09-15, 22:37   #1187
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość
fajny av
spróbuj kremu Eff duo, ja zaczęłam, czasem coś wyjdzie wierzch w ramach oczyszczania, ale super oczyszcza pory razem z peelingiem Soraya, bardzo fajny pod makijaż, teraz w SP chyba za 33zł

ręce mam strasznie słabe pewnie bym nie dała rady z tymi ćwiczeniami

żelem czy pastą?
żel trochę drogi bo koło 50zł ten cały zestaw i mi szkoda kasy ale pasta brzmi kusząco (ok. 23zł) ponoć ta dla palaczy lepiej wybiel;a
dzięki generalnie stosuje ten żel duac, tak mi rpzepisał dermatolog, ale sadze ze za tydzien juz bedzie na wykonczeniu to ejszcze derma zaliczę, żebym pozn iej od razu nie musiała uczelni zarywać

a że się tak wtrace w wybielanie żebów - ja wybielałam żelem, za zestaw 2 tubek dałam chyba 55 złotych i powiem , że mega mi pomogła po jednej tubce. pozniej zaprzestałam i kiedy mi się o tym przypomniało, niestety było juz po 'ptokac h' minęła data ważności

teraz oglądam 'szefowie wrogowie' na hbo i kombinuję z prezentem na dzien chłopaka
Stary 2012-09-15, 22:50   #1188
kobietasukcesu
zawsze mam racje

mnie to zastanawia: http://www.idaliablog.com/2012/09/bu...rm-kontra.html

Ale póki co czeka na mnie retin a, w końcu mogę zacząc stosować. w lato na upartego można też, ale nie chce mi się filtrować na wyjście do sklepu blisko, a moja skóra ma dziwne skłonności do przebarwień itd

Mogę na to potem normalnie dać po odczekaniu hialuron i krem? czy dawałyście solo na twarz?

<3 <3 <3
Stary 2012-09-16, 08:04   #1189
CABIN CREW

la_chica żelem pasty niue próbowałam ale ja zawsze używam wybielających past więc... potrzebuje mocniejszego efektu

ZALATANA......
Stary 2012-09-16, 08:32   #1190
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
Ja tez mam problem z trądzikiem...zioła naprawdę mogą pomoc chociaz troche?
Są przydatne, jak najbardziej Najbardziej popularny w leczeniu trądziku jest bratek polny Tylko niestety trzeba na początku spodziewać się wysypu bo tak zioła działają- najpierw oczyszczają organizm z toksyn. Pokrzywa i skrzyp polny także dobrze działają na skórę przez zawartość krzemu

a dzisiaj zajmuję się włosami- mam na nich mieszankę olej z ryżu+olej rycynowy+ oliwa z oliwek, za kilka godzin będzie szampon pokrzywowy, odżywka Dove z olejkami, płukanka octowa i serum Marion z olejkiem arganowym

Stary 2012-09-16, 09:51   #1191
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Różne miałam glinki, ale czarnej nie znam
czy to jest to samo co błoto termalne z morza martwego?
Nie wiem czy to to samo co bloto termalne Napisane jest czarna glinka z morza martwego http://www.kosmetyki-naturalne.biz/p...+martwego.html
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
a jakie dokładnie czarne mydło?
i co to za glinka, przyłączę się do pytania Kobiety
Alepp Savon Noir - kupowalam na stronie setare.pl ale teraz widze ze nie ma
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Obroniłam się Wyższe wykształcenie w końcu moje
Gratuluje
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

Mala_Czarna piekne zdj, TZ wzniebowziety zapewne

ja dzis skorzystalam z promocji w SP na lakiery essie i kupilam watermelon , oprocz tego piekna zielen z revlona
do koszyka wlecialm krem z siquei do cery z niedoskonalosciami oraz balsam do wlosow mango z klorane. Jutro zakupy odziezowe, po tym jak skrocili mi wakacje o 3week bede musialam sie odstresowac po pierwszym zjezdzie

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

lakier na paznokciach juz jest. cudowne krycie, aplikacja, kolor moj wymarzony, jestem wzniebowzieta

balsam klorane jak na razie mokre wlosy - czuc wyrazne nawilzenie, na tym etapie wydaje sie lepszy od anti-age, zobaczymy jak wyschna piekny zapach
Dziekuje Co to za krem dokladnie?
Cytat:
ja też już tyle wydałam a przed chwila kliknęłam jeszcze maseczkę Queen Helene Mint Julep i Vichy Normaderm Tri-Activ 3 w 1 na szczęście małe opakowania.
Nie mam już gdzie trzymać tych kosmetyków, ale planuje nic więcej nie kupować w październiku, ciekawe czy się uda

dzisiaj regenerum na paznokcie a potem malowanie, peeling buzi Soraya, maseczka AA regenerująco-matująca, Effaclar Duo, pasta Lassara, krem pod oczy AA, L'biotica na rzęsy, olejek rycynowy na brwi, Carmex na usta
następnie prysznic, depilacja, krem Balea do ciała,kąpiel stóp, tarka do pięt i krem School, peeling dłoni, gruba warstwa kremu na dłonie i rękawiczki na noc
Ja tez na odwyku kosmetycznym Ale nadal poszukuje kremu nawilzajacego na jesien i musze flavo-c kupic. Jakie efekty po regenerum?
Cytat:

Dziekuje
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
ciesze sie, ze odpowiada
ten balsam mnie zaskoczyl, bo przy zmywaniu byly taaak wygladzone, a dzis mam wyprostowane i sa bez puchu, gladkie, a przy tym sypkie. organique nie ograniczalo puszenia. zobacze przy drugim razie jak bedzie z klorane, bo wiem, ze czesto z kosmetykami do wlosow mam tak, ze tylko przy pierwszym uzyciu jej wow

mi sie wydaje, ze pogoda. wahania temp, cisnienia.
moja praca to tylko jezdzenie autem, opieka nad dziecmi, obiad, sprzatanie i...tez potrafie miec dni takiego lenistwa, ze jakbym mogla to bym przesiedziala te godziny

mysle, ze to organizm po prostu ma gorszy czas, a nie ze nie masz czym sie zmeczyc

wrocilam zadowolona z zakupow, kupilam skorke taka dluzsza, bo zakrywa mi pas, brazowa z futerkiem w reseved - no przepadlam
rurki czarne woskowane ze zlotymi zamkami i dzinsy z zary

najdrozsze zakupy mam za soba, teraz tylko buty i jakies bluzki, marynarke, koszule jeszcze dorwe i bede ustatysfacjonowana

dziewczyny jaki lepszy wysuszacz: sally hansen czy seche vite?

mam ten z golden, ale dziala tylko na niektore lakiery. np esse wyschlo w mgnieniu oka, revlon i inglot tak samo. essence schnie w cholere
Jakie zakupy
Cytat:
mnie to zastanawia: http://www.idaliablog.com/2012/09/bu...rm-kontra.html

Ale póki co czeka na mnie retin a, w końcu mogę zacząc stosować. w lato na upartego można też, ale nie chce mi się filtrować na wyjście do sklepu blisko, a moja skóra ma dziwne skłonności do przebarwień itd

Mogę na to potem normalnie dać po odczekaniu hialuron i krem? czy dawałyście solo na twarz?
Acne-derm ja uzywalam i wracam do niego czasem. Dobrze rozjasnia skore

Czesc dziewczyny
Bylam wczoraj prawie caly dzien na zakupach z tz. Obkupilam sie jak glupia 2 swetry, koszula, bluzka z baskinka, 2 pary tregginsow, jegginsy, stanik, bransoletka, 2 koszyczki do pokoju. Wybralam sobie tez perfumy i buty ale to w przyszlym tygodniu zakupie Ogolnie zadowolna wrocilam.
Tz ze zdjec bardzo zadowolony, i z reszty prezentow tez

loluska wszystkiego najlepszego
ghana swietny avmam taka sama bluzke

Blog (początki)
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 10:29   #1192
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość

Ja tez na odwyku kosmetycznym Ale nadal poszukuje kremu nawilzajacego na jesien i musze flavo-c kupic. Jakie efekty po regenerum?

Regenerum ładnie nawilża paznokcie i skórki wokół nich- to z nimi mam największy problem. Taką mam pracę, że moje skórki są bardzo wysuszone, podobnie jak dłonie, paznokcie o dziwo się nie rozdwajają (z natury są mocne i szybko rosną ) Regenerum daje radę. Stosuję ok. 3 razy w tygodniu i trzymam na paznokciach od 30 min. do 1,5 godziny. Fajny kosmetyk Mam zamiar kupić jeszcze coś do paznokci, może Biovax Opti Cure albo kapsułki keratynowe Gal lub jakieś masełko do skórek. Może polecicie coś?

Stary 2012-09-16, 10:48   #1193
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wczoraj wróciłam dość późno na sptkaniu blogerek było super wszystkie dziewczyny takie sympatyczne i piękne

Wczoraj podcięłam końcówki wreszcie bo już nie mogłam na nie patrzeć

Zaraz Was nadrobię
Stary 2012-09-16, 11:04   #1194
CABIN CREW

a ja własnie skończyłam robić killera- dodatkowo przed ćwiczeniami nasmarowałam sie żelem rozgrzewającym zaji- nieźle mnie teraz grzeje

ZALATANA......
Stary 2012-09-16, 11:43   #1195
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Super gratuluję
Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Gratulacje

Dzisiaj w końcu wybrałam się do SH, znalazłam mój sweterek który chciałam kupić za 140 zł a teraz mam go za 16 uwielbiam zakupy
Jutro jadę na ikea i robię sobie listę co potrzebuje
Pokaż sweterek

Loluska spóźnione ale szczere wszystkiego najlepszego
Stary 2012-09-16, 11:56   #1196
ghana
Zakorzenienie

Cytat:

Czesc dziewczyny
Bylam wczoraj prawie caly dzien na zakupach z tz. Obkupilam sie jak glupia 2 swetry, koszula, bluzka z baskinka, 2 pary tregginsow, jegginsy, stanik, bransoletka, 2 koszyczki do pokoju. Wybralam sobie tez perfumy i buty ale to w przyszlym tygodniu zakupie Ogolnie zadowolna wrocilam.

pochwalisz się zakupami? muszą być świetne jakie perfumy sobie upatrzyłaś? dziękuję
Cytat:
Regenerum ładnie nawilża paznokcie i skórki wokół nich- to z nimi mam największy problem. Taką mam pracę, że moje skórki są bardzo wysuszone, podobnie jak dłonie, paznokcie o dziwo się nie rozdwajają (z natury są mocne i szybko rosną ) Regenerum daje radę. Stosuję ok. 3 razy w tygodniu i trzymam na paznokciach od 30 min. do 1,5 godziny. Fajny kosmetyk Mam zamiar kupić jeszcze coś do paznokci, może Biovax Opti Cure albo kapsułki keratynowe Gal lub jakieś masełko do skórek. Może polecicie coś?
czyli rozumiem ze po tym regenerum, nie ma takich zadziorków na skórkach? walcze ciagle z nałogiem obgryzacza i potrzebuje naprawde silnie nawilżyc te nieszczesne skórki. jaka jest cena tego specyfiku?

ale mam dzisiaj zamulony poranek. zrobię sobie teraz manicure, perdicure, a pozniej dopiero pcowicze , dzisiaj pewnie skalpel
Stary 2012-09-16, 12:40   #1197
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Gratuluje

Cytat:
Może dać w kość, zależy od tego wszystko czy np można skupić się na jednym zadaniu, czy człowiek nie wie w co ręce włożyć i nie może jednej rzeczy dokończyć, bo musi gdzieś iść bo czynne do godz x.

A poza tym ileś godz intensywnego myślenia też może zmęczyć

Mnie najbardziej drażni jak człowiek rano wstaje, szybko wszystko stara się robić, a potem utyka w kolejkach przez brak organizacji innych
Ostatnio na poczcie babka do mnie (bo nie mogła znaleźć listu- a nie ma opcji polecony do skrzynki przy takich z potwierdzeniem odbioru) 'przyjdzie pani jutro' Oczywiście ani mi się śniło
Żebyście widziały oburzenie

Oczywiście leżał sobie normalnie wśród innych, na ślepotę nic nie poradzę.
Dobrze że dopiełaś swego i nie dałaś sie zbyć tej babie

Cytat:

Czesc dziewczyny

Wow jakie zakupy pokażesz?

Cytat:
Ja mam kapsułki Gal i dodaje je do masek albo olejowania na noc i wcieram je wokół paznokci i nie myje rąk pużniej jak najdłużej sie da, tak jakbym miała świerzopomalowane pazurki i są fajne efekty jednak ja nie jeestem zbyt regularna w tym wiec ciągle mamtakie zadziorki ale już nie takie mocne. Zaciekawiłaś mnie tym regeneru chyba sobie kupie ale dopiero po wypłacie

Hej dziewczyny czoraj miałam pierwsze zajęcia w szkole i mam fajną klase na zajęciach praktycznych najpierw pogadałyśmy sobie o hennie i robiłyśmy ją na sobie w parach kakaem. A pużniej uczyłyśmy sie masażu twarzy. W ogóle to idziem do tego roku nowym pragramem, najgorsze jest cyba to że na wykładach jest tyllllllllllle pisania
dziś idziemy z TZ do zanjomych wiec zrobie szybko obiadek małe spa i mykamy. miłego dzionka

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 12:47   #1198
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
A ja mam takie pytanie...mam martwego zęba, po leczeniu kanałowym, ktory bardzo sciemnial, to jedynka, wiec bardzo mi to przeszkadza. Stomatolog zapronował licowki, ale szukam także innego rozwiązanie, bo boję sie piłowania zęba . Miała ktoras moze taki problem?
bez licówki się nie obejdzie ale to rozwiązanie tylko do 5 lat, później nawet licówka nie pomaga potrzebna będzie już koronka (wiem z doświadczenia) piłowanie martwego zęba nie boli
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 14:04   #1199
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:

czyli rozumiem ze po tym regenerum, nie ma takich zadziorków na skórkach? walcze ciagle z nałogiem obgryzacza i potrzebuje naprawde silnie nawilżyc te nieszczesne skórki. jaka jest cena tego specyfiku?

Są mniejsze. Gdyby stosować go codziennie, wtedy byłoby naprawdę cacy. Ja płaciłam 17 zł

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość

Ja mam kapsułki Gal i dodaje je do masek albo olejowania na noc i wcieram je wokół paznokci i nie myje rąk pużniej jak najdłużej sie da, tak jakbym miała świerzopomalowane pazurki i są fajne efekty jednak ja nie jeestem zbyt regularna w tym wiec ciągle mamtakie zadziorki ale już nie takie mocne. Zaciekawiłaś mnie tym regeneru chyba sobie kupie ale dopiero po wypłacie

Widzę, że te kapsułki to taki preparat do wszystkiego- rzęsy, brwi, włosy, paznokcie. Chyba kupię zwłaszcza, że 48 sztuk widziałam w aptece za 10 zł albo mniej

Stary 2012-09-16, 15:08   #1200
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja myślę co muszę dokupić w najbliższym czasie:

- olej khadi (niestety połowa mi się wylała)
- wodę różaną z helfów x2
- jakąś hennę brązową
-filtr do twarzy (zapewne ten co zwykle z biodermy, albo na dozie jak będzie albo w sp)
-jakiś rozświetlacz
-herome
-olej sezamowy/ryżowy- nie wiem który pierwszy

Moje włosy lubią ostatnio olejek alterra limetka&aloes (dobrze, że kupiłam zapasową buteleczkę, ostatnią jaka leżała na półce) a świeżo po zakupie, zanim użyłam nie byłam do niego przekonana.
No i kupiłam ponownie maskę tołpy jakiś czas temu, którą moje włosy bardzo lubią.

Mam też maski kupione z mydlarni u franciszka, ale najpierw chcę skończyć aloesową nv- jest na może 2 razy, waxa mleczneg- na jedno użycie i maskę tołpy- mam połowę. Moje włosy lubią odmianę, ale też stosowanie 20 rzeczy na zmianę to za dużo szczęścia na raz.

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Nie wiem czy to to samo co bloto termalne Napisane jest czarna glinka z morza martwego http://www.kosmetyki-naturalne.biz/p...+martwego.html
A jaka jest w porównaniu do np zielonej glinki?
Bo zielona jest dla mnie za mocna obecnie, ale jak miałam tłustą skórę bardzo pomagała.

<3 <3 <3
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości